- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.741
Ah canım seni anlıyorum... Kızımı mezara eşyalarını dolaba koydum giymediği kıyafetleri bile duruyor. Hayat benden bi kız aldı bi kız vermek zorunda dedim hep. Sanki tüm hepsi geçecek gibi. Oğlan olduğunu duyunca 3 gün ağladım. Hem de ne ağlamak. Oğluma değil ama kızıma ağladım. Şimdi şimdi daha iyiyim. Hala hayatın üstümde bi laneti var diye düşünüyorum. Hiç tam mutluluk bana gelmez diye bir sorunum var. Hayatım böyle geçti. O yüzden yargılamıyorum. Umarım gönlündeki olur.İlk hamileliğimde çok hırpaladım kendimi,sebep?oğlum olacak diye,doğumdan sonra kucağıma alınca anlayabildim kız erkek farketmediğini,ve ikinciye hamile kaldım çok düşünüp taşınarak,bu sefer aynı şeyi yapmıcam umrumda değil sağlıklı olsun sağlıkla gelsin yeter diyerek,kimseyle cinsiyet muhabbeti etmedim filan,ama sabah mesajınızı görünce dedim ki ah be kuzum(kendim)kafan hala aynı,hala üzülüyorsun kızın olmayacak diye.Böyle de bir iç dökeyim.Bu arada yanlış anlaşılmasın sakın,sözüm size neden erkek tahmin ettiniz yahu demek değil.Kendi duygularımı kendime itiraf etmekneden bu kadar üzülüyorum hiç bilmiyorum aslında
13+3 üz aslında bugün bu haftalarda öğrenenler de oldu teyzesi ama senin haftan küçük demeeee kocaman olduk bizelimden gelse onu hemen 30 haftalık yapıcam ama vakit geçmiyor şaka bi yana evet kesin bir şey demek için erken aslında ama işte insan meraktan çatlıyor. Değişirse diye psikolojimiz hazırlıklı
Benim belli oluyor. Ama 4. Gebelik olduğu için karın kasları yok. Yemekten sonra da şişiyordu zaten şimdi biraz daha fazla.Kızlar benim bugün 14 bitti ama karnımda bi degisiklik var mı emin olamıyorum aslaoldum olası hep minnoş bir göbüşüm vardır zaten göbek mi bebek mi anlayamıyorum sizin çok şişti mi
Üniversite hastaneleri yapıyor. Ben çapada ücretsiz yaptırdım.Kızlar kendim için değil de arkadaşım için birşey danışmak istiyorum. İstanbul’da oturuyorlar ümraniye tarafında medipol hastanesine gidiyormuş ikili taramaya 1100 tl demişler şok geçirdim. Devlet de bakmıyormuş eğer düzenli hastası değilse. Benim kendi doktorum yaptı ölçümlerimi bi kan tahlili için para verdim o da muayene ücretiyle birlikte 450 civarıydı. Bahsettiğim kişinin de maddi durumları çok iyi değil İstanbul’da oturanlar birde ümraniye yakınları tabi ben çok bilmiyorum hangi hastaneye gittiniz uygun fiyatlı. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Yoookkk. Ya hiç mi hiç istek de yok. Dr yasakladı diye sevindim resmenKızlar ilişki durumlarınız ne alemde?
Sizin sevdiğiniz söz yüzünden neye uğradığımı şaşırdım
Sanki msj silinirken gerekçe olarak bu yazılmamalı gibi.
