2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bütün gün yatmak istiyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum. Sizin enerjileriniz ne durumda. Evde otur otur depresyona mı gireceğim acaba
Evet bende oyleyim ev de iş yapasim yok yatasim var hep
Bugün depresyondayım. Herşeye takıyorum, üzülüyorum, sinirleniyorum. Uyumak istiyorum. Sanırım pasiflora almayayım diye direncim bugüne kadarmış.
Bende bugün iyi değilim bide basım ağrıdi parol aldım hicbirsey yapmak istemiyorum ordan kalkip oraya yatiyomakşama papatya çayı içeyim bari

Evet bende oyleyim ev de iş yapasim yok yatasim var hep

Bende bugün iyi değilim bide basım ağrıdi parol aldım hicbirsey yapmak istemiyorum ordan kalkip oraya yatiyomakşama papatya çayı içeyim bari
ben de çok halsizim bugün. dün çok enerjiktim. bir gün öyle bir gün böyle çok zor

Ya memeleri bu kadar büyüyen ben değilim tek sevindim normalde 80 85 takardım 95 anne sütyeni aldım

Merhaba nubu omurgasına paralel. Sanırım kızınız olacak
Ay nolur nub ne demek biri bana söylesin çatlayacağım herkes nub nub yazıp duruyor geçen de sormuştum kimse cevap vermedi
Kızlar bütün gün yatmak istiyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum. Sizin enerjileriniz ne durumda. Evde otur otur depresyona mı gireceğim acaba
Ben de öyleyim canım ben zaten depresyon haliyle hamile kalmıştım. Enerjim yerde ve full evdeyim
Merhabalar ben de bu gruba üye olmak istiyorum mümkün müdür acaba sanırım doğumum 25 Aralık gibi olacak Allah nasip ederse
Hoş geldin canım benim bebeğim de 26 Aralık da doğacak sata göre. Bebişlerimiz çok yakınmış
Hoşgeldin. Benim de son kontrole göre 25 Aralık. Sağlıkla kucaklarımıza alalım
Canım benimki de 26 aralık sata göre. Senin cinsiyeti söyledi mi dr

Hemen anlatayım resimlerle ekte internette yer alan nub teoremi var. Cinsiyet oluşurken hem kız hem erkek bebekte çıkıntı oluyor. Ancak kızınki omurgaya paralel erkeğinki 30 derece açıyla oluyor. Ekte benim oğlanın nubunu da ekliyorum. Çizerek diklik orada görülüyor

Eklentiler

• nub.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_20220614_114932.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 101
Süper anlatmışsın canımmmm çok teşekkür ederim. Hemen benimkine bakayım ben de

Ya memeleri bu kadar büyüyen ben değilim tek sevindim normalde 80 85 takardım 95 anne sütyeni aldım
İçi boş boş kalan 85 beden sütyenlere zor sığıyor benimkiler de yani yalnız değilsin canım doğuma yakın ne hale gelecekler nasıl uygun sütyen bulacağım hiç bilmiyorum

Kızlar benim göğüslerim acayip küçüktü yani ortaokul öğrencilerimin bile benden daha büyük oluyodu genelde şimdi de biraz dolgunlaştı ama öyle aman aman bi büyüme olmadı. İlk üç ay mı büyüyo sadece, bi de doğumdan sonra onlar da küçülüyo mu? Ben de büyüsün istiyorum da ahahahha

İçi boş boş kalan 85 beden sütyenlere zor sığıyor benimkiler de yani yalnız değilsin canım doğuma yakın ne hale gelecekler nasıl uygun sütyen bulacağım hiç bilmiyorum
Aynı sorun bende de mevcut iki katına çıktılar resmen pentinin yarım atletleri var şimdilik onlarla idare ediyorum. Üzülüyodum çok büyükler kötü duruyolar diye ama küçülüyolarmış gebelik sonlarına doğru yani öyle dediler bana inşallah kandırılmamışımdır

Ben de çok merak ediyorum şu an 95
100 beden oluyor genelde en büyük ama sanki 105-110 ancak paklar
Ne şanslısın canım ya keşke benim de öyle olsa yok ya ilk 3 ay değildir bence son 3 ayda iyice büyürler doğumdan sonra da emzirirsen eğer küçülmez canım ama sonra yine eski boyutuna döner büyük ihtimalle

Yaa ben tam tersi büyürler diye düşünmüştüm ama küçülüyorsa çok iyi olur tabi kıyafetlerden sürekli füze gibi çıkıyorlar mübarek ben buradayım diye geziyorlar

Yaa ben tam tersi büyürler diye düşünmüştüm ama küçülüyorsa çok iyi olur tabi kıyafetlerden sürekli füze gibi çıkıyorlar mübarek ben buradayım diye geziyorlar
Gerçekten ben de çok rahatsızım bu durumdan ya eşime diyorum bu kadar şiştiler inşallah çocuğumu doya doya emzirebilirim yoksa büyük olay olur keserim bunları resmen hamallık yapıyorum diyorum

Kız bi de silikon var bende Allah vere patlamaya ama büyümesi azaldı sanki

Şanslı mıyım biraz kalıcı büyüse o zaman güzel olurdu büyüyeceği yoksa hamilelikte bile büyümüyo demek ki napalım kabullendim artık

Gerçekten ben de çok rahatsızım bu durumdan ya eşime diyorum bu kadar şiştiler inşallah çocuğumu doya doya emzirebilirim yoksa büyük olay olur keserim bunları resmen hamallık yapıyorum diyorum
Yaa bizim bir akrabanın kocamanmış böyle ve hiç sütü gelmemiş onu duyunca biraz moralim bozuldu ama belli olmaz diye düşünüyorum bizim bol bol gelecek inşallah
Kız bi de silikon var bende Allah vere patlamaya ama büyümesi azaldı sanki
Anneaa kız niye silikon yaptırdın bebiş işlerini tamamen kapatınca yaptırsaydın keşke ben de küçülttürmek istiyorum ama hamilelik işlerinin tamamen bitmesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…