- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.081
Evet bende oyleyim ev de iş yapasim yok yatasim var hepKızlar bütün gün yatmak istiyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum. Sizin enerjileriniz ne durumda. Evde otur otur depresyona mı gireceğim acaba
Bende bugün iyi değilim bide basım ağrıdi parol aldım hicbirsey yapmak istemiyorum ordan kalkip oraya yatiyomBugün depresyondayım. Herşeye takıyorum, üzülüyorum, sinirleniyorum. Uyumak istiyorum. Sanırım pasiflora almayayım diye direncim bugüne kadarmış.
Tadı ağzımda kalmadı ama çok kötü koku aldım. Bi eczaneye göstereyim bu ilacı.ben de imom kullanıyorum. koku değil de içtikten sonra tüm gün tadı ağzımda sanki. önceden öyle değildi
ben de çok halsizim bugün. dün çok enerjiktim. bir gün öyle bir gün böyle çok zorEvet bende oyleyim ev de iş yapasim yok yatasim var hep
Bende bugün iyi değilim bide basım ağrıdi parol aldım hicbirsey yapmak istemiyorum ordan kalkip oraya yatiyomakşama papatya çayı içeyim bari
Evet bende dün çok iyiydim bugün öyle değilimben de çok halsizim bugün. dün çok enerjiktim. bir gün öyle bir gün böyle çok zor
Ya memeleri bu kadar büyüyen ben değilim tek sevindim normalde 80 85 takardım 95 anne sütyeni aldımSen bilirsin kendini tabi canım inşallah bir an önce
halsizliğin geçer o kadar yol da inşanın gözünde büyür haklısın inşallah seneye bebişlerle beraber gideriz
Normalde de büyüklerdi zaten şimdi inanılmaz oldular göbekten önce memelere yağ sürmeye başladım çatlamasın diye
Aynı ilaç değil ama ben elenetal alıyorum içtikten sonra yarım lt su içiyorum çok kokuyor gibi eşime dedim yooo kokmuyor diyorTadı ağzımda kalmadı ama çok kötü koku aldım. Bi eczaneye göstereyim bu ilacı.
Eşime içirdim bi tane denemek için
Ay nolur nub ne demek biri bana söylesin çatlayacağım herkes nub nub yazıp duruyorMerhaba nubu omurgasına paralel. Sanırım kızınız olacak
Ben de öyleyim canım ben zaten depresyon haliyle hamile kalmıştım. Enerjim yerde ve full evdeyimKızlar bütün gün yatmak istiyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum. Sizin enerjileriniz ne durumda. Evde otur otur depresyona mı gireceğim acaba
Hoş geldin canım benim bebeğim de 26 Aralık da doğacak sata göre. Bebişlerimiz çok yakınmışMerhabalar ben de bu gruba üye olmak istiyorum mümkün müdür acaba sanırım doğumum 25 Aralık gibi olacak Allah nasip ederse
Canım benimki de 26 aralık sata göre. Senin cinsiyeti söyledi mi drHoşgeldin. Benim de son kontrole göre 25 Aralık. Sağlıkla kucaklarımıza alalım
Hemen anlatayım resimlerleAy nolur nub ne demek biri bana söylesin çatlayacağım herkes nub nub yazıp duruyorgeçen de sormuştum kimse cevap vermedi
Ben de öyleyim canım ben zaten depresyon haliyle hamile kalmıştım. Enerjim yerde ve full evdeyim
Hoş geldin canım benim bebeğim de 26 Aralık da doğacak sata göre. Bebişlerimiz çok yakınmış
Canım benimki de 26 aralık sata göre. Senin cinsiyeti söyledi mi dr
Süper anlatmışsın canımmmm çok teşekkür ederim. Hemen benimkine bakayım ben deHemen anlatayım resimlerleekte internette yer alan nub teoremi var. Cinsiyet oluşurken hem kız hem erkek bebekte çıkıntı oluyor. Ancak kızınki omurgaya paralel erkeğinki 30 derece açıyla oluyor. Ekte benim oğlanın nubunu da ekliyorum. Çizerek diklik orada görülüyor
