2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar benim bugün 14 bitti ama karnımda bi degisiklik var mı emin olamıyorum asla oldum olası hep minnoş bir göbüşüm vardır zaten göbek mi bebek mi anlayamıyorum sizin çok şişti mi
Benim 16+4 oldu hala cok belirgin bisey yokk kilomda ayni var biraz ama kiyafetlerim hala ayni sigiyorum yanii:)

Kızlar benim bugün 14 bitti ama karnımda bi degisiklik var mı emin olamıyorum asla oldum olası hep minnoş bir göbüşüm vardır zaten göbek mi bebek mi anlayamıyorum sizin çok şişti mi
İlk hamilelikte spor yapmıştım öncesinde karın kaslarım vardı 20. Haftaya kadar hiç göbeğim yoktu. 22 sonrası baya büyüdü. Bu ikinci baya göbeğim var bunda. Tabi spor yok baya saldım falan karın kası yok. Şu an böyle. Yani endişe etme.

Eklentiler

• IMG_20220620_094811.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 118
Valla benim tam 13+0 da gosterdii ve doktor cok emindiii baya gosterdiydi hemen kendini, hattaa bi gordu sonra bacaklarini geri kapatmis baya boyle aletle vurur gibi oldu karnimaa kipirdasin diyee geri acti bacaklarini emin oldu ben ellemeye kiyamazken baya salladi benii hayirdir napiyosun diyemedimm

Benim 16+4 oldu hala cok belirgin bisey yokk kilomda ayni var biraz ama kiyafetlerim hala ayni sigiyorum yanii:)
Yaaa 4aylık olsam da çok belirgin bişey beklemiyim yani tamam vallaha ilk defa bu sabah kafamda kurdum yaaaa tartıda yarımkilo az geldim karnım inmiş gibi ulan dedim şişeceği yere küçülüyo tabi buaralar gece yemeyi bıraktım ondan da bence
Oyy göbüş var burda karın kası olmasa da zayıftın ama yani dimi dümdüzmüydü karnın yoksa benim gibi gene göbegin var mıydı birazcıcık

Günaydın ben 13+2ydim ikili testte doktor da herhangi birşey söylemedi ki kendi verdi randevuyu zannetmiyorum yani geç kalmamışsındır.

Haha aynen kisiden kisiye degisir tabi ama cok bisey bekleme sanirimm bu saatten sonra cikicak gibime geliyo ama aksamlari belirgin olmaya basliyo seviyorum oglusumu sabah hafif iniyoo saklaniyo sanirim

Ya benim kocaman ama bebek olduğunu sanmıyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri inanılmaz şekilde kabızlık yaşıyorum 2-3 kilo civarı aldım tek taşımı dün taktım parmağımı inanılmaz sıktı boldu bile bana normalde. Dışardan bakan 6 aylık der niye böyle oldum yaa. Zaten göbekli etli biriydim ama böyle hiç olmadım

yok düz değildim ömrüm boyunca olmadım öyle düz. Göbeğim vardı. Ama spor yaptığım için sıkıydım. Bi de 1. de kaslar bi kere gevşmeye başlasın 2. de daha çabuk çıkıyormuş. Balon gibi düşün. Önce yeni bir balonsun zor şişiyorsun ama sonra böyle davul oluyon

Kızlar kendim için değil de arkadaşım için birşey danışmak istiyorum. İstanbul’da oturuyorlar ümraniye tarafında medipol hastanesine gidiyormuş ikili taramaya 1100 tl demişler şok geçirdim. Devlet de bakmıyormuş eğer düzenli hastası değilse. Benim kendi doktorum yaptı ölçümlerimi bi kan tahlili için para verdim o da muayene ücretiyle birlikte 450 civarıydı. Bahsettiğim kişinin de maddi durumları çok iyi değil İstanbul’da oturanlar birde ümraniye yakınları tabi ben çok bilmiyorum hangi hastaneye gittiniz uygun fiyatlı. Yardımcı olursanız çok sevinirim

kızlar gün sonunda ayaklarınız, ayak bilekleriniz şişiyor mu ödemden?
Kızlar tansiyonunuza bakıyor musunuz ? el ve ayak ödemleri genelde tansiyon ya da böbrek yüzünden oluyor. Özellikle su içmeyi ihmal etmeyin. Hiç şişmezsiniz. Tuzu da azaltın.

Kızlar günaydın güneş kremi kullaniyomusunuz malum hamilelikte güneş lekesi kalici.olabiliyo
Pregna solante aldım canım. Beyazım zaten onu sürürce hepten zombi gibi geziyorum
kızlar gün sonunda ayaklarınız, ayak bilekleriniz şişiyor mu ödemden?
Canım c. Tesi gittiğim doktor özellikle sordu. Tansiyon yapabiliyormuş, şişlik varsa doktoruna söyle lütfen.

Canım c. Tesi gittiğim doktor özellikle sordu. Tansiyon yapabiliyormuş, şişlik varsa doktoruna söyle lütfen.
Kızlar tansiyonunuza bakıyor musunuz ? el ve ayak ödemleri genelde tansiyon ya da böbrek yüzünden oluyor. Özellikle su içmeyi ihmal etmeyin. Hiç şişmezsiniz. Tuzu da azaltın.
tuzlu yiyorum bu ara turşu canavarı oldum kesin ondan oluyor dün özellikle sabah kalktım ayaklarım fil gibi şişmişti, akşama doğru düzeldi, görünce korktum, gittiğim zaman doktora özellikle soracağım bu durumu

Pregna solante aldım canım. Beyazım zaten onu sürürce hepten zombi gibi geziyorum

ay evet yoğun yapılı bende az kullanmaya calışşsamda yoğurt gıbı oluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…