2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
İşte haftaiçi gitseydik çok iyi olcaktı ev leş gibi gündür darlanıyorum her yer koli ve dağınık ruhum darlandı. Hatay’dan Batman’a canım nasipse. Cidden 2 ayda doğurmak için pek çok şeyimi verebilirdim

Tam bir ay her şeyi toplanmış, kolilenmiş, taşınmaya hazır evde yaşadım. En iyi ben bilirim öyle yaşamanın derdini bir de gebeyken nasıl olur hiç hayal edemiyorum. Allah kolaylık versin

İnşallah güzel geçer Batman günleriniz canım gitmeden son son özel soslu Hatay dürüm üzerine de künefeyi yiyip de gitseydin

ben bu konuda kulak burun boğaza gittim bende zaten alerji vardı hamile kaldığımı öğrenince ilaçları bıraktım.KBB cıyada sordum hamilelkte kullanabileceğim ilaç varmı die spreyi dahi kullanma dedi malesef gebelkte hiç bi şeklde ilaç veremıoruz dedi serumla burnunuzu temizleyeblrsiniz dedi.Evet hamilelikte burun etleri şişiyormuş benimki zaten şişikti artık iyice şiş sürekli ağzım açık uyuyorum çok zor bi durum

ütü mü Benimki bugün 3 isteğimi yapmışda çok yorulmuş gece kızım su istedi sen getr dedimde bugun istedklerini getrdim yeter dio ah ah ben ondan daha dincim varya bırak ütüyü adam getrdiği 1bardak suyun hesabını yapıo

İnşallah güzel geçer Batman günleriniz canım gitmeden son son özel soslu Hatay dürüm üzerine de künefeyi yiyip de gitseydin
Yaa amiin Allah razı olsun Kız zaten 4 aydır yemek yiyemediğim için tek yediğim şey dönerdi artık bıkmış olabilirim künefeyi çok özleyeceğim doğru

Kızlar günaydın 2 gündür ciddi akar alerjim azdı. (Normalde devamlı ilaç kullanıyordum hamilelikle bıraktım) dün doktorumla konuştum allerset içebileceğimi hamilelik kategorisinin b olduğunu güvenli olduğunu söyledi. İçinizde alerjisi olan varsa iletmek istedim.

Bence bebeği hissetme kişiye göre değişen bir şey. İlk gebelikte geç hissedilir, sonraki gebeliklerde erken hissedilir ya da 18-20. haftalardan önce hissedilmez gibi şeylerin pek de kesin kanı olduğunu sanmıyorum.

12. haftalarda su dalgası gibi hissetmeye başladım ve gazımın beni rahatsız ettiği dönemlerde hiç bu su dalgası olmadı yani hissettiğim şeyin gaz hareketi olmadığına eminim.
Haftalar ilerledikçe bu hareket değişti zaten. Geçen haftadan beridir de bu bahsedilen pıt pıt hareketleri hissediyorum.

Annem 5 çocuk yapmış. Ben son çocuğum. Bütün çocuklarını böyle hissetmiş ben hariç. O kadar hareketsizmişim ki 20. haftalarda bile hissetmiyormuş hoş ben şimdi de öyle hantal hareketsiz bir şeyim

Canım akarlar için özel süpürgeler var gördün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…