- 27 Kasım 2015
- 274
- 553
- 103
- 37
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.781
yaa en kısa zamanda sorup öğrenirsiniz umarım, gerçi eşin sabırlı biri belli ki aksi olsa çoktaan bi yolunu bulup öğrenmiştinizSon gittiğimizde eşim yoktu yanımda soramadım erkek doktorum bide çekiniyorum açıkçası o yüzden eşim belki sorar yada derim hocam bana söylemek istediğiniz bişey var mı
Merhaba canım Allah sağ salim kucağına almak nasip etsinKızlar merhabaseritose sen demiştin galiba canım emin değilim.Bu yıl kızı olanın ikinci kızı doğurduğu sene galiba diye kızımızın bir kız kardeşi oluyormuş. 14+5 te devlet hastanesindeki doktor kesin değil ama erkek demişti. 15+6 da kendi doktorum kız dedi. sağlıcakla gelsin inşallahh tüm minikler
Kız erkek hiç bir isteğimiz yoktu ama 14+5 te yapılan yoruma göre de umutlanmıştık açıkçasıMerhaba canım Allah sağ salim kucağına almak nasip etsinbenimde 13+5 te devletteki doktor küçük bir çıkıntı görüyorum erkek gibi demişti, 1 hafta sonra fetal dna da kız olduğunu öğrendim. Bir kızım vardı bir kızım daha olacak Allah ın izniyle kimden duysam hep öyle ama bir kızı olup bu yıl hamile olanların ikinci kızı geliyor diye
aa bana da doktorum 13+1 de bir çıkıntı görüyorum erkek olabilir demişti, değişme ihtimali de olabilir desene, ben erkeğe kendimi kaptırdım bayaaMerhaba canım Allah sağ salim kucağına almak nasip etsinbenimde 13+5 te devletteki doktor küçük bir çıkıntı görüyorum erkek gibi demişti, 1 hafta sonra fetal dna da kız olduğunu öğrendim. Bir kızım vardı bir kızım daha olacak Allah ın izniyle kimden duysam hep öyle ama bir kızı olup bu yıl hamile olanların ikinci kızı geliyor diye
15.30 da randevum. Şimdi sıramı beklemedeyim:)Kuzu kontrol kaçta yav merak içinde kaldık burada
valla ben gunde iki defa suruyorum ama icimdeki atlet veya pijama malesef emiyor. sanki bosuna suruyormusum gibi. ne yapmam lazim sizce ?Kızlar birşey danışacağım sizlere. Bio oil kullanıyorum günde 2 kere sürün diyor ama yaz sıcaklarında günde 2 kere sürülecek birşey değil. Hem kolay emilmiyor hem de yağ kokusu rahatsız ediyor. Krem formunda temiz içerikli bildiğiniz bir marka var mı?
12. haftata kadarKızlar folik asidi kaçıncı haftaya kadar kullanıyoruz bırakanlar kaçıncı haftada bıraktı yazabilir misiniz
Bende soramıyorum yaBize ilk öğrendiğimizde bi süre ilişki yasak demişti ama ne zamana kadar falan demedi şimdi soramıyoruz danasıl sorcaz elim geçen diyor muayene sen erken çık ben bi adama sorayım bitti mi süre aylar oldu resmen
Evet özeller pahalı maalesef. Ümraniyede değil ama küçükçekmece kanunide doktora gittim ben demeden haftaso diye ikili test yaptı jiçte hastam değilsin demedi şükürKızlar kendim için değil de arkadaşım için birşey danışmak istiyorum. İstanbul’da oturuyorlar ümraniye tarafında medipol hastanesine gidiyormuş ikili taramaya 1100 tl demişler şok geçirdim. Devlet de bakmıyormuş eğer düzenli hastası değilse. Benim kendi doktorum yaptı ölçümlerimi bi kan tahlili için para verdim o da muayene ücretiyle birlikte 450 civarıydı. Bahsettiğim kişinin de maddi durumları çok iyi değil İstanbul’da oturanlar birde ümraniye yakınları tabi ben çok bilmiyorum hangi hastaneye gittiniz uygun fiyatlı. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben de libido istiyorum beyimle akşamları tavla atıyoruzArkadaşlar hepiniz belli ki ilişkiden el ayak çekmişiniz.
Benim libido neden tavan yaptı.
Yasaklıyız şimdi, yasağımız kalksın diye heyecanla bekliyorum
Bizimki erkek istiyordu evde eşitlik sağlansın, hemde ben evin tek prensesi kalayım diyorduKız erkek hiç bir isteğimiz yoktu ama 14+5 te yapılan yoruma göre de umutlanmıştık açıkçasıbaya da büyüktü aslında yanılma ihtimali düşük diye düşünmüştük de nasip tabiki sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun gerisi boş. Kızımın kız kardeş duaları kabul oldu <3
Valla bende çıkıntı gördüyse tamamdır herhalde demiştim ama 1 hafta sonra kesin kız olduğunu öğrendim işteaa bana da doktorum 13+1 de bir çıkıntı görüyorum erkek olabilir demişti, değişme ihtimali de olabilir desene, ben erkeğe kendimi kaptırdım bayaa
Yasaklarımız kalktı mı diye sorabilirsiniz veya her şey serbest mi diye sorabilirsinizBende soramıyorum ya
Ya bu ilaçlar olmasa ne yapıcazSon olarak kabızlık için ise bu şurubu verdiEki Görüntüle 3086557
kortizonlu bir krem mi kızımın pişiğine kullanmıştık ?problem teşkil etmiyorsa bende kullanayımÇatlaklar için doktorum yazdığı kremi aldım kızlar. Çok yoğun bir krem. Bioil kullandığım için kolumda denedim. Emdi emmesine ama üstüne sürttüğümde elimi krem tutuyor. Çatlaklara karşı etkisi belki iyidir ama bizim harici aldığımız yağlar bence daha iyi. Eki Görüntüle 3086547
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?