- 19 Mart 2022
- 460
- 1.030
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.801
ya şimdi daha çok merak etmeye başladım bir an önce kontrol zamanım gelsin cinsiyet belli olsun diye pff beklemek çok zorr, hayırlı olsun size de, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin prensesiniValla bende çıkıntı gördüyse tamamdır herhalde demiştim ama 1 hafta sonra kesin kız olduğunu öğrendim işte
Bu bende var, kürtaj sonrası enfeksiyon geçirip antibiyotikten kabız olmuştum. Ama serum falan yiyince geçmişti. Nasıl kullanıldığını söyledi mi zorda kalırsam kullanayımSon olarak kabızlık için ise bu şurubu verdiEki Görüntüle 3086557
nee 7 ilaç mıYa bu ilaçlar olmasa ne yapıcazbenimde 7 tane ilacım var aman bebiş bi şey olmasın diye
Benim aslında canım istiyor ama sudan ve şampuandan tiksindiğim için hiç yapmıyoruz ve kınamayın lütfen 5-6 bazen 7günde bir banyo yapabiliyorum banyo yaparken 5-6 kere kustuğum oluyor ve sonraki 2 gün her dakika midem bulanıyor ve günde 3-4 kere kusuyorum.Arkadaşlar hepiniz belli ki ilişkiden el ayak çekmişiniz.
Benim libido neden tavan yaptı.
Yasaklıyız şimdi, yasağımız kalksın diye heyecanla bekliyorum
Ben her hafta bir defa balık yiyorum genelde. Ama yine de verdi balıkyağı. Başka marka, ama kötü kokuyorHer hafta en az bir kere balık yemenin bebeğin beyin gelişimi için çok önemli olduğunu söyledi. Şu an tiksindiğim için balık yağı verdi. Fiyatı 100 TL,devlet karşılamıyor.Eki Görüntüle 3086552
Amin canım, hepimiz sağlıcakla kavuşalım yavrularımızaya şimdi daha çok merak etmeye başladım bir an önce kontrol zamanım gelsin cinsiyet belli olsun diye pff beklemek çok zorr, hayırlı olsun size de, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin prensesini
Allah allah arkadaşıma öyle söylemişler ben de şaşırdım çünkü sadece hamilelik değil başka hastalıkların tedavi sürecinde de tahlil tetkikleri devlette yaptırıp özele sonuç göstermeye giden çok var yani bana da çok saçma geldiEvet özeller pahalı maalesef. Ümraniyede değil ama küçükçekmece kanunide doktora gittim ben demeden haftaso diye ikili test yaptı jiçte hastam değilsin demedi şükür
Bende her insanın bir kızı olmalı diye düşünüyorum rabbim ikisini de tatmayı nasip etsinÇok haklısın kuzum,ben hep bir kızı olmalı insanın mutlaka kafasındayım nedense,bir tüelü bu duygudan çıkamıyorum,hep eksik hissedecekmişim kendimi gibi geliyor,açıkcası bu ikinci gebelik için söylemişlerdi kıbrıs olayını ama ben istemedim,bir arkadaşım gitti ,iki oğlan üstüne 3. Kızı oldu,ama benim ne yazık ki böyle bir durumum söz konusu değil,3 çocuk çok fazla ve gebe kalmalarımın her biri normalden büyük bir risk teşkil ediyor.Yaşım 38.Bakalım kısmet diyeceğiz artık
Hasta haklarına gitseymiş keşke. Bu şekilde hasta çevrilmez doktoru da ilgilendirmez sağlık sigortası varsa devlette yaptırmak hakkı sonuçta.Allah allah arkadaşıma öyle söylemişler ben de şaşırdım çünkü sadece hamilelik değil başka hastalıkların tedavi sürecinde de tahlil tetkikleri devlette yaptırıp özele sonuç göstermeye giden çok var yani bana da çok saçma geldi
Olur canım iletirim haklısın valla çok teşekkürlerHasta haklarına gitseymiş keşke. Bu şekilde hasta çevrilmez doktoru da ilgilendirmez sağlık sigortası varsa devlette yaptırmak hakkı sonuçta.
Düşük tehlikesi var kuzum geçen gün serklaj yapıldı enfeksiyon kapmayım filan diye bi sürü ilaç verdi 10 gün böyleyiznee 7 ilaç mıben sadece demir ve vitamin kullanıyorum doktor başka bişey yazmadı bana, sen neler kullanıyosun canım neler yazdı sana doktorun
Hangi ilaçları verdi canım aklımda bulunsunDüşük tehlikesi var kuzum geçen gün serklaj yapıldı enfeksiyon kapmayım filan diye bi sürü ilaç verdi 10 gün böyleyizsonra bakıcak işte bıraktırır belki bazılarını
Kızımda yoğun bakımda Molfix püre and soft istemişlerdi. Bizim makatta bağırsak sarkması vardı içerik olarak bunu önerdiler o zamanBebek bezi araştırmaya başladınız mı ya? Kızımda sleepy kullanmıştım ama şuan o paketi yok ve yeni çıkarttığı bezlerden de memnuniyetsizlik fazla sanırım. En azından 1 paket 1 numara ve 1 paket 2 numara indirimde yakalarsam alırım diyorum
anladım kuzum, inşallah kısa sürelidir yaşadığın süreç, içtiğin her şey sana bebeğine şifa olsun inşallahDüşük tehlikesi var kuzum geçen gün serklaj yapıldı enfeksiyon kapmayım filan diye bi sürü ilaç verdi 10 gün böyleyizsonra bakıcak işte bıraktırır belki bazılarını
Hahah bende ilk 3 ay kendim hic istemiyodum yinede esim icin haftada bire cikardimm bu son bi kac haftadir ben esimden daha cok istiyorum sanirim nedennnArkadaşlar hepiniz belli ki ilişkiden el ayak çekmişiniz.
Benim libido neden tavan yaptı.
Yasaklıyız şimdi, yasağımız kalksın diye heyecanla bekliyorum
Bebek bezleri çocuktan çocuğa değişiyor diye ben almama taraftarıyım. Yeğenime aldık gününden önce çocuğa prima alerji yaptı en dankik markayı kullandık banamısın demediBebek bezi araştırmaya başladınız mı ya? Kızımda sleepy kullanmıştım ama şuan o paketi yok ve yeni çıkarttığı bezlerden de memnuniyetsizlik fazla sanırım. En azından 1 paket 1 numara ve 1 paket 2 numara indirimde yakalarsam alırım diyorum
ayy yanlış mesajı alıntıladım canımmmKızımda yoğun bakımda Molfix püre and soft istemişlerdi. Bizim makatta bağırsak sarkması vardı içerik olarak bunu önerdiler o zaman
Alerji yapabilme ihtimaline karşı sleepyden 1 paket alıp eğer memnun kalırsam kullanmaya devam edicem bu bio olanı vardı reklamlarda görmüştüm eğer alerji yaparsa deneme yanılmayla bulucam artık bi şekildeBebek bezi araştırmaya başladınız mı ya? Kızımda sleepy kullanmıştım ama şuan o paketi yok ve yeni çıkarttığı bezlerden de memnuniyetsizlik fazla sanırım. En azından 1 paket 1 numara ve 1 paket 2 numara indirimde yakalarsam alırım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?