- 23 Mart 2022
- 1.293
- 1.463
- 48
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.501
Aman şükür bundan sonra hiç olmasın bida Allahım yardımcın olsun darısı başıma inşDoktor bir şeyin yok diyorsa tamamdır
İnsan kanama olunca çok panikliyor ama bence sen içini ferah tut çünkü dikiş atıldı. Hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle
Benim kanama bitti çok şükür.
Evett kisa surelii ama gozumde vardediğin gibi kısa süreli olması sıkıntı canım bide sallanma özelliği yok sanırım.sallanan tarzlara bak istersen.Ben ilk kızımda mobilya aldım klasık tipler varya altında iki çrkmecesi var sallanabilir ve önündeki korumalığın boyu ayarlanabilir o şekilde ilk kızımı hemen hrmrn 5 yaşına kadar yatırdım rahat yattı yani sonra 2.doğdu şimdi 3. yolda olduğu için o çok yatamayacak tabi normal yatağa alıştırabilirsem
Bende bu tarz bi beşik vardı çok istemiştim ama küçüklüğüne göre fiyatı baya faxlaydı mecbur vazgeçtim
Bu modelin sallananini goremedim yaa, bide ozellikle aslinda istemiyorum sallanan hep alismasin sallanmaya diyee. Yatirdigim gibi uyusunHarika çok sevimlibunların sallananları daha işlevsel olur. Ben de çok beğeniyorum ama ekonomik faktörler heveslenmeme bile izin vermiyor park yatağa talim benim bebe
Amin amin. Allah hiç birimize bu korkuyu yaşatmasın, seni de bir an önce kurtarsınAman şükür bundan sonra hiç olmasın bida Allahım yardımcın olsun darısı başıma inş
Yokk hic demediler vallaa, anlattiklarindan bilgim vardi gercii zaten et filan yiyemiyorum kac aydirKuzum doktorun hiç bilgilendirmedi mi hamileliğin başında? Toksoplazma kedi dışkısından, iyi pişmemiş etten, iyi yıkanmamış sebze meyveden bulaşan bir hastalık. Allah korusun bulaşırsa ilk 3ay düşüğe sebep olabiliyor. İlk hamileliği öğrenince kan testi yapıp bağışıklığın var mı yok mu diye bakıyorlar.
Evett sirf gorunumBu tarz beşikler kullanışlı değil ama çok tatlımaddi kısıtlamanız yoksa alın tabi içinizde kalmasın
fiyat olarak 1800 civarii cok asiri pahali degil bence, birinde gormustum hamile degilken ondan beri aklimda istiyorum diyeArkadaşım almıştı bundan baya iyi bi fiyatı vardı hem aşırı ağır hem de bebek hiç yatmadı boşuna para vermiş oldu
Hee buda degisikmissHatta bak böyle buldum insragramda. Belki hoşuna gider
Canım beni 20+0'da çağırdılar, aslında önceki hafta olacaktı bayram diye bir hafta erteledi randevuyuBana bu konuda hiç bilgi vermedi sağlık ocağım. Daha ileri haftalarda yapılıyor zannediyordum. Ne zaman yapılmalıymış?
