2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Evett kisa surelii ama gozumde var sallamali ben bilerek istemiyorumm alismasin sallanmayaa diye hep sallanarak uyumak ister heryerde ama o anki sartlar ne gostercek bilemicemm yataginida normal duz yataklardan alicam cunkuu odasinaa

Suan boyle dusunuyorum ama bebis olunca belki farkli dusunurum guzellige degilde isime yarar seylere bakmam lazim sanirim

Harika çok sevimli bunların sallananları daha işlevsel olur. Ben de çok beğeniyorum ama ekonomik faktörler heveslenmeme bile izin vermiyor park yatağa talim benim bebe
Bu modelin sallananini goremedim yaa, bide ozellikle aslinda istemiyorum sallanan hep alismasin sallanmaya diyee. Yatirdigim gibi uyusun hayaller hayatlar nasil olur bilemicem tabi

Yokk hic demediler vallaa, anlattiklarindan bilgim vardi gercii zaten et filan yiyemiyorum kac aydir ama meyve sebze daha ozenle yikiyorumm, kedimde yok ama kandan filan baktilarmi hic bilmiyorum valla, bisey denmedi ynii, tup bebek doktorum tedaviye baslamadan once bakmisti rubella diye, ona bagisikligim vardi gecirmisim yada asilanmista olabilirim bilmiyorum onuu, alakasi varmi bilmiyorum gerci off hic anlamiyorumm su seylerden

Bu tarz beşikler kullanışlı değil ama çok tatlı maddi kısıtlamanız yoksa alın tabi içinizde kalmasın
Evett sirf gorunum cok tatlis duruyoo, bebek arabami ablam verdi zaten kizi yeni buyudu kullanmiyor artik. Hemde begendigim modellerden burda cok pahali onu kullanicamm, ona verecegim parayida bunlara kullanirim artik

Arkadaşım almıştı bundan baya iyi bi fiyatı vardı hem aşırı ağır hem de bebek hiç yatmadı boşuna para vermiş oldu
fiyat olarak 1800 civarii cok asiri pahali degil bence, birinde gormustum hamile degilken ondan beri aklimda istiyorum diye ama o kiside kullanisli diyee anlattiydi bana, istedigin yere tasiyosun obur odalara filan sepet gibii:) sadece uzun kullanmicamm ona uzulurum

Maşallah çok güzel yapmiş annen nasil emek etmiştir ayakkabisi bile ayri emek cok planlarim var ya dogunca yapariz dedigim insallah nasip olur hepimize

Ya çok güzel. Böyle şeylere elim yatkındır benim annem ise hiç yapamaz ama vaktim yok rokoko öğrenmiştim sadece kızımın elbiselerine adını falan işlemiştim şöyle bi kapı süsü yapmıştım kendime. Videodan aldım görüntüyü çok net değil ama. Kız olsaydı işleyecektim yine

Eklentiler

• IMG_20220624_213509.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 72
Herkes tetenoz aşısı yaptıracak mı
ilk gebeliğimde düşük riski atlatmıştım (kanama) doktorum yaptırtmamıştı. Ateş yapar boşver zaten hastanede hijyenik doğum olacak demişti. Bu sefer gidince soracağım. Zaten benim şimdi ki doktorum çok iyi biri :) Fetal DNA çıkınca beni aradı cinsiyeti söyledi. Soracak birşeyin var mı dedi. Hocam elim ayağım yanıyor 2 haftadır dedim niye yazmadın dedi. Şekerdendir ölç takip et konuşalım dedi. Sağolsun ben yazmasam bile 2-3 günde bir nasılsın der yazar :)

Maşallah çok güzel yapmiş annen nasil emek etmiştir ayakkabisi bile ayri emek cok planlarim var ya dogunca yapariz dedigim insallah nasip olur hepimize
İnşallah canım Ne güzel olmuş ellerine sağlık belki oğluşun kıyafetlerine işleme olmaz ama ona da kapı süsü yapabilirsin çok da güzel olur

İnşallah canım
Ne güzel olmuş ellerine sağlık belki oğluşun kıyafetlerine işleme olmaz ama ona da kapı süsü yapabilirsin çok da güzel olur
Ona da nazar boncuğu işleyeceğim aslında. Punch ile yastık da yapmayı düşünüyorum ama şimdi işler yoğun. Az son vakitler gelsin o zaman :)

Ben sallamak istemedim kimse sallamasın diye ikeanın beşiğinden aldım. Ama kaynanamı ileri geri iterek sallamaya çalışırken yakaladım

Yaa ne ilgili doktorlar varr Allah razi olsun, gerci benimkide iyi bisey olursa whatsapptan yz filan diyoda yinede cekiniyorum bir iki kere yzdim alerjim tutunca amaa 2-3 gune bir nasilsin demesi filan cok hoss bir davranis

Asiya gelecek olursak bende vurdurma taraftari degilimm acikcasi doktorumla konusmadik ama saglik ocagindaki ebe hemen tarih vermisti

Ona da nazar boncuğu işleyeceğim aslında. Punch ile yastık da yapmayı düşünüyorum ama şimdi işler yoğun. Az son vakitler gelsin o zaman :)
Ben de punch ile yastık işlemek istiyorum zaten evdeyim yatıyorum ama cinsiyeti bekliyorum ona göre yapacağım boş boş durmayayım bari bebişime blr şeyler yapayım

Ya doktorum perinatolog. Sadece ayrıntılı ultrason yapıyor normalde. Çok konuşkan biri hatta ben gevezeyim sıkılırsan söyle der. Normal gebe takibi yaptığı kişi sayısı çok sınırlı. Sadece riskli gebe kabul edenleri takip ediyor. Biraz da ondan sanırım. Az hasta olunca ilgilenebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…