2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Çıkıntısı dik canım erkek gibi. Benim de 12+1 de böyleydi erkek denildi.

Merhabalar. İkinci kez kahverengi lekem oldu. Doktor bana dikkate alma lekeleri demişti ama insan almadan da edemiyor sizde de oluyor mu bu
Lekeler kahverengi ise aktif kanama olmadığı için dikkate alınmıyor. Yani eski kan, kurumuş kan vs. oluyor.
Ben gebeliğimin başından beri bir lekelenme iki kanama geçirdim. Kanamalardan sonra devam eden kahverengi lekelenmeleri hiç umursamıyor doktor. Ama her lekelenmeden sonra mutlaka istirahat etmek gerekiyor ve sıvı alımını arttırmak gerekiyor

Merhabalar. İkinci kez kahverengi lekem oldu. Doktor bana dikkate alma lekeleri demişti ama insan almadan da edemiyor sizde de oluyor mu bu
Benim ilk 3 ay adet dönemlerimde kirmizi kanamam oldu ve pıhti düsurdum ona bile doktorum normal 3ay olabilir demisti progestan fitil kullanmistim

Canım bende de oldu birkaç kez doktor çok önemsememişti ama sonuncuda biraz yoğun hafif pıhtı gibiydi zaten 1 kez öyle oldu ama acilde iğne yaptirdi bana sonra ilaç verdi ve iki gün rapor yazdı. Normal leke ise önemli değil ama yogunsa biraz ciddiye alıyorlar

Ikinci bebeğin ise olur bencede ilk se pek sanmam canım ilk gebelik hiasedilmesi 20 haftayı buluyor ama inşallah yakında minigini hissedersin kuzumm

Kızlar merhaba benim demirim.dusukligu baya yordu beni hiç iyi değilim doktorla konuştuk acil serum önerdi demir serumu takilcam ins duzelirim hap hiç çıkarmadı demirimi hatta dahada dustu
Canım demir ilacı üstüne süt ve süt ürünü tüketme. Demir emilimini çok azaltıyor. İlacı aç karna alıp üstüne yemeği de en az 2 saat sonra yemeyi deneyebilirsin. C vitamini demir emilimini arttırır. Bu nedenle kahvaltıda limonata ya da portakal suyu içebilirsin. Akşam da yatmadan önce pekmez ve limon yapıp (sıcak suya 2 kaşık pekmez 5 damla limon) içebilirsin. Hem limon enfeksiyondan korkuyor ben demir emilimini arttırıyor.

Tuvalet de etken olabilir canım normal olsun da önemli değil eğer geçmezse ben de çarşamba tekrar doktora giderim
kafaya takmamak elde degil, rahat olayim diyorum ama yok. surekli doktora gidip ultrasondan baktirmak istiyorum ama engel oluyorum kendime:) saglikla kucagimiza alalim insallah
Aynı canım ya sürekli bebişi görmek istiyorum ben de ama biraz rahat olup sakinliği korumak lazım inşallah hepimiz sağlıkla vaktinde kucağımıza alacağız

Bebektir canım ben de kızımda 16 da hissetmiştim normal yani. Kelebek kıpırtısı kalbin karnında gibi bir kıpırtı. Hatta benim oynarken içim bayılıyordu.

Kızlar bu hafta mide bulantım baya azaldı. Ama iştahım yok. Yani sabah tost yiyip akşam yemek yiyorum başka birşey yok. Akşam da artık çok acıkana kadar bekliyorum. Kızımda hiç böyle değildim çok yiyordum. Bunda canım birşey istese bile o yiyecek önüme gelince tiksiniyorum.

kizlar sizlerde de yani 15. haftada olanlar vajinada batma hissi (igne batiriyorlarmis gibi) sizlama gibi durumlariniz oluyor mu? 2 gundur var bu durum ve moralim bozuluyor) ilk gebeligim kizlar bu arada
12+6 da aynı dertten çekiyorum 2 gündür. Kasık ve aşağısı bir anda iğne batıyor gibi hoplatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…