2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Hee evet ondan olabilirr ama yinede guzel bisey yani insanin icini rahatlatiyor, ben bundan oncede tedavilerimde ozel Muayenehanesi olan birine gidiyordum oda cokk ilgiliydii sonuna kadar anlatirdi filan, insan mutlu oluyor yani konusunca anlatinca bile bi arkadas gibii

İyi akşamlar herkese. Ben dün geceden beri kusuyorum. Bugün akşam kustuktan sonra titreme geldi. Ve her tarafım ağrıyor acıyor. Grip olmuşum gibi. Yattığım yer batıyo. İki tane özel hastaneye gittim akşam kadın doğum doktoru olmadığı için bakmadılar bana. Kustuktan sonra vucudu bu şekilde tepki veren varmı içinizde ? Acaba gripmi oldum yoksa

Zehirlenmiş olmayasın allah korusun. İçin alırsa azıcık yoğurt yesen olur mu. Ateşini takip et istersen. Sabahta doktora gidersin.

Valla hiç bilmiyorum ne kadar sorarım

Ben de punch ile yastık işlemek istiyorum zaten evdeyim yatıyorum ama cinsiyeti bekliyorum ona göre yapacağım boş boş durmayayım bari bebişime blr şeyler yapayım
Ben battaniye yaptım daha hamilelik haberimi almadan örmeye başladım ertesi günü hamile olduğumu öğrendim punchtan kapı süsü yapacağım evim yerleşince taşınma aşamasındayız şuan o yüzden yapamıyorum uğraş oluyor insana

Kuzum kadın doğum hastanesi yok mu yakınında oradakiler ilgilenir mutlaka ağır bi üşütme grip geçiriyor olabilirsin çok dikkat et kendine mideni yumuşatıcak sıcak şeyler iç havalar sıcak üşüyorsan bile kat kat giyinme iç ateş geçirmeyesin çok dikkat et canım benim yalnızsan birini haberdar et uzan dinlen güzelce gidebilirsen bi kadın doğum hastanesine git mutlaka Allah korusun

Canım banu çiftçinin kitabında bazı hamilelerde burun tıkanıklığının olabileceğini söylüyor gebeliğe bağlı yani. Bol sıvı alın, gece yatarken başınızı yüksek tutun, eczaneden okyanus suyu alabilirsiniz diyor. Doktorunuza danışın sprey verebilir ama uzun süre kullanmamanız gerekiyor diyor.

Ya bugün bi haller var bende. Durduk yere kurup kurup üzülüyorum. Kalkıp duş almam lazım ona bile üşeniyorum 3 gündür evden dışarı adım atamadım halbuki yürümem gerek.
Eşimle bebek hayalleri kurarken eşim bana çok iyi bakacağını işte şu besinler bu takviyeler gerekeceğini falan söylerdi. Şimdi bakıyorum sanki bunları o dememiş ah canım vah kuzum iki sevip gidiyo. Bişey istesem gider alır evet ama insan düşünsün istiyo şu eksikmiş gidip alayım desin istiyo. Ütüye dayanamadım sıcaktan sen yap dedim 3 aylık oldu bebek hala ütü yapacak dün ben yaptım mecburen

Ateşiniz var mı? Acil doktoru bakmadı mı? Belki gebelikle alakalı bir durum değildir

Canım ben de geçen gün senin gibiydim. Öf dedim yat yat daha kötü oluyorum bugün yatmicam dedim biraz iş yaptım evde. Duşa ben de zor giriyorum ama diyorum güçlü dur salma kendini. Kendi kendimi gaza getiriyorum sen de öyle yap. Bana kalsa 9ay hasta gibi geçiricem sonra instagramdaki süslü hamiş hatunlar geliyor aklıma diyorum böyle geçirmeyeceğim hamileliği. Öyle kalkıyorum. Eşini de çok takma erkekler bizim kadar hissedemiyor tam anlayamıyor bizi

Gerçekten öyle ya hasta gibi takılıyorum. Gaza geleyim diye geçen bir iki hamiş kıyafeti aldım o bile gaza getirmedi. İşim gereği hep ailelerle hemde sorunlu ailelerle çalışıyorum normalde içselleştirmem ama hormonlardan mıdır nedir kurup duruyorum işte

Yok yok takma kafana hiçbişi. Sonra hamilelik bitince bu zamanları niye böyle geçirdim diye üzüleceğiz. O yüzden şimdi elimizden geldiğince güzel geçirmeye çalışalım

Yaaa ne becerikli hanımlar varmış grubumuzda valla ben hiçbir şey yapmadım sizleri görünce özendim ama hiç de daha önce yapmadım becerebilir miyim bilmiyırhm
Ya kaç beden alacağımı kestiremiyorum ilerisi için nasıl kestirdiniz kaç beden büyük almak lazım

Ya kaç beden alacağımı kestiremiyorum ilerisi için nasıl kestirdiniz kaç beden büyük almak lazım
Canım ben mağazadan aldım gerçi orada da tam açık değildi beline bakarak aldım. Ben şimdi ve yakın zamanda giymek için aldım. Kendi bedenimi aldım iyi oldu. Belki ilerleyen aylar için daha büyük beden de alırım. Değişim oluyor olmadı değişirsin.

Aslında çok kolay azıcık ilgisi olan herkes yapabilir

Eklentiler

• 104F3C39-2F60-415E-AE67-9AA898915E25.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 125
Buldum hastane bi tane. Bebişte bişey yok iyi. Banada Serum taktılar.covid testi yaptılar bide

Ateşiniz var mı? Acil doktoru bakmadı mı? Belki gebelikle alakalı bir durum değildir
Ateşime baktım yoktu. Acil bakmadı evet kadın doğum doktoru olması gerekiyomuş acilde gebe olduğum için. Neyseki buldum biyer gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…