- 5 Ocak 2021
- 821
- 850
- 53
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.441
Size hangi teoriye göre söyledilerBiz bu kadar oğlana kız bulamayız
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah canım benimAllah razı olsun kuzum antibiyotik başladı doktor 32. Haftayı görmemiz lazım hedefimiz o dedi şuan için inş hayırlısıyla yata yata ilerlerim
Hiç sıkma canını herşeyin hayırlısı konuş doktoruna benim doktorum önlem amaçlı yaptı
Sağlıkla kucağımıza alalım inş bebişlerimizi hepsimiz
Nubu dik. Resim atmıştım buraya. Ama sorsan çin Rus japon takvimi eski usul makas bıçak teorisi falan hepsi kızdıSize hangi teoriye göre söylediler
Artık teknoloji ilerledi. Kimse normal doğum yapamıyor kolay kolay çünkü yediklerimiz ictiklerimizden ve hareketsizlikten kaynaklı fizyolojik yapılarımiz değişti. Bu şenlik benlik değil nesil nesilden daha değişik oluyor. Eskiden açıldı mı 10 cm diye kim kimi takip ediyordu. Şimdi aman açıldı aman gelecek aman kesik atalım. Normal olduğunu mu saniyorsunuz şuan ki normal doğumların. Yine uyusturulup yine kesilip yine dikisleneceksiniz. Çoğu doğum kusurları da normal doğumda gerçekleşiyor altını çizerim. Normal doğumda ölen binlerce kadın var memlekette. Önce sağlıkBilmemm bana ters geliyor mecbur olmadiktan sonraherkesin kendi istegi tabi saygi duymak lazimm. Bende hic arastirmiyorum dogumlari hikayeleri duymak istemiyorum hersey olacagina varirr
Katılıyorum. Sezaryen dururken hele ki epidural spinal normal doğum diretmesi çok saçma. Zaten artık kesilmeden uyusturulmadan normal doğum yapan sayısı yüz kişiden ikisi belki. Her iki durumda da dikiş atılıyor. Özel bölgeye dikiş atilmasindansa karna atılsın daha iyi. Marifet gibi davranıliyor sinir oluyorum. Ki normal doğum diye direten kaç anne hayatını ya da bebeğini kaybediyor okumuyorlar sanırım makale hiçZaten isteğe bağlı Sezaryen diye bir şey var canın hangisini istiyorsa o şekilde doğurup anne olursun şeklin hiçbir önemi yok bebişlerimize sağlıkla kavuşalım da hiç önemli değil ama ben suni sancıyı yaşamış biri olarak zaten normal doğuma biraz mesafeliyim sezaryen olsun oh mis
Bana maya takvimi %50 kız %50 erkek dedi utanmadan ee ben bunu zaten biliyorumNubu dik. Resim atmıştım buraya. Ama sorsan çin Rus japon takvimi eski usul makas bıçak teorisi falan hepsi kızdı
Bana maya takvimi %50 kız %50 erkek dedi utanmadan ee ben bunu zaten biliyorum
Allah şifa versin, bundan sonra iyi günlere odaklanalım kuzum. Müdahalenyapılmış bir kaç güne toparlanırsın inşallahİyi diyelim iyi olsun
Yatışa devam canısı benim hamilelik böyle geçicek gibi
Bugün rahim ağzına dikiş atıldı
Ruhen panik halindeyim akıntılar lekelenmeler korkutuyor beni ağlayarak geldim sabah
Doktor odağını değiştir zehir ediyorsun kendine hamileliği unut dedi hamile olduğunu
Bende durumlar böyle sen nasılsın toparladın mı
Yay burcu erkeği aynı anda 3 tane bile bulabilirBiz bu kadar oğlana kız bulamayız
Allah şifa versin canım. Doktoru değiştirmen çok iyi olmuş. Kısa sürede değerlerin toparlar inşallahKızlar doktoru değiştim yeni doktorda demir düşüklüğü var dedi serum yazdı serum yedim şimdi ins şifa olur düşüklük varsa ihmal etmeyin
Ay inşallah kuzum, heyecanlandım sünnet deyince hehehAnam kız senin resim baya net benim bacak arası böyle gözükmemişti. Nubtan erkek dedik. Maşallah darısı sünnetine düğününe
Canım benim diz kapağı arkamdan kalcamamvurab bir agrı var . Hele oturup kalkarken felaket oluyorKızlar kaç gündür sol kalçamda inanılmaz nir ağrı var ve resmen yürüyemiyorum böyle bir durum yaşayan var mı
