- 18 Şubat 2021
- 1.297
- 1.591
- 83
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.421
Ayneen oyleeBebektir canım ben de kızımda 16 da hissetmiştimnormal yani. Kelebek kıpırtısı kalbin karnında gibi bir kıpırtı. Hatta benim oynarken içim bayılıyordu.
Biz bu kadar oğlana kız bulamayızKızlar cinsiyetimiz belli oldu
Allah nasip ederse OĞLUM oluyor
Çin takvimi tuttu, ama ultrason tahminleri tutmadı
HahaÇok geçmiş olsuniyi düşünelim ağzımızdan da çıkamayacağına göre tüm çıkışlar 2. Bir emre kadar bebiş için kapatıldı
Ee canısı kontrol gününe bi şey kalmamış zaten bi şey olmaz Allahı izniyleDikiş atılmış bundan sonra daha güvende hissetmelisin.
Panik halinden hemen uzaklaşıp bebeklerimizin rahatça büyümesine izin vermeliyiz
Benim 2 gündür kesildi. İnşaallah bir daha gelmez. Ama en son kanama alanı vardı yatışa devam ediyorum. Sancılar devam ediyor, sürekli suyum geldi mi diye bakmak çok yordu beni. Pzrts kontrolüm var.
Canım bak ne güzel dikiş de var illa lekelenmeler olur 1-2 gün ama enfeksiyona dikkat et onun dışında inşallah vaktinde doğacak bebiş hatta 40ı filan görürsen hiç şaşırma içini ferah tut bebişi de kendini de üzme keşke bana da atılsaydı dikişİyi diyelim iyi olsun
Yatışa devam canısı benim hamilelik böyle geçicek gibi
Bugün rahim ağzına dikiş atıldı
Ruhen panik halindeyim akıntılar lekelenmeler korkutuyor beni ağlayarak geldim sabah
Doktor odağını değiştir zehir ediyorsun kendine hamileliği unut dedi hamile olduğunu
Bende durumlar böyle sen nasılsın toparladın mı
Anam kız senin resim baya net benim bacak arası böyle gözükmemişti. Nubtan erkek dedik. Maşallah darısı sünnetine düğününeKızlar cinsiyetimiz belli oldu
Allah nasip ederse OĞLUM oluyor
Çin takvimi tuttu, ama ultrason tahminleri tutmadıEki Görüntüle 3085728
Canım benimkine ne dersinAnam kız senin resim baya net benim bacak arası böyle gözükmemişti. Nubtan erkek dedik. Maşallah darısı sünnetine düğününe
Benim doktorum da bakmıyor kan tahlillerine sinir oluyorum. İlla kendimizin doktoru olmamız gerekiyor. İyi yapmışsınız değiştirmekleDoktorumu değiştirmeyi düşünüyorum sinir oldum ona ben dedim.gecen hafta nefes nefese yim baya hamilelik ten normal dedi tahlil istemedi ben kendim kafama göre yaptiridm.bide TSH fırlamış demir düşmüş multivtamin alayimmi diyom misal gerek yok kilon iyi diyor
Benim bulantı devam ediyor ve dediğin gibi hiç iştahım yok. Tost ve makarnayla geçiyor günler. Çok üzülüyorum beslenemiyorum, sağlıklı şeyler yiyemediğim için sorun olursa diyeKızlar bu hafta mide bulantım baya azaldı. Ama iştahım yok. Yani sabah tost yiyip akşam yemek yiyorum başka birşey yok. Akşam da artık çok acıkana kadar bekliyorum. Kızımda hiç böyle değildim çok yiyordum. Bunda canım birşey istese bile o yiyecek önüme gelince tiksiniyorum.
Kız ya bu nubu paralel.Canım benimkine ne dersin
Doktor erkeğe benziyor dedi ama bakalım artık 2-3 hafta sonra kesinlik kazanırKız ya bu nubu paralel.
Belki açıdan öyle duruyordur çıkıntı var ama yukarı doğru değil gibi geldi bana. Belki benim senin için yüreğimden kız geçmiştir. :) Anladın sen beni.Doktor erkeğe benziyor dedi ama bakalım artık 2-3 hafta sonra kesinlik kazanır
Canım benim çok sağ ol ya İçimden nasıl kız geçiyor hele kayınvalideme inat kız doğurmak istiyorum ama sağlıklı vaktinde doğsun hiç önemli değil tabiBelki açıdan öyle duruyordur çıkıntı var ama yukarı doğru değil gibi geldi bana. Belki benim senin için yüreğimden kız geçmiştir. :) Anladın sen beni.
Ben de öyle istemiştim. :) Kısmet kızımı öğrendiklerinde de kız diye surat bükmüşlerdi. Kız dedğimde "olsun" demişti. Hiç unutmuyoruz eşimle. Napalım oğlan da bana düşkün olur. :)Canım benim çok sağ ol ya İçimden nasıl kız geçiyor hele kayınvalideme inat kız doğurmak istiyorum ama sağlıklı vaktinde doğsun hiç önemli değil tabi
Ya zaten eskiyi düşününce biz çok abartıyoruzEe canısı kontrol gününe bi şey kalmamış zaten bi şey olmaz Allahı izniyle
Hiç aklına kötü getirme
Gittiğinde sor doktoruna baksın rahim ağzına için rahat eder
Doktor bugün dediki eskiden yoktu her seferinde ultrason yapmak 70 kişiye bakıyordum günde 5 tanesine ultrason yapılıyordu sadece gerisini eve gönderiyodum
Her stres yaptığında bi şey olucak diye bi kaide yok
Boşuna takma kafana dedi
Allah razı olsun kuzum antibiyotik başladı doktor 32. Haftayı görmemiz lazım hedefimiz o dedi şuan için inş hayırlısıyla yata yata ilerlerimCanım bak ne güzel dikiş de var illa lekelenmeler olur 1-2 gün ama enfeksiyona dikkat et onun dışında inşallah vaktinde doğacak bebiş hatta 40ı filan görürsen hiç şaşırma içini ferah tut bebişi de kendini de üzme keşke bana da atılsaydı dikiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?