2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sonomed cok iyidir bu konuda. Bi çok yerde var

Merhaba. Bende Emsey'e gidiyorum Pınar hanıma çok tatlış bir doktor. :)

Sonomed cok iyidir bu konuda. Bi çok yerde var

Teşekkürler kızlar

Tabiki sizin kararınız ama ateş ismini hiç önermem anlamından dolayı çok sert ve bebeğe yakışacak isim gibi değil bana göre ama dediğim gibi sizin kararınız saygı duyarım. Bebeklere ağır isimler verilmesine karşıyım bebek altında eziliyor gibi hissediyorum bir arkadaşım daha ateş koyacaktı vazgeçirdim haklısın diyor

Maşallah tontike bak ben de cuma 15+3 te gideceğim cinsiyeti öğrenirim inşallah

Ama çok güzel görünüyor

Ooyy maşallahh Biz de cuma günü gördük resmen dört döndü kendini göstermeye çalışıyor dedik yüzükoyun duruyordu birden bize döndü sonra sırt üstü ama dediğiniz gibi eller ayaklar hiç durmadı insanın içi gidiyor yaa

Maşallah canım. Ayva kadar bebeğe isteseler canımızı vereceğiz, Allahıma şükürler olsun, ne güzel şeymiş bu his

Yaa cok guzelll benimde yarin kontrolumm var, en son 13. Haftada gitmistimm. 17+6 oluyoruz yarin oyle gorucezz bende cok heycanliyimm yaa merak ediyorum suan nasil acaba diyee bide hissediyorumm kac gundur dahada meraklandiriyor benii yakisikli kuzucummm:))

Ben de zaten o yüzden seçenekler oluşturmaya çalışıyorum ama yok tıkanıp kalıyorum kız olursa Elisa olur kesin gibi kararım ama erkek olursa daha çok düşünmemiz gerekecek

Maşallah ya yerim onu. Bende son 2 gündür sanki bi minik kıpırdı hissettim ama inşallah gerçekten hareketleridir.

Maşallah canım. Ayva kadar bebeğe isteseler canımızı vereceğiz, Allahıma şükürler olsun, ne güzel şeymiş bu his
Gerçekten öyle Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu hep böyle dua ediyorum bu aralar resmen analık yüklenmiş Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah miniklerimizi

Ben de zaten o yüzden seçenekler oluşturmaya çalışıyorum ama yok tıkanıp kalıyorum kız olursa Elisa olur kesin gibi kararım ama erkek olursa daha çok düşünmemiz gerekecek
Aslında seçenek çok yani şöyle nasıl isim istediğinize bağlı ben soyadımızla kombinasyon yapmak istedim eski türk isimlerini de çok severim. Soyadımız türk yiğit asil koyacağız o yüzden yani dini bir isim mi eski türk ismi mi güncel isimler mi vs. Bu şekilde aratırsanız daha çok yardımcı olabilir.

Cok havalii isimm

Yiğit benimde cok hosuma gidiyorr simdilik benim listem:

Miraç / Zeyd / Yağız / Yiğit / Aras ( bunlarin icinden secerizz buyuk ihtimal

Seninki muhteşem olmuş gerçekten bizim modern isim olsun diyorum soy isim Canbolat baba ismi de Ömerali ikinci ismine Ömer yada Ali eklemeyi de çok istiyorum istiyorum da istiyorum

Maden suyu iç canım.Emin değilim ama dış çürümesini biraz engelliyormus

Merhabalar, ben de Ocak annesiyim. İkili testimin sonuçları çıktı da sizlere de sormak istedim.
Sadece şöyle yazıyor ;
Papp-a değeri 1.4
Serbest Beta Hcg 44.64
Sizler daha deneyimlisiniz, sizce değerler riskli mi? Çok endişelendim internette de doğru düzgün bilgi yazmıyot.

Canım bu şekilde anlaşılmaz grafik olması gerekiyor hatta örnek paylaşayım

Eklentiler

• 999BEF8D-C1FB-4A6A-82B2-9C5C2F363D5E.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…