Maşallah çok güzel yapmiş annen nasil emek etmiştir ayakkabisi bile ayri emekBenim Demir ilacı o kadar kabızlık yapmadı canım geçen sene ferro sanol kullanmıştım ve hiç memnun değildim şimdi kullandığımdan memnunum
Herkesin eli yatkın olmuyor tabi işlere benimkisi senelerdir farklı farklı sürekli işler yapar becerir sağ olsun bende faydalanıyorumgerçekten o çıngırak şahane ya dediğin gibi doğsalar da oynasak en son annem şu bebeği yaptı kız olsa da oynasak bebeğimle
Ya çok güzel. Böyle şeylere elim yatkındır benim annem ise hiç yapamazBenim Demir ilacı o kadar kabızlık yapmadı canım geçen sene ferro sanol kullanmıştım ve hiç memnun değildim şimdi kullandığımdan memnunum
Herkesin eli yatkın olmuyor tabi işlere benimkisi senelerdir farklı farklı sürekli işler yapar becerir sağ olsun bende faydalanıyorumgerçekten o çıngırak şahane ya dediğin gibi doğsalar da oynasak en son annem şu bebeği yaptı kız olsa da oynasak bebeğimle
ilk gebeliğimde düşük riski atlatmıştım (kanama) doktorum yaptırtmamıştı. Ateş yapar boşver zaten hastanede hijyenik doğum olacak demişti. Bu sefer gidince soracağım. Zaten benim şimdi ki doktorum çok iyi biri :) Fetal DNA çıkınca beni aradı cinsiyeti söyledi. Soracak birşeyin var mı dedi. Hocam elim ayağım yanıyor 2 haftadır dedim niye yazmadın dedi. Şekerdendir ölç takip et konuşalım dedi. Sağolsun ben yazmasam bile 2-3 günde bir nasılsın der yazar :)Herkes tetenoz aşısı yaptıracak mı
Aynen merak ettimm, yaptirmayacak olan varmi aramizdaa? Ben dusunmuyordum sahsenHerkes tetenoz aşısı yaptıracak mı
İnşallah canımMaşallah çok güzel yapmiş annen nasil emek etmiştir ayakkabisi bile ayri emekcok planlarim var ya dogunca yapariz dedigim insallah nasip olur hepimize
Ne güzel olmuş ellerine sağlıkYa çok güzel. Böyle şeylere elim yatkındır benim annem ise hiç yapamazama vaktim yok rokoko öğrenmiştim sadece kızımın elbiselerine adını falan işlemiştim şöyle bi kapı süsü yapmıştım kendime. Videodan aldım görüntüyü çok net değil ama. Kız olsaydı işleyecektim yine
Ona da nazar boncuğu işleyeceğim aslında. Punch ile yastık da yapmayı düşünüyorum ama şimdi işler yoğun. Az son vakitler gelsin o zaman :)İnşallah canım
Ne güzel olmuş ellerine sağlıkbelki oğluşun kıyafetlerine işleme olmaz ama ona da kapı süsü yapabilirsin çok da güzel olur
Ben sallamak istemedim kimse sallamasın diye ikeanın beşiğinden aldım. Ama kaynanamı ileri geri iterek sallamaya çalışırken yakaladımEvett kisa surelii ama gozumde varsallamali ben bilerek istemiyorumm alismasin sallanmayaa diye hep sallanarak uyumak ister heryerde ama o anki sartlar ne gostercek bilemicemm yataginida normal duz yataklardan alicam cunkuu odasinaa
Suan boyle dusunuyorum ama bebis olunca belki farkli dusunurumguzellige degilde isime yarar seylere bakmam lazim sanirim
Yaa ne ilgili doktorlar varrilk gebeliğimde düşük riski atlatmıştım (kanama) doktorum yaptırtmamıştı. Ateş yapar boşver zaten hastanede hijyenik doğum olacak demişti. Bu sefer gidince soracağım. Zaten benim şimdi ki doktorum çok iyi biri :) Fetal DNA çıkınca beni aradı cinsiyeti söyledi. Soracak birşeyin var mı dedi. Hocam elim ayağım yanıyor 2 haftadır dedim niye yazmadın dedi. Şekerdendir ölç takip et konuşalım dedi. Sağolsun ben yazmasam bile 2-3 günde bir nasılsın der yazar :)
Hahaha ayy ne guldummBen sallamak istemedim kimse sallamasın diye ikeanın beşiğinden aldım. Ama kaynanamı ileri geri iterek sallamaya çalışırken yakaladım
Ben de punch ile yastık işlemek istiyorum zaten evdeyim yatıyorum ama cinsiyeti bekliyorum ona göre yapacağım boş boş durmayayım bari bebişime blr şeyler yapayımOna da nazar boncuğu işleyeceğim aslında. Punch ile yastık da yapmayı düşünüyorum ama şimdi işler yoğun. Az son vakitler gelsin o zaman :)
Ya doktorum perinatolog. Sadece ayrıntılı ultrason yapıyor normalde. Çok konuşkan biriYaa ne ilgili doktorlar varrAllah razi olsun, gerci benimkide iyi bisey olursa whatsapptan yz filan diyoda yinede cekiniyorum bir iki kere yzdim alerjim tutunca amaa 2-3 gune bir nasilsin demesi filan cok hoss bir davranis
Asiya gelecek olursak bende vurdurma taraftari degilimm acikcasidoktorumla konusmadik ama saglik ocagindaki ebe hemen tarih vermisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?