2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ah canım seni anlıyorum... Kızımı mezara eşyalarını dolaba koydum giymediği kıyafetleri bile duruyor. Hayat benden bi kız aldı bi kız vermek zorunda dedim hep. Sanki tüm hepsi geçecek gibi. Oğlan olduğunu duyunca 3 gün ağladım. Hem de ne ağlamak. Oğluma değil ama kızıma ağladım. Şimdi şimdi daha iyiyim. Hala hayatın üstümde bi laneti var diye düşünüyorum. Hiç tam mutluluk bana gelmez diye bir sorunum var. Hayatım böyle geçti. O yüzden yargılamıyorum. Umarım gönlündeki olur.
Bu arada Kıbrıs'ta cinsiyet seçimli aşılama vs yapılıyor. Ben yadırgamıyorum bunu hiç.

Kızlar benim bugün 14 bitti ama karnımda bi degisiklik var mı emin olamıyorum asla oldum olası hep minnoş bir göbüşüm vardır zaten göbek mi bebek mi anlayamıyorum sizin çok şişti mi
Benim belli oluyor. Ama 4. Gebelik olduğu için karın kasları yok. Yemekten sonra da şişiyordu zaten şimdi biraz daha fazla.
Üniversite hastaneleri yapıyor. Ben çapada ücretsiz yaptırdım.
Kızlar ilişki durumlarınız ne alemde?
Yoookkk. Ya hiç mi hiç istek de yok. Dr yasakladı diye sevindim resmen. Eşimde de tam tersi. Dra sordum isteksizliği hormonlardan normal dedi.

Yaaa öyle demek istemedim annesi tabi ki kocaman oldu o Benim %70 80 kız dedi sonra değişti hiç beklemiyordum ondan

Çok haklısın kuzum,ben hep bir kızı olmalı insanın mutlaka kafasındayım nedense,bir tüelü bu duygudan çıkamıyorum,hep eksik hissedecekmişim kendimi gibi geliyor,açıkcası bu ikinci gebelik için söylemişlerdi kıbrıs olayını ama ben istemedim,bir arkadaşım gitti ,iki oğlan üstüne 3. Kızı oldu,ama benim ne yazık ki böyle bir durumum söz konusu değil,3 çocuk çok fazla ve gebe kalmalarımın her biri normalden büyük bir risk teşkil ediyor.Yaşım 38.Bakalım kısmet diyeceğiz artık

Grupta ne kadar çok kız evlat isteyen varmış. Ben doktor kız olması muhtemel diyince eve geldim ağladım. Meğer içten içe erkek istiyormuşum da haberim yokmuş :)
O gece boyunca kabuslar gördüm, kızıma bir şey oluyordu hep. Bu devirde kız erkek farketmiyor şerefsiz insan çok ama yine de kız çocuğunu korumak çok zor geliyor bana. Ya biri bir şey yaparsa (taciz, tecavüz) Allah korusun aklımdan çıkmıyor bu düşünceler.
Sanırım bu konuda destek almam gerek

Benim de bugün kontrolüm var arkadaşlar. Hepinizden dua bekliyorum. Doktorum artık yatmana gerek yok desin istiyorum. Sabahtan akşama kadar evde tek başıma
Cinsiyetimizi de kesin bir dille söyler herhalde bugün
Güzel haberlerle dönersin canım inşallah. Ama sanki yatış sona erecek gibi bir his geldi içime. Cinsiyeti de öğrenirsen tadından yenmez

Benim yaşım 31. bu ikinci gebeliğim kızımla arasında 2.5 yıl var. 2.5 yıl sonra dolar düşerse kıbrıs düşmezse de dua ile 3. yü deneyeceğim. Benim de sezaryen olunca 3ten fazla olurmu bilmiyorum. Hiç yadırgama. Ben hayatım boyunca insanları niye böyle düşünüyor diye yardırgamam. Çünkü aynı şeyi yaşamadık aynı yolu geçmedik. Ne hissetti ne gördü bilemeyiz. Bu yüzden huzurla düşün. Erkek dediğime üzüldüm. Umarım kordonudur. :)
Valla biri çıkıp şimdi evlat ayırıyor demesin ben kızarım

Ay yok yok kesinlikle,evlat ayrımı gibi değil,yanlış anlaşılmasın,oğlumun bir tırnağını dünyalara değişmem,sadece hem kızım hem oğlum olmasını çok isterdim anlamında demek istiyorum.

canım ben çakmak erdem hastanesine gidiyorum, orada 700 tl ödedim ikili tarama testine, 1100 tl yerine 700 tl de çok para tabii ama belki orada yaptırmak isteyebilir arkadaşın evine yakınsa.
Yaa çok teşekkür ederim hemen söyleyeyim kendisine

Kızlar günaydın güneş kremi kullaniyomusunuz malum hamilelikte güneş lekesi kalici.olabiliyo
Ben bioderma photoderm aquafluid kullanıyorum solante yağlı ciltler için hiç uygun değilmiş ama bu kullandığımdan çok memnun kaldım
Geçen hamileliğimde 13+2 de yaptırmıştım bence yaptırabilirsin
Arkadaşım Erdem hastanesine gidiyordu memnundu fiyatları hiç bilmiyorum ama canım
Kızlar ilişki durumlarınız ne alemde?
İlişki mi o da ne başta eşim istemedi tedirgin oldu sonra zaten doktor yasakladı bir daha ne zaman olur Allah bilir zaten canım da pek istemiyor işime geliyor ama adamcığıma yazık tabi

Bir şey soracagım son regl 16may. Dün kan verdim saat 23.30civarı ve bta hcg 6755,8 çıktı değerim yüksek mi yoksa normal mi
Canım ben 1 gün kala 55 ile öğrenmiştim yani kimisinin daha düşük veya yüksek olabiliyor direk karından gözükür zaten sağlıklı gebeliğin olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…