- 7 Mart 2022
- 902
- 1.170
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.561
Kemik yapısından anlıyorlar genelde bebek göstermediğinde. Ben de kıza benzettim sağlıkla gelsin minikGunaydın kızlar ben takıp edıyorum da pek yazamıyorum. Aralık son hafta gelecek ınsallah benım bebıs. Bugun kontrolumuz vardı ne yaptık kendını gostermedı. Bagdas kurmus oturuyor. 4 boyutlu da,baktı doktorum yıne yok :) Ben kıza benzettım ama bayram sonrası gel tekrar bakalım dedi dr muz.
Kol bacak boyutundan mı benzettı bılmıyorum da. Bende erkek hissediyordum. Kızımda da oyle hıssetmıstım ama iyi ki kız oldumuhabbet daha farklı oluyor erkekte nasıl bilemem de
Sızın fıkrınız var mı acaba durusa,büyüklüğüne gore falan
Şunun oturuşa bak ya çok şekerGunaydın kızlar ben takıp edıyorum da pek yazamıyorum. Aralık son hafta gelecek ınsallah benım bebıs. Bugun kontrolumuz vardı ne yaptık kendını gostermedı. Bagdas kurmus oturuyor. 4 boyutlu da,baktı doktorum yıne yok :) Ben kıza benzettım ama bayram sonrası gel tekrar bakalım dedi dr muz.
Kol bacak boyutundan mı benzettı bılmıyorum da. Bende erkek hissediyordum. Kızımda da oyle hıssetmıstım ama iyi ki kız oldumuhabbet daha farklı oluyor erkekte nasıl bilemem de
Sızın fıkrınız var mı acaba durusa,büyüklüğüne gore falan
Marka model ne canımKizlar Ben buna asik oldum , Cok hafif ve manevra kabiliyeti Cok iyi bir de isofix aldik mi hem arabada hem de bu mekanizmaya takabiliyoruz. Kocam mizmizlaniyor fiyatina:/Eki Görüntüle 3089190
Geçmiş olsun. Umarım bir an önce toparlarsın..Buldum hastane bi tane. Bebişte bişey yok iyi. Banada Serum taktılar.covid testi yaptılar bide
Yok estağfrullahOoo bayağı hamarat becerikliyim diyorsuniçine doğmuş resmen hamile kalacağın ben de makromeden kapı süsü yapacağım herhalde
Ellerine sağlık canım ne güzel olmuş böyle görünce ben de özendim hemen yün ve şiş sipariş edeceğim
Dimi ya cok komıkŞunun oturuşa bak ya çok şeker
Sagol canım ınsallah muhtemelen kemık yapısından oyle bır yorumda bulundu ,saglıkla gelsin de hepsıKemik yapısından anlıyorlar genelde bebek göstermediğinde. Ben de kıza benzettim sağlıkla gelsin minik
Cybex priam canimMarka model ne canım
Bende dün çok şiddetli oldu azıvık daha fazla olsa şiddeti acile giderdim sanırım büyüyoruzGünaydın kizlar kasik agrilari yasiyormusunuz benim dun geceden beri ayagimada vuruyo sanki ayagim kasiliyor
Yapicaz canim bos bir odamiz var sabirsizlaniyorum hatta bir an evvel herseyini alasim geliyoKızlar bebek odası yapacak mısınız. Yapacak olanlar ve yapmayacak olanların fikirlerini merak ediyorum
Benim normalde hiç vaktim olmuyordu ama şimdi sürekli yatıyorum uzanıyorum insan sıkılıyor gerçekten bir sürü şey yapmak istiyorumYok estağfrullahÇok anlamam iğne iplikten örgüyü severim böyle dümdüz olcak ama yelek flan öremem o iş annemde punchı da kitini almıştım denemeyle öğrendim baya eğlenceli oluyor gün boyu evde olunca uğraş arıyor insan kendine
Ne güzel bi heyecan :)Yapicaz canim bos bir odamiz var sabirsizlaniyorum hatta bir an evvel herseyini alasim geliyo
Benim evim 2+1 ara ara annem gelecek kalacak zaten bebek belli bir müddet benle aynı oda da yatacak o yüzden yaşı odaları ayırmaya müsait olduğunda yapacağım odayı aslında insan görünce heves ediyor ama oda sayım fazla olsaydı yapardımKızlar bebek odası yapacak mısınız. Yapacak olanlar ve yapmayacak olanların fikirlerini merak ediyorum
Kızlar bebek odası yapacak mısınız. Yapacak olanlar ve yapmayacak olanların fikirlerini merak ediyorum
Allah nasip ederse bebek odası yapmayacağım 3 yaşından sonra oda alırım büyüyüncede kullanabileceği kendi odama ikeadan şifonyer alacağım birde beşik alacağım.Kızlar bebek odası yapacak mısınız. Yapacak olanlar ve yapmayacak olanların fikirlerini merak ediyorum
Aynen bende bu durumdayım. Ev 2+1 Annemle ayrı şehirlerdeyiz bi oda annemin odası bebeğe bakmak için gelecek. Oda yapsam o nerde yatacak o eşyalar ne olacak diyorum.Benim evim 2+1 ara ara annem gelecek kalacak zaten bebek belli bir müddet benle aynı oda da yatacak o yüzden yaşı odaları ayırmaya müsait olduğunda yapmayacağım odayı aslında insan görünce heves ediyor ama oda sayım fazla olsaydı yapardım
Ben küçükken çilek mobilyadan odam oldun isterdim hep. Şimdi istiyorum ki bebeğim azıcık büyüyünce kendi seçsin gidip odasını. Bu sayede odasında uyuması kolay ve zevkli olurAllah nasip ederse bebek odası yapmayacağım 3 yaşından sonra oda alırım büyüyüncede kullanabileceği kendi odama ikeadan şifonyer alacağım birde beşik alacağım.
Kesinlikle annem geldiğinde en azından rahatça yatacağı bir odası olsun zaten oda yapsan bile bebeği ancak gündüzleri odasında yatırabilirsin gece sürekli kalkacaksın o yüzden seninle aynı odada olması lazım yeri olmayanlar 1-2 sene bekleyebilir diye düşünüyorumAynen bende bu durumdayım. Ev 2+1 Annemle ayrı şehirlerdeyiz bi oda annemin odası bebeğe bakmak için gelecek. Oda yapsam o nerde yatacak o eşyalar ne olacak diyorum.
Ay ben de bayılırdım çok ilginç ama en çok arabalı yataklardan isterdimBen küçükken çilek mobilyadan odam oldun isterdim hep. Şimdi istiyorum ki bebeğim azıcık büyüyünce kendi seçsin gidip odasını. Bu sayede odasında uyuması kolay ve zevkli olur
Benim odam çilektendi çok kaliteli anneme gidince orda kalıyorum.Sağlıkla gelsinler ne odalar alırız.Birçok şeye heves ediyoruz evet ama çok zor hayat almaya gücüm olduğu halde kesinlikle israf etmeyeceğimBen küçükken çilek mobilyadan odam oldun isterdim hep. Şimdi istiyorum ki bebeğim azıcık büyüyünce kendi seçsin gidip odasını. Bu sayede odasında uyuması kolay ve zevkli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?