- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.295
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.201
Yaaa bende hiç dikkat edemiyorum sağlıklı beslemeye. İmreniyorum sağlıklı beslenebilenlereHemde ne abur cubur, ben hamile kalmadan önce 23 kilo vermiştim. Bu sefer dikkat edicem fazla kilo almıcam dedim ama dedim sadece17+0 da+5 kiloyla yola devam ayrıca dikkat etmeye niyetim yok gibi
Ahhh canım benimm ultrasonda bişey görülüyor muBugün yine kanamam olduve büyük bir parça da geldi. Doktor prolutan ve progestan iğne yazdı toplam 10 adet. Ama anlamıyorum durmuyor kanama sabahtan beri en kötüsü ne olduğunu bilmeme belirsizliği
Bulunuyor canım tabi doktoruna göre değişiyor benim doktor biraz yoğun ona erkenden randevu almak gerekiyor Gülcan hanım var o da çok övülüyor ona daha rahat buluyorsunBen tam ortadayım yaemsey de yoğunmuş baya randevu bulunur mu
Sorma canım ya cips var ya sürekli yemek istiyorumVe canım sürekli abur cubur faydadız acayip şeyler istiyosiz de böyle misiniz kızlar ya
Aynı aynı canım ya 2 gün dikkat etsem 3. Gün bozuyorumHemde ne abur cubur, ben hamile kalmadan önce 23 kilo vermiştim. Bu sefer dikkat edicem fazla kilo almıcam dedim ama dedim sadece17+0 da+5 kiloyla yola devam ayrıca dikkat etmeye niyetim yok gibi
Sağ ol canımGözünüz aydın canım, oğlunu sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Neden böyle oluyo yaSorma canım ya cips var ya sürekli yemek istiyorum
Ö
Benim 15+2 de bile kanamam oldu. Proluton iğne ve Protestan fitil kullandım. Elhamdülillah şimdi iyiyiz. Korkmayın sizinki de geçecek inşaallah.Bugün yine kanamam olduve büyük bir parça da geldi. Doktor prolutan ve progestan iğne yazdı toplam 10 adet. Ama anlamıyorum durmuyor kanama sabahtan beri en kötüsü ne olduğunu bilmeme belirsizliği
Amin canim cok teşekkürlerGözünüz aydın olsun canım, Sağlıkla kızınızı kucağınıza alın inşallah canım
Yaa oğlanları sıraladık.Merhaba kızlar sabah kontrolümüz vardı benim minnak ısrarla göstermedi cinsiyeti doktor epey uğraştı sonra vajinal bakınca görebildik bir erkek bebiş de benden geliyorRahim ağzı uzunluğum ölçüldü 35 mm çıktı doktorum gayet iyi dedi serklajı sorduğum zaman şu an gereksiz eğer bir kısalma görürsek o zaman yapmayı düşünürüz dedi ben yine de riske atmamak adına evde yatmaya devam edeceğim
Benim doktorum perinatolog ayrıntılı ultrason yapıyor koç üniversitesi doç Dr mert Tuğral 900 TL idi en son fiyatıKızlar bilgisi olan biri bana detaylı ultrason hakkında bilgi verebilir mi?
Bana doktorum 20-22. Haftalar arasında yaptır dedi. Başka yere yönlendirdi. Ama ben zaten istanbula taşınıp orda devam edeceğim. İstanbulda kime nereye yaptırılır bu detaylı ultrason ve ücretler hakkında bilgisi olan var mı? Devlet hastaneleri de yapıyor mu? Yapıyorsa nasıl ne şekilde olacak?
Peki bunu okumam tam arkadan noodle kokusunun geldigi an olmasiiiKızlar noodle yiyor musunuz?
Ortadaysan kozyatağı centraldada varmış. Bende yer bakıyorum. Centraldada 880 demişlerdiBen tam ortadayım yaemsey de yoğunmuş baya randevu bulunur mu
Ben iki kere yedim simdiye kadar,genelde de karisik olanlarini yemem,sebzeli yerim,cokta sever imKızlar noodle yiyor musunuz?
Benim doktorum perinatolog ayrıntılı ultrason yapıyor koç üniversitesi doç Dr mert Tuğral 900 TL idi en son fiyatı
Kızlar teşekkür ederim ben de medicalparka gideceğim onların başka bir şubesinde yapılıyormuş hemen hemen aynı fiyatlar. Önce gidince bi muayane olacağım sonra doktorumun yönlendirmesine göre devam edeceğim.Ortadaysan kozyatağı centraldada varmış. Bende yer bakıyorum. Centraldada 880 demişlerdi
Her gebeye yapılıyor. Şunu söyleyebilirim hamilelik sürecinde yapılması en gerekli şey kanımca. Bebeğin kalp damarlarından böbrek boyutlarına kadar herşeyine bakılıyor.Kızlar teşekkür ederim ben de medicalparka gideceğim onların başka bir şubesinde yapılıyormuş hemen hemen aynı fiyatlar. Önce gidince bi muayane olacağım sonra doktorumun yönlendirmesine göre devam edeceğim.
Bir de merak ettiğim her gebe detaylı ultrason yaptırıyor mu? Yoksa isteğe bağlı bir şey mi?
Kaçıncı hafta gitmek daha uygun canım 20+ da gitsek erken mi olurHer gebeye yapılıyor. Şunu söyleyebilirim hamilelik sürecinde yapılması en gerekli şey kanımca. Bebeğin kalp damarlarından böbrek boyutlarına kadar herşeyine bakılıyor.
Ya işte ben de öyle biliyordum ama bugün 1-2 kişiyle konuştum doğum yapmış onlar dedi ki bize yapılmadı istenmedi vs vs. orada aklım karıştı. Hatta senden istendiyse yaptır kesin falan deyip bende problem çıkmış gibi bi algı oluştuHer gebeye yapılıyor. Şunu söyleyebilirim hamilelik sürecinde yapılması en gerekli şey kanımca. Bebeğin kalp damarlarından böbrek boyutlarına kadar herşeyine bakılıyor.
Ben de merak ediyorum doktorum bana 20-22 arası dedi aradığım yerler ise 24'e kadar oluyor 24'ten sonra olmaz dedi.Kaçıncı hafta gitmek daha uygun canım 20+ da gitsek erken mi olur
24 ten sonra olmayacağını okumuştum ama bazen de erken gidince her şeyi göremeyebiliyorlarmış doktorum da şu an bir şey demedi kafam karışık biraz hangi hafta daha iyi olur diyeBen de merak ediyorum doktorum bana 20-22 arası dedi aradığım yerler ise 24'e kadar oluyor 24'ten sonra olmaz dedi.
22 en uygunu olduğunu söyledi bana doktorum.Kaçıncı hafta gitmek daha uygun canım 20+ da gitsek erken mi olur
Yok canım onlara da yapılmıştır da isim bilmiyorlardr. Yoksa her gebenin bebişini canlı kanlı gördüğü ilk yer olur. Böyle 3 boyutlu falan.Ya işte ben de öyle biliyordum ama bugün 1-2 kişiyle konuştum doğum yapmış onlar dedi ki bize yapılmadı istenmedi vs vs. orada aklım karıştı. Hatta senden istendiyse yaptır kesin falan deyip bende problem çıkmış gibi bi algı oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?