- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.206
- 313
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.981
Canım mümkünse uyku saatini erkene almaya çalış. Hamilelikte düzenli uyku çok önemliymiş. Gece 11de uyuyor olmak lazımmış.Yok canım ya ben bu saate kadar oturuyorum iyice uykum geliyor sonra 12ye kadar uyuyorum acaba yemek yeme şeklin ve miktarınla mı alakalı reflü olması
biz eşimle keske eve ultrason alma sansımız olsada hergun baksak dıye dusunuyoruz :)) yalnız degılsın kuzum :)kızlar günaydınn, sizler de benim gibi hisse kapılıyor musunuz merak ediyorum, bebeğimi ultrasonda gördükten sonra bi sonraki randevuyu beklerken, acaba iyi mi bişey olmuş mudur yaşıyor mu diye bazen içim içimi yiyor, bi ben mi böyleyim yoksa genel olarak hamilelik süresince böyle hisler normal mi? ne diyorsunuz
Ben genel olarak 3/4 gun haric bugune kadar kasik agrisi yasamadim canim. 13. Haftadan sonra 2 gun suren oldu bide 15. Haftada oldu aynisi, korkulcak bisey yoktur yaniKızlar h kasık agrısı batması olmayan var mı. Benim sıfır son on gündür. Büyüme agrısı falan olur diyorduk ama olmayınca da korktum
Ne güzel kilo almaman:) o göbek meselesi kiloyla alakalı değil ya vücut yapısıyla alakalı+1 Kilo ile devam ediyorum benden neden almıyorum neden göbek yok diye dolaşıyorum ortada :)
+1 Kilo ile devam ediyorum benden neden almıyorum neden göbek yok diye dolaşıyorum ortada :)
Totalde 2 kilo almış durumdayım ama göbek yokkızlar günaydınn, sizler de benim gibi hisse kapılıyor musunuz merak ediyorum, bebeğimi ultrasonda gördükten sonra bi sonraki randevuyu beklerken, acaba iyi mi bişey olmuş mudur yaşıyor mu diye bazen içim içimi yiyor, bi ben mi böyleyim yoksa genel olarak hamilelik süresince böyle hisler normal mi? ne diyorsunuz
Bende ilk 4 ay hic kilo almadimm, birden bu hafta 2,5 kilo almisim yaa anlamadimKızlar ben ilk 3ay hiç kilo almadım. 3ay biter bitmez bir anda 3kilo aldımhayır bide bulantılarım hala geçmedi doğru düzgün hiçbir şey yiyemiyorum. Bu halde 3kilo aldıysam iştahım açılınca ne olacak bilemiyorum
Ay tam bunu dusunuyordum yardımcı olur musun isimlerini verebilir misiniz ?bu konuda uzmanlaşmış sadece detaylı ultrason yapan radyologlar var ve çoğu doktordan daha tecrübeli. Ankarada 2-3 tane var mesela. Doktorlar da genelde onlara yönlendiriyorlar. Baya baya iyiler.
Haklısın canım da benim için pek mümkün değil sonuçta baktığımızda ben de 3-12 arası düzenli bir şekilde 9 saat uyuyorumCanım mümkünse uyku saatini erkene almaya çalış. Hamilelikte düzenli uyku çok önemliymiş. Gece 11de uyuyor olmak lazımmış.
Doğrudur canım ama ben yine de perinatolog tercih ederim bu konuda ki benim 2li testi yaptırdığım perinatolog bu konuda çok tecrübesi olan bir isimdi radyoloğa o kadar güvenemem tercih meselesibu konuda uzmanlaşmış sadece detaylı ultrason yapan radyologlar var ve çoğu doktordan daha tecrübeli. Ankarada 2-3 tane var mesela. Doktorlar da genelde onlara yönlendiriyorlar. Baya baya iyiler.
Ay valla kilo hiç kontrolümde olmayacakmış gibi geliyorBende ilk 4 ay hic kilo almadimm, birden bu hafta 2,5 kilo almisim yaa anlamadimyemegimi herzamanki gibi yiyorumm cok degisik biseyde yok ama bebis aliyo sanirim artik her hafta 2,5 kilo almiyimda ondan korktum:)
Ben duramıyorum o kadar senin yerinde olsam bu hafta randevu alır giderdim niye soruyorsun boşverKızlar doktorum 16.hafta bitince gel demişti. 16 bitti diye yazdım 17bitince gel diyor şimdide. Hala cinsiyeti öğrenemedik zaten. 4lü test mi yapılacak bu haftalarda. Ay şiştim valla ayda bir gitmek çok zor
Ay 12.haftada 3gün erken gittim diye erken gelmişsin bir daha erken gelme diyip durdu. Valla değiştiricem doktoru ya.Ben duramıyorum o kadar senin yerinde olsam bu hafta randevu alır giderdim niye soruyorsun boşverben 2,5 haftanın üzerine gideceğim cuma günü
Çok erken başladım bio oil ve aktaran karışım aldım sabah öğle akşam kullandım ama maalesef çatlaklarım oluştu karnımda yağlar bende işe yaramadı kayınvalidem vazelin sür toparlar dedi inş biraz olsun düzelir dahada çoğalmazKızlar merhaba
Çatlak kremine kaçıncı haftadan sonra başladınız ve günde kaç kez kullanıyorsunuz hangi bölgelere ayrıca kullanıyorsunuz
Benim doktorumda kabul etmiyo kesinlikle randevudan önce her istediğinde ultrasona almam seni dediAy 12.haftada 3gün erken gittim diye erken gelmişsin bir daha erken gelme diyip durdu. Valla değiştiricem doktoru ya.
Burada sık giden arkadaşları görünce doktoruma sevgim artıyorBenim doktorumda kabul etmiyo kesinlikle randevudan önce her istediğinde ultrasona almam seni dedi
Ben en son 9. Haftada gördüm ve 13 temmuzda randevum. O randevuya nasıl gidicem neler duyacağız düşüne düşüne yedim kafayı ben deTotalde 2 kilo almış durumdayım ama göbek yokbu bebek nerde dememden sıkılmış bir kocam var bebeği de henüz hissetmiş değilim, her kontrole yüreğim ağzımda gidiyorum ve o kalp atışını duyana kadar da rahatlayamıyorum. Bir sonraki ultrason için her gün çetele tutuyorum ne olacak bu halim bilmiyorum
Biz anca gün sayalım kaderimiz buBurada sık giden arkadaşları görünce doktoruma sevgim artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?