2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Yaaa yaşlılar biraz patavatsız oluyor. Kilo ben de çok almadım ama şeklimiz değişti galiba bel kalınlaştı. Bir de dediğin gibi rahat giyinince öyle durmuştur

Günaydın kızlar. Dün dinleneyim derken baya uyumuşum . Sancı geçti kasılma duruyor hep alt taraflarda sanki oralar sert.
ya bende de 2-3 gündür ağrı var, hatta dün dikkatli kalkmama ragmen koltuktan, sol kasığıma bir ağrı saplandı anlık, neye uğradığımı şaşırdım şimdi de ara ara ince sızı gibi bişeyler oluyo kasıklarımda bir doluluk hissi var rahatsız edici

Demek ki herkeste ağrı sancı oluyor şu dönem.

Günaydın güzel anneler Herkes için musmutlu haberli bir gün olsun Bugün öğleden sonra kontrolüm var minişimi ziyarete gidiyoruz. Cinsiyetini gösterir inşallah artık
Ama senin haftan küçük dra sonrasında kesin mi diye sor. Diğer çocuklarda değişmemişti. Ama bunda değişti cinsiyet. Hala içinde acaba var. doğunca göreceğiz

Kızlarrr günaydın. Haftasonu giremedim sayfalar dolmuş anca okudum
Öncelikle Cumartesi doktordaydım kasık ağrıları normal dedi Ağrısı olanlara bilgi olsun.
Bir de krem olarak ben yengeme yıl önce mecitefendinin acıbadem kremini almıştım çok işe yaradığını söyledi.
Benim de bir sorum olacak. Şuan 13+4 üm ikili test için salı gününe randevu alabildim ama geç diyorlar. 13+5 te yaptıran oldu mu hiç?

Ama senin haftan küçük dra sonrasında kesin mi diye sor. Diğer çocuklarda değişmemişti. Ama bunda değişti cinsiyet. Hala içinde acaba var. doğunca göreceğiz
13+3 üz aslında bugün bu haftalarda öğrenenler de oldu teyzesi ama senin haftan küçük demeeee kocaman olduk biz elimden gelse onu hemen 30 haftalık yapıcam ama vakit geçmiyor şaka bi yana evet kesin bir şey demek için erken aslında ama işte insan meraktan çatlıyor. Değişirse diye psikolojimiz hazırlıklı

12. Haftada bana %90 denildi pozisyon bulursan görürsün bence biz görmek için azıcık karnımı dürttük sinirlendi takla attı orada yakaladık

Canım ben de 13+1 de gidecektim normalde devletteki doktorum çok geç dedi 12+2 yim şimdi yarın gideceğim ben de ama galiba bu bebeğin gelişimiyle de ilgili belli bir ölçüyü geçtikten sonra yapmanın çok da anlamı yok git bir an evvel dedi.

Kızlar benim bugün 14 bitti ama karnımda bi degisiklik var mı emin olamıyorum asla oldum olası hep minnoş bir göbüşüm vardır zaten göbek mi bebek mi anlayamıyorum sizin çok şişti mi
Daha çok şişmez canım 16. haftadan sonra belli bir değişiklik oluyor. göbektir o ya da gaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…