2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bütün gün yatmak istiyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum. Sizin enerjileriniz ne durumda. Evde otur otur depresyona mı gireceğim acaba
Ben de tam tersi dışarı çıkmak gezmek tatile güneye inmek istiyorum ama riskli olduğu için evdeyim uzanıp yatıyorum o da biraz canımı sıkıyor eğer riskin yoksa gez canım eve kapatma kendini

Merhabalar biz batman da yaşıyoruz öğretmenim burda.Henuz bulmamissaniz yardımcı olabilirim

Kızlar ben 51 kilo ile hamile kaldım boyum 1.62. Şuan 55im hızlı alıyorum gibi sonumu çok merak ediyorum ama ödemdir diyelim mi bu konuyu kapatırken çok kilo almış gibi hissetmiyorum ama göbek çok çok minik bu aralar, göğüslerim çok büyüdü kilo oradan da olabilir

Ben 71 kilo civarıyken tüp bebek transferim yapıldı. Tam hatırlamadığım için 71 diyeyim
12. haftaya kadar 75 e çıktım. 12. haftadan sonra 73 e düştüm.
Kilo aldım mı verdim mi anlamadım gitti

Bir yerde bu kilo dağılımıyla ilgili bir şeyler okumuştum. Sadece göğüsler birer kilo alıyormuş
Bebeğin ağırlığı, suyunun eşinin ağırlığı, göğüslerin ağırlığı, rahim büyüdüğü için rahmin ağırlığı, doğumdan sonra süt oluşabilmesi için depolanan yağ miktarı hepsi toplam 10-14 kilo ağırlığında olurmuş. Yani aslında anneler kilo almıyor

Kızlar bütün gün yatmak istiyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum. Sizin enerjileriniz ne durumda. Evde otur otur depresyona mı gireceğim acaba
Ben öyleyim ve asla oturmadan ev toparlayıp kolilemem gerek 1 haftaya taşınıyoruz ama kolum kalkmıyor.

Bence çok mantıklı ben ikna oldum

Evet aynıyım malesef ama yeni yeni geçti dolanmak hava almak istiyorum dışarda hamburger pide yemek alısveris yapmak istiyorum
Ay ne güzel canım geçmesine sevindim çık gez darısı başımıza
Bugün depresyondayım. Herşeye takıyorum, üzülüyorum, sinirleniyorum. Uyumak istiyorum. Sanırım pasiflora almayayım diye direncim bugüne kadarmış.
Heh bide o var şimdiye kadar üzülme falan yoktu o da başladı
Allah hepimize kolaylık versin çalışanlara daha çok versin. Yeni işe girmiştim yapamadım ayrıldım ben. Çok zor oluyor hamileyken çalışmak
Bende öyleydim canım. Cuma günü ablama geldim şu an gayet iyiyim. Evde yalnız olmak hiç yaramıyor.
Evet ama mecbur yalnızım senin daha iyi olmana sevindim
Ben de tam tersi dışarı çıkmak gezmek tatile güneye inmek istiyorum ama riskli olduğu için evdeyim uzanıp yatıyorum o da biraz canımı sıkıyor eğer riskin yoksa gez canım eve kapatma kendini
Hiç canım istemiyor bulantılar var zaten yemek yemek bile istemiyorum tatile gitsek diye düşündüm denizi çok severim. Hem fiyatlar çok pahalı hem de dedim evde bile iş yapamıyorum oralara nasıl gideceğim ondan da vazgeçtim
Ben öyleyim ve asla oturmadan ev toparlayıp kolilemem gerek 1 haftaya taşınıyoruz ama kolum kalkmıyor.
Allah kolaylık versin canım

Mükemmel bir özet tartıdaki bu değişim asla kilo değil ve bize ait değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…