- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.861
Yaa bak tatlım ne güzel haberle döndün aramıza. Kanama alanının kapanmasına çok sevindim. Kızlar çoğalıyor şahane. Hayırlı evlat olsun inşallahGüzel anneler. Çok şükür kanama alanı kapanmış çok mutluyum. 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim. Şimdilik her şey yolunda. Progestana bir süre ara verelim 20. haftadan sonra tekrar başlayalım, çok bi etkisi olmasa da erken doğum riskini azaltır dedi.
Cinsiyetimizde kesinleşti. Kızım geliyor inşaallah
Rabbim kız erkek bütün çocukları art niyetli insanlardan korusun. Çocuklarımız hem sağlıklı olsun hem de güzel insanlarla dolu hayatları olsun
Aay gözün aydın canım benimGüzel anneler. Çok şükür kanama alanı kapanmış çok mutluyum. 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim. Şimdilik her şey yolunda. Progestana bir süre ara verelim 20. haftadan sonra tekrar başlayalım, çok bi etkisi olmasa da erken doğum riskini azaltır dedi.
Rabbim kız erkek bütün çocukları art niyetli insanlardan korusun. Çocuklarımız hem sağlıklı olsun hem de güzel insanlarla dolu hayatları olsun
Kizimizzz hayirli olsun insaAllahh! Allahim saglikli sekilde minnoslarimizi kucagimiza almayi nasip etsinnGüzel anneler. Çok şükür kanama alanı kapanmış çok mutluyum. 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim. Şimdilik her şey yolunda. Progestana bir süre ara verelim 20. haftadan sonra tekrar başlayalım, çok bi etkisi olmasa da erken doğum riskini azaltır dedi.
Rahim ağzı yumuşamasın dedi ağızdan al dedi bakalım 1 temmuzda gideceğim doktora rahim ağzı ne durumda nasıl bir yol izleyeceğiz o zaman belli olacak inşallah dikkat ve özenle bebeklerimizi kucağımıza alacağızAaa olabilir canısı prospektüsde öyle yazıyor ben ondan sandım valla
Vajinal enfeksiyon riski var galiba o yüzden bazı doktorlar tavsiye etmiyo etki ediyordur ya sıkıntısız geldik bak bu haftalara çok şükür bundan sonra nasip olsun inş kucağımıza alalım
Canım benim de erkek soruyorum valla utanmadan. ne var utanacak kız, çocuğu yaparken utandık mıSon gittiğimizde eşim yoktu yanımda soramadım erkek doktorum bide çekiniyorum açıkçası o yüzden eşim belki sorar yada derim hocam bana söylemek istediğiniz bişey var mı
Ayyy canım gözün aydın. Sağlıkla gelsin prensesinKızlar merhaba @seritose sen demiştin galiba canım emin değilim.Bu yıl kızı olanın ikinci kızı doğurduğu sene galiba diyekızımızın bir kız kardeşi oluyormuş. 14+5 te devlet hastanesindeki doktor kesin değil ama erkek demişti. 15+6 da kendi doktorum kız dedi. sağlıcakla gelsin inşallahh tüm minikler
Kuzu tıraş bıçağı ile bileğimi kesmiştim çok sağlam yara izi vardı doktor onun için verdi. Yara izim geçti ama 1 sene içinde zamanla. Çok hafif kaldı şimdi. Kremi o ilk iltihaplı kıpkırmızı şiş halindeyken ve sonra kabuklu yarayken sürmüştüm sonra bıraktım. Bi de geçen yıl yine tıraş baçağıyla bacaklarımı tahriş etmişim üstüne güneşlendim diye kırmızı noktacıklar olmuştu doktor bunu vermişti her gün kullanmıştım. Geçri ama işte çatlak için de aynı etkiyi gösterir mi hiç bilmiyorumÇatlaklar için doktorum yazdığı kremi aldım kızlar. Çok yoğun bir krem. Bioil kullandığım için kolumda denedim. Emdi emmesine ama üstüne sürttüğümde elimi krem tutuyor. Çatlaklara karşı etkisi belki iyidir ama bizim harici aldığımız yağlar bence daha iyi. Eki Görüntüle 3086547
Kız görümcen burda pusu kurmuş yazdıklarınu okuyo olmasınbu arada kizlar, gorumcem de hamileymis, hem de benden iki hafta ileride. yani o da aralik ayinda dogum yapacakmis
Harika haberrr kanama alanının kapanmasına çok sevindim canımGüzel anneler. Çok şükür kanama alanı kapanmış çok mutluyum. 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim. Şimdilik her şey yolunda. Progestana bir süre ara verelim 20. haftadan sonra tekrar başlayalım, çok bi etkisi olmasa da erken doğum riskini azaltır dedi.
