2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Arkadaşlar sabah 7 gibi kahvaltı yaptım. Uzun zamandır dokunuyor diye peynir yemiyordum, bugün yedim. Peynir bozukmuş ben farketmedim. Bir kibrit kutusu kadar yedim. Bir şey olur mu acaba?

Bulantısı olan arkadaşlar şöyle bir şey okudum bakın isterseniz.

Eklentiler

• 7E362D0B-0455-4A7E-806C-AADA8365FF30.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 64
Arkadaşlar sabah 7 gibi kahvaltı yaptım. Uzun zamandır dokunuyor diye peynir yemiyordum, bugün yedim. Peynir bozukmuş ben farketmedim. Bir kibrit kutusu kadar yedim. Bir şey olur mu acaba?
Ben de bişey olmayacağını düşünüyorum miktar az sanki yine de bol su ve yoğurt tüketin isterseniz

Çok geçmiş olsun, alerji sorunu bende de olduğu için sizi çok iyi anlıyorum. İlaç kullanmamak büyük zorluk. Hamileliğimin 9-10.haftalarında yoğun bir şekilde zorlandım ben de. Bolca su için lütfen, bir de burun içini bol su ile yıkayıp nemli tutmaya çalışın Umarım çabuk atlatırsınız.

Kızlar bugün sol kasığımda bir ağrı var. Kasıktan yumurtalıklara doğru. Belime de vuruyor bu ağrı leğen kemiğime. Uyandığımda vardı hala bazı pozisyonlarda artıyo. Yatınca da geçmedi.böyle bir şey yaşadınız mı endişelenmekte önemsememek arasındaki çizgideyim

Doktoruna yazabiliyor musun canım ? Benim doktorum yatınca bir süre sonra geçmeyen ağrılardan haberim olsun demişti

Benim de geçen haftalarda sağ kasığımda ağrı vardı canım ama yatınca geçmediyse doktorunu ara istersen için rahat eder hem

Kizlar Ben buna asik oldum , Cok hafif ve manevra kabiliyeti Cok iyi bir de isofix aldik mi hem arabada hem de bu mekanizmaya takabiliyoruz. Kocam mizmizlaniyor fiyatina:/Eki Görüntüle 3089190
Merhaba canim, grupta bu arabayla ilgili yorum var mi diye ararken buldum yazdigini. Acikcasi ben de asik olmustum taa ki bundan sonra stokke xplory gorene kadar. Sen stokkeyi de inceleyebildin mi fikrin nedir? Ben fena halde ikisinin arasinda kaldim kendime karar verebilmek icin yandas ariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…