Yaaa öyle demek istemedim annesi tabi ki kocaman oldu o13+3 üz aslında bugün bu haftalarda öğrenenler de oldu teyzesi ama senin haftan küçük demeeee kocaman olduk bizelimden gelse onu hemen 30 haftalık yapıcam ama vakit geçmiyor şaka bi yana evet kesin bir şey demek için erken aslında ama işte insan meraktan çatlıyor. Değişirse diye psikolojimiz hazırlıklı
Sen beni korkutuyonYaaa öyle demek istemedim annesi tabi ki kocaman oldu oBenim %70 80 kız dedi sonra değişti hiç beklemiyordum ondan
Çok haklısın kuzum,ben hep bir kızı olmalı insanın mutlaka kafasındayım nedense,bir tüelü bu duygudan çıkamıyorum,hep eksik hissedecekmişim kendimi gibi geliyor,açıkcası bu ikinci gebelik için söylemişlerdi kıbrıs olayını ama ben istemedim,bir arkadaşım gitti ,iki oğlan üstüne 3. Kızı oldu,ama benim ne yazık ki böyle bir durumum söz konusu değil,3 çocuk çok fazla ve gebe kalmalarımın her biri normalden büyük bir risk teşkil ediyor.Yaşım 38.Bakalım kısmet diyeceğiz artıkAh canım seni anlıyorum... Kızımı mezara eşyalarını dolaba koydum giymediği kıyafetleri bile duruyor. Hayat benden bi kız aldı bi kız vermek zorunda dedim hep. Sanki tüm hepsi geçecek gibi. Oğlan olduğunu duyunca 3 gün ağladım. Hem de ne ağlamak. Oğluma değil ama kızıma ağladım. Şimdi şimdi daha iyiyim. Hala hayatın üstümde bi laneti var diye düşünüyorum. Hiç tam mutluluk bana gelmez diye bir sorunum var. Hayatım böyle geçti. O yüzden yargılamıyorum. Umarım gönlündeki olur.
Bu arada Kıbrıs'ta cinsiyet seçimli aşılama vs yapılıyor.Ben yadırgamıyorum bunu hiç.
Güzel haberlerle dönersin canım inşallah. Ama sanki yatış sona erecek gibi bir his geldi içime. Cinsiyeti de öğrenirsen tadından yenmezBenim de bugün kontrolüm var arkadaşlar. Hepinizden dua bekliyorum. Doktorum artık yatmana gerek yok desin istiyorum. Sabahtan akşama kadar evde tek başıma
Cinsiyetimizi de kesin bir dille söyler herhalde bugün
Hadi bende merak ettimm kacta randevunnfifii AryaEvaninAnnesi ay inşallah bize de söylese keişke tahmin bile söylese ona da razıyım hiç erkek gibi kız gibi bile denmedi ya kendi doktorum 15 inden önce söylemem dedi zaten biz başka doktora gitcez dayanamadık
Benim yaşım 31. bu ikinci gebeliğim kızımla arasında 2.5 yıl var. 2.5 yıl sonra dolar düşerse kıbrıs düşmezse de dua ile 3. yü deneyeceğim. Benim de sezaryen olunca 3ten fazla olurmu bilmiyorum. Hiç yadırgama. Ben hayatım boyunca insanları niye böyle düşünüyor diye yardırgamam. Çünkü aynı şeyi yaşamadık aynı yolu geçmedik. Ne hissetti ne gördü bilemeyiz. Bu yüzden huzurla düşün. Erkek dediğime üzüldüm. Umarım kordonudur. :)Çok haklısın kuzum,ben hep bir kızı olmalı insanın mutlaka kafasındayım nedense,bir tüelü bu duygudan çıkamıyorum,hep eksik hissedecekmişim kendimi gibi geliyor,açıkcası bu ikinci gebelik için söylemişlerdi kıbrıs olayını ama ben istemedim,bir arkadaşım gitti ,iki oğlan üstüne 3. Kızı oldu,ama benim ne yazık ki böyle bir durumum söz konusu değil,3 çocuk çok fazla ve gebe kalmalarımın her biri normalden büyük bir risk teşkil ediyor.Yaşım 38.Bakalım kısmet diyeceğiz artık
Teşekkür ederim canım inşaallah dediğin gibi olurGüzel haberlerle dönersin canım inşallah. Ama sanki yatış sona erecek gibi bir his geldi içime. Cinsiyeti de öğrenirsen tadından yenmez
Ay yok yok kesinlikle,evlat ayrımı gibi değil,yanlış anlaşılmasın,oğlumun bir tırnağını dünyalara değişmem,sadece hem kızım hem oğlum olmasını çok isterdim anlamında demek istiyorum.Benim yaşım 31. bu ikinci gebeliğim kızımla arasında 2.5 yıl var. 2.5 yıl sonra dolar düşerse kıbrıs düşmezse de dua ile 3. yü deneyeceğim. Benim de sezaryen olunca 3ten fazla olurmu bilmiyorum. Hiç yadırgama. Ben hayatım boyunca insanları niye böyle düşünüyor diye yardırgamam. Çünkü aynı şeyi yaşamadık aynı yolu geçmedik. Ne hissetti ne gördü bilemeyiz. Bu yüzden huzurla düşün. Erkek dediğime üzüldüm. Umarım kordonudur. :)
Valla biri çıkıp şimdi evlat ayırıyor demesin ben kızarım
Yaa çok teşekkür ederim hemen söyleyeyim kendisinecanım ben çakmak erdem hastanesine gidiyorum, orada 700 tl ödedim ikili tarama testine, 1100 tl yerine 700 tl de çok para tabii ama belki orada yaptırmak isteyebilir arkadaşın evine yakınsa.
