2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar çok fena kabızım gaz sancısı kuyruk sokumuma vuruyor ıkınmak istemiyorum
Ben de kayısı yiyorum çok gaz sıkıntısı yaşadım kuru kayısı pek yaramadı bahçede kaysımız var taze tüketmeye başladım hergün çok iyiyim şuan adresini ver sana bir sepet yapıp yollayayım

Ben bugün 23 temmuz için randevu aldım Zeki Şahinoğlu Fetus Prenataldan bin lira fiyatı benim doktorun önermişti Zeki beyi onun için ordan aldım

Çok teşekkür ederim bu kadar detaylı bilgiler için

Söylemen yeter cnm çok teşekkür ederim artık yarın marketten alırım bu arada profildeki senmisin çok güzelsin

Kızlar h kasık agrısı batması olmayan var mı. Benim sıfır son on gündür. Büyüme agrısı falan olur diyorduk ama olmayınca da korktum

Kızlar h kasık agrısı batması olmayan var mı. Benim sıfır son on gündür. Büyüme agrısı falan olur diyorduk ama olmayınca da korktum
Bikaç gün oluyor bikaç gün olmuyor canım kasık ağrısı çok hareketli günüm olursa ağrı daha çok oluyor

Merhaba. 14 haftalık hamileyim. Doktorum erkek olabilir dedi. Erkek bebek isim önerilerinizi bekliyorum umarım doğru yere yazmışımdır

Kızlar çok fena kabızım gaz sancısı kuyruk sokumuma vuruyor ıkınmak istemiyorum
4aylık hamileyim hamileliğimi öğrendiğimden beri kabızım ki öncesinde asla olmazdım daha önce de burada belirttim her yöntemi denedim taze kayısıdan başka bişey fayda etmedi şimdi günlük çıkabiliyorum tuvalete çok şükür. Şeker probleminiz yoksa biraz fazla yiyin gün içinde emin olun işe yarayacaktır. Size de şifa olur inşallah

Merhaba. 14 haftalık hamileyim. Doktorum erkek olabilir dedi. Erkek bebek isim önerilerinizi bekliyorum umarım doğru yere yazmışımdır
Maşallah sağlıkla gelsin valla benim de oğlum olcak nasipse yiğit asil koycaz elimden gelse herkesin çocuğuna yiğit ismini verdircem o kadar seviyorum şaka bi yana yağız, alp, efe görkem, kıvanç bunlar benim çok sevdiğim erkek isimleri.

valla ben gunde iki defa suruyorum ama icimdeki atlet veya pijama malesef emiyor. sanki bosuna suruyormusum gibi. ne yapmam lazim sizce ?

12. haftata kadar
Valla ben 17. Haftaligima girdim ve hala folik asit vitamin ve d vitamini ilacini icmeye devam ediyorum oda daha iki ilac birden. Biriside büyük. Zaten hap icerken migdem bulanir. Ben basim agriyinca bile kolay kolay hemen hap icmezdim gecmesini beklerdim hamilelikten once. Valla evlendim evleneli ilac icmekten bi hal oldum. İlk 9 ay psikiyatri ilaclari , igneleri sonrasinda hamilelik ilaclari vitamin folikasit dusuk onleyici vs. Zaten küçüklüğümden beri yedigim serumlarin haddi hesabı yok. O yüzden artık ilaç içmek istemiyorum. Allah'tan balığı severim de en azindan balik yagi kullanmam

Valla ben gecen hafta tartildigimda 74 cikmistim ne guzel seviniyodum almadin diye. Ama bugun bi tartildimki 77 ciktim hala şoktayim yaa fazla kilo almamam laziimmmm napicaaazzz
Kiloyu gel bana sor hamile kalmadan 76 idim şimdi ise 80 ama 2 gecedir gece yemelerini bitirdim tatlıyı kestim biraz alışayım akşam yemeklerimi düzelteceğim en azından 95 ile filan bitirebilsem çok güzel olur

Bugün karşıma kız ismi çıktı “Selin”çok hoşuma gitti kızlar. Nasıl sizce? Daha cinsiyetimiz belli değil ama erkek olursa Çetin düşünüyoruz
Selin bizim de alternatifler arasında. S ile başlayacağı kesin olduğu için çok fazla güzel seçeneğimiz de yok :)) selin seray sena sezin seden gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…