2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kizlar bulanti kusma durumlari nasil ben bugün mahvoldum resmen banyoda yasiyorum. Sürekli bulanti kusma hali bide siddetli bir bas agrisi var cok fenayim herkesin azalır duzelir dedigi dönemde bende tam tersi
Ben multivitamini içmiyorum 3 gündür içmediğim için az bulantı içersem korkunç bence pik yapıyo sende son demleri inşallah

Hanimlar hamile pilatesi ya da yogasi yapmayi düsünüyor musunuz ? Fazla esneten poz var bilemedim, bi yandan da agri ve kramplara iyi geliyormus, dogumu kolaylastiriyormus
Ben 14. Hafta dolunca başlayacağım hamilelik yogasına. Hamilelikten öncede yoga yapıyodum. Doktorum da önerdi yapmamı tüm hamilelere öneriyorum dedi doktor onayı aldıktan sonra yapılabilir bence. Pozlarda bir anda derinleşmeden yavaş yavaş ilerlemek en mantıklısı

Kızlar bebek odası yapacak mısınız. Yapacak olanlar ve yapmayacak olanların fikirlerini merak ediyorum
Ben yapacağım oda ve bebeğin odasında kalacağım bir süre. Odası geniş sayılır güzel bir kanepe de koyacağım kendim yatabilecegim rahat ve oturma alanı da olsun diye. Bebeğin yatak odasında kalmasını uygun bulmuyorum çünkü eşim işe gidecek ben birkaç ay doğum izninde olsam da. Onun uykusunu bölmek istemem sürekli ona da yazık. Hem bebekler kendi odalarını tanıyormuş hep aynı yerde yatmaları lazımmış yoksa güvensiz hissederlermiş çok oynatmamak lazım nasıl bir düzen kurulursa kurulsun.
Kızlar hamilelikte okuduğunuz mutlaka okumalısın diye önerebileceğiniz kitaplar var mı ben daha hiç okumadım çünkü
Ben Kağan Kocatepe okuyorum şu an Banu Çiftçi'nin kitabını da aldım sonra başka kitaplara bakacağım canım ama bunlar en temelleri zaten bunlardan başladım

Valla şuana kadar koli yapıyorduk eşimle anca oturabildim. Gerçekten zormuş hamileyken taşınmak. Normalde önümüzdeki haftaiçiydi ertelendi bir hafta daha

2. Trimesterdan bildiriyorum mümküne 3.ye geçiş yapın herşey aynı burda

Valla şuana kadar koli yapıyorduk eşimle anca oturabildim. Gerçekten zormuş hamileyken taşınmak. Normalde önümüzdeki haftaiçiydi ertelendi bir hafta daha
Kolay gelsin cidden canım ben üniversite sonu ve sonraki süreçte 2 senede 4 kez falan taşınmıştım o kadar bezdim ki. Evlenirken de bir ev boşalt bir evi sıfırdan düz çok zordu artık hayatta kimildamam uzun süre. Fobi oluştu resmen Zaten İstanbul'da kiralar aşırı uçtu istesem de kımıldayamam gerçi her yerde uçtu yeni evleneceklere Allah kolaylık versin valla

Bende bulantı hiç kalmadı şükür ama arada hatırlatması iyi oluyor ben 14+1 im bebeği hissetmedim kuzenim benden bir hafta geri o hissediyormuş.Benimle aynı gün olup bebeği hisseden var mı?
16. Haftada 2 kez hissettim sadece onun öncesinde zaten çok mümkün olmuyormuş. Hissettiğim de minik bir kıpırtıydı hissetmemen normal bence şuan. Genelde ikinci gebelik daha erken hissedilirmiş

16. Haftada 2 kez hissettim sadece onun öncesinde zaten çok mümkün olmuyormuş. Hissettiğim de minik bir kıpırtıydı hissetmemen normal bence şuan. Genelde ikinci gebelik daha erken hissedilirmiş
Ya ben çok ufak ufak baskı hissettim birkaç kez ama bebek hareketi gibi değil, birkaç dakika önce karnımda ufak bir kayma hareketi oldu gibi saniyelik bir şey tam anlayamadım 17.haftada şu an doktor 18.hafta itibariyle anca hissedilir demişti sanırım yaklaşıyor bebiş hareketleri hissedelim hemen ya çok merak ediyorum

Ay Allah razı olsun valla 3senelik evliliğimde ilk taşınmam ama son olmayacak sürekli tayin tayin Tayin olmasa zaten biz de kıpırdayamayız kuzum

Kız direkt doğuralim bebeleri 3 daha beterdir
Linç yemek istemem ama hamilelik işini hiç sevmedim çok zor geçiyor gerçekten gebelik süresi 3 aya ince mikemmel olur
Evet saniyelik bi hareket gaz mı diye tereddüt ettim hatta ama değildi doktoruma söyledim dün kontrolde hissetmeye başlayabilirsin bu hafta itibariyle dedi

Ben de sadece 1 kez taşındım ama zordu yani 2 blok öteye yavaş yavaş taşınmama rağmen o kadar toplandıktan sonra evde o halde oturmak da zor bir an önce gider yeni evine yerleşirsin inşallah canım hangi şehirden hangi şehire gidiyorsunuz
Linç yemek istemem ama hamilelik işini hiç sevmedim çok zor geçiyor gerçekten gebelik süresi 3 aya ince mikemmel olur
Kediler gibi 2 ayda doğurmak vardı daha başındayız ama stresli bir süreç gerçekten keşke çok daha kısa sürseydi

Kızlar bebek odası yapacak mısınız. Yapacak olanlar ve yapmayacak olanların fikirlerini merak ediyorum
Ben ilk beşiği yanıma koyuyorum. Sonra çocuk odasına geçiririm. Oda yapacak arkadaşlar durumunuza göre ilerlersiniz tabiki ama bebek harketlendikçe yatak ihtiyacı da değişiyor. Bir yaşa doğru çıkmaya çalışıyorlar beşikten. Montessori tarzı yer yatakları o zaman iyi oluyor. Ama büyüyünce onda da yatmak istemiyorlar.

Ben direk montessorili bir takim alicam yatak odasinada artik park yatak tarzi bsiey

Evet yatak işi çok önemli cidden biraz uzun süre kullanabileceği gibi almayı düşünüyorum daha çok bakmadım ama yavaştan başlayacağım

Bende sağ tarafımda böyle gerilme tarzı arada hissediyorum daha erkenmi bilmem ikinci hamileligim oda konusunda oğlumun odası var ranza vs koyarım sonra birlikte yatarlar yada yatak alırım bakalım zaten baya bir yatak odasında yatıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…