2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Evet anlarsın zaten farklı birşey kıpırtı bide benim hep sagda bayramdan sonra 18. Haftada gidicem bakalım ne dicek
Haha eveet pit pitt bide boyle kipirtilar hissediyorumm
evet doğru hissediyorsunuz yemek vs yiyince çok hissedersin dinlenirken

Allah bağışlasın canım. Erkek çocuklarını çok severim zaten. Sevinçliyim kıpırtı hissetmek bi nevi anne buradayım demek gibi duymak istiyorrum net bir şekilde inşallah.
Sağol canım Evet insanın içi rahatlıyor kıpırtı duyunca merak etme baya sert duyucaksin tekmeleri
Kızlar bu ara baş agrilariniz var mı ağrıdan kusuyorum sürekli her gün var böyle bu hafta
Benim geçen hafta fenaydı bu hafta azaldı normal beyinde damarlar vs genisliyormus ve hormon zirve yaptığı haftaymis bu haftalar baş ağrısı oluyormuş gecicek bir haftaya ins

Ikili testi kendi doktorum yaptı detayli da o yapacak diye düşünüyordum ama öyle olmuyor mu ? Farklı branş doktorları mi yapıyor?
Doktor perinotologsa kendi yapıyor değilse radyoloğa yada perinotoloğa yönlendiriyor. Benm ilk hamileliğimdeki doktorum radyoloğa yönlendirmişti şuan gittiğim perinotolog kendisi yapacak. Zaten başta paket satın almıştık, ona dahil fiyatı.

Doktorun bilgilerinde perinotolog yazmıyor demek ki degilmis . Teskkur ederim

Benim alt karında titreme oluyor acaba o bebekmi diyorum benimde bu hafta başım ağırdı

Tatildesin evdeki gibi düzenin olmuyordur sonuçta.. Onu da bir an önce atlatırsın umarım.

Bugün karşıma kız ismi çıktı “Selin”çok hoşuma gitti kızlar. Nasıl sizce? Daha cinsiyetimiz belli değil ama erkek olursa Çetin düşünüyoruz

Kızlar nasılsınız ben iki gündür yemek vs yedikten sonra pıt pıt şeklinde bebeği hissediyorum ikinci gebelik ondan sanirim erken hissettim
Ayy hadi darısı başımıza baskı oluyor bende arada ama tam hissetmiyorum bebişi
Seninki muhteşem olmuş gerçekten bizim modern isim olsun diyorum soy isim Canbolat baba ismi de Ömerali ikinci ismine Ömer yada Ali eklemeyi de çok istiyorum istiyorum da istiyorum
Erkek olsa ben Doruk ve Armen isimlerini beğenmiştim canım belki fikir olur sana eşim de Ayaz beğeniyordu
Kızlar gebeliğin 14.haftasinda ağrılarınz varmiydi
Kasık ağrısı oluyor arada canım eğer öyle bir şey ise bebek büyüdüğü içindir

Yaaa bende histe yok

Yaaa sağlıkla gelsinler panik yapıyoruz böyle, yapmasak iyi de
Evet canım ama doktorlar zaten gidişat iyi diyorsa iyidir bebekten bebeğe de değişebiliyor artık bu haftalardan sonra tam günü gününe gitmeyebilirlermiş. Güzelce büyüyüp kilo alırlar umarım. Bakalım ne kadar hızlı kilo alacaklar merak ediyorum

Ay ne güzel ya ben de daha his yok benim minnoş sakin olacak herhalde
Bugün karşıma kız ismi çıktı “Selin”çok hoşuma gitti kızlar. Nasıl sizce? Daha cinsiyetimiz belli değil ama erkek olursa Çetin düşünüyoruz
Güzel isim canım benim de kız olursa Almila birce defne isimleri hoşuma gitti

Doruk ismini çok seviyorum ama kuzenimin oğlunun adı bizimkiler zaten en güzel erkek isimlerini almışlar hep erkek doğurmuşlar kız yok

Bakalım çıkışları kaç kg olucak
Güzel isim canım benim de kız olursa Almila birce defne isimleri hoşuma gitti
Çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…