2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Doktorum, tuzlu, yağlı, acılı şeylerden uzak dur. İyotlu tuz kullan ve kapalı, karanlık yerde sakla, hergün 1 saat ağar tempo yürüyüş yap, suyunu iç, varis varsa ayakta olduğun sürece varis çorabı giy, otururken ayaklarını yükselterek otur dedi. El, yüz ve ayaklarda şiş varsa tansiyon belirtisidir muhakak kontrol ettir dedi. Balık, beyaz ve kırmızı et ye, balık haftada 1 ye, yiyemiyorsan balık yağı vereyim dedi ve verdi. Günde 1 litre süt veya yerğne geçecek şeyler tüket dedi. Genel olarak yazdım canım diğer bilgileride.

bizim normal gidiyor, başlarda doktorum ilişki yasağı koymuştu, sonrasında her şey yolunda abartmadan devam edebilirsiniz demişti, ediyoruz
Aay benim zor geçiyor biraz gebelik yasak var full yatıyorum naz niyaz dorukta onu getir bunu getir şurayı sil burayı topla diyorum sürekli bıktı adam benden

Ya dimi 2haftam kaldı ozaman bakalım çok merak ediyorum şişsin de hamile olduğumu hatırlayım hep istiyorum yaaa
Biraz da iç karın ile alakalı bazılarının iç karnı çok küçük olduğu için hemen çıkıyor bazılarının içe doğru gidiyor dışta bir şey yok garip şeyler:) Ama 16. haftadan sonra pantolonda özelllikle beli göbeği sıkmayan lastikli ya da hamileler için olan pantolondan giymek lazım. Az kaldı sabır ben de hiç anlayamıyorum ama bazen gazdan çıkıyor göbiş özellikleri akşamları :)

çok teşekkür ederim ne güzel bilgiler vermiş doktorun, bu aralar fena şiştim tuzu fazla kaçırdığımı biliyorum nasıl fark etti vücudum error verdi, çok çok sağol canım bu dediklerini not ediyorum

Aay benim zor geçiyor biraz gebelik yasak var full yatıyorum naz niyaz dorukta onu getir bunu getir şurayı sil burayı topla diyorum sürekli bıktı adam benden
yasaksa napalım yapacak hiiiç birşey yok, bebeğimizin sağlığı için her şey bu süreçler bence bizler için tatlı süreçler biraz naz niyaz hakediyoruz, kocalara çok iş düşüyor burada Allah izin verirse bebişler doğunca bizi büyük bir tempo bekliyor olacak zaten bu süreçlerin tadını çıkaralım

Bir şey soracagım son regl 16may. Dün kan verdim saat 23.30civarı ve bta hcg 6755,8 çıktı değerim yüksek mi yoksa normal mi
Hayırlı olsun bebişin canım. İlk bebeğimde adetimin 4 gün gecikmesi sonrasında beta hcg 8.303 çıkmıştı. Bu bebeğimde 1 hafta daha erken öğrendim 675 çıkmıştı. Bebeğin erken döllenme veya sen adet gecikmesine göre test yaptıysanise yüksek çıkabiliyor.

Aynen öyle valla doğru dedin doğumdan sonra herşey bize kalıcak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…