- 6 Nisan 2022
- 2.784
- 3.631
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.621
Valla bizim icin hamileligin balayi yalan oldu galiba☹Benim başlrda hiç bulanmamıştı . Şimdi bulanıyo ben gerçekten anlamadım bu işi . Hani 2.trimester hamileliğin balayıydı
Ben multivitamini içmiyorum 3 gündür içmediğim için az bulantı içersem korkunç bence pik yapıyo sende son demleri inşallahKizlar bulanti kusma durumlari nasil ben bugün mahvoldum resmen banyoda yasiyorum. Sürekli bulanti kusma hali bide siddetli bir bas agrisi var cok fenayim herkesin azalır duzelir dedigi dönemde bende tam tersi
Insallah oyledir.yada Cocuk sıkıldı icerde heyecan yasatiyo kendine de bize deBen multivitamini içmiyorum 3 gündür içmediğim için az bulantı içersem korkunç bence pik yapıyo sende son demleri inşallah
Ben 14. Hafta dolunca başlayacağım hamilelik yogasına. Hamilelikten öncede yoga yapıyodum. Doktorum da önerdi yapmamı tüm hamilelere öneriyorum dedi doktor onayı aldıktan sonra yapılabilir bence. Pozlarda bir anda derinleşmeden yavaş yavaş ilerlemek en mantıklısıHanimlar hamile pilatesi ya da yogasi yapmayi düsünüyor musunuz ? Fazla esneten poz var bilemedim, bi yandan da agri ve kramplara iyi geliyormus, dogumu kolaylastiriyormus
Bende içmiyorum.multivtamin bulantım yok sizin markası neydi ictiginizin ben ayrı ayrı alıyorum vitamin vsBen multivitamini içmiyorum 3 gündür içmediğim için az bulantı içersem korkunç bence pik yapıyo sende son demleri inşallah
Ben yapacağım oda ve bebeğin odasında kalacağım bir süre. Odası geniş sayılır güzel bir kanepe de koyacağım kendim yatabilecegim rahat ve oturma alanı da olsun diye. Bebeğin yatak odasında kalmasını uygun bulmuyorum çünkü eşim işe gidecek ben birkaç ay doğum izninde olsam da. Onun uykusunu bölmek istemem sürekli ona da yazık. Hem bebekler kendi odalarını tanıyormuş hep aynı yerde yatmaları lazımmış yoksa güvensiz hissederlermiş çok oynatmamak lazım nasıl bir düzen kurulursa kurulsun.Kızlar bebek odası yapacak mısınız. Yapacak olanlar ve yapmayacak olanların fikirlerini merak ediyorum
Ben Kağan Kocatepe okuyorum şu an Banu Çiftçi'nin kitabını da aldım sonra başka kitaplara bakacağım canım ama bunlar en temelleri zaten bunlardan başladımKızlar hamilelikte okuduğunuz mutlaka okumalısın diye önerebileceğiniz kitaplar var mı ben daha hiç okumadım çünkü
Valla şuana kadar koli yapıyorduk eşimle anca oturabildim. Gerçekten zormuş hamileyken taşınmak. Normalde önümüzdeki haftaiçiydi ertelendi bir hafta dahaBenim normalde hiç vaktim olmuyordu ama şimdi sürekli yatıyorum uzanıyorum insan sıkılıyor gerçekten bir sürü şey yapmak istiyorumsizin taşınma ne zaman canım kolay gelsin zaten zor oluyor hamileyken çok daha zordur
2. Trimesterdan bildiriyorum mümküne 3.ye geçiş yapın herşey aynı burdaKızlar selamlar umarım herkes iyidir. Ben bu aralar sürekli uyuma isteğim var. Zaten evdeyim hava sıcak yapacak bi şey yok diye mi uyuyprum sürekli. Benim gibi sürekli uyku isteği olan var mı . 2. Trimester da geçecek çok iyi olcaz falan ona odaklanmışım . 14 haftadayız hala devam uyuklamaya benim gibi olan var mı
Kolay gelsin cidden canım ben üniversite sonu ve sonraki süreçte 2 senede 4 kez falan taşınmıştım o kadar bezdim ki. Evlenirken de bir ev boşalt bir evi sıfırdan düz çok zordu artık hayatta kimildamam uzun süre. Fobi oluştu resmenValla şuana kadar koli yapıyorduk eşimle anca oturabildim. Gerçekten zormuş hamileyken taşınmak. Normalde önümüzdeki haftaiçiydi ertelendi bir hafta daha
Kız direkt doğuralim bebeleri 3 daha beterdir2. Trimesterdan bildiriyorum mümküne 3.ye geçiş yapın herşey aynı burda
16. Haftada 2 kez hissettim sadece onun öncesinde zaten çok mümkün olmuyormuş. Hissettiğim de minik bir kıpırtıydı hissetmemen normal bence şuan. Genelde ikinci gebelik daha erken hissedilirmişBende bulantı hiç kalmadı şükür ama arada hatırlatması iyi oluyor ben 14+1 im bebeği hissetmedim kuzenim benden bir hafta geri o hissediyormuş.Benimle aynı gün olup bebeği hisseden var mı?
