2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar merhaba seritose sen demiştin galiba canım emin değilim.Bu yıl kızı olanın ikinci kızı doğurduğu sene galiba diye kızımızın bir kız kardeşi oluyormuş. 14+5 te devlet hastanesindeki doktor kesin değil ama erkek demişti. 15+6 da kendi doktorum kız dedi. sağlıcakla gelsin inşallahh tüm minikler

Son gittiğimizde eşim yoktu yanımda soramadım erkek doktorum bide çekiniyorum açıkçası o yüzden eşim belki sorar yada derim hocam bana söylemek istediğiniz bişey var mı
yaa en kısa zamanda sorup öğrenirsiniz umarım, gerçi eşin sabırlı biri belli ki aksi olsa çoktaan bi yolunu bulup öğrenmiştiniz

Merhaba canım Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin benimde 13+5 te devletteki doktor küçük bir çıkıntı görüyorum erkek gibi demişti, 1 hafta sonra fetal dna da kız olduğunu öğrendim. Bir kızım vardı bir kızım daha olacak Allah ın izniyle kimden duysam hep öyle ama bir kızı olup bu yıl hamile olanların ikinci kızı geliyor diye

Kız erkek hiç bir isteğimiz yoktu ama 14+5 te yapılan yoruma göre de umutlanmıştık açıkçası baya da büyüktü aslında yanılma ihtimali düşük diye düşünmüştük de nasip tabiki sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun gerisi boş. Kızımın kız kardeş duaları kabul oldu <3

Çatlaklar için doktorum yazdığı kremi aldım kızlar. Çok yoğun bir krem. Bioil kullandığım için kolumda denedim. Emdi emmesine ama üstüne sürttüğümde elimi krem tutuyor. Çatlaklara karşı etkisi belki iyidir ama bizim harici aldığımız yağlar bence daha iyi.

aa bana da doktorum 13+1 de bir çıkıntı görüyorum erkek olabilir demişti, değişme ihtimali de olabilir desene, ben erkeğe kendimi kaptırdım bayaa

valla ben gunde iki defa suruyorum ama icimdeki atlet veya pijama malesef emiyor. sanki bosuna suruyormusum gibi. ne yapmam lazim sizce ?
Kızlar folik asidi kaçıncı haftaya kadar kullanıyoruz bırakanlar kaçıncı haftada bıraktı yazabilir misiniz
12. haftata kadar

Evet özeller pahalı maalesef. Ümraniyede değil ama küçükçekmece kanunide doktora gittim ben demeden haftaso diye ikili test yaptı jiçte hastam değilsin demedi şükür

Bizimki erkek istiyordu evde eşitlik sağlansın, hemde ben evin tek prensesi kalayım diyordu ama kız olursa da ismini koymuştu. Daha ona söylemedik ama yavaş yavaş hazırlıyorum bakalım. Aynen sana katılıyorum fetal dna da sonucun temiz olduğunu öğrendiğimde cinsiyetin hiçbir önemi yoktu ama insan istiyor tabiki farklı olsun diye. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
aa bana da doktorum 13+1 de bir çıkıntı görüyorum erkek olabilir demişti, değişme ihtimali de olabilir desene, ben erkeğe kendimi kaptırdım bayaa
Valla bende çıkıntı gördüyse tamamdır herhalde demiştim ama 1 hafta sonra kesin kız olduğunu öğrendim işte

kortizonlu bir krem mi kızımın pişiğine kullanmıştık ?problem teşkil etmiyorsa bende kullanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…