2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Günaydın herkeslere
Bir sorum var bugün Dahiliye randevum var acaba hazır doktora gidiyorken Kadın Doğumada gitsem mi
Kendi doktorumun randevusu haftaya
Serklajdan sonra kanamam kesilmedi halen 7 gün oldu doktor normal diyo ama ben stres içindeyim
Siz olsanız ne yapardınız

Kızlar karnı sabahları küçülen oluyor mu bazen daha küçük geliyor gün içinde de zaten çok yok ama
Gece hareketsiz olunca bağırsaklar rahat siz hareket ettikçe bebiş bağırsakları oynatıyor bu da gaz yapıyor. Hep böyle gidiyor doğuma kadar sabah küçük akşam büyük göbüş

Bio oil kullanan kızlar, bu yağ göbekte tüylenme yaptı mı sizde ya? Göbeğimde tüyler çıkıyor
Bio oilden mi yoksa kullandığım progestan ilaçlardan mı bilmiyorum ama bende de tüylenme var. Zaten çok az vardı hamilelikle gözle görülür seviyeye geldi ve acayip rahatsız oluyorum. Bu durumdayken ağda falan gözüm yemiyor. Aynı durumda olan arkadaşlar nasıl önlem alıyorsunuz göbekteki tüylere?

Benim 16 hafta oldu ama ne göbek var ne alınan bi kilo eşim geçen bizi kandırıyosun bence sen dedi normal bence o yüzden
ne güzel benim 13 hafta şimdiden 6-7 aylık gibi göbeğim çıkıyor arkadaşların yazdığı gibi sabah kalkıyorum normal akşam yatana kadar 9 aylık gibi oluyor çok fena
hep imrenmişimdir ilk bir kaç ay göbeği çıkmayanlara ama benim çıktı

Eklentiler

• 7507946D-C7EE-4618-9845-8A4AB8AE2B40.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 148
Ben de bi an önce belli olsun istiyorum ya çok hevesleniyorum o görüntüye

Yaa ben burdayım diyor resmen. Ben aynada bakıyorum hafif ayva göbeği gibi bebek mi küçük diyeceğim babası 1.86 bilemiyorum yanlış yere mi kaçtı
Ya benn, anasi 179 babasi 186 bendede pek gobus yokkk :)) ama bu hafta birden iki kilo aldim niyeyse anlamadimm hic almamistimm 17. Haftaya kadar.

Benimde akşam 6 7 aylık sabah top kadar. Ama hep vardı karın kasları kalmadığı için normalde de yemek yiyince çıkıyordu.

Kızlar merhaba kaç gündür isim düşüneyim diyorum daha cinsiyetimiz belli değil 5 güne testimiz çıkacak ve öğreneceğiz İnşaallah kız da aklımda olan bir isim varda erkekte Aslan ve Ateş dışında hiçbir isim gelmiyor erkek olacak gibi de hissediyorum ama erkekte isim bulmak ne zormuş sizler birseyler düşündünüz mü

Oğluma Aslan ismini vereceğiz

Bizim de Ares ismimiz

Arden
Uras
Demir
Asil
Barış
Mert gibi isimleri de seviyorum. Kuzey de güzel isim ama her doğan 10 erkek çocuğundan 5inin ismi kuzey

Herkese selam
Yatak konusunda kararsız olanlar için yoyko 8in 1 exclusive comfort aldık. içine de yatağımızı aldık. gayet güzel görünüyor. eğer araştıranlar varsa tavsiye ederim. kaliteli görünüyor.
İsim konusunda yatağımız var ama bir ismimiz yok ilginç bir şekilde isim düşünmüyoruz da biz. bir anda gelecek herhalde ya da son ana kadar isimsiz kalacak minik afacan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…