2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ee canısı kontrol gününe bi şey kalmamış zaten bi şey olmaz Allahı izniyle
Hiç aklına kötü getirme
Gittiğinde sor doktoruna baksın rahim ağzına için rahat eder

Doktor bugün dediki eskiden yoktu her seferinde ultrason yapmak 70 kişiye bakıyordum günde 5 tanesine ultrason yapılıyordu sadece gerisini eve gönderiyodum
Her stres yaptığında bi şey olucak diye bi kaide yok
Boşuna takma kafana dedi

Canım bak ne güzel dikiş de var illa lekelenmeler olur 1-2 gün ama enfeksiyona dikkat et onun dışında inşallah vaktinde doğacak bebiş hatta 40ı filan görürsen hiç şaşırma içini ferah tut bebişi de kendini de üzme keşke bana da atılsaydı dikiş

Eklentiler

• 49D2E2EB-D04F-4B9B-AE48-D28C3992630F.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 86
  • CA5B0A9F-013A-4795-BAFD-3D0922EE0835.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 96
Benim doktorum da bakmıyor kan tahlillerine sinir oluyorum. İlla kendimizin doktoru olmamız gerekiyor. İyi yapmışsınız değiştirmekle
Benim bulantı devam ediyor ve dediğin gibi hiç iştahım yok. Tost ve makarnayla geçiyor günler. Çok üzülüyorum beslenemiyorum, sağlıklı şeyler yiyemediğim için sorun olursa diye

Selam kızlar. Şimdi kontrolden çıktık. Kızım iyi çok şükür. 13+0 bugün 8 cm 74 gr çıktı. Haftasıyla tam uyumlu dedi.

Dünden beri de sırtım tutuk. Ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ölüyorum ağrıdan. Kas gevşetici krem kullanabilir miyim dedim hayır dedi Sadece sıcak su torbasıyla sıcak tut dedi. Yarın da tatile gidiyoruz. Sabah 5’te yola çıkacağız inşallah biraz toparlarım.

Belki açıdan öyle duruyordur çıkıntı var ama yukarı doğru değil gibi geldi bana. Belki benim senin için yüreğimden kız geçmiştir. :) Anladın sen beni.
Canım benim çok sağ ol ya İçimden nasıl kız geçiyor hele kayınvalideme inat kız doğurmak istiyorum ama sağlıklı vaktinde doğsun hiç önemli değil tabi

Canım benim çok sağ ol ya İçimden nasıl kız geçiyor hele kayınvalideme inat kız doğurmak istiyorum ama sağlıklı vaktinde doğsun hiç önemli değil tabi
Ben de öyle istemiştim. :) Kısmet kızımı öğrendiklerinde de kız diye surat bükmüşlerdi. Kız dedğimde "olsun" demişti. Hiç unutmuyoruz eşimle. Napalım oğlan da bana düşkün olur. :)

Ya zaten eskiyi düşününce biz çok abartıyoruz
Bir şeyin olacağı varsa da önüne geçemeyiz ki. Dua edip Allah’a emanet etmek lazım.

Daha önce rahim ağzı için iyi demişti ama tekrar sorayım. Benim sancılar aralıklı geldiği için suyumu takip ediyorum

Allah razı olsun kuzum antibiyotik başladı doktor 32. Haftayı görmemiz lazım hedefimiz o dedi şuan için inş hayırlısıyla yata yata ilerlerim
Hiç sıkma canını herşeyin hayırlısı konuş doktoruna benim doktorum önlem amaçlı yaptı
Sağlıkla kucağımıza alalım inş bebişlerimizi hepsimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…