- 18 Şubat 2021
- 1.297
- 1.591
- 83
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.521
Hee evet ondan olabilirr ama yinede guzel bisey yani insanin icini rahatlatiyor, ben bundan oncede tedavilerimde ozel Muayenehanesi olan birine gidiyordum oda cokk ilgiliydii sonuna kadar anlatirdi filan, insan mutlu oluyor yani konusunca anlatinca bile bi arkadas gibiiYa doktorum perinatolog. Sadece ayrıntılı ultrason yapıyor normalde. Çok konuşkan birihatta ben gevezeyim sıkılırsan söyle der. Normal gebe takibi yaptığı kişi sayısı çok sınırlı. Sadece riskli gebe kabul edenleri takip ediyor. Biraz da ondan sanırım. Az hasta olunca ilgilenebiliyor.
Zehirlenmiş olmayasın allah korusun. İçin alırsa azıcık yoğurt yesen olur mu. Ateşini takip et istersen. Sabahta doktora gidersin.İyi akşamlar herkese. Ben dün geceden beri kusuyorum. Bugün akşam kustuktan sonra titreme geldi. Ve her tarafım ağrıyor acıyor. Grip olmuşum gibi. Yattığım yer batıyo. İki tane özel hastaneye gittim akşam kadın doğum doktoru olmadığı için bakmadılar bana. Kustuktan sonra vucudu bu şekilde tepki veren varmı içinizde ? Acaba gripmi oldum yoksa
Valla hiç bilmiyorum ne kadar sorarımCanım ben de magnewo diye magnezyum kullanıyorum bana mısın demedi seninkini de bir araştırayım.
Ayy kız ne şanslısınçok güzelmiş özendim şimdi ben de. Ama bizimkiler anca düz model yelek örmeyi beceriyo bunun ipleri bile pahalıdır kuzu. Haberin var mı iplerinin ne kadar olduğundan
Ferrum kullanıyorum aşırı kabızlık yaşıyorumdemir haplarından bu yüzden nefret ediyorum
Canım özellikle gün vermediler 20. Haftada gel vurdur dediler
Ben battaniye yaptım daha hamilelik haberimi almadan örmeye başladım ertesi günü hamile olduğumu öğrendimBen de punch ile yastık işlemek istiyorum zaten evdeyim yatıyorum ama cinsiyeti bekliyorum ona göre yapacağım boş boş durmayayım bari bebişime blr şeyler yapayım
Kuzum kadın doğum hastanesi yok mu yakınında oradakiler ilgilenir mutlaka ağır bi üşütme grip geçiriyor olabilirsin çok dikkat et kendine mideni yumuşatıcak sıcak şeyler iç havalar sıcak üşüyorsan bile kat kat giyinme iç ateş geçirmeyesin çok dikkat et canım benim yalnızsan birini haberdar et uzan dinlen güzelce gidebilirsen bi kadın doğum hastanesine git mutlaka Allah korusunİyi akşamlar herkese. Ben dün geceden beri kusuyorum. Bugün akşam kustuktan sonra titreme geldi. Ve her tarafım ağrıyor acıyor. Grip olmuşum gibi. Yattığım yer batıyo. İki tane özel hastaneye gittim akşam kadın doğum doktoru olmadığı için bakmadılar bana. Kustuktan sonra vucudu bu şekilde tepki veren varmı içinizde ? Acaba gripmi oldum yoksa
Canım banu çiftçinin kitabında bazı hamilelerde burun tıkanıklığının olabileceğini söylüyor gebeliğe bağlı yani. Bol sıvı alın, gece yatarken başınızı yüksek tutun, eczaneden okyanus suyu alabilirsiniz diyor. Doktorunuza danışın sprey verebilir ama uzun süre kullanmamanız gerekiyor diyor.Kızlar aranızda burun tıkanıklığı yaşayan var mı?
Normaldr sinüzitim var ama daha çok soğuk havada ve ıslak saçla gösteriyor kendini.
Haftada 1-2 ağır şekilde yaşıyorum bu burun tıkanıklığını sabahları uyandığımda el yüz yıkarken burnum kanıyor az miktarda ve bir süre sonra şiddetli baş ağrısı yapıyor midemi bulandıracak kadar. yaşayan ve çözüm bulabilen var mı?
Ateşiniz var mı? Acil doktoru bakmadı mı? Belki gebelikle alakalı bir durum değildirİyi akşamlar herkese. Ben dün geceden beri kusuyorum. Bugün akşam kustuktan sonra titreme geldi. Ve her tarafım ağrıyor acıyor. Grip olmuşum gibi. Yattığım yer batıyo. İki tane özel hastaneye gittim akşam kadın doğum doktoru olmadığı için bakmadılar bana. Kustuktan sonra vucudu bu şekilde tepki veren varmı içinizde ? Acaba gripmi oldum yoksa
Canım ben de geçen gün senin gibiydim. Öf dedim yat yat daha kötü oluyorum bugün yatmicam dedim biraz iş yaptım evde. Duşa ben de zor giriyorum ama diyorum güçlü dur salma kendini. Kendi kendimi gaza getiriyorumYa bugün bi haller var bende. Durduk yere kurup kurup üzülüyorum. Kalkıp duş almam lazım ona bile üşeniyorum 3 gündür evden dışarı adım atamadım halbuki yürümem gerek.
