- 7 Haziran 2022
- 157
- 306
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.841
Haydaa11+2de bana da çıkıntı var,%90 erkek dedi.15+3de kız olduğunu öğrendik:))
benim kuzenim evlendi eşi hamile yengem de hamile, gelin kaynana 3 ay arayla doğum yapacaklarbu arada kizlar, gorumcem de hamileymis, hem de benden iki hafta ileride. yani o da aralik ayinda dogum yapacakmis
İnşallah öğrenirsin canım.Ben hala inanamıyorum.Aslında en başından beri kız hissediyordum ama doktor çıkıntı var falan diyince kendimi erkeğe çok hazırlamıştım.Cuma kontrolde öğrenecektim ama doktor ısrar etti parti yapın diye.Hadi dedim birkaç saat daha beklerim.Ama hep erkek diyorum içimden.İlk çocuğum erkek,diyorum haseki sultan olacağım artık ben:)Balonu patlatıp pembeleri görünce havalara zıpladım,ağladım sevinçten.Ama kendim de görmedim ya bir taraftan inanamıyorum.Cuma 4lü tarama testim var,orda iyice kesinleştireceğim.Ama net görmese parti yapın demezdi heralde diye düşünüyorum.Kardeşimin eşine söyledi doktor,o teyit etmiş kaç kere sormuş ama ben kendim görünce içim rahatlayacak sanırımHaydaa, hayırlı olsun inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah Ne kadar yanılma payı bırakan doktor var, benim ki de kesin konuşmadı ama erkek gibi hissediyorum çıkıntı var gibi dedi, Allahım bir an once kontrol zamanım gelsin, 17 haftalıkken kontrole gitmiş olacağım kesin belli olur herhalde dimi
ne tatlı heyecanlar bekleyişlerİnşallah öğrenirsin canım.Ben hala inanamıyorum.Aslında en başından beri kız hissediyordum ama doktor çıkıntı var falan diyince kendimi erkeğe çok hazırlamıştım.Cuma kontrolde öğrenecektim ama doktor ısrar etti parti yapın diye.Hadi dedim birkaç saat daha beklerim.Ama hep erkek diyorum içimden.İlk çocuğum erkek,diyorum haseki sultan olacağım artık ben:)Balonu patlatıp pembeleri görünce havalara zıpladım,ağladım sevinçten.Ama kendim de görmedim ya bir taraftan inanamıyorum.Cuma 4lü tarama testim var,orda iyice kesinleştireceğim.Ama net görmese parti yapın demezdi heralde diye düşünüyorum.Kardeşimin eşine söyledi doktor,o teyit etmiş kaç kere sormuş ama ben kendim görünce içim rahatlayacak sanırım
Endol sanki kasılma önleyici bir ilaçtı diye hatırlıyorum canım progestanı ben ağızdan alıyorum ya doktor vajinal alma dedi inşallah etkisini gösteriyordurŞimdi sizi bazı arkadaşlarımla tanıştırmak isterim
Euthyrox - tiroit için
Dr henri dorrocel - kan yapıcı dedi+ demir galiba
* Enfexia - antibiyotik
* Endol - iltihap ve ağrı için sanırım
İMom - balık yağı
Progestan
* Proluton haftada 1
Folik asistden balık yağına geçtim
Progestanın dozunu 2 den 4e çıkardı
Yıldızlı olanları yeni reçete etti Şuan kalabalığız bakalım 10 güne ne oluruz
Canım göbek şişiyor ya ama illa kilo ile alakası yok benim baya hamile göbeğim var hatta eşimle iddiaya girdik kaç kilo aldım diye ben en fazla 2dir dedim o fazla dedi, tartıldım 700gram altindayim hamile kaldığım kilonun ki 16. Hafta bitmek üzere. Göbeğin şekli değişmeye başlayınca insan daha kilolu görünebiliyo hiç takmaAyy başıma geleni anlatayım gülelim biraz bugün eşimle kayınvalideme gittik anneannemiz ordaydı beni görünce manda gibi olmuşsun dediiiaslında 2 kilo aldım sadece oda normal diye çok takmıyorum.. böyle bi tepki alınca başta güldüm geçtim de aklıma geldikçe kilo mu aldım diye kendimi sorguluyorum tamam pantolonlarım olmuyor ama zorlasam olur ben rahat olmak istediğimde giyinmiyorum elbise tayt daha rahat geliyor ayy birine anlatmasam çatlardım kızlar okuyanlar sağolsun iyi ki varsınız
Ben mustela bebekler için olanı kullanıyorum canım memnunum yüzümde soyulmalar oluyordu kesti tamamenKızlar günaydın güneş kremi kullaniyomusunuz malum hamilelikte güneş lekesi kalici.olabiliyo
Hahaha ben de aynı durumdayım yani evde kırbaçla dolaşacam bir sonraki level bu sanırımgenelde 2.trimesterde libido artıyor diyorlar canım, çünkü bende aynı şeyi yaşıyorumm eşim şaşkın
Plesanta rahim ağzında diye ilaç etki etmez diye demiştir merak etme. Benim bir sebep yok ama erken doğum öykün var doğuma kadar parmakla kendini dediEndol sanki kasılma önleyici bir ilaçtı diye hatırlıyorum canım progestanı ben ağızdan alıyorum ya doktor vajinal alma dedi inşallah etkisini gösteriyordur
ya hahahahahaha çok iyiiiiHahaha ben de aynı durumdayım yani evde kırbaçla dolaşacam bir sonraki level bu sanırım
Çok iyi yaPlesanta rahim ağzında diye ilaç etki etmez diye demiştir merak etme. Benim bir sebep yok ama erken doğum öykün var doğuma kadar parmakla kendini dedi
içini ferah tut canım, Allahın izniyle her şey yolundadır inşallahBenim kontrol de bu cuma. resmen o kadar heyecanlinliyim ki inanamazsiniz. Ayni zamanda kanimi alip NIPT yapacaklar. onun sonucu da 7 gunde cikarmis.
Cok kokruyorum insallah her sey yolundadir diye umuyorum.
Aaa olabilir canısı prospektüsde öyle yazıyor ben ondan sandım vallaEndol sanki kasılma önleyici bir ilaçtı diye hatırlıyorum canım progestanı ben ağızdan alıyorum ya doktor vajinal alma dedi inşallah etkisini gösteriyordur
Merhaba hoşgeldin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini. Benim de Aralık görünüyor ama yüksek ihtimal kasım anası olurumMerhaba hanimlar her ne kadar takvim ocak ayını gösterse de sezaryan dogum yapacağım icin bende aralık annesi olacağım insallah
Hayırlı evlat olsun inşallah kızınGüzel anneler. Çok şükür kanama alanı kapanmış çok mutluyum. 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim. Şimdilik her şey yolunda. Progestana bir süre ara verelim 20. haftadan sonra tekrar başlayalım, çok bi etkisi olmasa da erken doğum riskini azaltır dedi.
Cinsiyetimizde kesinleşti. Kızım geliyor inşaallah
Rabbim kız erkek bütün çocukları art niyetli insanlardan korusun. Çocuklarımız hem sağlıklı olsun hem de güzel insanlarla dolu hayatları olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?