2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Yaa bak tatlım ne güzel haberle döndün aramıza. Kanama alanının kapanmasına çok sevindim. Kızlar çoğalıyor şahane. Hayırlı evlat olsun inşallah

Aay gözün aydın canım benim
Aay ne güzel haberler ne güzel haberler

Kizimizzz hayirli olsun insaAllahh! Allahim saglikli sekilde minnoslarimizi kucagimiza almayi nasip etsinn

Benimde 13. Haftada gittigimde kanama alani gormustu doktor ama hic kanamam olmadii, kanama olursa sadece haber vermen gerekir dedii, merak ediyorumm benimkide gectimi acaba doktorum yillik izne ayrilmiss cuma yerine haftaya carsambaya randevu aldim artikk

Kızlar merhaba bende doktor randevumdan geldim çok şükür herşey yokunda servikal uzunluk 30mm di geçen gittiğimde doktor çok hoşuma gitmedi demişti istirahat ve ilaçlarla çok şükür 39 mm olmuş gayet güzel dedi bu oğlumuzun ilk renkli resmi elleriyle yüzünü kapattı ama

Eklentiler

• E4E79EB8-1789-4B6D-B3EB-BF800EC021A8.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 134
Rahim ağzı yumuşamasın dedi ağızdan al dedi bakalım 1 temmuzda gideceğim doktora rahim ağzı ne durumda nasıl bir yol izleyeceğiz o zaman belli olacak inşallah dikkat ve özenle bebeklerimizi kucağımıza alacağız

Ozlozz canım cinsiyet söylendi mi tüm grup bekliyoruz

Son gittiğimizde eşim yoktu yanımda soramadım erkek doktorum bide çekiniyorum açıkçası o yüzden eşim belki sorar yada derim hocam bana söylemek istediğiniz bişey var mı
Canım benim de erkek soruyorum valla utanmadan. ne var utanacak kız, çocuğu yaparken utandık mı sor gitsin.
Ayyy canım gözün aydın. Sağlıkla gelsin prensesin
Kuzu tıraş bıçağı ile bileğimi kesmiştim çok sağlam yara izi vardı doktor onun için verdi. Yara izim geçti ama 1 sene içinde zamanla. Çok hafif kaldı şimdi. Kremi o ilk iltihaplı kıpkırmızı şiş halindeyken ve sonra kabuklu yarayken sürmüştüm sonra bıraktım. Bi de geçen yıl yine tıraş baçağıyla bacaklarımı tahriş etmişim üstüne güneşlendim diye kırmızı noktacıklar olmuştu doktor bunu vermişti her gün kullanmıştım. Geçri ama işte çatlak için de aynı etkiyi gösterir mi hiç bilmiyorum
bu arada kizlar, gorumcem de hamileymis, hem de benden iki hafta ileride. yani o da aralik ayinda dogum yapacakmis
Kız görümcen burda pusu kurmuş yazdıklarınu okuyo olmasın
Harika haberrr kanama alanının kapanmasına çok sevindim canım Prensesin sağlıkla doğsun inşallah

Ay kızlar ya cinsiyet görmeye gittik ya, ben akıllı gibi dedim ki bari çikolata yiyeyim çocuk bacaklarını oynatırken sağdan soldan organı görürüz tam tersi oldu o kadar hareketliydi ki doktor asla pozisyon yakalayamadı çok uğraştı karnımdan dürtü salladı falan bizimki içeride roman düğününe katılmış misali ne yapsak da etsek de net pozisyon alamadık

Doktor gerçekten çok uğraştı, en son bi yakaladı ama çok saniyelik yani bacakları aşağı doğru uzattığı anda yakaladı baktım arada hiçbir şey yoktu pipi falan yoktu yani. doktor da dedi ki pipi göremedim kız diye düşünüyorum ama kesin değil çünkü pozisyon yakalamakta çok zorlandım dedi bu deneme de başarısız yani. Sata göre 13+0 ım 14 hafta çıktım. Sizce anlık da olsa pipi olsaydı görür müydü doktor ya. Kız mı acaba ah annecim yine kafamızda deli sorular bıraktın
fifii hzlsel

Harika haberler maşallah ama yerim ben seni teyzoşum

Yine mi gol değil be
14+3 de bayağı net pipi belli oldu oğlumda. Ama seninkine bişi diyemedim kuzum. Çıkıntıyı doktor demeden bile anladım ben mesela.

Oyy vajinismus geçmişlilerin gözü yaşlı

Ay çok da belli gerçekten. Of bizde de vardı da çok hareketli diye mi göremedik scaba. Neyse beklemek düştü yine

Videoda daha da net baya görünmüş ya maşallh paşama
Oğlum bildiğin bağdaş kuruyordu videonun başında, dedim çocuğun eline soğan versek kırsaydı birde tarhana çorbası

Oğlum bildiğin bağdaş kuruyordu videonun başında, dedim çocuğun eline soğan versek kırsaydı birde tarhana çorbası
Benimki de cennet mahallesi sultan bir dk rahat durmadı. Seninki sıra gecesine katılmış 1 yaşına girince çiğ köfte yoğurmaya başlar

Kuzum fito çok yağlı bi krem ya vajinaya mı sürülüyo tedavide saçma bi soru sorduysam özür diliyorum hep böyle yaralara falan kullandım çünkü bu konuda kullanıldığını ilk kez duydum
Yok kuzum saçma değil evet direkt oraya sürülüyo doktor tavsiyesi hem fito hem bildiğimiz bepanthol oraya giriş kısmına sürülüyor hatta vajinismus olmayıp sık ilişkiden tahriş olduysa bile öneriyo doktorlar. Ben diğer arkadaşlarımdan duymuştum sonra kendim başka bi doktora gittim ankarada ünlü o da bunu tavsiye etti demekki dedim zararı yok zaten hiç bi sorun yaşamamıştım sürdüğüm günlerde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…