Benimkide ona benzer bir tepki vermişti canım bu hamileliğimde de inşallah erkek olur dedi oğullarım der başka bir şey demez kızlarını hiç gözü görmez o yüzden kız olursa ayrı mutlu olacağım ama erkek olursa da dediğin gibi annelerine destek düşkün olurlarBen de öyle istemiştim. :) Kısmet kızımı öğrendiklerinde de kız diye surat bükmüşlerdi. Kız dedğimde "olsun" demişti. Hiç unutmuyoruz eşimle. Napalım oğlan da bana düşkün olur. :)
İnşallah en az 37 ye kadar geleceksin canım herkesin hamileliği bir olmuyor işte kimimizin daha zorlu geçiyor bebişlerimiz için değer benim şu an plasenta aşağıda dikiş atılamıyor o yüzden doktora gidene kadar bol bol yatıp plasentanın yukarı çıkmasını umut edeceğimAllah razı olsun kuzum antibiyotik başladı doktor 32. Haftayı görmemiz lazım hedefimiz o dedi şuan için inş hayırlısıyla yata yata ilerlerim
Hiç sıkma canını herşeyin hayırlısı konuş doktoruna benim doktorum önlem amaçlı yaptı
Sağlıkla kucağımıza alalım inş bebişlerimizi hepsimiz
AFP testi için sadece kan mı verdiniz pazartesi bende yaptırıcam neye bakıyorlar başka hayırlısı olsun kızınızı sağlıkla büyütün inşallahKızlar merhaba, bugün doktor kontrolümüzü olduk. Her şeyin yolunda olduğunu, bir sorun olmadığını öğrendik çok şükürAFP testi için kan verdim ve doktorum 18 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arası için de detaylı ultrason için randevu almamı istedi. Nihayet cinsiyeti de netleşti 12+0 da erkeğe benziyor demişti doktor, her gören de erkeğe benziyor diyordu ama bugün 15+5 de %100 kız olduğunu öğrendik. Çok garip bir duyguydu, kalp atışını dinlediğimde çok rahatladım. İlk bebeğim ve bizde kız da erkek de olmadığı için ikisi de kabülümüzdü zaten. Allah hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Hamileliğin için yatıyorken hayatını kısıtlıyorken hamileliği unutman imkansız. Bence keyifli hale getirecek şeyler tapılabilir. Belki örgü bebek kitapları romanlar bebeğin için bir günlük yada hiç biri yoksa hayaller.İyi diyelim iyi olsun
Yatışa devam canısı benim hamilelik böyle geçicek gibi
Bugün rahim ağzına dikiş atıldı
Ruhen panik halindeyim akıntılar lekelenmeler korkutuyor beni ağlayarak geldim sabah
Doktor odağını değiştir zehir ediyorsun kendine hamileliği unut dedi hamile olduğunu
Bende durumlar böyle sen nasılsın toparladın mı
Üslubunuz çok çirkin. Kendiniz nasıl doğurmak istiyorsanız o şekilde doğurun ama burada saçma sapan yorumlar yapmayın.Artık teknoloji ilerledi. Kimse normal doğum yapamıyor kolay kolay çünkü yediklerimiz ictiklerimizden ve hareketsizlikten kaynaklı fizyolojik yapılarımiz değişti. Bu şenlik benlik değil nesil nesilden daha değişik oluyor. Eskiden açıldı mı 10 cm diye kim kimi takip ediyordu. Şimdi aman açıldı aman gelecek aman kesik atalım. Normal olduğunu mu saniyorsunuz şuan ki normal doğumların. Yine uyusturulup yine kesilip yine dikisleneceksiniz. Çoğu doğum kusurları da normal doğumda gerçekleşiyor altını çizerim. Normal doğumda ölen binlerce kadın var memlekette. Önce sağlık
Aynen öyle tabi kanama oluyo ağrı sancı vuruyor aman bi şey mi oldu diyorum bir çoğumuzda böyleyiz oda erkek bi doktor olarak panik halinde onlarca kadın hasta görüyor deli sanıyor bence biziHamileliğin için yatıyorken hayatını kısıtlıyorken hamileliği unutman imkansız. Bence keyifli hale getirecek şeyler tapılabilir. Belki örgü bebek kitapları romanlar bebeğin için bir günlük yada hiç biri yoksa hayaller.