Çok teşekkür ederim söyleyeyim kendisineBen ataşehir avicennada yaptırdım 650 lira gibi bir fiyat ödedik birde muayene ücreti 215 tl ödedik
Günaydın abiiiiiiii gelmeden haber ver bir daha hazırlık yapalımgünaydın gençler : )
rica ederim ne demek, inşallah kısa sürede halledebilirYaa çok teşekkür ederim hemen söyleyeyim kendisine
Kuzu kontrol kaçta yav merak içinde kaldık buradaBenim de bugün kontrolüm var arkadaşlar. Hepinizden dua bekliyorum. Doktorum artık yatmana gerek yok desin istiyorum. Sabahtan akşama kadar evde tek başıma
Cinsiyetimizi de kesin bir dille söyler herhalde bugün
Ben bioderma photoderm aquafluid kullanıyorum solante yağlı ciltler için hiç uygun değilmiş ama bu kullandığımdan çok memnun kaldımKızlar günaydın güneş kremi kullaniyomusunuz malum hamilelikte güneş lekesi kalici.olabiliyo
Geçen hamileliğimde 13+2 de yaptırmıştım bence yaptırabilirsinKızlarrr günaydın. Haftasonu giremedim sayfalar dolmuş anca okudum
Öncelikle Cumartesi doktordaydım kasık ağrıları normal dedi Ağrısı olanlara bilgi olsun.
Bir de krem olarak ben yengeme yıl önce mecitefendinin acıbadem kremini almıştım çok işe yaradığını söyledi.
Benim de bir sorum olacak. Şuan 13+4 üm ikili test için salı gününe randevu alabildim ama geç diyorlar. 13+5 te yaptıran oldu mu hiç?
Arkadaşım Erdem hastanesine gidiyordu memnundu fiyatları hiç bilmiyorum ama canımKızlar kendim için değil de arkadaşım için birşey danışmak istiyorum. İstanbul’da oturuyorlar ümraniye tarafında medipol hastanesine gidiyormuş ikili taramaya 1100 tl demişler şok geçirdim. Devlet de bakmıyormuş eğer düzenli hastası değilse. Benim kendi doktorum yaptı ölçümlerimi bi kan tahlili için para verdim o da muayene ücretiyle birlikte 450 civarıydı. Bahsettiğim kişinin de maddi durumları çok iyi değil İstanbul’da oturanlar birde ümraniye yakınları tabi ben çok bilmiyorum hangi hastaneye gittiniz uygun fiyatlı. Yardımcı olursanız çok sevinirim
İlişki mi o da neKızlar ilişki durumlarınız ne alemde?
Canım ben 1 gün kala 55 ile öğrenmiştim yani kimisinin daha düşük veya yüksek olabiliyor direk karından gözükür zaten sağlıklı gebeliğin olsun inşallahBir şey soracagım son regl 16may. Dün kan verdim saat 23.30civarı ve bta hcg 6755,8 çıktı değerim yüksek mi yoksa normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?