2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Yok canım ya ben bu saate kadar oturuyorum iyice uykum geliyor sonra 12ye kadar uyuyorum acaba yemek yeme şeklin ve miktarınla mı alakalı reflü olması
Canım mümkünse uyku saatini erkene almaya çalış. Hamilelikte düzenli uyku çok önemliymiş. Gece 11de uyuyor olmak lazımmış.

biz eşimle keske eve ultrason alma sansımız olsada hergun baksak dıye dusunuyoruz :)) yalnız degılsın kuzum :)

Kızlar h kasık agrısı batması olmayan var mı. Benim sıfır son on gündür. Büyüme agrısı falan olur diyorduk ama olmayınca da korktum
Ben genel olarak 3/4 gun haric bugune kadar kasik agrisi yasamadim canim. 13. Haftadan sonra 2 gun suren oldu bide 15. Haftada oldu aynisi, korkulcak bisey yoktur yani

+1 Kilo ile devam ediyorum benden neden almıyorum neden göbek yok diye dolaşıyorum ortada :)
Totalde 2 kilo almış durumdayım ama göbek yok bu bebek nerde dememden sıkılmış bir kocam var bebeği de henüz hissetmiş değilim, her kontrole yüreğim ağzımda gidiyorum ve o kalp atışını duyana kadar da rahatlayamıyorum. Bir sonraki ultrason için her gün çetele tutuyorum ne olacak bu halim bilmiyorum

Bende ilk 4 ay hic kilo almadimm, birden bu hafta 2,5 kilo almisim yaa anlamadim yemegimi herzamanki gibi yiyorumm cok degisik biseyde yok ama bebis aliyo sanirim artik her hafta 2,5 kilo almiyimda ondan korktum:)

bu konuda uzmanlaşmış sadece detaylı ultrason yapan radyologlar var ve çoğu doktordan daha tecrübeli. Ankarada 2-3 tane var mesela. Doktorlar da genelde onlara yönlendiriyorlar. Baya baya iyiler.
Ay tam bunu dusunuyordum yardımcı olur musun isimlerini verebilir misiniz ?

Canım mümkünse uyku saatini erkene almaya çalış. Hamilelikte düzenli uyku çok önemliymiş. Gece 11de uyuyor olmak lazımmış.
Haklısın canım da benim için pek mümkün değil sonuçta baktığımızda ben de 3-12 arası düzenli bir şekilde 9 saat uyuyorum

bu konuda uzmanlaşmış sadece detaylı ultrason yapan radyologlar var ve çoğu doktordan daha tecrübeli. Ankarada 2-3 tane var mesela. Doktorlar da genelde onlara yönlendiriyorlar. Baya baya iyiler.
Doğrudur canım ama ben yine de perinatolog tercih ederim bu konuda ki benim 2li testi yaptırdığım perinatolog bu konuda çok tecrübesi olan bir isimdi radyoloğa o kadar güvenemem tercih meselesi

Bende ilk 4 ay hic kilo almadimm, birden bu hafta 2,5 kilo almisim yaa anlamadim yemegimi herzamanki gibi yiyorumm cok degisik biseyde yok ama bebis aliyo sanirim artik her hafta 2,5 kilo almiyimda ondan korktum:)
Ay valla kilo hiç kontrolümde olmayacakmış gibi geliyor

Kızlar doktorum 16.hafta bitince gel demişti. 16 bitti diye yazdım 17bitince gel diyor şimdide. Hala cinsiyeti öğrenemedik zaten. 4lü test mi yapılacak bu haftalarda. Ay şiştim valla ayda bir gitmek çok zor

Kızlar doktorum 16.hafta bitince gel demişti. 16 bitti diye yazdım 17bitince gel diyor şimdide. Hala cinsiyeti öğrenemedik zaten. 4lü test mi yapılacak bu haftalarda. Ay şiştim valla ayda bir gitmek çok zor
Ben duramıyorum o kadar senin yerinde olsam bu hafta randevu alır giderdim niye soruyorsun boşver ben 2,5 haftanın üzerine gideceğim cuma günü

Kızlar merhaba
Çatlak kremine kaçıncı haftadan sonra başladınız ve günde kaç kez kullanıyorsunuz hangi bölgelere ayrıca kullanıyorsunuz
Çok erken başladım bio oil ve aktaran karışım aldım sabah öğle akşam kullandım ama maalesef çatlaklarım oluştu karnımda yağlar bende işe yaramadı kayınvalidem vazelin sür toparlar dedi inş biraz olsun düzelir dahada çoğalmaz

Ben en son 9. Haftada gördüm ve 13 temmuzda randevum. O randevuya nasıl gidicem neler duyacağız düşüne düşüne yedim kafayı ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…