- 18 Eylül 2012
- 1.813
- 1.874
- 333
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.881
Sonomed cok iyidir bu konuda. Bi çok yerde varKızlar herkese merhabalaryaz tatili nedeniyle anne yanındayım mesajları okuyamadım umarım sorunsuz güzel ilerliyordur herkesin süreci Malum 20.haftaya yaklaşıyoruz detaylı ultrason için az kaldı. İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy civarı öncelikli (başka semtler de olabilir) özel klinik, hastane tavsiyesi araştırması olan var mı ? Ben hep Ankara için bakıyordum planlar değişti, hiç bilgim araştırmam yok
Yavaş yavaş geçecek demekki benim 2.çocuk üstelik ama hiç hatırlamıyorum 7 sene oldu ilkineBatma pek olmuyor geçti artık ama çok uzun süre ayakta kaldığımda hafif bir ağrım olabiliyor
Ben de hiç balık yiyemiyorum ya somon da çok pahalı
Kurtköyde Emsey hastanesi canım doktor olarak Canan Yılmaz’ı tavsiye ederim ben çok memnunum doktorumdan ama biraz zor randevu bulunabiliyor Gülcan hanım var onu da düşünebilirsin ama sadece detaylı ultrason için soruyorsan Oya Pekin var emseye geliyor ben onda detaylıyı yaptıracağım
Merhaba. Bende Emsey'e gidiyorum Pınar hanıma çok tatlış bir doktor. :)
Sonomed cok iyidir bu konuda. Bi çok yerde var
Tabiki sizin kararınız ama ateş ismini hiç önermem anlamından dolayı çok sert ve bebeğe yakışacak isim gibi değil bana göre ama dediğim gibi sizin kararınız saygı duyarım. Bebeklere ağır isimler verilmesine karşıyım bebek altında eziliyor gibi hissediyorum bir arkadaşım daha ateş koyacaktı vazgeçirdim haklısın diyorKızlar merhaba kaç gündür isim düşüneyim diyorum daha cinsiyetimiz belli değil 5 güne testimiz çıkacak ve öğreneceğiz İnşaallah kız da aklımda olan bir isim varda erkekte Aslan ve Ateş dışında hiçbir isim gelmiyor erkek olacak gibi de hissediyorum ama erkekte isim bulmak ne zormuş sizler birseyler düşündünüz mü
Maşallah tontike bakBizde bugün oğluşumuzu gördük, kontrolümüz vardı. 15+6 yız bugün bebiş 6 gün ileride çıktı. 15 cm ve 153 gr olmuş. Bu dr de erkek dedi. Ayaklar havada kıpır kıpırdı. Aşık olduğum adamı görmeye gider gibi heyecanlandırıyor bu çocuk beniErkek anası aşkı yükleniyor
Hadi inşallah canımMaşallah tontike bakben de cuma 15+3 te gideceğim cinsiyeti öğrenirim inşallah
Ama çok güzel görünüyorKızlar göbüş rekoru bende olabilir ya halime bakınyarın 18.haftaya gireceğiz bu birkaç gün önceki fotoğrafım. Başka hiçbir yerim de şişmedi karnıma top koymuşum gibi umarım sadece karnım şişmeye devam eder ama şimdiden böyleyse 7 aydan sonrasini merak ediyorum kızım en son 14 cmdi şimdi belki 15-16cm olmuştur karnım da ciddi bir şekilde belli oluyor
Ooyy maşallahhBizde bugün oğluşumuzu gördük, kontrolümüz vardı. 15+6 yız bugün bebiş 6 gün ileride çıktı. 15 cm ve 153 gr olmuş. Bu dr de erkek dedi. Ayaklar havada kıpır kıpırdı. Aşık olduğum adamı görmeye gider gibi heyecanlandırıyor bu çocuk beniErkek anası aşkı yükleniyor
Maşallah canım. Ayva kadar bebeğe isteseler canımızı vereceğiz, Allahıma şükürler olsun, ne güzel şeymiş bu hisOoyy maşallahhBiz de cuma günü gördük resmen dört döndü kendini göstermeye çalışıyor dedik yüzükoyun duruyordu birden bize döndü sonra sırt üstü ama dediğiniz gibi eller ayaklar hiç durmadı insanın içi gidiyor yaa
