- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.541
Geçmiş olsun canımAteşime baktım yoktu. Acil bakmadı evet kadın doğum doktoru olması gerekiyomuş acilde gebe olduğum için. Neyseki buldum biyer gece
Covid aklıma geldi de ben çok pimpiriklşyim endişe yaratmayayım dedim umarım değildirGittim doktora. Serum taktılar. Bide covid testi yaptılar bakalım
Ben yaşadım ne yazık ki ve hala öğrenemedimMerhaba arkadaşlar ben 11+6 da gittim 2 Li tarama için bana cinsiyet için erkeğe benziyor dedi sonra aradan bir hafta bile geçmedi tekrar bu sefer kan tahlili sonucunu almak için gittim hiç
Sormadım tekrar ense vs bakalım dedi (not etmemiş diye ) neyse cinsiyet için kıza benziyor dedi ama geçiştirerek dedi böyle bir durumla karşılaşan oldu mu zaten iki seçenek var sağolsun ikisini de tahmin etti
Çok teşekkür ederim inşallahHoşgeldin. Benim de son kontrole göre 25 Aralık. Sağlıkla kucaklarımıza alalım
Yaaa harika yumuşacık duruyoAslında çok kolay azıcık ilgisi olan herkes yapabilir
Benim sağ burunda içeride eğrilik var zaten. Orası hamilelik süresince hep tıkalı sabahları nefes alamıyorum. Hapşurursam açılıyor. Çekiyorum bu durumu herhangi bir müdahalem yok.Kızlar aranızda burun tıkanıklığı yaşayan var mı?
Normaldr sinüzitim var ama daha çok soğuk havada ve ıslak saçla gösteriyor kendini.
Haftada 1-2 ağır şekilde yaşıyorum bu burun tıkanıklığını sabahları uyandığımda el yüz yıkarken burnum kanıyor az miktarda ve bir süre sonra şiddetli baş ağrısı yapıyor midemi bulandıracak kadar. yaşayan ve çözüm bulabilen var mı?
10. Haftada erkek 12 de kız 13 de tekrar erkek dedi doktorum.. kafam yandıMerhaba arkadaşlar ben 11+6 da gittim 2 Li tarama için bana cinsiyet için erkeğe benziyor dedi sonra aradan bir hafta bile geçmedi tekrar bu sefer kan tahlili sonucunu almak için gittim hiç
Sormadım tekrar ense vs bakalım dedi (not etmemiş diye ) neyse cinsiyet için kıza benziyor dedi ama geçiştirerek dedi böyle bir durumla karşılaşan oldu mu zaten iki seçenek var sağolsun ikisini de tahmin etti
Hamileligimi öğrendiğimden beri kaygı atakları yaşıyorum.. çok çok zor günlerim oldu. Psikolog a başladım faydasını görmeye başladım. İmkanın varsa tavsiye ederimYa canım ne bileyim tuhaf geliyor yaaa. Psikolojikmen galiba emzirince nasıl hissederim bilmiyorum ilk bebeğim olucak inşallah. Bir de utanıyorum yaa şu an annemde kalıyorum annemle arkadaş gibiyizdir ama hamilelik konum açılmasın istiyorum çok utanıyorum kimse bişey sormasın istiyorum. Garip duygular içindeyim bazen çok korku geliyor hamileyim diye bazen aşırı tuhaf hissediyorum bütün hayatım bitmiş gibi sanki. Bebeğimi çok istedim Rabbim hepimizin bebeğini sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin ama psikolojikmen çok değişiğim. Kimseye de diyemedim bu durumu
İlk cocugumda eltimle aynı anda hamileydik 1 er gün arayla doğum yaptık. Simdi yine aynı anda hamileyiz bu kez ablam da hamile..Artırıyorum, eltisiyle aynı anda -bakın an diyorum- hamile kalanlar.
Ben yaptıracağım aşı, sağlık ocağı öneriyorsa gereklidir yoksa önermezler zaten hamilelik döneminde ama eğer belli bir süre önce aşınız varsa gerekli olmayabiliyor sanırım bir sorun istersenizAynen merak ettimm, yaptirmayacak olan varmi aramizdaa? Ben dusunmuyordum sahsen
bebek doğmadan öyle düşünüyoruzda bebek doğunca ah uyusada nasıl uyursa uyusun diyebilioruz İnşallah seninki sallamadan uyur canım başlarda uyuyorlarda sonradan sıkıntılanıyorlar.Emzirip bırakıyordum başlarda sonra kolikleşmeler başlayınca her yolu denedim.2. kızımda mesela kulak tutmadan uyumuyor yanına uzanıorum kulağımı tutuyor öyle uyuyor hepsi farklı bi huyda oluoEvett kisa surelii ama gozumde varsallamali ben bilerek istemiyorumm alismasin sallanmayaa diye hep sallanarak uyumak ister heryerde ama o anki sartlar ne gostercek bilemicemm yataginida normal duz yataklardan alicam cunkuu odasinaa
Suan boyle dusunuyorum ama bebis olunca belki farkli dusunurumguzellige degilde isime yarar seylere bakmam lazim sanirim
Bence bir sorun yok canım benim de buna benzer çıktı sonuç doktorum sıkıntı yok güzel sonuçlar dedi kendi kendine kurma yani doktoruna sorarsın gittiğindeBu testin sonucundan anlayan var mı? Döne sendromu riski biraz yüksek gibi geldi bana ama hiç anlamıyorum önceki hamileliğimde bu kadar küçük çıkmamış.
Ooo bayağı hamarat becerikliyim diyorsunBen battaniye yaptım daha hamilelik haberimi almadan örmeye başladım ertesi günü hamile olduğumu öğrendimpunchtan kapı süsü yapacağım evim yerleşince taşınma aşamasındayız şuan o yüzden yapamıyorum uğraş oluyor insana
Ellerine sağlık canım ne güzel olmuş böyle görünce ben de özendim hemen yün ve şiş sipariş edeceğimAslında çok kolay azıcık ilgisi olan herkes yapabilir
Teşekkür ederimYaaa harika yumuşacık duruyoellerinize sağlık valla. Ben de yapmayı denemeye karar verdim çok özendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?