- 23 Mart 2022
- 1.293
- 1.463
- 48
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.721
Karından da görülürTransvajinal denilen ultrasonla mı görülebilir şu an
canım onu ben de anlayamıyordum, yakınlarim söyledi, hamile göbeği sert olur diye. cidden dokunup hafif bastırınca normalde bıngıl bıngıl olan alt karnım bile epey sert.sen de bi bak istersenKızlar benim bugün 14 bitti ama karnımda bi degisiklik var mı emin olamıyorum aslaoldum olası hep minnoş bir göbüşüm vardır zaten göbek mi bebek mi anlayamıyorum sizin çok şişti mi
canım ben çakmak erdem hastanesine gidiyorum, orada 700 tl ödedim ikili tarama testine, 1100 tl yerine 700 tl de çok para tabii ama belki orada yaptırmak isteyebilir arkadaşın evine yakınsa.Kızlar kendim için değil de arkadaşım için birşey danışmak istiyorum. İstanbul’da oturuyorlar ümraniye tarafında medipol hastanesine gidiyormuş ikili taramaya 1100 tl demişler şok geçirdim. Devlet de bakmıyormuş eğer düzenli hastası değilse. Benim kendi doktorum yaptı ölçümlerimi bi kan tahlili için para verdim o da muayene ücretiyle birlikte 450 civarıydı. Bahsettiğim kişinin de maddi durumları çok iyi değil İstanbul’da oturanlar birde ümraniye yakınları tabi ben çok bilmiyorum hangi hastaneye gittiniz uygun fiyatlı. Yardımcı olursanız çok sevinirim
İlk hamileliğimde çok hırpaladım kendimi,sebep?oğlum olacak diye,doğumdan sonra kucağıma alınca anlayabildim kız erkek farketmediğini,ve ikinciye hamile kaldım çok düşünüp taşınarak,bu sefer aynı şeyi yapmıcam umrumda değil sağlıklı olsun sağlıkla gelsin yeter diyerek,kimseyle cinsiyet muhabbeti etmedim filan,ama sabah mesajınızı görünce dedim ki ah be kuzum(kendim)kafan hala aynı,hala üzülüyorsun kızın olmayacak diye.Böyle de bir iç dökeyim.Bu arada yanlış anlaşılmasın sakın,sözüm size neden erkek tahmin ettiniz yahu demek değil.Kendi duygularımı kendime itiraf etmekMerhaba erkek sanırım nubu ilk resimde dik.
Ben ataşehir avicennada yaptırdım 650 lira gibi bir fiyat ödedik birde muayene ücreti 215 tl ödedikKızlar kendim için değil de arkadaşım için birşey danışmak istiyorum. İstanbul’da oturuyorlar ümraniye tarafında medipol hastanesine gidiyormuş ikili taramaya 1100 tl demişler şok geçirdim. Devlet de bakmıyormuş eğer düzenli hastası değilse. Benim kendi doktorum yaptı ölçümlerimi bi kan tahlili için para verdim o da muayene ücretiyle birlikte 450 civarıydı. Bahsettiğim kişinin de maddi durumları çok iyi değil İstanbul’da oturanlar birde ümraniye yakınları tabi ben çok bilmiyorum hangi hastaneye gittiniz uygun fiyatlı. Yardımcı olursanız çok sevinirim
İnsan psikolojisi maalesef böyle kuzum. Üzülme elinde olmadan yaptığın aşikar. Doğsun hele yine diyeceksin boşuna öyle düşünmüşüm. Sağlıklı olsunlar inşallahİlk hamileliğimde çok hırpaladım kendimi,sebep?oğlum olacak diye,doğumdan sonra kucağıma alınca anlayabildim kız erkek farketmediğini,ve ikinciye hamile kaldım çok düşünüp taşınarak,bu sefer aynı şeyi yapmıcam umrumda değil sağlıklı olsun sağlıkla gelsin yeter diyerek,kimseyle cinsiyet muhabbeti etmedim filan,ama sabah mesajınızı görünce dedim ki ah be kuzum(kendim)kafan hala aynı,hala üzülüyorsun kızın olmayacak diye.Böyle de bir iç dökeyim.Bu arada yanlış anlaşılmasın sakın,sözüm size neden erkek tahmin ettiniz yahu demek değil.Kendi duygularımı kendime itiraf etmekneden bu kadar üzülüyorum hiç bilmiyorum aslında
Neyi sordun kuzumArkadaşlar bu ne demek oluyor? Anlayamadım!
Sonraki msja görsel ekledimNeyi sordun kuzum
İlkkez böyle bir şey gördüm.
Hangi msjlarım silinmiş bilemiyorum. Yalancılık ne alaka?İlkkez böyle bir şey gördüm.
Hafta sonu 2 hesapla diyaloglar kaldırılmış ondandır sanırım. Toplu olarak tüm diyalogkar kaldırılmış. Direk seninle alakası olduğunu sanmıyorum.Sonraki msja görsel ekledim
Diyalogların kaldırıldığı herkes yalancılıkla mı itham edilmiş. Dünkü Doğum şekli ile ilgili olan polemikten mi bahsediyorsun? Ortalığı karıştırak bir şey söylememiştim veya bir yalanım da olmamıştı.Hafta sonu 2 hesapla diyaloglar kaldırılmış ondandır sanırım. Toplu olarak tüm diyalogkar kaldırılmış. Direk seninle alakası olduğunu sanmıyorum.
Kuzum gerçekten prosedür nedir hiç bilmiyorum.Diyalogların kaldırıldığı herkes yalancılıkla mı itham edilmiş. Dünkü Doğum şekli ile ilgili olan polemikten mi bahsediyorsun? Ortalığı karıştırak bir şey söylememiştim veya bir yalanım da olmamıştı.
Kazen
Diyalogların kaldırıldığı herkes yalancılıkla mı itham edilmiş. Dünkü Doğum şekli ile ilgili olan polemikten mi bahsediyorsun? Ortalığı karıştırak bir şey söylememiştim veya bir yalanım da olmamıştı.
Kazen
Anladım canım. Seninle alakalı değil biliyorum.Kuzum gerçekten prosedür nedir hiç bilmiyorum.
Sizin sevdiğiniz söz yüzünden neye uğradığımı şaşırdımşu anda aktif olan kullanıcılarla ilgili hiç bir sorun bulunmamaktadır : ) Gitmesi gerekeni yolladık
şu sözü çok severim ; Yalancı yalan söyleyip yalanı yakalanmayana denir : ))) Eğer yakalanıyorsa ona yalancı denmez :) başka bir şey olur o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?