2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Haha aynen kisiden kisiye degisir tabi ama cok bisey bekleme sanirimm bu saatten sonra cikicak gibime geliyo ama aksamlari belirgin olmaya basliyo seviyorum oglusumu sabah hafif iniyoo saklaniyo sanirim
Ay ben de belli olsun istiyorum yaa akşamları şişiyo ama benim gebelik öncesi de öyleydi yemek yiyince çıkıyodu of böyle olacagını bilseydim göbüşü eritip bebek denerdim ozaman anlardım
kızlar gün sonunda ayaklarınız, ayak bilekleriniz şişiyor mu ödemden?
Ben de daha başlamadı canım

Ya ödem çok fazla tutuyomuşuz hamilelikte ben mesela hergün kahvaltıda yeşil çay içerdim kayısı çayı içerdim o bile okadar iyi gelirdiki şişkinligi götürürdü ama şimdi içmiyorum aslında bi bardak içilebiliyomuş ama hergün içmek sıkıntıdır diye hiç içmiyorum hergün içmeyince de bi yararı olmuyo ödem açısından. Kabızlık için avokado kayısı falan bana iyi geliyo ıspanak yaprak sarması da çıkartıyo tuvalete.
Ahahahaha buarada çok haklısın kağan hocadan da duydum bunu senin çok çabuk çıkabilir doğru kuzu senin bebiş belirginleşmiştir şimdiden kas olayından dolayı

Ya 14 yeni bitti işte 16dan sonra belki şişer iç karın dış karın hiç bilmiyorum ya ama kendime foto çektim bugün şişerse anlayayım diye çünkü azcık büyüse bile bana normal geliyo illa davul olması lazım aa hamile göbegi demem için jajsjsjsjx
canım onu ben de anlayamıyordum, yakınlarim söyledi, hamile göbeği sert olur diye. cidden dokunup hafif bastırınca normalde bıngıl bıngıl olan alt karnım bile epey sert.sen de bi bak istersen
Aaaaa bak bu güzel bilgi gerçekten yumuşaktır normalde etim ama sert artık

Benim de bugün kontrolüm var arkadaşlar. Hepinizden dua bekliyorum. Doktorum artık yatmana gerek yok desin istiyorum. Sabahtan akşama kadar evde tek başıma
Cinsiyetimizi de kesin bir dille söyler herhalde bugün
Oooo 16bitmiş söyler bence de Allahın izniyle
Yalancı muhabbetine gelince belliki ikinci üyelik birinciye aitti kazen abi ona ithafen yapmış

bu ara tuzlu şeyleri fazla kaçırdım canım ondan olma olasılığı yüksek gibi, daha dikkat edeceğim bakalım bi gelişme olacak mı :/
Ben yemeğin tadına bakmadan tuz atanlardanım ama şimdilik etkilemedi inşaAllah etkilemez de tansiyon aleti var bakmıştım normaldi ama ilerde nolur bilmiyom inşaAllah sorun olmaz

12. Haftada bana %90 denildi pozisyon bulursan görürsün bence biz görmek için azıcık karnımı dürttük sinirlendi takla attı orada yakaladık
İnş benim de görür ya.
Doktorumdan ben de bu performansı bekliyorum istıyosa amuda bile kaldırabilir beni yeter ki görsün
Kızlar ilişki durumlarınız ne alemde?
Yeni yeni başladık çok seyrek o da

Hadi bende merak ettimm kacta randevunn
14.30 canım

Ben yemeğin tadına bakmadan tuz atanlardanım ama şimdilik etkilemedi inşaAllah etkilemez de tansiyon aleti var bakmıştım normaldi ama ilerde nolur bilmiyom inşaAllah sorun olmaz
ay inşallah canım ya çok dikkat et kendine valla, ilk defa dün sabah ayaklarım fil gibi şişmişti, yarım saat ayaklarımı duvara doğru diktim, indi şişlik ama dikkat etmemiz lazım bu dönemlerde, tam yaz hamilesiyiz

Yaa bak aklımda olsun benim de şişerse öyle yapayım sağol canım

Selam kızlar bugün 13+5 im. 2 hafta önce ikili için kan verdim dr cinsiyet için kemikleri ince kız olabilir 2 hafta sonra gel kesin söyleyeceğim demişti. Bugün gittim ikili testim iyiymiş şükür, cinsiyet için de baktı ama net bişey demedi %80-90 kız kendinizi kıza hazırlayın dedi. 14. haftada kız denilip sonra erkek çıkan oldu mu acaba aranızda

selam canım, aslında hafta olarak erken öğrenmişsin, çünkü yanılma payı olduğu için doktorlar genelde 15,16. haftalar içinde baktığı zaman kesin olarak cinsiyet yorumu yapabiliyorlar, ama doktorun baya kesin konuşmuş bilemedim, bana da doktorum erkek olabilir ama kesin değil bir kaç hafta sonra tekrar baktığımızda görürüz demişti

2. çocuk olunca merak daha fazla oluyor :) Artık 2 hafta sonraya kaldı. Sağlıklı olsun da er geç öğreneceğiz canım :)

Ya demek kemiğe baktılar bana da 12+0da daha çok erken dedi ben ısrar edince kıza benziyo illa bişeye benzetceksem dedi ama demekki kemiklere bakmışlar bende de.
Ben de 16da öğrenicem inşaAllah kesinliğini bakalım

Kızlar ilişki durumlarınız ne alemde?
Bize ilk öğrendiğimizde bi süre ilişki yasak demişti ama ne zamana kadar falan demedi şimdi soramıyoruz da nasıl sorcaz elim geçen diyor muayene sen erken çık ben bi adama sorayım bitti mi süre aylar oldu resmen

Ayy sorsanıza bir daha ki gitmenizde canım, ya da arayıp sorsanız hamileliğin sorunsuz geçiyorsa zaten serbest diyor doktorlar tabii aşırıya kaçmamak şartıyla, bize öyle demişti doktorum

Ayy sorsanıza bir daha ki gitmenizde canım, ya da arayıp sorsanız hamileliğin sorunsuz geçiyorsa zaten serbest diyor doktorlar tabii aşırıya kaçmamak şartıyla, bize öyle demişti doktorum
Son gittiğimizde eşim yoktu yanımda soramadım erkek doktorum bide çekiniyorum açıkçası o yüzden eşim belki sorar yada derim hocam bana söylemek istediğiniz bişey var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…