Yaa cok guzelllBizde bugün oğluşumuzu gördük, kontrolümüz vardı. 15+6 yız bugün bebiş 6 gün ileride çıktı. 15 cm ve 153 gr olmuş. Bu dr de erkek dedi. Ayaklar havada kıpır kıpırdı. Aşık olduğum adamı görmeye gider gibi heyecanlandırıyor bu çocuk beniErkek anası aşkı yükleniyor
Ben de zaten o yüzden seçenekler oluşturmaya çalışıyorum ama yok tıkanıp kalıyorum kız olursa Elisa olur kesin gibi kararım ama erkek olursa daha çok düşünmemiz gerekecekTabiki sizin kararınız ama ateş ismini hiç önermem anlamından dolayı çok sert ve bebeğe yakışacak isim gibi değil bana göre ama dediğim gibi sizin kararınız saygı duyarım. Bebeklere ağır isimler verilmesine karşıyım bebek altında eziliyor gibi hissediyorum bir arkadaşım daha ateş koyacaktı vazgeçirdim haklısın diyor
Maşallah ya yerim onu. Bende son 2 gündür sanki bi minik kıpırdı hissettim ama inşallah gerçekten hareketleridir.Yaa cok guzelllbenimde yarin kontrolumm var, en son 13. Haftada gitmistimm. 17+6 oluyoruz yarin oyle gorucezz bende cok heycanliyimm yaa merak ediyorum suan nasil acaba diyee bide hissediyorumm kac gundur dahada meraklandiriyor benii yakisikli kuzucummm:))
Gerçekten öyle Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu hep böyle dua ediyorum bu aralar resmen analık yüklenmişMaşallah canım. Ayva kadar bebeğe isteseler canımızı vereceğiz, Allahıma şükürler olsun, ne güzel şeymiş bu his
Aslında seçenek çokBen de zaten o yüzden seçenekler oluşturmaya çalışıyorum ama yok tıkanıp kalıyorum kız olursa Elisa olur kesin gibi kararım ama erkek olursa daha çok düşünmemiz gerekecek
Cok havalii isimmAslında seçenek çokyani şöyle nasıl isim istediğinize bağlı ben soyadımızla kombinasyon yapmak istedim eski türk isimlerini de çok severim. Soyadımız türk yiğit asil koyacağız o yüzden yani dini bir isim mi eski türk ismi mi güncel isimler mi vs. Bu şekilde aratırsanız daha çok yardımcı olabilir.
Seninki muhteşem olmuş gerçektenAslında seçenek çokyani şöyle nasıl isim istediğinize bağlı ben soyadımızla kombinasyon yapmak istedim eski türk isimlerini de çok severim. Soyadımız türk yiğit asil koyacağız o yüzden yani dini bir isim mi eski türk ismi mi güncel isimler mi vs. Bu şekilde aratırsanız daha çok yardımcı olabilir.
Maden suyu iç canım.Emin değilim ama dış çürümesini biraz engelliyormusSa arkadaşlar bir kaç gündür diş ağrısı işe cebelleşiyorum bir ay önce de oldu ama bu kadar şiddetli değildi doktorum izin vermişti o zaman 10 haftalıktım şimdi 14+5 dişçide 3 ay bitti mi deyince tamam dedim dün gece artık can verdim sanki ağrıdan sabah geldik kanal tedavisine başladı şimdi geçici dolgu yaptı 20 gün sonra falan tekrar gelicem tedavi edicek inşallah bebeğime bişey olmaz doktorum enfeksiyon olursa daha kötü olur bebek için dedi yoksa yine dayanırdım ağrılara sizin hiç bu konu hakkında deneyiminiz oldu mu yada yorum falan yaptı mı doktorlarınız inşallah bişey olmaz çok korkuyorum
Canım bu şekilde anlaşılmaz grafik olması gerekiyor hatta örnek paylaşayımMerhabalar, ben de Ocak annesiyim. İkili testimin sonuçları çıktı da sizlere de sormak istedim.
Sadece şöyle yazıyor ;
Papp-a değeri 1.4
Serbest Beta Hcg 44.64
Sizler daha deneyimlisiniz, sizce değerler riskli mi? Çok endişelendim internette de doğru düzgün bilgi yazmıyot.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?