2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar h kasık agrısı batması olmayan var mı. Benim sıfır son on gündür. Büyüme agrısı falan olur diyorduk ama olmayınca da korktum
benim kasıklarımda 2.aydan sonra hiç ağrı, batma olmadı. Son 1 aydır vajinada kemik ağrım oluyor. Özellikle işyerinde çok oturduğum zamanlarda kalkarken zorlanıyorum. Rahim büyüdüğü için normal bir ağrı.

bu konuda uzmanlaşmış sadece detaylı ultrason yapan radyologlar var ve çoğu doktordan daha tecrübeli. Ankarada 2-3 tane var mesela. Doktorlar da genelde onlara yönlendiriyorlar. Baya baya iyiler.

Ben de Pendik’te uzman radyoloji doktoru Halil Mesut ile ilgili çok güzel yorumlar okudum tavsiye aldım, perinatolog olmadığı için kafam karıştı ama dediğiniz gibi tecrübe işi

Kızlar merhaba
Çatlak kremine kaçıncı haftadan sonra başladınız ve günde kaç kez kullanıyorsunuz hangi bölgelere ayrıca kullanıyorsunuz

Kızlar merhaba
Çatlak kremine kaçıncı haftadan sonra başladınız ve günde kaç kez kullanıyorsunuz hangi bölgelere ayrıca kullanıyorsunuz
Çatlak kremini hergün sürmek lazım. Nemlendirici olur yağ olur başka şeylerde gün içinde sürsen iyi olur. Diğer gebeliklerimde sabah akşam yağlandım sürdüm çatlamadım

Valla ben gecen hafta tartildigimda 74 cikmistim ne guzel seviniyodum almadin diye. Ama bugun bi tartildimki 77 ciktim hala şoktayim yaa fazla kilo almamam laziimmmm napicaaazzz

Ben de çok sinir oluyorum bu kilo konusuna o kadar kolay aliyorum ki şu aralar artık geceleri bir şey yememeye başladım yoksa jet hiziyla devam ediyor

kızlar günaydınn, sizler de benim gibi hisse kapılıyor musunuz merak ediyorum, bebeğimi ultrasonda gördükten sonra bi sonraki randevuyu beklerken, acaba iyi mi bişey olmuş mudur yaşıyor mu diye bazen içim içimi yiyor, bi ben mi böyleyim yoksa genel olarak hamilelik süresince böyle hisler normal mi? ne diyorsunuz

ilk hamileliğimde ben de öyleydim çok normal. Ama şuan bunları düşünmeye hiç vaktim olmuyor. İş hayatı bir yandan kızım bir yandan günler öyle yoğun geçiyor ki hamile olduğumu unutuyorum bile. Bebiş kendi kendine büyüyor. Bir bakıyorum randevu günü gelmiş :) Uğraşacak bir şeyler bulmak, onlarla kafa dağıtmak en iyisi sanırım bu süreçte.

Ben de öyleyim 2 hafta oldu kontrole gideli daha 2 haftam var hep bir korku halindeydim birsey mi oldu diye baska bir doktora mı gidip görsem diyorum sonra vazgeçiyorum

Günaydın canım. Ben öyleyim. İlk bebeğimde 9.haftada kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu öğrenmiştim. Bu bende kalıcı bir travma bıraktı. Her ultrasona girdiğimde o ilk karnıma dokunduğu an midem ağzımda bekliyorum kötü bir şey söylemesin diye dualar ediyorum. Doktordan çıkınca bir sevinç kaplıyor içimi başlıyorum bebeğimle konuşmaya, seviyorum onu, şükrediyorum Allaha.

Benim kuzumun cinsiyeti belli oldu erkek bebek bekliyorum. Erkek isminde çok mutabık kalamadik eşimle kız olsaydı ismi belliydi
Gözün aydın canım maşallah oğluşuna. İsim bulunur nasılsa üzülme, Allah sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…