- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.438
- 133
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.461
muayneye gittigin gün de sayiliyor canim. 17 sinde doluyor kontrol günün.kızlar doktor kontrol süresi için on gün diyorlar ama muayene olmaya gittiğimiz gün dahil mi bu süreye mesela ben ayın 8inde gittim muayene oldum kontrole en son ayın 18inde mi 17sinde mi gidebilirim beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Normal canım, bugün doktora sordum dayanılmayacak hale gelmediği sürece endişenmeyin dedi. Benimde hep sağ kasık ağrıyor. Otur, kalk, uzan hep o ağrı var.Kızlar sol kasığım ağrıyor, bebek de o tarafta. Normal mi?
NormalKızlar sol kasığım ağrıyor, bebek de o tarafta. Normal mi?
Aha aynı ben, böyle künt bir ağrı değil vurup gidiyor. Biraz yumurtlama dönemi ağrılarını andırıyorNormal canım, bugün doktora sordum dayanılmayacak hale gelmediği sürece endişenmeyin dedi. Benimde hep sağ kasık ağrıyor. Otur, kalk, uzan hep o ağrı var.
Aha aynı ben, böyle künt bir ağrı değil vurup gidiyor. Biraz yumurtlama dönemi ağrılarını andırıyor
Neyse normal dediyse doktorun rahatladım birazHah evet aynı öyle ya da adetin ilk günü gibi.
Benim de sagda agrim var bebek de sagda.Neyse normal dediyse doktorun rahatladım biraz
Canım hassas olmamız çok normal bu konuda arkadaşımız biraz keskin bir dille konuşmuş ama normal doğumların bile çoğunun artık normal olmadığı vs aslında ne yazık ki gerçek. Burda doktor keyfi sezeryana nasıl izin verir anlamıyorum gibi yorumlar da yapıldı ona hiç tepki gelmemişti benim dışımda hatırladığım kadarıyla. Tabiki herkes istediği tepkiyi vermekte özgür ve burda bizi olumsuz etkileyecek yorumlar bence de olmamalı ama tepki verilecekse her türlü müdehaleye verilmeli. Gerekirse doğum konusunda yorum yapmaktan kaçınmalıyız insanlari kötü etkilememek ve korkutmamak adına@Bayanogrtmen Merhaba, öncelikle diğer arkadaşlarıma katılıyorum. Lütfen, kendi görüşleriniz "mutlak doğruymuş" gibi cümleler kurmayın. Platformumuz, etik kurallar çerçevesinde, diğer üyelerimizi yargılar veya akıl verir şekilde yorumları asla anlayışla karşılamıyor. Bir çok annemiz yeteri kadar zorlu olaylarla karşılaşıyor. Bu tarz görüşler bizleri daha çok strese sokuyor. Umarım üstümüzde bıraktığınız negatif etkinin farkında olursunuz.
Diğer açıdan şu da var canım, grubumuzun üyeleri dışında sanki akıl verme amaçlı gibi tek yorumlar geliyor. Kişi daha öncesinde bir merhaba dememiş, bizimle bir diyaloğa girmemiş. Adeta yorumu ortaya salıp gidiyor. Sonra herkesin keyfi kaçıyor. Daha önceki bahsettiğin konularda tepki veren arkadaşlarımız sizler gibi olmuştur doğrudur. Ama herkes her şeye yetişemez yorum olarak, malumun akan bir hayat var fırsat buldukça fikrimizi beyan ediyoruz.Canım hassas olmamız çok normal bu konuda arkadaşımız biraz keskin bir dille konuşmuş ama normal doğumların bile çoğunun artık normal olmadığı vs aslında ne yazık ki gerçek. Burda doktor keyfi sezeryana nasıl izin verir anlamıyorum gibi yorumlar da yapıldı ona hiç tepki gelmemişti benim dışımda hatırladığım kadarıyla. Tabiki herkes istediği tepkiyi vermekte özgür ve burda bizi olumsuz etkileyecek yorumlar bence de olmamalı ama tepki verilecekse her türlü müdehaleye verilmeli. Gerekirse doğum konusunda yorum yapmaktan kaçınmalıyız insanlari kötü etkilememek ve korkutmamak adına
