- 11 Nisan 2022
- 1.346
- 3.138
- 83
- 45
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.041
Hoşgeldin. Benim de son kontrole göre 25 Aralık. Sağlıkla kucaklarımıza alalımMerhabalar ben de bu gruba üye olmak istiyorum mümkün müdür acaba sanırım doğumum 25 Aralık gibi olacak Allah nasip ederse
Bende öyleydim canım. Cuma günü ablama geldim şu an gayet iyiyim. Evde yalnız olmak hiç yaramıyor.Kızlar bütün gün yatmak istiyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum. Sizin enerjileriniz ne durumda. Evde otur otur depresyona mı gireceğim acaba
Yaaa acaba benim ilaç bozuk mu? İçtim bi deGittim özellikle kokladım ama neredeyse kokusu tok diyebilirim. Belki sen fazla hassaslaştın kokuya ama yine de bir bak istersen
Ben de tam tersi dışarı çıkmak gezmek tatile güneye inmek istiyorum ama riskli olduğu için evdeyim uzanıp yatıyorum o da biraz canımı sıkıyor eğer riskin yoksa gez canım eve kapatma kendiniKızlar bütün gün yatmak istiyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum. Sizin enerjileriniz ne durumda. Evde otur otur depresyona mı gireceğim acaba
Hepsi mi kokuyorYaaa acaba benim ilaç bozuk mu? İçtim bi de
Bi tane daha açtım o da aynen öyle kokuyorHepsi mi kokuyor
Valla canım dediğim gibi gittim özellikle açtım bir tane kokladım. Burnumun ucuna kadar en ufak bir koku almadım. Aldığımda o da kötü bir koku değildi.Bi tane daha açtım o da aynen öyle kokuyor
Teşekkür ederimValla canım dediğim gibi gittim özellikle açtım bir tane kokladım. Burnumun ucuna kadar en ufak bir koku almadım. Aldığımda o da kötü bir koku değildi.
Aslında kas bunlar diyen erkekler gibi oldukaslında aldığımızın hepsi kilo değil bence kuzu, regl olamadığımız için anlamsız bir şişlikte oluşuyor vücutta hem de ödem vs bunlar da etken bence
Merhabalar biz batman da yaşıyoruz öğretmenim burda.Henuz bulmamissaniz yardımcı olabilirimKızlar Batman’da yaşayan ya da yakını olan var mı ? Tayin dolasıyla oraya taşıncaz hastane doktor kimi seçeceğimi bilemiyorum.Panik atağım olduğu için beni sakinlikle dinleyip anlayan bi doktor bulmam gerek.
Kulağıma söyle bariKilo konusunda sessizliğimi koruyorum büyük ihtimalle rekor bendesu içsem yarıyor ne yapayım yani ben hazırladım kendimi zaten kesin 100 kilo gideceğim doğuma
Bir yerde bu kilo dağılımıyla ilgili bir şeyler okumuştum. Sadece göğüsler birer kilo alıyormuşKızlar ben 51 kilo ile hamile kaldım boyum 1.62. Şuan 55imhızlı alıyorum gibi sonumu çok merak ediyorum ama ödemdir diyelim mi bu konuyu kapatırken çok kilo almış gibi hissetmiyorum ama göbek çok çok minik bu aralar, göğüslerim çok büyüdü kilo oradan da olabilir
Ben öyleyim ve asla oturmadan ev toparlayıp kolilemem gerek 1 haftaya taşınıyoruz ama kolum kalkmıyor.Kızlar bütün gün yatmak istiyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum. Sizin enerjileriniz ne durumda. Evde otur otur depresyona mı gireceğim acaba
Kız dedi ama kesin degilmiş .bi kız daha geliyor gibi gercekten 2.kızı doğurma yılıBoş gibiama bu olayı ben anlamıyorum nubu öğrendim bi tek
Benim 2. Kız olmadıKız dedi ama kesin degilmiş .bi kız daha geliyor gibi gercekten 2.kızı doğurma yılı
Bence çok mantıklı ben ikna oldumBir yerde bu kilo dağılımıyla ilgili bir şeyler okumuştum. Sadece göğüsler birer kilo alıyormuş
Bebeğin ağırlığı, suyunun eşinin ağırlığı, göğüslerin ağırlığı, rahim büyüdüğü için rahmin ağırlığı, doğumdan sonra süt oluşabilmesi için depolanan yağ miktarı hepsi toplam 10-14 kilo ağırlığında olurmuş. Yani aslında anneler kilo almıyor
Ay ne güzel canım geçmesine sevindim çık gez darısı başımızaEvet aynıyım malesef ama yeni yeni geçti dolanmak hava almak istiyorum dışarda hamburger pide yemek alısveris yapmak istiyorum
Heh bide o var şimdiye kadar üzülme falan yoktu o da başladıBugün depresyondayım. Herşeye takıyorum, üzülüyorum, sinirleniyorum. Uyumak istiyorum. Sanırım pasiflora almayayım diye direncim bugüne kadarmış.
Allah hepimize kolaylık versin çalışanlara daha çok versin. Yeni işe girmiştim yapamadım ayrıldım ben. Çok zor oluyor hamileyken çalışmakbende çalışıyorum bu aralar aşırı zor kalkıyorum sabahları, gün benim için 6 da başlıyor, eve gelip direkt yatıp uyuma isteği var, enerjim yok, evde olsam da aynısı olurdu sanırım hiç bişey yapmadan durasım var öyle
Evet ama mecbur yalnızımBende öyleydim canım. Cuma günü ablama geldim şu an gayet iyiyim. Evde yalnız olmak hiç yaramıyor.
Hiç canım istemiyor bulantılar var zaten yemek yemek bile istemiyorumBen de tam tersi dışarı çıkmak gezmek tatile güneye inmek istiyorum ama riskli olduğu için evdeyim uzanıp yatıyorum o da biraz canımı sıkıyor eğer riskin yoksa gez canım eve kapatma kendini
Allah kolaylık versin canımBen öyleyim ve asla oturmadan ev toparlayıp kolilemem gerek 1 haftaya taşınıyoruz ama kolum kalkmıyor.
Mükemmel bir özet tartıdaki bu değişim asla kilo değil ve bize ait değilBir yerde bu kilo dağılımıyla ilgili bir şeyler okumuştum. Sadece göğüsler birer kilo alıyormuş
Bebeğin ağırlığı, suyunun eşinin ağırlığı, göğüslerin ağırlığı, rahim büyüdüğü için rahmin ağırlığı, doğumdan sonra süt oluşabilmesi için depolanan yağ miktarı hepsi toplam 10-14 kilo ağırlığında olurmuş. Yani aslında anneler kilo almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?