2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben yaşadım ne yazık ki ve hala öğrenemedim

Kızlar günaydınnnn haftaya inşallah bebişim gösterirse cinsiyetini öğreneceğiz. Hamileliğimi ailelere duyururken çok sevinçli olmamıştı. O nedenle cinsiyet partisi bahane sevinçli bir gün yaşayalım istiyorum. Evde olacak sadece ailelerimizle. Nasıl birşey yapacağıma karar veremedim. Yapanlar ne yaptı, yapacak olanların planı nedir?

Bu testin sonucundan anlayan var mı? Döne sendromu riski biraz yüksek gibi geldi bana ama hiç anlamıyorum önceki hamileliğimde bu kadar küçük çıkmamış.

Eklentiler

• 0BE7D42F-3E3A-4F53-AC89-F9AF2586E408.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 118
Benim sağ burunda içeride eğrilik var zaten. Orası hamilelik süresince hep tıkalı sabahları nefes alamıyorum. Hapşurursam açılıyor. Çekiyorum bu durumu herhangi bir müdahalem yok.

10. Haftada erkek 12 de kız 13 de tekrar erkek dedi doktorum.. kafam yandı
Hamileligimi öğrendiğimden beri kaygı atakları yaşıyorum.. çok çok zor günlerim oldu. Psikolog a başladım faydasını görmeye başladım. İmkanın varsa tavsiye ederim
Artırıyorum, eltisiyle aynı anda -bakın an diyorum- hamile kalanlar.
İlk cocugumda eltimle aynı anda hamileydik 1 er gün arayla doğum yaptık. Simdi yine aynı anda hamileyiz bu kez ablam da hamile..

Aynen merak ettimm, yaptirmayacak olan varmi aramizdaa? Ben dusunmuyordum sahsen
Ben yaptıracağım aşı, sağlık ocağı öneriyorsa gereklidir yoksa önermezler zaten hamilelik döneminde ama eğer belli bir süre önce aşınız varsa gerekli olmayabiliyor sanırım bir sorun isterseniz

bebek doğmadan öyle düşünüyoruzda bebek doğunca ah uyusada nasıl uyursa uyusun diyebilioruz İnşallah seninki sallamadan uyur canım başlarda uyuyorlarda sonradan sıkıntılanıyorlar.Emzirip bırakıyordum başlarda sonra kolikleşmeler başlayınca her yolu denedim.2. kızımda mesela kulak tutmadan uyumuyor yanına uzanıorum kulağımı tutuyor öyle uyuyor hepsi farklı bi huyda oluo

Bu testin sonucundan anlayan var mı? Döne sendromu riski biraz yüksek gibi geldi bana ama hiç anlamıyorum önceki hamileliğimde bu kadar küçük çıkmamış.
Bence bir sorun yok canım benim de buna benzer çıktı sonuç doktorum sıkıntı yok güzel sonuçlar dedi kendi kendine kurma yani doktoruna sorarsın gittiğinde

Ooo bayağı hamarat becerikliyim diyorsun içine doğmuş resmen hamile kalacağın ben de makromeden kapı süsü yapacağım herhalde
Aslında çok kolay azıcık ilgisi olan herkes yapabilir
Ellerine sağlık canım ne güzel olmuş böyle görünce ben de özendim hemen yün ve şiş sipariş edeceğim

Gunaydın kızlar ben takıp edıyorum da pek yazamıyorum. Aralık son hafta gelecek ınsallah benım bebıs. Bugun kontrolumuz vardı ne yaptık kendını gostermedı. Bagdas kurmus oturuyor. 4 boyutlu da,baktı doktorum yıne yok :) Ben kıza benzettım ama bayram sonrası gel tekrar bakalım dedi dr muz.
Kol bacak boyutundan mı benzettı bılmıyorum da. Bende erkek hissediyordum. Kızımda da oyle hıssetmıstım ama iyi ki kız oldu muhabbet daha farklı oluyor erkekte nasıl bilemem de
Sızın fıkrınız var mı acaba durusa,büyüklüğüne gore falan

Eklentiler

• IMG-20220625-WA0012.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG-20220625-WA0010.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…