İçi boş boş kalan 85 beden sütyenlere zor sığıyor benimkiler deYa memeleri bu kadar büyüyen ben değilim tek sevindim normalde 80 85 takardım 95 anne sütyeni aldım
Ben de çok merak ediyorum şu an 95İçi boş boş kalan 85 beden sütyenlere zor sığıyor benimkiler deyani yalnız değilsin canım doğuma yakın ne hale gelecekler nasıl uygun sütyen bulacağım hiç bilmiyorum
Aynı sorun bende de mevcut iki katına çıktılar resmen pentinin yarım atletleri var şimdilik onlarla idare ediyorum. Üzülüyodum çok büyükler kötü duruyolar diye ama küçülüyolarmış gebelik sonlarına doğru yani öyle dediler bana inşallah kandırılmamışımdırİçi boş boş kalan 85 beden sütyenlere zor sığıyor benimkiler deyani yalnız değilsin canım doğuma yakın ne hale gelecekler nasıl uygun sütyen bulacağım hiç bilmiyorum
100 beden oluyor genelde en büyük ama sanki 105-110 ancak paklarBen de çok merak ediyorum şu an 95
Ne şanslısın canım ya keşke benim de öyle olsaKızlar benim göğüslerim acayip küçüktü yani ortaokul öğrencilerimin bile benden daha büyük oluyodu geneldeşimdi de biraz dolgunlaştı ama öyle aman aman bi büyüme olmadı. İlk üç ay mı büyüyo sadece, bi de doğumdan sonra onlar da küçülüyo mu? Ben de büyüsün istiyorum da ahahahha
Yaa ben tam tersi büyürler diye düşünmüştüm ama küçülüyorsa çok iyi olur tabiAynı sorun bende de mevcut iki katına çıktılar resmen pentinin yarım atletleri var şimdilik onlarla idare ediyorum. Üzülüyodum çok büyükler kötü duruyolar diye ama küçülüyolarmış gebelik sonlarına doğru yani öyle dediler bana inşallah kandırılmamışımdır
Gerçekten ben de çok rahatsızım bu durumdan yaYaa ben tam tersi büyürler diye düşünmüştüm ama küçülüyorsa çok iyi olur tabikıyafetlerden sürekli füze gibi çıkıyorlar mübarek ben buradayım diye geziyorlar
Kız bi de silikon var bende Allah vere patlamaya100 beden oluyor genelde en büyük ama sanki 105-110 ancak paklar
Ne şanslısın canım ya keşke benim de öyle olsayok ya ilk 3 ay değildir bence son 3 ayda iyice büyürler doğumdan sonra da emzirirsen eğer küçülmez canım ama sonra yine eski boyutuna döner büyük ihtimalle
Şanslı mıyım biraz kalıcı büyüse o zaman güzel olurdu100 beden oluyor genelde en büyük ama sanki 105-110 ancak paklar
Ne şanslısın canım ya keşke benim de öyle olsayok ya ilk 3 ay değildir bence son 3 ayda iyice büyürler doğumdan sonra da emzirirsen eğer küçülmez canım ama sonra yine eski boyutuna döner büyük ihtimalle
Yaa bizim bir akrabanın kocamanmış böyle ve hiç sütü gelmemiş onu duyunca biraz moralim bozuldu ama belli olmaz diye düşünüyorum bizim bol bol gelecek inşallahGerçekten ben de çok rahatsızım bu durumdan yaeşime diyorum bu kadar şiştiler inşallah çocuğumu doya doya emzirebilirim yoksa büyük olay olur keserim bunları resmen hamallık yapıyorum diyorum
Anneaa kız niye silikon yaptırdın bebiş işlerini tamamen kapatınca yaptırsaydın keşke ben de küçülttürmek istiyorum ama hamilelik işlerinin tamamen bitmesini bekliyorumKız bi de silikon var bende Allah vere patlamayaama büyümesi azaldı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?