2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
11+2de bana da çıkıntı var,%90 erkek dedi.15+3de kız olduğunu öğrendik:))
Haydaa, hayırlı olsun inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah Ne kadar yanılma payı bırakan doktor var, benim ki de kesin konuşmadı ama erkek gibi hissediyorum çıkıntı var gibi dedi, Allahım bir an once kontrol zamanım gelsin, 17 haftalıkken kontrole gitmiş olacağım kesin belli olur herhalde dimi

İnşallah öğrenirsin canım.Ben hala inanamıyorum.Aslında en başından beri kız hissediyordum ama doktor çıkıntı var falan diyince kendimi erkeğe çok hazırlamıştım.Cuma kontrolde öğrenecektim ama doktor ısrar etti parti yapın diye.Hadi dedim birkaç saat daha beklerim.Ama hep erkek diyorum içimden.İlk çocuğum erkek,diyorum haseki sultan olacağım artık ben:)Balonu patlatıp pembeleri görünce havalara zıpladım,ağladım sevinçten.Ama kendim de görmedim ya bir taraftan inanamıyorum.Cuma 4lü tarama testim var,orda iyice kesinleştireceğim.Ama net görmese parti yapın demezdi heralde diye düşünüyorum.Kardeşimin eşine söyledi doktor,o teyit etmiş kaç kere sormuş ama ben kendim görünce içim rahatlayacak sanırım

ne tatlı heyecanlar bekleyişler senin durum baya belli olmuş ama doktorun emin olmasa parti yapıun demezdi biraz daha bekleyelim derdi bence, sende insallah kızını görürsün için rahatlar Bende kendimi baya erkeğe odakladım oğluşum diye seviyorum bazen karnımı, bir sonraki kontrolde kesinleşene kadar oğluşum diye sevmiyim en iyisi eğer kızsa alınır pamuğum

Ayyy ayyy inşallah.Cuma günü gelsin diye iple çekiyorum.İnşallan Rabbim herkesin gönlüne göre verir.Sağlıkla alalım minnoşlarımızı kucağımıza

Endol sanki kasılma önleyici bir ilaçtı diye hatırlıyorum canım progestanı ben ağızdan alıyorum ya doktor vajinal alma dedi inşallah etkisini gösteriyordur

Canım göbek şişiyor ya ama illa kilo ile alakası yok benim baya hamile göbeğim var hatta eşimle iddiaya girdik kaç kilo aldım diye ben en fazla 2dir dedim o fazla dedi, tartıldım 700gram altindayim hamile kaldığım kilonun ki 16. Hafta bitmek üzere. Göbeğin şekli değişmeye başlayınca insan daha kilolu görünebiliyo hiç takma
Kızlar günaydın güneş kremi kullaniyomusunuz malum hamilelikte güneş lekesi kalici.olabiliyo
Ben mustela bebekler için olanı kullanıyorum canım memnunum yüzümde soyulmalar oluyordu kesti tamamen

Endol sanki kasılma önleyici bir ilaçtı diye hatırlıyorum canım progestanı ben ağızdan alıyorum ya doktor vajinal alma dedi inşallah etkisini gösteriyordur
Plesanta rahim ağzında diye ilaç etki etmez diye demiştir merak etme. Benim bir sebep yok ama erken doğum öykün var doğuma kadar parmakla kendini dedi

Benim kontrol de bu cuma. resmen o kadar heyecanlinliyim ki inanamazsiniz. Ayni zamanda kanimi alip NIPT yapacaklar. onun sonucu da 7 gunde cikarmis.

Cok kokruyorum insallah her sey yolundadir diye umuyorum.
içini ferah tut canım, Allahın izniyle her şey yolundadır inşallah

Aaa olabilir canısı prospektüsde öyle yazıyor ben ondan sandım valla
Vajinal enfeksiyon riski var galiba o yüzden bazı doktorlar tavsiye etmiyo etki ediyordur ya sıkıntısız geldik bak bu haftalara çok şükür bundan sonra nasip olsun inş kucağımıza alalım

Merhaba hanimlar her ne kadar takvim ocak ayını gösterse de sezaryan dogum yapacağım icin bende aralık annesi olacağım insallah
Merhaba hoşgeldin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini. Benim de Aralık görünüyor ama yüksek ihtimal kasım anası olurum

Güzel anneler. Çok şükür kanama alanı kapanmış çok mutluyum. 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim. Şimdilik her şey yolunda. Progestana bir süre ara verelim 20. haftadan sonra tekrar başlayalım, çok bi etkisi olmasa da erken doğum riskini azaltır dedi.

Cinsiyetimizde kesinleşti. Kızım geliyor inşaallah
Rabbim kız erkek bütün çocukları art niyetli insanlardan korusun. Çocuklarımız hem sağlıklı olsun hem de güzel insanlarla dolu hayatları olsun

Hayırlı evlat olsun inşallah kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…