Ya ben çok ufak ufak baskı hissettim birkaç kez ama bebek hareketi gibi değil, birkaç dakika önce karnımda ufak bir kayma hareketi oldu gibi saniyelik bir şey tam anlayamadım 17.haftada şu an doktor 18.hafta itibariyle anca hissedilir demişti sanırım yaklaşıyor bebiş hareketleri16. Haftada 2 kez hissettim sadece onun öncesinde zaten çok mümkün olmuyormuş. Hissettiğim de minik bir kıpırtıydı hissetmemen normal bence şuan. Genelde ikinci gebelik daha erken hissedilirmiş
Ay Allah razı olsun valla 3senelik evliliğimde ilk taşınmam ama son olmayacak sürekli tayin tayinKolay gelsin cidden canım ben üniversite sonu ve sonraki süreçte 2 senede 4 kez falan taşınmıştım o kadar bezdim ki. Evlenirken de bir ev boşalt bir evi sıfırdan düz çok zordu artık hayatta kimildamam uzun süre. Fobi oluştu resmenZaten İstanbul'da kiralar aşırı uçtu istesem de kımıldayamam gerçi her yerde uçtu yeni evleneceklere Allah kolaylık versin valla
Linç yemek istemem ama hamilelik işini hiç sevmedim çok zor geçiyor gerçekten gebelik süresi 3 aya ince mikemmel olurKız direkt doğuralim bebeleri 3 daha beterdir
Evet saniyelik bi hareket gaz mı diye tereddüt ettim hatta ama değildiYa ben çok ufak ufak baskı hissettim birkaç kez ama bebek hareketi gibi değil, birkaç dakika önce karnımda ufak bir kayma hareketi oldu gibi saniyelik bir şey tam anlayamadım 17.haftada şu an doktor 18.hafta itibariyle anca hissedilir demişti sanırım yaklaşıyor bebiş hareketlerihissedelim hemen ya çok merak ediyorum
Ben de sadece 1 kez taşındım ama zordu yani 2 blok öteye yavaş yavaş taşınmama rağmenValla şuana kadar koli yapıyorduk eşimle anca oturabildim. Gerçekten zormuş hamileyken taşınmak. Normalde önümüzdeki haftaiçiydi ertelendi bir hafta daha
Kediler gibi 2 ayda doğurmak vardıLinç yemek istemem ama hamilelik işini hiç sevmedim çok zor geçiyor gerçekten gebelik süresi 3 aya ince mikemmel olur
Ben ilk beşiği yanıma koyuyorum. Sonra çocuk odasına geçiririm. Oda yapacak arkadaşlar durumunuza göre ilerlersiniz tabiki ama bebek harketlendikçe yatak ihtiyacı da değişiyor. Bir yaşa doğru çıkmaya çalışıyorlar beşikten. Montessori tarzı yer yatakları o zaman iyi oluyor. Ama büyüyünce onda da yatmak istemiyorlar.Kızlar bebek odası yapacak mısınız. Yapacak olanlar ve yapmayacak olanların fikirlerini merak ediyorum
Ben direk montessorili bir takim alicam yatak odasinada artik park yatak tarzi bsieyBen ilk beşiği yanıma koyuyorum. Sonra çocuk odasına geçiririm. Oda yapacak arkadaşlar durumunuza göre ilerlersiniz tabiki ama bebek harketlendikçe yatak ihtiyacı da değişiyor. Bir yaşa doğru çıkmaya çalışıyorlar beşikten. Montessori tarzı yer yatakları o zaman iyi oluyor. Ama büyüyünce onda da yatmak istemiyorlar.
Evet yatak işi çok önemli cidden biraz uzun süre kullanabileceği gibi almayı düşünüyorum daha çok bakmadım ama yavaştan başlayacağımBen ilk beşiği yanıma koyuyorum. Sonra çocuk odasına geçiririm. Oda yapacak arkadaşlar durumunuza göre ilerlersiniz tabiki ama bebek harketlendikçe yatak ihtiyacı da değişiyor. Bir yaşa doğru çıkmaya çalışıyorlar beşikten. Montessori tarzı yer yatakları o zaman iyi oluyor. Ama büyüyünce onda da yatmak istemiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?