2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Transvajinal denilen ultrasonla mı görülebilir şu an
Karından da görülür
Bu biraz doktora ve cihaza bağlı bazı doktorlar gebelik var diye vajinal ultrason tercih etmiyor bazısı vajinal yapıyor
Karındanda görülür muhtemelen geciktirmeden randevu alın doktorunuza gidin vitamin başlayabilir hayırlı olsun Sağlıkla gelsin inş

Kızlar benim bugün 14 bitti ama karnımda bi degisiklik var mı emin olamıyorum asla oldum olası hep minnoş bir göbüşüm vardır zaten göbek mi bebek mi anlayamıyorum sizin çok şişti mi
canım onu ben de anlayamıyordum, yakınlarim söyledi, hamile göbeği sert olur diye. cidden dokunup hafif bastırınca normalde bıngıl bıngıl olan alt karnım bile epey sert.sen de bi bak istersen

Bu arada adminimiz Kazen sayfamızdaydı kızlar farkettiniz mi bilmiyorum. Gördüğüm kadarıyla hafta sonu bizi yargılayan diyaloglara sokan iki hesabın yazışmaları kaldırılmış. Kendisine teşekkür ediyorum. Sayfamızı bize hiç farkettirmeden kontrol ediyor ve bu platformada güvenli olmamızı sağlıyor.
Bu vesile ile keyifli bir hafta diliyorum sizlere. Sağlıklı ve güzel haberler bekliyorum. Cinsiyetler belli olmaya devam ediyor ve listemiz çiçek ve böceklerle doluyor.

canım ben çakmak erdem hastanesine gidiyorum, orada 700 tl ödedim ikili tarama testine, 1100 tl yerine 700 tl de çok para tabii ama belki orada yaptırmak isteyebilir arkadaşın evine yakınsa.

Merhaba erkek sanırım nubu ilk resimde dik.
İlk hamileliğimde çok hırpaladım kendimi,sebep?oğlum olacak diye,doğumdan sonra kucağıma alınca anlayabildim kız erkek farketmediğini,ve ikinciye hamile kaldım çok düşünüp taşınarak,bu sefer aynı şeyi yapmıcam umrumda değil sağlıklı olsun sağlıkla gelsin yeter diyerek,kimseyle cinsiyet muhabbeti etmedim filan,ama sabah mesajınızı görünce dedim ki ah be kuzum(kendim)kafan hala aynı,hala üzülüyorsun kızın olmayacak diye.Böyle de bir iç dökeyim.Bu arada yanlış anlaşılmasın sakın,sözüm size neden erkek tahmin ettiniz yahu demek değil.Kendi duygularımı kendime itiraf etmek neden bu kadar üzülüyorum hiç bilmiyorum aslında

Ben ataşehir avicennada yaptırdım 650 lira gibi bir fiyat ödedik birde muayene ücreti 215 tl ödedik

İnsan psikolojisi maalesef böyle kuzum. Üzülme elinde olmadan yaptığın aşikar. Doğsun hele yine diyeceksin boşuna öyle düşünmüşüm. Sağlıklı olsunlar inşallah

Hafta sonu 2 hesapla diyaloglar kaldırılmış ondandır sanırım. Toplu olarak tüm diyalogkar kaldırılmış. Direk seninle alakası olduğunu sanmıyorum.
Diyalogların kaldırıldığı herkes yalancılıkla mı itham edilmiş. Dünkü Doğum şekli ile ilgili olan polemikten mi bahsediyorsun? Ortalığı karıştırak bir şey söylememiştim veya bir yalanım da olmamıştı.
Kazen

şu anda aktif olan kullanıcılarla ilgili hiç bir sorun bulunmamaktadır : ) Gitmesi gerekeni yolladık

şu sözü çok severim ; Yalancı yalan söyleyip yalanı yakalanmayana denir : ))) Eğer yakalanıyorsa ona yalancı denmez :) başka bir şey olur o

Sizin sevdiğiniz söz yüzünden neye uğradığımı şaşırdım
Sanki msj silinirken gerekçe olarak bu yazılmamalı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…