2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Hemde ne abur cubur, ben hamile kalmadan önce 23 kilo vermiştim. Bu sefer dikkat edicem fazla kilo almıcam dedim ama dedim sadece 17+0 da+5 kiloyla yola devam ayrıca dikkat etmeye niyetim yok gibi
Yaaa bende hiç dikkat edemiyorum sağlıklı beslemeye. İmreniyorum sağlıklı beslenebilenlere sürekli abuk subuk şeyler yiyem, soğuk sular içem

Ben tam ortadayım ya emsey de yoğunmuş baya randevu bulunur mu
Bulunuyor canım tabi doktoruna göre değişiyor benim doktor biraz yoğun ona erkenden randevu almak gerekiyor Gülcan hanım var o da çok övülüyor ona daha rahat buluyorsun
Ve canım sürekli abur cubur faydadız acayip şeyler istiyo siz de böyle misiniz kızlar ya
Sorma canım ya cips var ya sürekli yemek istiyorum
Hemde ne abur cubur, ben hamile kalmadan önce 23 kilo vermiştim. Bu sefer dikkat edicem fazla kilo almıcam dedim ama dedim sadece 17+0 da+5 kiloyla yola devam ayrıca dikkat etmeye niyetim yok gibi
Aynı aynı canım ya 2 gün dikkat etsem 3. Gün bozuyorum
Gözünüz aydın canım, oğlunu sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Sağ ol canım

Merhaba kızlar,
Sonunda tüüümm konuşmaları okuyup da yorum yapabiliyorum iş yoğunluğundan sadece yazmakla yetiniyordum. Bir_Kucuk_Mars 'ın etiketlerine bile çok geç dönebildim. Herkesin hamileliği hayırla, sağlıkla ilerler de vaktiyle ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişleri.
Ben de geçen hafta kontrole gittim bir erkek bebek de benden geliyor, kız gibi hissediyordum hep ama erkek çıktı sağlık gelsin oğluşum.
Bebeğin eşi yani plasenta rahim ağzını kapatmış bende ama doktor yukarı çıkabilir dedi bakalım diğer kontrolde bakacağız tekrardan çok kendini yorma, yürüme dedi.
Bir sonraki kontrole 21. Hafta dolduktan sonra detaylı ultrasona gideceğim.
Kilo olarak ben de +6 ile devam ediyorum mide bulantım hiç olmadığı için midir nedir daha erken zamanda aldım biraz dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım artık me kadar yapabilirsem.
Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum..

Bugün yine kanamam oldu ve büyük bir parça da geldi. Doktor prolutan ve progestan iğne yazdı toplam 10 adet. Ama anlamıyorum durmuyor kanama sabahtan beri en kötüsü ne olduğunu bilmeme belirsizliği
Benim 15+2 de bile kanamam oldu. Proluton iğne ve Protestan fitil kullandım. Elhamdülillah şimdi iyiyiz. Korkmayın sizinki de geçecek inşaallah.
Yatın, dinlenin. Su içmeye ve beslenmenize dikkat edin. Kabız olmamaya özen gösterin ama olsanız da endişelenmeyin. Siz kendinizi rahat bıraktıkça, stresten uzaklaştıkça daha çabuk toparlanacaksınız.
Doktorunuzun söylediği şeyleri atlamayın harfiyen uygulayın. Kan sulandırıcı iğne, asprin vs kullanıyorsanız bunları mutlaka doktorunuza hatırlatın.

Merak etmeyin, geçecek

Yaa oğlanları sıraladık. Sağlıkla gelsin minik bey.

Benim doktorum perinatolog ayrıntılı ultrason yapıyor koç üniversitesi doç Dr mert Tuğral 900 TL idi en son fiyatı

Benim doktorum perinatolog ayrıntılı ultrason yapıyor koç üniversitesi doç Dr mert Tuğral 900 TL idi en son fiyatı

Ortadaysan kozyatağı centraldada varmış. Bende yer bakıyorum. Centraldada 880 demişlerdi
Kızlar teşekkür ederim ben de medicalparka gideceğim onların başka bir şubesinde yapılıyormuş hemen hemen aynı fiyatlar. Önce gidince bi muayane olacağım sonra doktorumun yönlendirmesine göre devam edeceğim.

Bir de merak ettiğim her gebe detaylı ultrason yaptırıyor mu? Yoksa isteğe bağlı bir şey mi?

Her gebeye yapılıyor. Şunu söyleyebilirim hamilelik sürecinde yapılması en gerekli şey kanımca. Bebeğin kalp damarlarından böbrek boyutlarına kadar herşeyine bakılıyor.

Her gebeye yapılıyor. Şunu söyleyebilirim hamilelik sürecinde yapılması en gerekli şey kanımca. Bebeğin kalp damarlarından böbrek boyutlarına kadar herşeyine bakılıyor.
Ya işte ben de öyle biliyordum ama bugün 1-2 kişiyle konuştum doğum yapmış onlar dedi ki bize yapılmadı istenmedi vs vs. orada aklım karıştı. Hatta senden istendiyse yaptır kesin falan deyip bende problem çıkmış gibi bi algı oluştu

Ben de merak ediyorum doktorum bana 20-22 arası dedi aradığım yerler ise 24'e kadar oluyor 24'ten sonra olmaz dedi.
24 ten sonra olmayacağını okumuştum ama bazen de erken gidince her şeyi göremeyebiliyorlarmış doktorum da şu an bir şey demedi kafam karışık biraz hangi hafta daha iyi olur diye

Yok canım onlara da yapılmıştır da isim bilmiyorlardr. Yoksa her gebenin bebişini canlı kanlı gördüğü ilk yer olur. Böyle 3 boyutlu falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…