- 18 Şubat 2021
- 1.297
- 1.591
- 83
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.681
Benim 16+4 oldu hala cok belirgin bisey yokk kilomda ayniKızlar benim bugün 14 bitti ama karnımda bi degisiklik var mı emin olamıyorum aslaoldum olası hep minnoş bir göbüşüm vardır zaten göbek mi bebek mi anlayamıyorum sizin çok şişti mi
İlk hamilelikte spor yapmıştım öncesinde karın kaslarım vardı 20. Haftaya kadar hiç göbeğim yoktu. 22 sonrası baya büyüdü. Bu ikinciKızlar benim bugün 14 bitti ama karnımda bi degisiklik var mı emin olamıyorum aslaoldum olası hep minnoş bir göbüşüm vardır zaten göbek mi bebek mi anlayamıyorum sizin çok şişti mi
Ya dimi 2haftam kaldı ozaman bakalım çok merak ediyorum şişsin de hamile olduğumu hatırlayım hep istiyorum yaaaDaha çok şişmez canım 16. haftadan sonra belli bir değişiklik oluyor. göbektir o ya da gaz :)
Valla benim tam 13+0 da gosterdii ve doktor cok emindiii13+3 üz aslında bugün bu haftalarda öğrenenler de oldu teyzesi ama senin haftan küçük demeeee kocaman olduk bizelimden gelse onu hemen 30 haftalık yapıcam ama vakit geçmiyor şaka bi yana evet kesin bir şey demek için erken aslında ama işte insan meraktan çatlıyor. Değişirse diye psikolojimiz hazırlıklı
Yaaa 4aylık olsam da çok belirgin bişey beklemiyim yani tamam vallaha ilk defa bu sabah kafamda kurdum yaaaa tartıda yarımkilo az geldim karnım inmiş gibi ulan dedim şişeceği yere küçülüyoBenim 16+4 oldu hala cok belirgin bisey yokk kilomda aynivar biraz ama kiyafetlerim hala ayni sigiyorum yanii:)
Oyy göbüş var burdaİlk hamilelikte spor yapmıştım öncesinde karın kaslarım vardı 20. Haftaya kadar hiç göbeğim yoktu. 22 sonrası baya büyüdü. Bu ikincibaya göbeğim var bunda. Tabi spor yok baya saldım falan karın kası yok. Şu an böyle. Yani endişe etme.
GünaydınKızlarrr günaydın. Haftasonu giremedim sayfalar dolmuş anca okudum
Öncelikle Cumartesi doktordaydım kasık ağrıları normal dedi Ağrısı olanlara bilgi olsun.
Bir de krem olarak ben yengeme yıl önce mecitefendinin acıbadem kremini almıştım çok işe yaradığını söyledi.
Benim de bir sorum olacak. Şuan 13+4 üm ikili test için salı gününe randevu alabildim ama geç diyorlar. 13+5 te yaptıran oldu mu hiç?
Haha aynen kisiden kisiye degisir tabi ama cok bisey beklemeYaaa 4aylık olsam da çok belirgin bişey beklemiyim yani tamam vallaha ilk defa bu sabah kafamda kurdum yaaaa tartıda yarımkilo az geldim karnım inmiş gibi ulan dedim şişeceği yere küçülüyotabi buaralar gece yemeyi bıraktım ondan da bence
Ya benim kocaman ama bebek olduğunu sanmıyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri inanılmaz şekilde kabızlık yaşıyorum 2-3 kilo civarı aldım tek taşımı dün taktım parmağımı inanılmaz sıktı boldu bile bana normalde. Dışardan bakan 6 aylık der niye böyle oldum yaa. Zaten göbekli etli biriydim ama böyle hiç olmadımKızlar benim bugün 14 bitti ama karnımda bi degisiklik var mı emin olamıyorum aslaoldum olası hep minnoş bir göbüşüm vardır zaten göbek mi bebek mi anlayamıyorum sizin çok şişti mi
yok düz değildimYaaa 4aylık olsam da çok belirgin bişey beklemiyim yani tamam vallaha ilk defa bu sabah kafamda kurdum yaaaa tartıda yarımkilo az geldim karnım inmiş gibi ulan dedim şişeceği yere küçülüyotabi buaralar gece yemeyi bıraktım ondan da bence
Oyy göbüş var burdakarın kası olmasa da zayıftın ama yani dimi dümdüzmüydü karnın yoksa benim gibi gene göbegin var mıydı birazcıcık
kızlar gün sonunda ayaklarınız, ayak bilekleriniz şişiyor mu ödemden?
Kızlar tansiyonunuza bakıyor musunuz ? el ve ayak ödemleri genelde tansiyon ya da böbrek yüzünden oluyor. Özellikle su içmeyi ihmal etmeyin. Hiç şişmezsiniz. Tuzu da azaltın.Ya benim kocaman ama bebek olduğunu sanmıyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri inanılmaz şekilde kabızlık yaşıyorum 2-3 kilo civarı aldım tek taşımı dün taktım parmağımı inanılmaz sıktı boldu bile bana normalde. Dışardan bakan 6 aylık der niye böyle oldum yaa. Zaten göbekli etli biriydim ama böyle hiç olmadım
Pregna solante aldım canım. Beyazım zaten onu sürürce hepten zombi gibi geziyorumKızlar günaydın güneş kremi kullaniyomusunuz malum hamilelikte güneş lekesi kalici.olabiliyo
Canım c. Tesi gittiğim doktor özellikle sordu. Tansiyon yapabiliyormuş, şişlik varsa doktoruna söyle lütfen.kızlar gün sonunda ayaklarınız, ayak bilekleriniz şişiyor mu ödemden?
Aaa sabah göbeğim nereye gitti diye düşünürken bu mesajı görmemKızlar günaydın sabah lavobaya çıkınca karnınızın büyüklüğü azalıyormu benim sabah karnım küçük akşam bir tık büyük
Solante pregnaKızlar günaydın güneş kremi kullaniyomusunuz malum hamilelikte güneş lekesi kalici.olabiliyo
Canım c. Tesi gittiğim doktor özellikle sordu. Tansiyon yapabiliyormuş, şişlik varsa doktoruna söyle lütfen.
tuzlu yiyorum bu ara turşu canavarı oldumKızlar tansiyonunuza bakıyor musunuz ? el ve ayak ödemleri genelde tansiyon ya da böbrek yüzünden oluyor. Özellikle su içmeyi ihmal etmeyin. Hiç şişmezsiniz. Tuzu da azaltın.
Pregna solante aldım canım. Beyazım zaten onu sürürce hepten zombi gibi geziyorum
Canım c. Tesi gittiğim doktor özellikle sordu. Tansiyon yapabiliyormuş, şişlik varsa doktoruna söyle lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?