- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.438
- 133
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.601
Ben de şiddetli agri önemli diye biliyorum.Belki rahim büyüdüğü için kaslardan kaynaklıdır sadece
Doktorum dayanılmıcak bi ağrın olursa önemse sadece demişti bana
Ben de ben deAy ben de bayılırdım çok ilginç ama en çok arabalı yataklardan isterdim
Bir de o var yalnız evlerde sese hassas büyüyecek çocuklarSelam ben de doğumdan sonra gönlümce yaparım diyorum. Bebek zaten sese alışsın diye hep hangi odada isem orada yatıracağım. TV sesi falan alışsın yoksa zorlanırız. Odayı da 6 ay sonra oturup oyun oynayacak kıvama gelince bakarım dedim
Konumuzla hiç alakası yok ama sivaslı mısın:) 58 görünce sormak istedimAllah nasip ederse bebek odası yapmayacağım 3 yaşından sonra oda alırım büyüyüncede kullanabileceği kendi odama ikeadan şifonyer alacağım birde beşik alacağım.
Ben de çocuk ebeveyn kitaplarına geçemedim henüz ya paylaşımları takip edicemKızlar hamilelikte okuduğunuz mutlaka okumalısın diye önerebileceğiniz kitaplar var mı ben daha hiç okumadım çünkü
Değilim cnm karadenizliyimKonumuzla hiç alakası yok ama sivaslı mısın:) 58 görünce sormak istedim
ben prilam içmeye devam. kusma yok ama bulantı gibi rahatsız edici his devam. ağzımın tadı pek gelmedi hala daha.Kizlar bulanti kusma durumlari nasil ben bugün mahvoldum resmen banyoda yasiyorum. Sürekli bulanti kusma hali bide siddetli bir bas agrisi var cok fenayim herkesin azalır duzelir dedigi dönemde bende tam tersi
daha hissedemeyiz canım bildiğim kadarıyla. çok erken ilk gebelikte. ayrıca takma her şeyi kafana az tadını çıkar diyeceğim ama ben de uyumaktan çıkartamıyorumBende bulantı hiç kalmadı şükür ama arada hatırlatması iyi oluyor ben 14+1 im bebeği hissetmedim kuzenim benden bir hafta geri o hissediyormuş.Benimle aynı gün olup bebeği hisseden var mı?
Keske bendede azalsa ya surekli kusma hissiyatı ile dolanıyorumBende bulantı hiç kalmadı şükür ama arada hatırlatması iyi oluyor ben 14+1 im bebeği hissetmedim kuzenim benden bir hafta geri o hissediyormuş.Benimle aynı gün olup bebeği hisseden var mı?
prilam fayda etmiyor mu? ben limonlu ılık su içince de rahatlıyorum özellikle akşamlarıKeske bendede azalsa ya surekli kusma hissiyatı ile dolanıyorum
Benim hiç geçmicek gibi. Koku hassasiyetimden benimki. Evime giremiyorum evin kokusundan. Ama sadece ben duyuyorum tabi:) duş alınca şampuan kokusu mahfediyo. Farklı yerlerde kalıyorum yastık yorgan duvarlar artık herşey kokuyo bana. Deliricek gibiyimKizlar bulanti kusma durumlari nasil ben bugün mahvoldum resmen banyoda yasiyorum. Sürekli bulanti kusma hali bide siddetli bir bas agrisi var cok fenayim herkesin azalır duzelir dedigi dönemde bende tam tersi
Benim başlrda hiç bulanmamıştı . Şimdi bulanıyo ben gerçekten anlamadım bu işi . Hani 2.trimester hamileliğin balayıydıKizlar bulanti kusma durumlari nasil ben bugün mahvoldum resmen banyoda yasiyorum. Sürekli bulanti kusma hali bide siddetli bir bas agrisi var cok fenayim herkesin azalır duzelir dedigi dönemde bende tam tersi
kandırdılar biziBenim başlrda hiç bulanmamıştı . Şimdi bulanıyo ben gerçekten anlamadım bu işi . Hani 2.trimester hamileliğin balayıydı
Suan hicbisey fayda etmiyo gibi doktoruma sordum kendini kontrol et daha kotu.olursa acilde serum takviyesi.yaptircaz dediprilam fayda etmiyor mu? ben limonlu ılık su içince de rahatlıyorum özellikle akşamları
Bende evde koku var diyorum k9 kopekleri gibi burnum surekli esimde yok dedikce inadina var.diyorum sinir oluyorumBenim hiç geçmicek gibi. Koku hassasiyetimden benimki. Evime giremiyorum evin kokusundan. Ama sadece ben duyuyorum tabi:) duş alınca şampuan kokusu mahfediyo. Farklı yerlerde kalıyorum yastık yorgan duvarlar artık herşey kokuyo bana. Deliricek gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?