2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Açlikta şekeri yükseltiyor demisti bana doktor.
Ara ögünleri atlama aç kalmamaya çalis demisti.
Seninki farkli ama galiba açlikta dusuyor heralde .
Aman pasta yeme ben de istiyorum ama kendi,i tutuyorum

İnsallah artmaz canim.
Hamileligin ilk ayi yükselmisti diyetle düstü.
Senin de iyi
Baligi ben pek yiyemiyorum acayip kokuyor.
Eşim geçen gün almisti bir tane yiyebildim.
Şimdilik iyi gidiyor canım bakalım inşallah çıkmaz blraz daha dikkat edeceğim artık bizim evde balık pek yenmez zaten eşim hiç sevmiyor benim de canım istemiyor şu ara artık vitamine güveneceğiz
Tarçınla mükemmel oluyor benim de vazgeçilmezim
Diyet yaparken can yoldaşımdı tarçınlı bazen fırınlıyordum öyle yiyordum

Açlikta şekeri yükseltiyor demisti bana doktor.
Ara ögünleri atlama aç kalmamaya çalis demisti.
Seninki farkli ama galiba açlikta dusuyor heralde .
Aman pasta yeme ben de istiyorum ama kendi,i tutuyorum
Ben de aç kalmıyorum şeker yüksekse ve meyve yemediydem de süt yoğurt bir şeyler yiyorum.Bana da aç kalmayacaksın dedi çünkü doktor. Yarı aç geziyorum derken masadan asla tok ve midem şişmiş kalkmıyorum. Aç oturuyum yarı tok kalkıyorum porsiyonlarım küçüldü ister istemez.

Bizim de balikla pek aramiz yok.
Haftada bir balik yemek gerekiyor demislerdi eşim o yüzden almis onu da dogru duzgun yiyemedik zaten , esim bir dahakine bir tane pisir yarisi bize yetiyor deyince yarildim gülmekten
Vitaminle devam edelim en iyisi.

Ben cok tıkınıyorum ya kilo aldim son zamanda
Süt yogurt şekeri de düşüyor bol tüketmek iyi canim.
Ben şekerden sonra ayrana taktim gün boyu icip duruyorum

Benimki deli ya kafasına göre takılıyor. taze fasülye yiyorum çıkıyor tost yiyorum düşüyor hemşireye diyorum şeker ölçme fobisi gelişti bu saçma sonuçlardan sonra..
Valla benimki de öyle geçen pilav yedim uçacak dedim 115 çıktı. Sonraki gün köfte yedim salata yedim 140 ye diyor şeker bana.

Bio oil kullanan kızlar, bu yağ göbekte tüylenme yaptı mı sizde ya? Göbeğimde tüyler çıkıyor
Bio oil değil de. Multivitamin ve hormon ilaçları yapıyor. Biotin olduğu için içinde multivitamin yapıyor genelde. Hormon ilaçları dediğim progestan.

Ama panik yapma doğumdan sonra dökülüyor

Bio oil kullanan kızlar, bu yağ göbekte tüylenme yaptı mı sizde ya? Göbeğimde tüyler çıkıyor
Ben kullanıyorum ama daha 2 hafta oldu etkisini gösterir mi bilmiyorum. Ama benimde şöyle epilasyon yapmıştım çok geç uzadı tüylerim. Ve çoğaldığını hissetmedim. Bebeğinin cinsiyeti beelli mi?

Valla benimki de öyle geçen pilav yedim uçacak dedim 115 çıktı. Sonraki gün köfte yedim salata yedim 140 ye diyor şeker bana.
Böyle olunca insanın her gün pilav yiyesi geliyor ben de diyorum sabah yumurtalı kahvaltı öğlen akşam tost yiyeceğim. Ne uğraşıyorum ki bu kadar yemekle

Çok geçmiş olsun,en kısa zamanda düzelirsin inşallah canım
Kızlar karnı sabahları küçülen oluyor mu bazen daha küçük geliyor gün içinde de zaten çok yok ama
Ben öyleyim gündüzleri düz,akşam oldu mu göğsümün altından doğru kocaman çıkıyor,gaz filan oluyor herhalde akşama doğru

Ben kullanıyorum ama daha 2 hafta oldu etkisini gösterir mi bilmiyorum. Ama benimde şöyle epilasyon yapmıştım çok geç uzadı tüylerim. Ve çoğaldığını hissetmedim. Bebeğinin cinsiyeti beelli mi?
En son kızdı, bir sonraki kontrolde %100 netleşecek benim göbeğimde tüy yoktu, tüyler görüyorum şimdi, ya da çok dikkatli bakıyorum artık bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…