- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.381
Çıkıntısı dik canım erkek gibi. Benim de 12+1 de böyleydi erkek denildi.Eki Görüntüle 3085599 selam kızlarrBayadır buralarda aktif olamadım ama geldim bebeğim de baya büyüdü sayılır. Bugün doktordan geldik ikili test yaptı her şeyi normaldi şükür. Son olarak cinsiyet tahmini yapabilir misiniz dedim erkeğe benziyor dedi ama değişebilirmiş çünkü haftası küçük dedi. Bugün 11+4 idi. Bize tahmininiz var mı kız rüyalarıma kadar girdi ama bakalım ne diyeceksiniz
Lekeler kahverengi ise aktif kanama olmadığı için dikkate alınmıyor. Yani eski kan, kurumuş kan vs. oluyor.Merhabalar. İkinci kez kahverengi lekem oldu. Doktor bana dikkate alma lekeleri demişti ama insan almadan da edemiyor sizde de oluyor mu bu
Benim ilk 3 ay adet dönemlerimde kirmizi kanamam oldu ve pıhti düsurdum ona bile doktorum normal 3ay olabilir demisti progestan fitil kullanmistimMerhabalar. İkinci kez kahverengi lekem oldu. Doktor bana dikkate alma lekeleri demişti ama insan almadan da edemiyor sizde de oluyor mu bu
GünYdın gözün aydın bebiş oGunaydin kizlarr, dun aksamdan beri ilk defa boyle bebegi hissediyorum sankiiierkenmi olabilirmi bilmiyorum ama ilk defa boyle elimi koyunca pit pit biseyler hissediyorum kipirdiyo gibiii cok duygulandimm, acaba baska biseymii yada olabilirmi 16+2 oldukk bugun
Çok teşekkür ederim canım bir senedir ayrıyız inşaAllah gönlümüze göre çıkar kavuşuruzBallikabak Hayırlısıyla gönlünüze göre çıkar inşallah canım.
Canım bende de oldu birkaç kez doktor çok önemsememişti ama sonuncuda biraz yoğun hafif pıhtı gibiydi zaten 1 kez öyle oldu ama acilde iğne yaptirdi bana sonra ilaç verdi ve iki gün rapor yazdı. Normal leke ise önemli değil ama yogunsa biraz ciddiye alıyorlarMerhabalar. İkinci kez kahverengi lekem oldu. Doktor bana dikkate alma lekeleri demişti ama insan almadan da edemiyor sizde de oluyor mu bu
Ikinci bebeğin ise olur bencede ilk se pek sanmam canım ilk gebelik hiasedilmesi 20 haftayı buluyor ama inşallah yakında minigini hissedersin kuzummGunaydin kizlarr, dun aksamdan beri ilk defa boyle bebegi hissediyorum sankiiierkenmi olabilirmi bilmiyorum ama ilk defa boyle elimi koyunca pit pit biseyler hissediyorum kipirdiyo gibiii cok duygulandimm, acaba baska biseymii yada olabilirmi 16+2 oldukk bugun
Iyi diyelim iyi olsun canım ama kusmasi bitmeyen ben miyim zofer de kullansam bana misin demedi nasıl bi midem varsa bulandikca bulanıyorNasılsınız anneler ve kuzuları
Canım demir ilacı üstüne süt ve süt ürünü tüketme. Demir emilimini çok azaltıyor. İlacı aç karna alıp üstüne yemeği de en az 2 saat sonra yemeyi deneyebilirsin. C vitamini demir emilimini arttırır. Bu nedenle kahvaltıda limonata ya da portakal suyu içebilirsin. Akşam da yatmadan önce pekmez ve limon yapıp (sıcak suya 2 kaşık pekmez 5 damla limon) içebilirsin. Hem limon enfeksiyondan korkuyor ben demir emilimini arttırıyor.Kızlar merhaba benim demirim.dusukligu baya yordu beni hiç iyi değilim doktorla konuştuk acil serum önerdi demir serumu takilcam ins duzelirim hap hiç çıkarmadı demirimi hatta dahada dustu
Tuvalet de etken olabilir canım normal olsun da önemli değil eğer geçmezse ben de çarşamba tekrar doktora giderimBenimde geçen haftalarda oldu. Oturamıyodum yüeüyemiyorum batıyodu kasıklarım.doktorada gittim bi sıkıntı yok dedi bebekle ilgili. Miyomum var, o yapabilir dedi. Birde 5-6 gün tuvalete çıkamamıştım. Onun için şurup verdi. Onu içtim ertesi gün çıktım tuvalete. Geçti sancılarım
Aynı canım ya sürekli bebişi görmek istiyorum ben de ama biraz rahat olup sakinliği korumak lazım inşallah hepimiz sağlıkla vaktinde kucağımıza alacağızkafaya takmamak elde degil, rahat olayim diyorum ama yok. surekli doktora gidip ultrasondan baktirmak istiyorum ama engel oluyorum kendime:) saglikla kucagimiza alalim insallah
Bebektir canım ben de kızımda 16 da hissetmiştimGunaydin kizlarr, dun aksamdan beri ilk defa boyle bebegi hissediyorum sankiiierkenmi olabilirmi bilmiyorum ama ilk defa boyle elimi koyunca pit pit biseyler hissediyorum kipirdiyo gibiii cok duygulandimm, acaba baska biseymii yada olabilirmi 16+2 oldukk bugun
Bol mide bulantılı 16. HaftadayımNasılsınız anneler ve kuzuları
12+6 da aynı dertten çekiyorum 2 gündür. Kasık ve aşağısı bir anda iğne batıyor gibi hoplatıyorkizlar sizlerde de yani 15. haftada olanlar vajinada batma hissi (igne batiriyorlarmis gibi) sizlama gibi durumlariniz oluyor mu? 2 gundur var bu durum ve moralim bozuluyor) ilk gebeligim kizlar bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?