2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
kızlar doktor kontrol süresi için on gün diyorlar ama muayene olmaya gittiğimiz gün dahil mi bu süreye mesela ben ayın 8inde gittim muayene oldum kontrole en son ayın 18inde mi 17sinde mi gidebilirim beni aydınlatırsanız çok sevinirim

2 li tarama testine giden arkadaşlar kan vermek için aç ya da tok olmak fark ediyor mu? ben bu hafta içi gideceğim de ona göre gideyim

Misako nasıl oldun canım, yatışa devam mı?
İyi diyelim iyi olsun
Yatışa devam canısı benim hamilelik böyle geçicek gibi
Bugün rahim ağzına dikiş atıldı
Ruhen panik halindeyim akıntılar lekelenmeler korkutuyor beni ağlayarak geldim sabah
Doktor odağını değiştir zehir ediyorsun kendine hamileliği unut dedi hamile olduğunu

Bende durumlar böyle sen nasılsın toparladın mı

Çok geçmiş olsun iyi düşünelim ağzımızdan da çıkamayacağına göre tüm çıkışlar 2. Bir emre kadar bebiş için kapatıldı

Canım ben pazartesi gitmiştim ve çarşamba gittigimde para ödemedim ordan hesap ediyorum hep ben
2 li tarama testine giden arkadaşlar kan vermek için aç ya da tok olmak fark ediyor mu? ben bu hafta içi gideceğim de ona göre gideyim
Ben akşam 5te tok gittim farketmiyor canım

Dikiş atılmış bundan sonra daha güvende hissetmelisin.

Panik halinden hemen uzaklaşıp bebeklerimizin rahatça büyümesine izin vermeliyiz

Benim 2 gündür kesildi. İnşaallah bir daha gelmez. Ama en son kanama alanı vardı yatışa devam ediyorum. Sancılar devam ediyor, sürekli suyum geldi mi diye bakmak çok yordu beni. Pzrts kontrolüm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…