2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Aaa gerçekten bilmiyordum ilk beraber olduğumuz zamanlarda giriş kısmı benim de çok kötü olmuştu. Acıyordu o kadar 2 3 doktora gittim biri bile önermedi ya bilseydim sürerdim ben de çok acıyordu. Öğrenmiş oldum sağ ol canım

Benimki de cennet mahallesi sultan bir dk rahat durmadı. Seninki sıra gecesine katılmış 1 yaşına girince çiğ köfte yoğurmaya başlar
Anası kılıklı desene. Ben 6 aylıkken annemler bana çiğköfte tattırmış. Ağzımı şaplatmışım daha yok mu diye

Zaten tam belli olmuyor bu haftalarda canım doktor bize de erkeğe benziyor dedi ama neye dayanarak dedi İnan bilmiyorum bizimki de tam tersi anası gibi uykucu uyuyordu azcık dürtükledik uyansın diye ayaklarını kollarını filan gerdi öyle baktı doktor yine de net emin olamadı artık 2 hafta sonra net öğrenirsiniz canım yalnız benim kız da çok hareketliydi hiç yerinde durmuyordu sanırım kızlar erkeklere göre daha hareketli oluyormuş

Kıprak şeyler

Yani görüntüler çok güzeldi ama dr un çektiği hiçbir fotoğraf güzel çıkmadı çok hareket ediyor diye heralde.

Bu arada suyum çok azdı dr uyarmıştı 10 günde 8 gün havuç suyu içtim, günde 2 bardak süt. Ve suyum gerçekten artmış gayet iyi dedi

Eklentiler

• 208F8142-DCEB-47F7-A8BC-4244124AE4BC.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 92
Valla tüm vajinismus tedavisi verenler öneriyo kuzum hem de ilk birleşmede özellikle saat başı sürmemi istedi düşün baya saat başı ama hamilelikte kullanılır mı bilemem

Merhaba arkadaşlar ben 11+6 da gittim 2 Li tarama için bana cinsiyet için erkeğe benziyor dedi sonra aradan bir hafta bile geçmedi tekrar bu sefer kan tahlili sonucunu almak için gittim hiç
Sormadım tekrar ense vs bakalım dedi (not etmemiş diye ) neyse cinsiyet için kıza benziyor dedi ama geçiştirerek dedi böyle bir durumla karşılaşan oldu mu zaten iki seçenek var sağolsun ikisini de tahmin etti

Bir_Kucuk_Mars kuzum sence benimki erkek mii sence baksana şuna, alttan görüntü bacaklar ve ortadaki çıkıntı nedir, doktor kesin konuşmadı da erkek hissediyorum dedi sadece
Kuzum sen izledin kendi ultrasonunu ben fotoğrafa bakıp bir şey diyemem ki çıkıntı var bencede ama yorum yapabilecek yeterlilik yok bende

Gözün aydın canım maşallah. Bir prenses daha gruba geliyor desene Ayşe ismini çok severim. Oyum Ayşe Zümra'dan yana

Ayşe ismini seviyorum ben. Zümra ismi ağır bir isim Ayşe nisa daha kısa

Meryem nisa

Prensesin sağlıkla doğsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…