2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bir_Kucuk_Mars canım paylaşımın için teşekkürler, duphalac ı sürekli mi kullanacaksın, yoksa çok zorlandığında mı?
Her yemek sonrası içilecek, ama kabızlığım olmadığında kullanmayacağım.
kortizonlu bir krem mi kızımın pişiğine kullanmıştık ?problem teşkil etmiyorsa bende kullanayım
Değil kuşum kortizon içermez yazıyor.
Bu bende var, kürtaj sonrası enfeksiyon geçirip antibiyotikten kabız olmuştum. Ama serum falan yiyince geçmişti. Nasıl kullanıldığını söyledi mi zorda kalırsam kullanayım
Her yemek sonrası içilecek, kabızlığım olmazsa kullanmayacağım.
nee 7 ilaç mı ben sadece demir ve vitamin kullanıyorum doktor başka bişey yazmadı bana, sen neler kullanıyosun canım neler yazdı sana doktorun
Devlet hastanesi, demir ve multivitamin vermişti sadece.
Özel muayeneye gittiğimde ne sıkıntım varsa anlattım.
Mide koruyucu, reflü şurubu, kasılmalar için magnezyum, kabız için şurup, balık yağı ve göbüşüm çatlamasın diye krem verdi.
Ben her hafta bir defa balık yiyorum genelde. Ama yine de verdi balıkyağı. Başka marka, ama kötü kokuyor
Henüz yutmadım deneyimimi yazarım canım, inşallah içimi bulandırmaz.

Hangi ilaçları verdi canım aklımda bulunsun
Şimdi sizi bazı arkadaşlarımla tanıştırmak isterim
Euthyrox - tiroit için
Dr henri dorrocel - kan yapıcı dedi+ demir galiba
* Enfexia - antibiyotik
* Endol - iltihap ve ağrı için sanırım
İMom - balık yağı
Progestan
* Proluton haftada 1

Folik asistden balık yağına geçtim
Progestanın dozunu 2 den 4e çıkardı
Yıldızlı olanları yeni reçete etti Şuan kalabalığız bakalım 10 güne ne oluruz

Eklentiler

• IMG_20220620_151551.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 53
benim de 2-3 gündür kasıklarım da ince sızılar olmaya başladı, sanırım normal böyle olması sende yaşıyor musun canım ani kasık ağrısı ince sızı vs gibi şeyler, bir daha ki gidişimde bu şikayetlerimi de söylicem ki ona göre belki takviye bişeyler yazar, umarım kasılmalar geçici bir süreçtir

Vajinamı kocamdan çok gören ilaç : PROGESTAN

Kuzum kasılma dediğimiz bacak kasılmaları, kramp, kasık ağrıları gayet normal ona bir şey yapmıyorlar.

Aynenn benimkidee hosuna gidiyo tabii ama bazen korkuyorumm zararli olurmu diye. Gerci abartmadigin surece bisey olmaz diyolar yinede dikkat etmek lazim
bizimki de şaşkın ama hoşuna gidiyor abartmadan ilişkiye devam edebilirsiniz demişti doktorum, tabii abartma kısmını gerçekten abartmamak lazım dur diyebilmek lazım libidomuza

Valla o konuda tecrübeli anne değilim ben. :) bilenler cevaplasa daha iyi olur. Ben bezin stoklanması taraftarı değilim. Son aylara doğru büyük bir paket alırım herhalde.
sanırım bende öyle yaparım, son aylarda büyük paket, sonrası bebeğin beze alışma durumuna göre stoklarım inşallah

Kızımda yoğun bakımda Molfix püre and soft istemişlerdi. Bizim makatta bağırsak sarkması vardı içerik olarak bunu önerdiler o zaman

Bebek bezleri çocuktan çocuğa değişiyor diye ben almama taraftarıyım. Yeğenime aldık gününden önce çocuğa prima alerji yaptı en dankik markayı kullandık banamısın demedi

Teşekkürler kızlar, bende stok yapılması taraftarı değilim. Etrafımda çok bez değiştiren var ama sonuçta ilk etap için 1 numara 1 paket alınacak o yüzden sormak istedim birde şuan hepsiburada da ikinci ürün 1 tl var sleepy için, sleepy olursa o sebeple 1 pakette 2 alırım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…