- 23 Mart 2022
- 1.293
- 1.463
- 48
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.841
Gece hareketsiz olunca bağırsaklar rahat siz hareket ettikçe bebiş bağırsakları oynatıyor bu da gaz yapıyor.Kızlar karnı sabahları küçülen oluyor mu bazen daha küçük geliyor gün içinde dezaten çok yok ama
Bio oilden mi yoksa kullandığım progestan ilaçlardan mı bilmiyorum ama bende de tüylenme var. Zaten çok az vardı hamilelikle gözle görülür seviyeye geldi ve acayip rahatsız oluyorum. Bu durumdayken ağda falan gözüm yemiyor. Aynı durumda olan arkadaşlar nasıl önlem alıyorsunuz göbekteki tüylere?Bio oil kullanan kızlar, bu yağ göbekte tüylenme yaptı mı sizde ya? Göbeğimde tüyler çıkıyor
Benim 16 hafta oldu ama ne göbek var ne alınan bi kiloKızlar karnı sabahları küçülen oluyor mu bazen daha küçük geliyor gün içinde dezaten çok yok ama
ne güzel benim 13 hafta şimdiden 6-7 aylık gibi göbeğim çıkıyor arkadaşların yazdığı gibi sabah kalkıyorum normal akşam yatana kadar 9 aylık gibi oluyor çok fenaBenim 16 hafta oldu ama ne göbek var ne alınan bi kiloeşim geçen bizi kandırıyosun bence sen dedi normal bence o yüzden
Aaa resmen hamilesin yaaaa benim bidik içerde nerde acaba ya hiç böyle değil karnımSize bahsetmiştm tatilde foto çekilip sosyal medyada duyuracağız diye. Şöyle bir fotoğrafla duyurduk ikinci kızımızın olacağını
Kız o göbek ne ya, bende neden yokUla benim bebek büyümüyor mu noldu
Fotoğraf harika olmuş, bayıldım
Kızlar ikinci gebelikte daha erken çıkıyor göbek çok netAaa resmen hamilesin yaaaa benim bidik içerde nerde acaba ya hiç böyle değil karnım
Ben de bi an önce belli olsun istiyorum ya çok hevesleniyorum o görüntüyene güzel benim 13 hafta şimdiden 6-7 aylık gibi göbeğim çıkıyor arkadaşların yazdığı gibi sabah kalkıyorum normal akşam yatana kadar 9 aylık gibi oluyor çok fena
hep imrenmişimdir ilk bir kaç ay göbeği çıkmayanlara ama benim çıktı
Yaa ben burdayım diyor resmen. Ben aynada bakıyorum hafif ayva göbeği gibiKızlar ikinci gebelikte daha erken çıkıyor göbek çok netbaksanıza baya kocaman.
maşallah kızz göbeğin ne güzel gözüküyor maşallahKızlar ikinci gebelikte daha erken çıkıyor göbek çok netbaksanıza baya kocaman.
Ya benn, anasi 179 babasi 186Yaa ben burdayım diyor resmen. Ben aynada bakıyorum hafif ayva göbeği gibibebek mi küçük diyeceğim babası 1.86 bilemiyorum yanlış yere mi kaçtı
İçerde bişeyler oluyor ya ne oluyor bakalım hayırlısıYa benn, anasi 179 babasi 186bendede pek gobus yokkk :)) ama bu hafta birden iki kilo aldim niyeyse anlamadimm hic almamistimm 17. Haftaya kadar.
Oğluma Aslan ismini vereceğizKızlar merhaba kaç gündür isim düşüneyim diyorum daha cinsiyetimiz belli değil 5 güne testimiz çıkacak ve öğreneceğiz İnşaallah kız da aklımda olan bir isim varda erkekte Aslan ve Ateş dışında hiçbir isim gelmiyor erkek olacak gibi de hissediyorum ama erkekte isim bulmak ne zormuş sizler birseyler düşündünüz mü
Bana da inanılmaz sıcak geliyorOğluma Aslan ismini vereceğiz
Amin canım sizin bebişinizde inşallahBana da inanılmaz sıcak geliyorsağlıkla gelsin oğluşun
Bizim de AresKızlar merhaba kaç gündür isim düşüneyim diyorum daha cinsiyetimiz belli değil 5 güne testimiz çıkacak ve öğreneceğiz İnşaallah kız da aklımda olan bir isim varda erkekte Aslan ve Ateş dışında hiçbir isim gelmiyor erkek olacak gibi de hissediyorum ama erkekte isim bulmak ne zormuş sizler birseyler düşündünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?