- 7 Mart 2022
- 902
- 1.170
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.641
İşte haftaiçi gitseydik çok iyi olcaktı ev leş gibi gündür darlanıyorum her yer koli ve dağınık ruhum darlandı. Hatay’dan Batman’a canım nasipse. Cidden 2 ayda doğurmak için pek çok şeyimi verebilirdimBen de sadece 1 kez taşındım ama zordu yani 2 blok öteye yavaş yavaş taşınmama rağmeno kadar toplandıktan sonra evde o halde oturmak da zor bir an önce gider yeni evine yerleşirsin inşallah canım hangi şehirden hangi şehire gidiyorsunuz
Kediler gibi 2 ayda doğurmak vardıdaha başındayız ama stresli bir süreç gerçekten keşke çok daha kısa sürseydi
Tam bir ay her şeyi toplanmış, kolilenmiş, taşınmaya hazır evde yaşadım. En iyi ben bilirim öyle yaşamanın derdiniİşte haftaiçi gitseydik çok iyi olcaktı ev leş gibi gündür darlanıyorum her yer koli ve dağınık ruhum darlandı. Hatay’dan Batman’a canım nasipse. Cidden 2 ayda doğurmak için pek çok şeyimi verebilirdim
Allah razı olsunTam bir ay her şeyi toplanmış, kolilenmiş, taşınmaya hazır evde yaşadım. En iyi ben bilirim öyle yaşamanın derdinibir de gebeyken nasıl olur hiç hayal edemiyorum. Allah kolaylık versin
Vifolic diye bi vitamindi. Birde vimesa diye probiyotik kullanıyordum sarı akıntı için ikisinide bıraktımBende içmiyorum.multivtamin bulantım yok sizin markası neydi ictiginizin ben ayrı ayrı alıyorum vitamin vs
İnşallah güzel geçer Batman günleriniz canım gitmeden son son özel soslu Hatay dürüm üzerine de künefeyi yiyip de gitseydinİşte haftaiçi gitseydik çok iyi olcaktı ev leş gibi gündür darlanıyorum her yer koli ve dağınık ruhum darlandı. Hatay’dan Batman’a canım nasipse. Cidden 2 ayda doğurmak için pek çok şeyimi verebilirdim
ben bu konuda kulak burun boğaza gittim bende zaten alerji vardı hamile kaldığımı öğrenince ilaçları bıraktım.KBB cıyada sordum hamilelkte kullanabileceğim ilaç varmı die spreyi dahi kullanma dedi malesef gebelkte hiç bi şeklde ilaç veremıoruz dedi serumla burnunuzu temizleyeblrsiniz dedi.Evet hamilelikte burun etleri şişiyormuş benimki zaten şişikti artık iyice şiş sürekli ağzım açık uyuyorum çok zor bi durumCanım banu çiftçinin kitabında bazı hamilelerde burun tıkanıklığının olabileceğini söylüyor gebeliğe bağlı yani. Bol sıvı alın, gece yatarken başınızı yüksek tutun, eczaneden okyanus suyu alabilirsiniz diyor. Doktorunuza danışın sprey verebilir ama uzun süre kullanmamanız gerekiyor diyor.
ütü müYa bugün bi haller var bende. Durduk yere kurup kurup üzülüyorum. Kalkıp duş almam lazım ona bile üşeniyorum 3 gündür evden dışarı adım atamadım halbuki yürümem gerek.
Eşimle bebek hayalleri kurarken eşim bana çok iyi bakacağını işte şu besinler bu takviyeler gerekeceğini falan söylerdi. Şimdi bakıyorum sanki bunları o dememiş ah canım vah kuzum iki sevip gidiyo. Bişey istesem gider alır evet ama insan düşünsün istiyo şu eksikmiş gidip alayım desin istiyo. Ütüye dayanamadım sıcaktan sen yap dedim 3 aylık oldu bebek hala ütü yapacak dün ben yaptım mecburen
susadımdaOo uyumayan hamişler var burda
Akşam üstü uyuyunca bide cumartesi gecesi olunca bide tam uyuyacakken bulantı gelince uyumak şimdiye kaldı:) allah kabul etsinsusadımdabide namazımı kılar yatarım artık.Sen hiç mi uyumadın
AminE
Akşam üstü uyuyunca bide cumartesi gecesi olunca bide tam uyuyacakken bulantı gelince uyumak şimdiye kaldı:) allah kabul etsin
Yaa amiin Allah razı olsunİnşallah güzel geçer Batman günleriniz canım gitmeden son son özel soslu Hatay dürüm üzerine de künefeyi yiyip de gitseydin
Gunaydin canim, bence bebistirrr bizde 17+3 oldukk ve bende bi kac gundur farkli biseyler hissediyorumm kipirdayan icimde cok hosuma gidiyor tabi bebisseMerhaba kızlar bugün itibari ile 17. Haftaya girdikve pıt pıt bir şeyler hissettim ilk defa bebiş mi sizce
Canım akarlar için özel süpürgeler var gördün mü?Kızlar günaydın 2 gündür ciddi akar alerjim azdı. (Normalde devamlı ilaç kullanıyordum hamilelikle bıraktım) dün doktorumla konuştum allerset içebileceğimi hamilelik kategorisinin b olduğunu güvenli olduğunu söyledi. İçinizde alerjisi olan varsa iletmek istedim.
Mite spreyi de var bende ama polenler olunca artıyorCanım akarlar için özel süpürgeler var gördün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?