2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Aynı durum bende de var adet sancısı gibi ama sadece sağ kasıkta. Haftaya kontrolümde sorcam doktoruma.

Ne iyi yapmışsın canım aileden iyi ne gelebilir insana yarın inşallah bebiş cinsiyeti belli eder güzel haberlerle gelirsin sabah saatlerinde gerçekten nasıl uyuyorlar doğduklarında da böyle uykucu olsalar keşke yarım saat önce yesen çikolatayı yeterli olur bence

Bu haftalarda doktor fayda etmez çikolata dedi hakikaten yedim gittim hiiç uyudu bizimki buarada moral olarak cocukların enerjisi cok iyi geliyor

Normalde yoktu ama 2 gündür olunca biraz endişelendim

Aaa iyi o zaman her şeyden korkar oldum bu pimpiriklilikle nasıl Aralık ayı gelecek bakalım
Benimde bugün batmalarım oldu canım dün kontrolüm vardı herşey yolundaydı çok şükür dediğini gibi rahimin büyümesi vs ile alakalı sanırım

Sormayın gitmeyeceğim bir daha zaten

Merhaba bende bir şey sormak istiyorum şuan 6 haftalık hamileyim yeşil akıntı geliyor ama çok az doktor fitil verdi ama ilk üç ayda fitil kullanmayın deniliyor kafam karıştı kullanan var mı acaba
Ben de kullanmıştım sizin gibi çok endişe ettim ama sonra dedim ki neden bu sorumluluğu alsın ki doktor kullanılmayacak olsa. Demekki kar zarar durumu var ve kullandım şükür sorun yaşamadım ne verdi size

selam kızlarr Bayadır buralarda aktif olamadım ama geldim bebeğim de baya büyüdü sayılır. Bugün doktordan geldik ikili test yaptı her şeyi normaldi şükür. Son olarak cinsiyet tahmini yapabilir misiniz dedim erkeğe benziyor dedi ama değişebilirmiş çünkü haftası küçük dedi. Bugün 11+4 idi. Bize tahmininiz var mı kız rüyalarıma kadar girdi ama bakalım ne diyeceksiniz

kizlar sizlerde de yani 15. haftada olanlar vajinada batma hissi (igne batiriyorlarmis gibi) sizlama gibi durumlariniz oluyor mu? 2 gundur var bu durum ve moralim bozuluyor) ilk gebeligim kizlar bu arada

kizlar sizlerde de yani 15. haftada olanlar vajinada batma hissi (igne batiriyorlarmis gibi) sizlama gibi durumlariniz oluyor mu? 2 gundur var bu durum ve moralim bozuluyor) ilk gebeligim kizlar bu arada
Ben 13. Haftadayım canım 1-2 gündür başladı bende insan kafaya takıyor tabi ama rahim genişlediği için bu haftalarda normalmiş

Naptın öğrendin mi canım
Eveeeeet öğrendim canım. Aslinda meraktan çıldırıyordum gidip hemen öğrenecektim ama erkek kardeşim ve kardeşimin eşi ilk çocuğa yaptın cinsiyet partisi ikinciye haksızlık olmasın dediler,doktorum da ikna etti yapın parti yapın dedi. Ben de tamam dedim artık bu kadar sabrettim birkaç saat daha sabrederim Akşam balon almış gelmişler. Patlattık ve sürpriz, kızımız oluyorÇok şükür. Aşırı şaşırdım. Aslinda kız hissediyordum ama çevremdeki çoğu kişi erkek gibi diyordu ben de kendimi erkek olacak gibi şartlamışım. Ilk bebişim erkek yalan değil ikincisi kız olsun istiyordum. Tabi ki Rabbim ne eylerse güzel eyler. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz prenses bekliyoruz

Tebrik ederim canım, bir prenses daha geliyor grubumuza

Kızlar özellikle bugün kasıklarım çok ağrıyor iğne batıyor gibi acaba rahim genişlemesi mi yoksa rahim ağzı mı kısalıyor diye korkuyorum
Benimde geçen haftalarda oldu. Oturamıyodum yüeüyemiyorum batıyodu kasıklarım.doktorada gittim bi sıkıntı yok dedi bebekle ilgili. Miyomum var, o yapabilir dedi. Birde 5-6 gün tuvalete çıkamamıştım. Onun için şurup verdi. Onu içtim ertesi gün çıktım tuvalete. Geçti sancılarım

Merhabalar. İkinci kez kahverengi lekem oldu. Doktor bana dikkate alma lekeleri demişti ama insan almadan da edemiyor sizde de oluyor mu bu

Hayırlı uğurlu olsun. Hanenizi güzelleştirecek bir kız evlat olsun rabbim hayırlı yazılar yazsın şimdiden.

Merhabalar. İkinci kez kahverengi lekem oldu. Doktor bana dikkate alma lekeleri demişti ama insan almadan da edemiyor sizde de oluyor mu bu
Oluyo canım kanama alanı var benim gitmiyor bi türlü sebebinide bilmiyorum yatıyorum sürekli
Benim doktorumda önemsemiyor dinlen geçer diyor
Bizim normalimiz bu galiba

Ben 13. Haftadayım canım 1-2 gündür başladı bende insan kafaya takıyor tabi ama rahim genişlediği için bu haftalarda normalmiş
kafaya takmamak elde degil, rahat olayim diyorum ama yok. surekli doktora gidip ultrasondan baktirmak istiyorum ama engel oluyorum kendime:) saglikla kucagimiza alalim insallah

Ben de beşinci haftada bir kere oldu. Doktorum normal değil dedi bol bol yat dinlen sıvı al demişti. Öyle yaptım çok şükür bir daha yaşamadım. Her doktor farklı karşılıyor ama içinizi ferah tutun ve dinlenin bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…