2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279

Kızlar okuduğum bir kitaptan

Allah hepimize kolaylık versin çalışanlara daha çok versin. Yeni işe girmiştim yapamadım ayrıldım ben. Çok zor oluyor hamileyken çalışmak
Amin canım benim, beni en çok yol zorluyor yolum çok uzun.Gidebildiğim yere kadar gideceğim inşallah, bu süreçte bebeğin temel ihtiyaclarını ben almak istiyorum eşime destek olmak adına, bakalım..

İlk kez bir ultrason görüntüsünü yorumlayabiliyorum. Nub teorisine göre kız.
Son yorumlama olabilir, söyleyeyim de bari içimde kalmasın
Hayırlı, sağlıklı evlat olsun
peki bu nedir Buda kuzenimin

Eklentiler

• 06B91111-D2FB-4634-8C5D-7C13DC4BAB2D.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 102
Gaviscon içerken öğürüyorum bende ya deneyeyim bu yöntemi teşekkürler
Bana da verdi doktor 2 kez içtim ama hoşuma gitti tadı herkesin tiksindigi farklı
Kuzular kaç kilo aldınız
Ben hamile kaldığım kilonun 1 kilo kadar altındayım, baya da hamile göbeğim var yağlar eridi bebiş büyüdü sanırım abur cubur kesince. Kusmuyorum da çünkü vermiş olmamam lazımdı aslında ama çok sevindim. Hedefim 5.ayi nötr bitirmek ve doğuma Max 8-10kilo ile girmek bakalım inssss
Benim herkes kısa annem 150 babam 160 eşim de kısa napalım. Bi kaynım uzun.
Ben orta halliyim 165 ama eşim 190a yakın, inşallah kız ona benzer dua ediyorum

Sen bilirsin kendini tabi canım inşallah bir an önce
halsizliğin geçer o kadar yol da inşanın gözünde büyür haklısın inşallah seneye bebişlerle beraber gideriz
şimdiden füze oldular doğuma kadar göbekle bütün olmazsa iyidir :)
Normalde de büyüklerdi zaten şimdi inanılmaz oldular göbekten önce memelere yağ sürmeye başladım çatlamasın diye

Cok dolgunlasti benimkiler tas gibi bide esim diyo füze mi desem milka inegimi desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…