- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.161
Maşallah canım Allah korusun yavrularımızı bende hep ayaktayım işim gereği korkuyorum ama vizende oluruna bırakıyorum rabbim bekler saklar inşallahKizlarr gunaydin, ben cokmu aktifim acabaa normal hayatimda okuyunca kimisini yatiyorum surekli wcye kalkiyorum filan yazinca bana panik geldi birden
Ben hic yerimde oturmadim oturmuyorum surekli geziyorumgunluk rahat 10/15 bin adim atiyorum, 2 kere tatile gittim ordada surekli yurudumm ama kendimi hic rahatsiz hissetmedim bugune kadar, bazen unutuyorum bile hamile oldugumu. Ama yanlismi yapiyorum acaba? Dikkat etmem gerekiyormu? Soru isareti kaldi aklimda. Doktorumda bisey demediydi cunkuu normal gunluk hayatina devam et demisti taa ilk zamanlar ( tup bebek olunca )
Sağlıkli olsun ilk zaten hayırlısıyla gidelim haber veririm tabiBelli olur olurr, ben yememistimm hemen gosterdiydi kendini 13. Haftada benim paşa, bazen kim ne yaparsa yapsin gostermiyormussyani keyiflerine bagli birazda sanirimm icimden oglun olucakmis gibi bir his gectii bakalimm haberlerini bekliyoruzz
Ben ikili testi yaptırdım sonuçlar iyiydi,üçlü yaptırma düşüncem yoktu ama bugün gittiğim devlet Hastanesi'nde doktor üçlü testte farklı hormon ölçümleri yapılıyor kan ver bakılsın dedi ben de verdim bir hafta sonra çıkacakmış sonuçları,ilk cocugumda 3 lu tarama yaptirmamistim doktorum da gerek duymamistiKızlar, ikili test yaptıranlar bana fikir verebilir misiniz? ikili taramadan sonra 3lü ya da 4lü testi yaptıracak olan var mı ? sizce gerekli mi? kili sonucum iyiydi, sonrasında diğerlerini de yaptırmak gerekli mi sizce?
Aynen cok mantikli. Ya bide bende kac gunduz kabizlik var. Zaten şu 2 aydır surekli sanci cekiyorum neden sebebini bilmiyorum. Acaba kabız oluncada daha mi cok sanci yapiyo napiyo
Cinsiyeti bana 12. Haftada tahmin etti doktorum ama her doktor söylemeyebilir. Ama bence öğrenme ihtimalin yüksek:) ayrıca tatlı ye mutlaka ben dün yedim de gittim eller kollar kıpır kıpırdı. Elini yanağına koymuştu hatta bi ara bize doğru döndü yüzünü ultrasonda tabi çok net değil ama doktor açıklayınca o an farkediyorsunGünaydın herkese bizim bugün kontrolümüz var tam 15.haftadayizCinsiyet belli olur değil mi yada tatlı yerseniz hareketlenir kendini gösterir vs diyen oluyor etkisi olabilir mi deneyimleyen var mı acaba ben çok heyecanliyim sağlık önceliğimiz ama yine de merak işte
Benüm ikili test sonucumda normal geldi canım doktor istersen yaptır dedi. Çevremde hamilele olan çocuk doğuranlardan bazısı yaptır diyo bazısı boşver gerek yok diye ben de kararsız kaldım. Çok içeriğine hakim değilim biraz araştıracağım.Kızlar, ikili test yaptıranlar bana fikir verebilir misiniz? ikili taramadan sonra 3lü ya da 4lü testi yaptıracak olan var mı ? sizce gerekli mi? kili sonucum iyiydi, sonrasında diğerlerini de yaptırmak gerekli mi sizce?
Sanada günaydın canım aslında baya da olmuş haftası utangaç heralde senin minik bende ayın 7 sinde gidicem inşallah benimki de o zaman belli olucak öğrenince ilk burda soylicem.Gerçekten erken öğrenen annelere çok imrendim canım yaGünaydın kızlarsabah kontrolüm vardı memlekette devlet hastanesinden almıştım, bebeği ekranda hiç göremedim yani doktor çevirmedi ekranı bir de cinsiyeti artık kesin görürüz diyordum meğerse poposunun üstüne bağdaş kurar gibi oturmus benimki onu da göremedik SAT ne göre ultrasonda bir hafta ileriye geçmişiz , bir de direk üçlü test için kan aldılar normalde yaptırma düşüncem yoktu ikiliyi yaptirmistim , ucretsiz olunca vereyim dedim şimdilik gelişmeler bunlar cinsiyeti erken öğrenen anneler maşallah size
anladım canım, bakalım bende o zaman duruma göre yaptırırım belkiBen ikili testi yaptırdım sonuçlar iyiydi,üçlü yaptırma düşüncem yoktu ama bugün gittiğim devlet Hastanesi'nde doktor üçlü testte farklı hormon ölçümleri yapılıyor kan ver bakılsın dedi ben de verdim bir hafta sonra çıkacakmış sonuçları,ilk cocugumda 3 lu tarama yaptirmamistim doktorum da gerek duymamisti
benimde normaldi, simdi arkadasımda sorunca bana yaptıracak mısın diye, arada kaldım yaptırsam mı yaptırmasam mı diye, bende araştıracağım doktoruma danışacağım bakalım neye karar vereceğimBenüm ikili test sonucumda normal geldi canım doktor istersen yaptır dedi. Çevremde hamilele olan çocuk doğuranlardan bazısı yaptır diyo bazısı boşver gerek yok diye ben de kararsız kaldım. Çok içeriğine hakim değilim biraz araştıracağım.