Eşimle bebek hayalleri kurarken eşim bana çok iyi bakacağını işte şu besinler bu takviyeler gerekeceğini falan söylerdi. Şimdi bakıyorum sanki bunları o dememiş ah canım vah kuzum iki sevip gidiyo. Bişey istesem gider alır evet ama insan düşünsün istiyo şu eksikmiş gidip alayım desin istiyo. Ütüye dayanamadım sıcaktan sen yap dedim 3 aylık oldu bebek hala ütü yapacak dün ben yaptım mecburen
Gerçekten öyle ya hasta gibi takılıyorum. Gaza geleyim diye geçen bir iki hamiş kıyafeti aldım o bile gaza getirmedi. İşim gereği hep ailelerle hemde sorunlu ailelerle çalışıyorum normalde içselleştirmem ama hormonlardan mıdır nedir kurup duruyorum işteCanım ben de geçen gün senin gibiydim. Öf dedim yat yat daha kötü oluyorum bugün yatmicam dedim biraz iş yaptım evde. Duşa ben de zor giriyorum ama diyorum güçlü dur salma kendini. Kendi kendimi gaza getiriyorumsen de öyle yap. Bana kalsa 9ay hasta gibi geçiricem sonra instagramdaki süslü hamiş hatunlar geliyor aklıma diyorum böyle geçirmeyeceğim hamileliği. Öyle kalkıyorum. Eşini de çok takma erkekler bizim kadar hissedemiyor tam anlayamıyor bizi
Yok yok takma kafana hiçbişi. Sonra hamilelik bitince bu zamanları niye böyle geçirdim diye üzüleceğiz. O yüzden şimdi elimizden geldiğince güzel geçirmeye çalışalımGerçekten öyle ya hasta gibi takılıyorum. Gaza geleyim diye geçen bir iki hamiş kıyafeti aldım o bile gaza getirmedi. İşim gereği hep ailelerle hemde sorunlu ailelerle çalışıyorum normalde içselleştirmem ama hormonlardan mıdır nedir kurup duruyorum işte
Ne güzel yükselttin modumu:) teşekkür ederimYok yok takma kafana hiçbişi. Sonra hamilelik bitince bu zamanları niye böyle geçirdim diye üzüleceğiz. O yüzden şimdi elimizden geldiğince güzel geçirmeye çalışalım
Yaaa ne becerikli hanımlar varmış grubumuzda valla ben hiçbir şey yapmadım sizleri görünce özendim ama hiç de daha önce yapmadım becerebilir miyim bilmiyırhmBen battaniye yaptım daha hamilelik haberimi almadan örmeye başladım ertesi günü hamile olduğumu öğrendimpunchtan kapı süsü yapacağım evim yerleşince taşınma aşamasındayız şuan o yüzden yapamıyorum uğraş oluyor insana
Ya kaç beden alacağımı kestiremiyorum ilerisi için nasıl kestirdiniz kaç beden büyük almak lazımKızlar bir de ben bugün ebebekten hamile taytı ve uzun tişört aldım. Pamuklu yumuşacık kumaşları ve çok ucuz 50-60 TL. Bir de 3 al 2 öde var ihtiyacınız varsa değerlendirin. Ben üniformamı almış oldum
Canım ben mağazadan aldım gerçi orada da tam açık değildi beline bakarak aldım. Ben şimdi ve yakın zamanda giymek için aldım. Kendi bedenimi aldım iyi oldu. Belki ilerleyen aylar için daha büyük beden de alırım. Değişim oluyor olmadı değişirsin.Ya kaç beden alacağımı kestiremiyorum ilerisi için nasıl kestirdiniz kaç beden büyük almak lazım
Aslında çok kolay azıcık ilgisi olan herkes yapabilirYaaa ne becerikli hanımlar varmış grubumuzda valla ben hiçbir şey yapmadım sizleri görünce özendim ama hiç de daha önce yapmadım becerebilir miyim bilmiyırhm
Ya kaç beden alacağımı kestiremiyorum ilerisi için nasıl kestirdiniz kaç beden büyük almak lazım
Gittim doktora. Serum taktılar. Bide covid testi yaptılar bakalımZehirlenmiş olmayasın allah korusun. İçin alırsa azıcık yoğurt yesen olur mu. Ateşini takip et istersen. Sabahta doktora gidersin.
Buldum hastane bi tane. Bebişte bişey yok iyi. Banada Serum taktılar.covid testi yaptılar bideKuzum kadın doğum hastanesi yok mu yakınında oradakiler ilgilenir mutlaka ağır bi üşütme grip geçiriyor olabilirsin çok dikkat et kendine mideni yumuşatıcak sıcak şeyler iç havalar sıcak üşüyorsan bile kat kat giyinme iç ateş geçirmeyesin çok dikkat et canım benim yalnızsan birini haberdar et uzan dinlen güzelce gidebilirsen bi kadın doğum hastanesine git mutlaka Allah korusun
Ateşime baktım yoktu. Acil bakmadı evet kadın doğum doktoru olması gerekiyomuş acilde gebe olduğum için. Neyseki buldum biyer geceAteşiniz var mı? Acil doktoru bakmadı mı? Belki gebelikle alakalı bir durum değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?