Keskin bir dille konuşamaz kusura bakmasın. Makale okumuşmuş. Kimse kalkıp burada cahil cahil normal doğumla anneler bebekler ölüyor diyemez. 60larda yaşamıyoruz. Size zamanında birileri destek çıkmadı diye (o an öyle denk gelmiştir) şimdi şu cehalete beğeni bırakmayı savunmayın lütfen.Canım hassas olmamız çok normal bu konuda arkadaşımız biraz keskin bir dille konuşmuş ama normal doğumların bile çoğunun artık normal olmadığı vs aslında ne yazık ki gerçek. Burda doktor keyfi sezeryana nasıl izin verir anlamıyorum gibi yorumlar da yapıldı ona hiç tepki gelmemişti benim dışımda hatırladığım kadarıyla. Tabiki herkes istediği tepkiyi vermekte özgür ve burda bizi olumsuz etkileyecek yorumlar bence de olmamalı ama tepki verilecekse her türlü müdehaleye verilmeli. Gerekirse doğum konusunda yorum yapmaktan kaçınmalıyız insanlari kötü etkilememek ve korkutmamak adına
Benim de sağ kasık ağrısı sürekli benimle yani ara ara geçer gibi oluyor sonra yeniden başlıyor ama tabi dayanılmayacak gibi değil hafif bir ağrı ama doktorun da normal dediyse tamamdır çok takmayacağım kafaya yani inşallahNormal canım, bugün doktora sordum dayanılmayacak hale gelmediği sürece endişenmeyin dedi. Benimde hep sağ kasık ağrıyor. Otur, kalk, uzan hep o ağrı var.
Sen niye bana çıkışıyorsun ki ben onu anlamadım? Ben sezeryan veya normal ikisi de kötülenmesin anlamında konuşuyorum. Kimse kötü etkilenmesin diyorum. Sezdigim kadarıyla arkadaşlar arasında genelde sezeryana farklı bir algı ve kötüleme var birkaç kişide. Normal doğuma yapilmamaliysa ona da yapılmamalı. Yorumumu tekrar okursan belki daha iyi anlarsın neyi savunduğum da sadece beni ilgilendirirKeskin bir dille konuşamaz kusura bakmasın. Makale okumuşmuş. Kimse kalkıp burada cahil cahil normal doğumla anneler bebekler ölüyor diyemez. 60larda yaşamıyoruz. Size zamanında birileri destek çıkmadı diye (o an öyle denk gelmiştir) şimdi şu cehalete beğeni bırakmayı savunmayın lütfen.
Neyi savunduğunuzun farkında değilsiniz herhalde. O nedenle konuyu uzatmayacağım.Sen niye bana çıkışıyorsun ki ben onu anlamadım? Ben sezeryan veya normal ikisi de kötülenmesin anlamında konuşuyorum. Kimse kötü etkilenmesin diyorum. Sezdigim kadarıyla arkadaşlar arasında genelde sezeryana farklı bir algı ve kötüleme var birkaç kişide. Normal doğuma yapilmamaliysa ona da yapılmamalı. Yorumumu tekrar okursan belki daha iyi anlarsın neyi savunduğum da sadece beni ilgilendirir
Neyi savunduğumu düşünüyorsun tam olarak farkında değilsem bana öğretir misin?Neyi savunduğunuzun farkında değilsiniz herhalde. O nedenle konuyu uzatmayacağım.
İnan uğraşamayacağımNeyi savunduğumu düşünüyorsun tam olarak farkında değilsem bana öğretir misin?
Uğraş bence çünkü bana sallıyorsun şu an ve yaptığın şey saygısızlık. Keskin konuşamaz diyorsun başkasına ama bana gelip neyi savunduğunun farkında değilsin bilmem ne ahkam kesiyorsun. Sen konuşunca oluyor mu?İnan uğraşamayacağım
Ben insanların eleştirdikleri şeyleri kendilerinin yapmasını anlamıyorum ve saygısızlık yapıldığında ne yazık ki sessiz kalamıyorum. Kimse kimsenin ne dediğini anlamadan bol keseden sallamamalı, böyle insanlara tepki verilmeli bence. Biraz karakter meselesi yine de ben asla susamam malesef hiç öyle olamadımBu sezeryan ve vajınal doğum politika gibi , kimse diğerinin kararını değiştiremez kanımca .
O yüzden hanımlar yorumlarını beğenmediğiniz kişileri görmezden gele tıklayarak sessize alabilirsiniz . Kimsenin sinirleri zıplamamış olur hem de cok zevkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?