- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.206
- 313
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.061
Bir yerde bu kilo dağılımıyla ilgili bir şeyler okumuştum. Sadece göğüsler birer kilo alıyormuş
Bebeğin ağırlığı, suyunun eşinin ağırlığı, göğüslerin ağırlığı, rahim büyüdüğü için rahmin ağırlığı, doğumdan sonra süt oluşabilmesi için depolanan yağ miktarı hepsi toplam 10-14 kilo ağırlığında olurmuş. Yani aslında anneler kilo almıyor
Amin canım benim, beni en çok yol zorluyor yolum çok uzun.Gidebildiğim yere kadar gideceğim inşallah, bu süreçte bebeğin temel ihtiyaclarını ben almak istiyorum eşime destek olmak adına, bakalım..Allah hepimize kolaylık versin çalışanlara daha çok versin. Yeni işe girmiştim yapamadım ayrıldım ben. Çok zor oluyor hamileyken çalışmak
Ben memelere birer kilo demiştim. Çok az bi abartmışım gibi
Ahahha ben yok dememBen memelere birer kilo demiştim. Çok az bi abartmışım gibi
Kolaylıkla atlatırsın inşallah canımAmin canım benim, beni en çok yol zorluyor yolum çok uzun.Gidebildiğim yere kadar gideceğim inşallah, bu süreçte bebeğin temel ihtiyaclarını ben almak istiyorum eşime destek olmak adına, bakalım..
aminn canım inşallahKolaylıkla atlatırsın inşallah canım
şimdiden füze oldular doğuma kadar göbekle bütün olmazsa iyidir :)Ben memelere birer kilo demiştim. Çok az bi abartmışım gibi
Oğlusun üzülür annesi Rabbim senin oğlan annesi olmanı istemiş demekki .meleginle elbet karsılacagın gün gelirBenim 2. Kız olmadıkeşke bende de olsaydı kısmet
Az bi kokusu var ben alıyorum ama beni rahatsız etmedi nefesini tut at ağzınaTeşekkür ederim
Başka cvp veren olmazsa gidip eczaneye sorayım
peki bu nedirİlk kez bir ultrason görüntüsünü yorumlayabiliyorum. Nub teorisine göre kız.
Son yorumlama olabilir, söyleyeyim de bari içimde kalmasın
Hayırlı, sağlıklı evlat olsun
Bana da verdi doktor 2 kez içtim ama hoşuma gitti tadı herkesin tiksindigi farklıGaviscon içerken öğürüyorum bende ya deneyeyim bu yöntemi teşekkürler
Ben hamile kaldığım kilonun 1 kilo kadar altındayım, baya da hamile göbeğim var yağlar eridi bebiş büyüdü sanırım abur cubur kesince. Kusmuyorum da çünkü vermiş olmamam lazımdı aslında ama çok sevindim. Hedefim 5.ayi nötr bitirmek ve doğuma Max 8-10kilo ile girmek bakalım inssssKuzular kaç kilo aldınız
Ben orta halliyim 165 ama eşim 190a yakın, inşallah kız ona benzer dua ediyorumBenim herkes kısa annem 150 babam 160eşim de kısa napalım. Bi kaynım uzun.
İlaç bozuk değilse, bu koku normalse alırım tabiAz bi kokusu var ben alıyorum ama beni rahatsız etmedi nefesini tut at ağzınaçok çok az bi koku çünkü benim aldığım
Bence kızpeki bu nedirBuda kuzenimin
Hayır ya herkes kız dedi erkek çıktıBence kız
Erkek değil mi bu ? Bacağı mı nubu mu çözemedim ama erkek gibi nubupeki bu nedirBuda kuzenimin
Iskalamakta üstüme yokturHayır ya herkes kız dedi erkek çıktı
Sen bilirsin kendini tabi canım inşallah bir an önceAy ne güzel canım geçmesine sevindim çık gez darısı başımıza
Heh bide o var şimdiye kadar üzülme falan yoktu o da başladı
Allah hepimize kolaylık versin çalışanlara daha çok versin. Yeni işe girmiştim yapamadım ayrıldım ben. Çok zor oluyor hamileyken çalışmak
Evet ama mecbur yalnızımsenin daha iyi olmana sevindim
Hiç canım istemiyor bulantılar var zaten yemek yemek bile istemiyorumtatile gitsek diye düşündüm denizi çok severim. Hem fiyatlar çok pahalı hem de dedim evde bile iş yapamıyorum oralara nasıl gideceğim ondan da vazgeçtim
Allah kolaylık versin canım
Normalde de büyüklerdi zaten şimdi inanılmaz oldular göbekten önce memelere yağ sürmeye başladım çatlamasın diyeşimdiden füze oldular doğuma kadar göbekle bütün olmazsa iyidir :)
ben de imom kullanıyorum. koku değil de içtikten sonra tüm gün tadı ağzımda sanki. önceden öyle değildiİmom omega gerçekten bu kadar iğrenç mi kokuyor yoksa benim aldığım ilaç bozuk mu?
Cok dolgunlasti benimkiler tas gibi bide esim diyo füze mi desem milka inegimi desemSen bilirsin kendini tabi canım inşallah bir an önce
halsizliğin geçer o kadar yol da inşanın gözünde büyür haklısın inşallah seneye bebişlerle beraber gideriz
Normalde de büyüklerdi zaten şimdi inanılmaz oldular göbekten önce memelere yağ sürmeye başladım çatlamasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?