- 26 Temmuz 2016
- 651
- 655
- 103
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.821
Ayyyy 3 hafta var daha kontroleYasaklarımız kalktı mı diye sorabilirsiniz veya her şey serbest mi diye sorabilirsiniz
genelde 2.trimesterde libido artıyor diyorlar canım, çünkü bende aynı şeyi yaşıyorumm eşim şaşkınHahah bende ilk 3 ay kendim hic istemiyodum yinede esim icin haftada bire cikardimm bu son bi kac haftadir ben esimden daha cok istiyorum sanirim nedennn
şimdiden almak mantıklı mı sence bezi canım ne düşünüyorsunKızımda yoğun bakımda Molfix püre and soft istemişlerdi. Bizim makatta bağırsak sarkması vardı içerik olarak bunu önerdiler o zaman
Her yemek sonrası içilecek, ama kabızlığım olmadığında kullanmayacağım.Bir_Kucuk_Mars canım paylaşımın için teşekkürler, duphalac ı sürekli mi kullanacaksın, yoksa çok zorlandığında mı?
Değil kuşum kortizon içermez yazıyor.kortizonlu bir krem mi kızımın pişiğine kullanmıştık ?problem teşkil etmiyorsa bende kullanayım
Her yemek sonrası içilecek, kabızlığım olmazsa kullanmayacağım.Bu bende var, kürtaj sonrası enfeksiyon geçirip antibiyotikten kabız olmuştum. Ama serum falan yiyince geçmişti. Nasıl kullanıldığını söyledi mi zorda kalırsam kullanayım
Devlet hastanesi, demir ve multivitamin vermişti sadece.nee 7 ilaç mıben sadece demir ve vitamin kullanıyorum doktor başka bişey yazmadı bana, sen neler kullanıyosun canım neler yazdı sana doktorun
Henüz yutmadım deneyimimi yazarım canım, inşallah içimi bulandırmaz.Ben her hafta bir defa balık yiyorum genelde. Ama yine de verdi balıkyağı. Başka marka, ama kötü kokuyor
Aynenn benimkideegenelde 2.trimesterde libido artıyor diyorlar canım, çünkü bende aynı şeyi yaşıyorumm eşim şaşkın
Belki aramızdadırbu arada kizlar, gorumcem de hamileymis, hem de benden iki hafta ileride. yani o da aralik ayinda dogum yapacakmis
Ben hamilelik platesi yapmak istiyorum. Evde daha önce kendim plates yapabiliyorum. Tavsiyesi olan varsa kimden faydanılabilir paylaşırsa harika olur.Arkadaşlar hamilelik yogasına spora başlayan var mı bana 3 aydan sonra yap denmişti ama hala erken mi diye düşünüyorum
Valla o konuda tecrübeli anne değilim ben. :) bilenler cevaplasa daha iyi olur. Ben bezin stoklanması taraftarı değilim. Son aylara doğru büyük bir paket alırım herhalde.şimdiden almak mantıklı mı sence bezi canım ne düşünüyorsun
Şimdi sizi bazı arkadaşlarımla tanıştırmak isterimHangi ilaçları verdi canım aklımda bulunsun
benim de 2-3 gündür kasıklarım da ince sızılar olmaya başladı, sanırım normal böyle olması sende yaşıyor musun canım ani kasık ağrısı ince sızı vs gibi şeyler, bir daha ki gidişimde bu şikayetlerimi de söylicem ki ona göre belki takviye bişeyler yazar, umarım kasılmalar geçici bir süreçtirDevlet hastanesi, demir ve multivitamin vermişti sadece.
Özel muayeneye gittiğimde ne sıkıntım varsa anlattım.
Mide koruyucu, reflü şurubu, kasılmalar için magnezyum, kabız için şurup, balık yağı ve göbüşüm çatlamasın diye krem verdi.
Vajinamı kocamdan çok gören ilaç : PROGESTANŞimdi sizi bazı arkadaşlarımla tanıştırmak isterim
Euthyrox - tiroit için
Dr henri dorrocel - kan yapıcı dedi+ demir galiba
* Enfexia - antibiyotik
* Endol - iltihap ve ağrı için sanırım
İMom - balık yağı
Progestan
* Proluton haftada 1
Folik asistden balık yağına geçtim
Progestanın dozunu 2 den 4e çıkardı
Yıldızlı olanları yeni reçete etti Şuan kalabalığız bakalım 10 güne ne oluruz
Kuzum kasılma dediğimiz bacak kasılmaları, kramp, kasık ağrıları gayet normal ona bir şey yapmıyorlar.benim de 2-3 gündür kasıklarım da ince sızılar olmaya başladı, sanırım normal böyle olması sende yaşıyor musun canım ani kasık ağrısı ince sızı vs gibi şeyler, bir daha ki gidişimde bu şikayetlerimi de söylicem ki ona göre belki takviye bişeyler yazar, umarım kasılmalar geçici bir süreçtir
bizimki de şaşkın ama hoşuna gidiyorAynenn benimkideehosuna gidiyo tabii ama bazen korkuyorumm zararli olurmu diye. Gerci abartmadigin surece bisey olmaz diyolar yinede dikkat etmek lazim
sanırım bende öyle yaparım, son aylarda büyük paket, sonrası bebeğin beze alışma durumuna göre stoklarım inşallahValla o konuda tecrübeli anne değilim ben. :) bilenler cevaplasa daha iyi olur. Ben bezin stoklanması taraftarı değilim. Son aylara doğru büyük bir paket alırım herhalde.
Aay inanmıyorum kırıldım gülmektenVajinamı kocamdan çok gören ilaç : PROGESTAN
normalse dayanıcaz mecbur napalım, her şey yolunda gitsin inşallah hepimizinKuzum kasılma dediğimiz bacak kasılmaları, kramp, kasık ağrıları gayet normal ona bir şey yapmıyorlar.
Kızımda yoğun bakımda Molfix püre and soft istemişlerdi. Bizim makatta bağırsak sarkması vardı içerik olarak bunu önerdiler o zaman
Bebek bezleri çocuktan çocuğa değişiyor diye ben almama taraftarıyım. Yeğenime aldık gününden önce çocuğa prima alerji yaptı en dankik markayı kullandık banamısın demedi
Alerji yapabilme ihtimaline karşı sleepyden 1 paket alıp eğer memnun kalırsam kullanmaya devam edicem bu bio olanı vardı reklamlarda görmüştüm eğer alerji yaparsa deneme yanılmayla bulucam artık bi şekildeben bez krem şampuan ıslak mendil vs. gibi ürünlerin stoklanması taraftarı değilim kendim çok alerjik olduğum için çok takıntılıyım
11+2de bana da çıkıntı var,%90 erkek dedi.15+3de kız olduğunu öğrendik:))aa bana da doktorum 13+1 de bir çıkıntı görüyorum erkek olabilir demişti, değişme ihtimali de olabilir desene, ben erkeğe kendimi kaptırdım bayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?