2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bio oil kullanan kızlar, bu yağ göbekte tüylenme yaptı mı sizde ya? Göbeğimde tüyler çıkıyor
Kuzum ben de kullanıyorum ama benim göbek hep tüylüydü ondan anlamadım hiç
Benim göbeğimde zaten tüy olduğu için hiç farketmedim ama hiç sevmedim bu yağı, kaşıntı yapıyor bende
Kaşıntı bende de çok yapıyor, ama yağ mı yoksa büyümeye başladığı için deri kendi mi kaşıntı yapıyoe emin değilim. Ama genelde sürdükten sonra kaşndığımı fark ediyorum
Kızlar ikinci gebelikte daha erken çıkıyor göbek çok net baksanıza baya kocaman.
maşallah canım. Aile fotonuza da bayıldım ben de bi an önce göbüşüm çıksın diye bekliyorum seninle aynı haftadayız ama hiç çıkmadı daha. Hafta sonu düğüne gittik kimse anlamadı bu yüzden de

İçine konulan yatağı hangi marka aldınız canım

İçine konulan yatağı hangi marka aldınız canım
Benim park yatak biraz küçük o yüzden her markadan bulamıyorum ama heyner alezli yatağa baktım güzel yorumlar almıştı bir de maxi -cosi iyiydi aslında yatağım 5 cm daha uzun olsa yataşın alırdım büyük ihtimalle

Kızlar herkese merhabalar yaz tatili nedeniyle anne yanındayım mesajları okuyamadım umarım sorunsuz güzel ilerliyordur herkesin süreci Malum 20.haftaya yaklaşıyoruz detaylı ultrason için az kaldı. İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy civarı öncelikli (başka semtler de olabilir) özel klinik, hastane tavsiyesi araştırması olan var mı ? Ben hep Ankara için bakıyordum planlar değişti, hiç bilgim araştırmam yok

Kızlar göbüş rekoru bende olabilir ya halime bakın yarın 18.haftaya gireceğiz bu birkaç gün önceki fotoğrafım. Başka hiçbir yerim de şişmedi karnıma top koymuşum gibi umarım sadece karnım şişmeye devam eder ama şimdiden böyleyse 7 aydan sonrasini merak ediyorum kızım en son 14 cmdi şimdi belki 15-16cm olmuştur karnım da ciddi bir şekilde belli oluyor

Eklentiler

• IMG_20220628_130821.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 156
Kanayan yaramız erkek ismi bulma

Ben de bi an önce belli olsun istiyorum ya çok hevesleniyorum o görüntüye
yazın elbiselerimi giyerim bi şekilde geçer dedim ama yaz gelmedi bize henüz işe giyecek kıyafet bulamıyorum. şimdiden böyleyse doğuma 100 kg olurum diye korkuyorum falan
inşallah çıkar sizinde

Kurtköyde Emsey hastanesi canım doktor olarak Canan Yılmaz’ı tavsiye ederim ben çok memnunum doktorumdan ama biraz zor randevu bulunabiliyor Gülcan hanım var onu da düşünebilirsin ama sadece detaylı ultrason için soruyorsan Oya Pekin var emseye geliyor ben onda detaylıyı yaptıracağım

Merhaba. Bende Emsey'e gidiyorum Pınar hanıma çok tatlış bir doktor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…