- 29 Ağustos 2014
- 3.483
- 3.926
- 333
- 30
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.881
Aynen hayırlısıyla alalım inşallah benimde şuan kese etrafinda kanamam gozukuyor azMerhaba hoşgeldin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini. Benim de Aralık görünüyor ama yüksek ihtimal kasım anası olurum
Aaa gerçekten bilmiyordum ilk beraber olduğumuz zamanlarda giriş kısmı benim de çok kötü olmuştu. Acıyordu o kadar 2 3 doktora gittim biri bile önermedi ya bilseydim sürerdim ben de çok acıyordu. Öğrenmiş oldum sağ ol canımYok kuzum saçma değil evet direkt oraya sürülüyo doktor tavsiyesi hem fito hem bildiğimiz bepanthol oraya giriş kısmına sürülüyor hatta vajinismus olmayıp sık ilişkiden tahriş olduysa bile öneriyo doktorlar. Ben diğer arkadaşlarımdan duymuştum sonra kendim başka bi doktora gittim ankarada ünlü o da bunu tavsiye etti demekki dedim zararı yok zaten hiç bi sorun yaşamamıştım sürdüğüm günlerde de
Kanunide hangi doktora gittiniz acaba ,hastane şartları nasıl ben de araştırıyorumEvet özeller pahalı maalesef. Ümraniyede değil ama küçükçekmece kanunide doktora gittim ben demeden haftaso diye ikili test yaptı jiçte hastam değilsin demedi şükür
Anası kılıklı desene. Ben 6 aylıkken annemler bana çiğköfte tattırmış. Ağzımı şaplatmışım daha yok mu diyeBenimki de cennet mahallesi sultan bir dk rahat durmadı. Seninki sıra gecesine katılmış 1 yaşına girince çiğ köfte yoğurmaya başlar
Ay kızlar ya cinsiyet görmeye gittik ya, ben akıllı gibi dedim ki bari çikolata yiyeyim çocuk bacaklarını oynatırken sağdan soldan organı görürüztam tersi oldu o kadar hareketliydi ki doktor asla pozisyon yakalayamadı çok uğraştı karnımdan dürtü salladı falan bizimki içeride roman düğününe katılmış misali ne yapsak da etsek de net pozisyon alamadık
Doktor gerçekten çok uğraştı, en son bi yakaladı ama çok saniyelik yani bacakları aşağı doğru uzattığı anda yakaladı baktım arada hiçbir şey yoktu pipi falan yoktu yani. doktor da dedi ki pipi göremedim kız diye düşünüyorum ama kesin değil çünkü pozisyon yakalamakta çok zorlandım dedibu deneme de başarısız yani. Sata göre 13+0 ım 14 hafta çıktım. Sizce anlık da olsa pipi olsaydı görür müydü doktor ya. Kız mı acaba ah annecim yine kafamızda deli sorular bıraktın
@fifiihzlsel
Kıprak şeylerZaten tam belli olmuyor bu haftalarda canım doktor bize de erkeğe benziyor dedi ama neye dayanarak dedi İnan bilmiyorum bizimki de tam tersi anası gibi uykucu uyuyordu azcık dürtükledik uyansın diye ayaklarını kollarını filan gerdi öyle baktı doktor yine de net emin olamadı artık 2 hafta sonra net öğrenirsiniz canım yalnız benim kız da çok hareketliydi hiç yerinde durmuyordu sanırım kızlar erkeklere göre daha hareketli oluyormuş
Valla tüm vajinismus tedavisi verenler öneriyo kuzum hem de ilk birleşmede özellikle saat başı sürmemi istedi düşün baya saat başı ama hamilelikte kullanılır mı bilememAaa gerçekten bilmiyordum ilk beraber olduğumuz zamanlarda giriş kısmı benim de çok kötü olmuştu. Acıyordu o kadar 2 3 doktora gittim biri bile önermedi ya bilseydim sürerdim ben de çok acıyordu. Öğrenmiş oldum sağ ol canım
Kuzum sen izledin kendi ultrasonunu ben fotoğrafa bakıp bir şey diyemem kiBir_Kucuk_Mars kuzum sence benimki erkek mii sence baksana şuna, alttan görüntü bacaklar ve ortadaki çıkıntı nedir, doktor kesin konuşmadı da erkek hissediyorum dedi sadece
Gözün aydın canım maşallah. Bir prenses daha gruba geliyor deseneMerhaba kızlar bugün doktora gittim cinsiyet 100 de 80 kız dedi bacak arası boştu bende gördüm yani bir kızım oluyor hayırlısı ile ins gelişim olarak bir hafta öndeydi isim olarakta iki isimden kararsiz kaldık Ayşe Zümra mi meryem nisami sizce
Ayşe ismini seviyorum ben. Zümra ismi ağır bir isim Ayşe nisa daha kısaMerhaba kızlar bugün doktora gittim cinsiyet 100 de 80 kız dedi bacak arası boştu bende gördüm yani bir kızım oluyor hayırlısı ile ins gelişim olarak bir hafta öndeydi isim olarakta iki isimden kararsiz kaldık Ayşe Zümra mi meryem nisami sizce
Meryem nisaMerhaba kızlar bugün doktora gittim cinsiyet 100 de 80 kız dedi bacak arası boştu bende gördüm yani bir kızım oluyor hayırlısı ile ins gelişim olarak bir hafta öndeydi isim olarakta iki isimden kararsiz kaldık Ayşe Zümra mi meryem nisami sizce
Prensesin sağlıkla doğsun inşallahMerhaba kızlar bugün doktora gittim cinsiyet 100 de 80 kız dedi bacak arası boştu bende gördüm yani bir kızım oluyor hayırlısı ile ins gelişim olarak bir hafta öndeydi isim olarakta iki isimden kararsiz kaldık Ayşe Zümra mi meryem nisami sizce
Doktor ne dedi canım yani çıkıntı ben olsam erkek derim ama sıfır bilgim var bu konuda. Çok net duruyor pipi olsa doktor erkek derdi demedi miKızlar bu 2. Fotoğraf bacak arası mi şimdi. yani bu kadar net görünen pipi mi yoksa o kadar büyük görünmez kordon felan olma ihtimali mi var
Eki Görüntüle 3086814 Eki Görüntüle 3086815
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?