- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.438
- 133
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.821
Açlikta şekeri yükseltiyor demisti bana doktor.AA ben onu başta hep yapıyordum. Şekerim ne zaman yüksek çıksa cihaz bozuk diyordum. Hemen yanımda birisi varsa şekerini ölçüyordumama yanımdaki genelde normal çıktığı için bende sorun olduğunu anlıyordum.
Endokrin hemşireleri ek iş olarak bana psikolojik danışmanlık yapıyor. Çünkü gerçekten bozuluyorum bazen bu sonuçlara resmen yarı aç geziyorum. Yüksek çıkınca bir tepkim de keşke pasta yeseydim oluyor
Şimdilik iyi gidiyor canım bakalım inşallah çıkmaz blraz daha dikkat edeceğim artık bizim evde balık pek yenmez zaten eşim hiç sevmiyor benim de canım istemiyor şu ara artık vitamine güveneceğizİnsallah artmaz canim.
Hamileligin ilk ayi yükselmisti diyetle düstü.
Senin de iyi
Baligi ben pek yiyemiyorum acayip kokuyor.
Eşim geçen gün almisti bir tane yiyebildim.
Diyet yaparken can yoldaşımdı tarçınlı bazen fırınlıyordum öyle yiyordumTarçınla mükemmel oluyor benim de vazgeçilmezim
Ben de aç kalmıyorum şeker yüksekse ve meyve yemediydem de süt yoğurt bir şeyler yiyorum.Bana da aç kalmayacaksın dedi çünkü doktor. Yarı aç geziyorum derken masadan asla tok ve midem şişmiş kalkmıyorum. Aç oturuyum yarı tok kalkıyorumAçlikta şekeri yükseltiyor demisti bana doktor.
Ara ögünleri atlama aç kalmamaya çalis demisti.
Seninki farkli ama galiba açlikta dusuyor heralde .
Aman pasta yeme ben de istiyorum ama kendi,i tutuyorum
Bizim de balikla pek aramiz yok.Şimdilik iyi gidiyor canım bakalım inşallah çıkmaz blraz daha dikkat edeceğim artık bizim evde balık pek yenmez zaten eşim hiç sevmiyor benim de canım istemiyor şu ara artık vitamine güveneceğiz
Diyet yaparken can yoldaşımdı tarçınlı bazen fırınlıyordum öyle yiyordum
Ben cok tıkınıyorum ya kilo aldim son zamandaBen de aç kalmıyorum şeker yüksekse ve meyve yemediydem de süt yoğurt bir şeyler yiyorum.Bana da aç kalmayacaksın dedi çünkü doktor. Yarı aç geziyorum derken masadan asla tok ve midem şişmiş kalkmıyorum. Aç oturuyum yarı tok kalkıyorumporsiyonlarım küçüldü ister istemez.
11+5’te 5,4tü , sonuçta doktorlar hfta hesabını santim ve grama göre yapıyorlar ultrasonda otomatik olarak. Bence bir sıkıntı yokturKızlar ya bebeğim 12+0 ken 5,5 cm dedi doktorum ama başkalarının 9. 10. Haftalarda o cmmiş
Benim göbeğimde zaten tüy olduğu için hiç farketmedim ama hiç sevmedim bu yağı, kaşıntı yapıyor bendeBio oil kullanan kızlar, bu yağ göbekte tüylenme yaptı mı sizde ya? Göbeğimde tüyler çıkıyor
Valla benimki de öyle geçen pilav yedim uçacak dedim 115 çıktı. Sonraki gün köfte yedim salata yedim 140Benimki deli ya kafasına göre takılıyor. taze fasülye yiyorum çıkıyor tost yiyorum düşüyorhemşireye diyorum şeker ölçme fobisi gelişti bu saçma sonuçlardan sonra..
Bio oil değil de. Multivitamin ve hormon ilaçları yapıyor. Biotin olduğu için içinde multivitamin yapıyor genelde. Hormon ilaçları dediğim progestan.Bio oil kullanan kızlar, bu yağ göbekte tüylenme yaptı mı sizde ya? Göbeğimde tüyler çıkıyor
Ne güzel bir fotoğraf olmuşSize bahsetmiştm tatilde foto çekilip sosyal medyada duyuracağız diye. Şöyle bir fotoğrafla duyurduk ikinci kızımızın olacağını
Ben kullanıyorum ama daha 2 hafta oldu etkisini gösterir mi bilmiyorum. Ama benimde şöyle epilasyon yapmıştım çok geç uzadı tüylerim. Ve çoğaldığını hissetmedim. Bebeğinin cinsiyeti beelli mi?Bio oil kullanan kızlar, bu yağ göbekte tüylenme yaptı mı sizde ya? Göbeğimde tüyler çıkıyor
Bende yapmadı ama sadece onu kullanmıyorum. Lierac, badem yağı, kantaron yağı, kolajen de sürüyorum. dönüşümlü kullanıyorum ondan olmamış olabilir mi bilemedimBio oil kullanan kızlar, bu yağ göbekte tüylenme yaptı mı sizde ya? Göbeğimde tüyler çıkıyor
Böyle olunca insanın her gün pilav yiyesi geliyorValla benimki de öyle geçen pilav yedim uçacak dedim 115 çıktı. Sonraki gün köfte yedim salata yedim 140ye diyor şeker bana.
Ben aldim ama henüz kullanmadim.Bio oil kullanan kızlar, bu yağ göbekte tüylenme yaptı mı sizde ya? Göbeğimde tüyler çıkıyor
Çok geçmiş olsun,en kısa zamanda düzelirsin inşallah canımBenim geçen haftam fenaydı. Önce iki gün migren tipi bir ağrım var o tutu.. Normalde içerim apranaks yatar uyurum geçer. İlaçsız iki gün süründürdü. Sonra sürekli yattığım için bel fıtığı ağrılarım başladı. Gece sanki yatakta iğneler batıyordu. Yatsan yatılmıyor otursan oturulmuyor kabus gibi. Normalde ona da içerim ilaç sürerim kas gevşetici toparlarım kısa sürede.. İlaçsız iki üç gün de ondan çektim. Bugün nihayat iyiyim. Ama doktora soracağım ne kullanacağım böyle zamanlarda diye. Bu ağrılar benim için tanıdık ara sıra yoklar. Tekrar olursa hazırlıklı yakalanayım
Ben öyleyim gündüzleri düz,akşam oldu mu göğsümün altından doğru kocaman çıkıyor,gaz filan oluyor herhalde akşama doğruKızlar karnı sabahları küçülen oluyor mu bazen daha küçük geliyor gün içinde dezaten çok yok ama
En son kızdı, bir sonraki kontrolde %100 netleşecekBen kullanıyorum ama daha 2 hafta oldu etkisini gösterir mi bilmiyorum. Ama benimde şöyle epilasyon yapmıştım çok geç uzadı tüylerim. Ve çoğaldığını hissetmedim. Bebeğinin cinsiyeti beelli mi?
Kız o göbek ne ya, bende neden yokSize bahsetmiştm tatilde foto çekilip sosyal medyada duyuracağız diye. Şöyle bir fotoğrafla duyurduk ikinci kızımızın olacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?