15+3 benim de canım bugün doktora gittik ve inatla göstermedi doktor epey uğraştı meyve suyu iç tekrar gel bakalım dedi o yüzden gitmeden tatlı bir şey yeGünaydın herkese bizim bugün kontrolümüz var tam 15.haftadayizCinsiyet belli olur değil mi yada tatlı yerseniz hareketlenir kendini gösterir vs diyen oluyor etkisi olabilir mi deneyimleyen var mı acaba ben çok heyecanliyim sağlık önceliğimiz ama yine de merak işte
Benim daha önceden kaybım var canım rahim ağzı yetmezliği şüphem var o yüzden genelde yatıyorum aslında doktor gerek yok diyor ama içim rahat etmiyor bir sıkıntın olmadığı için yürümen de hareket halinde olmanda herhangi bir sıkıntı yok aslında olması gereken o hiç tedirgin olmaKizlarr gunaydin, ben cokmu aktifim acabaa normal hayatimda okuyunca kimisini yatiyorum surekli wcye kalkiyorum filan yazinca bana panik geldi birden
Ben hic yerimde oturmadim oturmuyorum surekli geziyorumgunluk rahat 10/15 bin adim atiyorum, 2 kere tatile gittim ordada surekli yurudumm ama kendimi hic rahatsiz hissetmedim bugune kadar, bazen unutuyorum bile hamile oldugumu. Ama yanlismi yapiyorum acaba? Dikkat etmem gerekiyormu? Soru isareti kaldi aklimda. Doktorumda bisey demediydi cunkuu normal gunluk hayatina devam et demisti taa ilk zamanlar ( tup bebek olunca )
Yok canım yaptırmayacağım eğer 2li nin sonucu güzel geldiyse gerek yok zaten bazen doktorlar 35 yaş üstü olanlarda isteyebiliyor ama doktorun bir şey demediyse hiç yaptırıp kafanı karıştırma onların güvenilirliği 2li den daha düşük çünküKızlar, ikili test yaptıranlar bana fikir verebilir misiniz? ikili taramadan sonra 3lü ya da 4lü testi yaptıracak olan var mı ? sizce gerekli mi? kili sonucum iyiydi, sonrasında diğerlerini de yaptırmak gerekli mi sizce?
İnşallah senin bebiş gösterir kendini çok bekletmedenSanada günaydın canım aslında baya da olmuş haftası utangaç heralde senin minik bende ayın 7 sinde gidicem inşallah benimki de o zaman belli olucak öğrenince ilk burda soylicem.Gerçekten erken öğrenen annelere çok imrendim canım ya
Riskli bir gebelik geçirmiyorsanız normal hayatınıza devam etmelisiniz evet. Ben de sizin gibiyim. Bütün gün işyerinde akşamları da kızımla evde koşturuyorum. 22 kilo ve hep tepemde. Yeri geliyor kucağıma da almak durumunda kalıyorum. Hep karnıma oturmak istiyor. Doktor sorun yok diyor. Haftasonları da hiç evde durmuyoruz. Geçen hafta ilk tatilimizdeydik 8 saat araba yolculuğu yaptık. Bayramda ikinci tatilimize yurtdışına gidiyoruz. Ben aktif olunca ağrılarım, sancılarım daha az oluyor. Ama evde yatarsam sırtım belim ağrıyor sürekli uyumak istiyorum, kendimi yorgun hissediyorum, uyuşuk oluyorum. O yüzden herkesin bünyesi ve hamileliği farklı. Siz kendinizi nasıl daha iyi hissediyorsanız öyle yapın, endişe de etmeyin bu durumdanKizlarr gunaydin, ben cokmu aktifim acabaa normal hayatimda okuyunca kimisini yatiyorum surekli wcye kalkiyorum filan yazinca bana panik geldi birden
hayırlı olsun canm, sağlıkla gelsin oğluşun :)Merhaba kızlar sabah kontrolümüz vardı benim minnak ısrarla göstermedi cinsiyeti doktor epey uğraştı sonra vajinal bakınca görebildik bir erkek bebiş de benden geliyorRahim ağzı uzunluğum ölçüldü 35 mm çıktı doktorum gayet iyi dedi serklajı sorduğum zaman şu an gereksiz eğer bir kısalma görürsek o zaman yapmayı düşünürüz dedi ben yine de riske atmamak adına evde yatmaya devam edeceğim
Inşallah canım çok heyecanlıyım o yüzden.Benim bi oğlum bi kızım var onlar hep 5 aylıkken gösterdiler Buda böyle olursa daha çok var yani benimkilerde öyle yanlız değilsinİnşallah senin bebiş gösterir kendini çok bekletmedenoğlumda da 16.haftada ogrenebilmistik , benimkiler geç gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?