Harika haberler maşallahKızlar merhaba bende doktor randevumdan geldim çok şükür herşey yokunda servikal uzunluk 30mm di geçen gittiğimde doktor çok hoşuma gitmedi demişti istirahat ve ilaçlarla çok şükür 39 mm olmuş gayet güzel dedi bu oğlumuzun ilk renkli resmi elleriyle yüzünü kapattı ama
Yine mi gol değil beAy kızlar ya cinsiyet görmeye gittik ya, ben akıllı gibi dedim ki bari çikolata yiyeyim çocuk bacaklarını oynatırken sağdan soldan organı görürüztam tersi oldu o kadar hareketliydi ki doktor asla pozisyon yakalayamadı çok uğraştı karnımdan dürtü salladı falan bizimki içeride roman düğününe katılmış misali ne yapsak da etsek de net pozisyon alamadık
Doktor gerçekten çok uğraştı, en son bi yakaladı ama çok saniyelik yani bacakları aşağı doğru uzattığı anda yakaladı baktım arada hiçbir şey yoktu pipi falan yoktu yani. doktor da dedi ki pipi göremedim kız diye düşünüyorum ama kesin değil çünkü pozisyon yakalamakta çok zorlandım dedibu deneme de başarısız yani. Sata göre 13+0 ım 14 hafta çıktım. Sizde anlık da olsa pipi olsaydı görür müydü doktor ya. Kız mı acaba ah annecim yine kafamızda deli sorular bıraktın
fifii hzlsel
Oyy vajinismus geçmişlilerin gözü yaşlıÇatlaklar için doktorum yazdığı kremi aldım kızlar. Çok yoğun bir krem. Bioil kullandığım için kolumda denedim. Emdi emmesine ama üstüne sürttüğümde elimi krem tutuyor. Çatlaklara karşı etkisi belki iyidir ama bizim harici aldığımız yağlar bence daha iyi. Eki Görüntüle 3086547
Ayyy çok merak ettim var mı canım fotosu aklımdakiyle karşılaştırayımYine mi gol değil be
14+3 de bayağı net pipi belli oldu oğlumda. Ama seninkine bişi diyemedim kuzum. Çıkıntıyı doktor demeden bile anladım ben mesela.
Telefonu sola yatırıp bak daha net anlarsın canım.Ayyy çok merak ettim var mı canım fotosu aklımdakiyle karşılaştırayım
Kuzum fito çok yağlı bi krem ya vajinaya mı sürülüyo tedavide saçma bi soru sorduysam özür diliyorum hep böyle yaralara falan kullandım çünkü bu konuda kullanıldığını ilk kez duydumOyy vajinismus geçmişlilerin gözü yaşlı
Ay çok da belli gerçekten. Of bizde de vardı da çok hareketli diye mi göremedik scaba. Neyse beklemek düştü yineTelefonu sola yatırıp bak daha net anlarsın canım.
Oğlum bildiğin bağdaş kuruyordu videonun başında, dedim çocuğun eline soğan versek kırsaydı birde tarhana çorbasıAy çok da belli gerçekten. Of bizde de vardı da çok hareketli diye mi göremedik scaba. Neyse beklemek düştü yine
Videoda daha da net baya görünmüş ya maşallh paşama
Benimki de cennet mahallesi sultan bir dk rahat durmadı. Seninki sıra gecesine katılmış 1 yaşına girince çiğ köfte yoğurmaya başlarOğlum bildiğin bağdaş kuruyordu videonun başında, dedim çocuğun eline soğan versek kırsaydı birde tarhana çorbası
Yok kuzum saçma değil evet direkt oraya sürülüyo doktor tavsiyesi hem fito hem bildiğimiz bepanthol oraya giriş kısmına sürülüyor hatta vajinismus olmayıp sık ilişkiden tahriş olduysa bile öneriyo doktorlar. Ben diğer arkadaşlarımdan duymuştum sonra kendim başka bi doktora gittim ankarada ünlü o da bunu tavsiye etti demekki dedim zararı yok zaten hiç bi sorun yaşamamıştım sürdüğüm günlerde deKuzum fito çok yağlı bi krem ya vajinaya mı sürülüyo tedavide saçma bi soru sorduysam özür diliyorum hep böyle yaralara falan kullandım çünkü bu konuda kullanıldığını ilk kez duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?