Aynen öyle tabi kanama oluyo ağrı sancı vuruyor aman bi şey mi oldu diyorum bir çoğumuzda böyleyiz oda erkek bi doktor olarak panik halinde onlarca kadın hasta görüyor deli sanıyor bence bizimümkün olduğunca desteklemeye çalıştı sağolsun ama işte bi yol bulmam lazım kendime söyledikleri de doğru yoruyorum kendimi
Bakalım film kitap oyun bi şekilde meşkale bulucam kendime
Nedense erkek doktorlar daha empati yapabiliyor. Kadınlar da ne var bunda modunda genelde. O da kendince sana üzülmüş belliAynen öyle tabi kanama oluyo ağrı sancı vuruyor aman bi şey mi oldu diyorum bir çoğumuzda böyleyiz oda erkek bi doktor olarak panik halinde onlarca kadın hasta görüyor deli sanıyor bence bizimümkün olduğunca desteklemeye çalıştı sağolsun ama işte bi yol bulmam lazım kendime söyledikleri de doğru yoruyorum kendimi
Bakalım film kitap oyun bi şekilde meşkale bulucam kendime
Muayene olduğun gün de dahil.kızlar doktor kontrol süresi için on gün diyorlar ama muayene olmaya gittiğimiz gün dahil mi bu süreye mesela ben ayın 8inde gittim muayene oldum kontrole en son ayın 18inde mi 17sinde mi gidebilirim beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Allah aşkına ne diyorsunuz siz? İsteyen istediği gibi doğurur. Siz ancak tercihinizi ve tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz. Yok normal doğurunca anneler bebekler ölüyor falan, aşırı derecede rahatsız edicisiniz.Katılıyorum. Sezaryen dururken hele ki epidural spinal normal doğum diretmesi çok saçma. Zaten artık kesilmeden uyusturulmadan normal doğum yapan sayısı yüz kişiden ikisi belki. Her iki durumda da dikiş atılıyor. Özel bölgeye dikiş atilmasindansa karna atılsın daha iyi. Marifet gibi davranıliyor sinir oluyorum. Ki normal doğum diye direten kaç anne hayatını ya da bebeğini kaybediyor okumuyorlar sanırım makale hiç
Üslubunuz çok çirkin. Kendiniz nasıl doğurmak istiyorsanız o şekilde doğurun ama burada saçma sapan yorumlar yapmayın.
B Bayanogrtmen Merhaba, öncelikle diğer arkadaşlarıma katılıyorum. Lütfen, kendi görüşleriniz "mutlak doğruymuş" gibi cümleler kurmayın. Platformumuz, etik kurallar çerçevesinde, diğer üyelerimizi yargılar veya akıl verir şekilde yorumları asla anlayışla karşılamıyor. Bir çok annemiz yeteri kadar zorlu olaylarla karşılaşıyor. Bu tarz görüşler bizleri daha çok strese sokuyor. Umarım üstümüzde bıraktığınız negatif etkinin farkında olursunuz.Muayene olduğun gün de dahil.
Allah aşkına ne diyorsunuz siz? İsteyen istediği gibi doğurur. Siz ancak tercihinizi ve tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz. Yok normal doğurunca anneler bebekler ölüyor falan, aşırı derecede rahatsız edicisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?