- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.861
Kuzum ben de kullanıyorum ama benim göbek hep tüylüydü ondan anlamadım hiçBio oil kullanan kızlar, bu yağ göbekte tüylenme yaptı mı sizde ya? Göbeğimde tüyler çıkıyor
Kaşıntı bende de çok yapıyor, ama yağ mı yoksa büyümeye başladığı için deri kendi mi kaşıntı yapıyoe emin değilim. Ama genelde sürdükten sonra kaşndığımı fark ediyorumBenim göbeğimde zaten tüy olduğu için hiç farketmedim ama hiç sevmedim bu yağı, kaşıntı yapıyor bende
Kızlar ikinci gebelikte daha erken çıkıyor göbek çok netbaksanıza baya kocaman.
İçine konulan yatağı hangi marka aldınız canımHerkese selam
Yatak konusunda kararsız olanlar için yoyko 8in 1 exclusive comfort aldık. içine de yatağımızı aldık. gayet güzel görünüyor. eğer araştıranlar varsa tavsiye ederim. kaliteli görünüyor.
İsim konusunda yatağımız var ama bir ismimiz yokilginç bir şekilde isim düşünmüyoruz da biz. bir anda gelecek herhalde ya da son ana kadar isimsiz kalacak minik afacan.
Maxi-cosi alezli thermo oyun parkı yatağı diye geçiyor. sert bir yatak ve alezi de var içinde. tam oturdu güzel görünüyor.İçine konulan yatağı hangi marka aldınız canım
Bizde kuzey düşünüyoduk vazgeçtik şimdi alternatıflere bakıyoruz :) uras ismide cok yayıldıBizim de Aresismimiz
Arden
Uras
Demir
Asil
Barış
Mert gibi isimleri de seviyorum. Kuzey de güzel isim ama her doğan 10 erkek çocuğundan 5inin ismi kuzey
Benim park yatak biraz küçük o yüzden her markadan bulamıyorum ama heyner alezli yatağa baktım güzel yorumlar almıştı bir de maxi -cosi iyiydi aslında yatağım 5 cm daha uzun olsa yataşın alırdım büyük ihtimalleİçine konulan yatağı hangi marka aldınız canım
Haha ayneen, eveet hissediyorum bir haftadirİçerde bişeyler oluyor ya ne oluyor bakalım hayırlısı
Hissediyor musunuz?
Kanayan yaramız erkek ismi bulmaKızlar merhaba kaç gündür isim düşüneyim diyorum daha cinsiyetimiz belli değil 5 güne testimiz çıkacak ve öğreneceğiz İnşaallah kız da aklımda olan bir isim varda erkekte Aslan ve Ateş dışında hiçbir isim gelmiyor erkek olacak gibi de hissediyorum ama erkekte isim bulmak ne zormuş sizler birseyler düşündünüz mü
Kız ismi de bulunmuyor yaKanayan yaramız erkek ismi bulma
Benim kızım 11+3te 4.5cm, 13+3te 7.5cmdi canım gayet normal benceKızlar ya bebeğim 12+0 ken 5,5 cm dedi doktorum ama başkalarının 9. 10. Haftalarda o cmmiş
Gerçekten çok zor durum isimsiz olacak diye düşünüyorum artıkKız ismi de bulunmuyor yatikandik kaldık biz
Teşekkürler canım. Şimdilik geçti neyse ki.. Umarım bir daha uğramaz bu kronik ağrılarÇok geçmiş olsun,en kısa zamanda düzelirsin inşallah canım
yazın elbiselerimi giyerim bi şekilde geçer dedim ama yaz gelmedi bize henüz işe giyecek kıyafet bulamıyorum. şimdiden böyleyse doğuma 100 kg olurum diye korkuyorum falanBen de bi an önce belli olsun istiyorum ya çok hevesleniyorum o görüntüye
Kurtköyde Emsey hastanesi canım doktor olarak Canan Yılmaz’ı tavsiye ederim ben çok memnunum doktorumdan ama biraz zor randevu bulunabiliyor Gülcan hanım var onu da düşünebilirsin ama sadece detaylı ultrason için soruyorsan Oya Pekin var emseye geliyor ben onda detaylıyı yaptıracağımKızlar herkese merhabalaryaz tatili nedeniyle anne yanındayım mesajları okuyamadım umarım sorunsuz güzel ilerliyordur herkesin süreci Malum 20.haftaya yaklaşıyoruz detaylı ultrason için az kaldı. İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy civarı öncelikli (başka semtler de olabilir) özel klinik, hastane tavsiyesi araştırması olan var mı ? Ben hep Ankara için bakıyordum planlar değişti, hiç bilgim araştırmam yok
Merhaba. Bende Emsey'e gidiyorum Pınar hanıma çok tatlış bir doktor. :)Kızlar herkese merhabalaryaz tatili nedeniyle anne yanındayım mesajları okuyamadım umarım sorunsuz güzel ilerliyordur herkesin süreci Malum 20.haftaya yaklaşıyoruz detaylı ultrason için az kaldı. İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy civarı öncelikli (başka semtler de olabilir) özel klinik, hastane tavsiyesi araştırması olan var mı ? Ben hep Ankara için bakıyordum planlar değişti, hiç bilgim araştırmam yok
Evet kesinlikle uyku kalitesi çok kötü oluyor. İnşallah bir an önce geçer desem de zor gibi görünüyorDönme olayı bende de var hiç kaliteli uyku uyuyamıyorum. Batma olayı da rahmin genişlemesinden kaynaklı oluyor diyorlar ben de yaşamıştım ama artık olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?