2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
detaylı ultrason isteğe bağlı ama mutlaka yaptırılması gereken bir test. Tarama testlerinden bin kat önemli. Bebeğin fiziksel ve organsal bir sıkıntısının olup olmadığı tespit ediliyor. Tespit edilen bazı anomaliler anne yada bebek sağlığını tehdit eder nitelikte olabiliyor. yada doğumda acil müdahale gerektiren bir durum olup olmadığı anlaşılıyor.

Son düzenleme:
Yaaa bende hiç dikkat edemiyorum sağlıklı beslemeye. İmreniyorum sağlıklı beslenebilenlere sürekli abuk subuk şeyler yiyem, soğuk sular içem

Aynı aynı canım ya 2 gün dikkat etsem 3. Gün bozuyorum
Her akşam yatarken yarın sabah başlıyorum dikkat etmeye diyorum, sabah oluyor aman yarın başlarım diyorum aman sağlıkla doğsunlarda elbet verilir kilolar

Ve canım sürekli abur cubur faydadız acayip şeyler istiyo siz de böyle misiniz kızlar ya
Ben normalde abır cubur aşırı sevip tüketen biriyim. Hamile kaldığımdan beri çay, kahve, abur cubur tüketemiyorum. Katta kuru gıdaları bile yiyemiyoruz taze fresh şeyler olacak sadece.. Sulu sebze yemekleri, meyve, sebze vs. normalde dikkat eden biri hiç değilim.

Ne kadar güzel maşallah dilini ısır poponu kaşı. Benim kasılmalarım mecbur yatırıyor ama 2 çocukla 5 dk yatıyorum kalkıp bir iş yapıp tekrar yatıyorum öyle.

22 en uygunu olduğunu söyledi bana doktorum.

Hatta şöyle diyim 21 çünkü benim doktorum doldurduğum haftayı saymıyor 12+1 de gittim 13 haftalık dedi.
Hatta ben devamlı 3 boyutlu girdiğim için size 12 hafta ultrason görüntüsü ekleyeyim buraya hzlsel oylebirkimse
O da karışıyor ben şimdi kaç haftalığım 15 mi 16 mı ama anladım biten haftayı değil içinde olduğumuz haftayı baz alacağız ona göre randevumu ayarlarım sağ ol canım
Oyy maşallah Paşa’ya bak sen ben de 12. Haftada detaylı yaptırdım o sırada böyle görüntülerimiz var keşke hep böyle olsa Sana danışayım yine canım şimdi benim rahim ağzı uzunluğu 35 mm 3 haftada bir gidiyorum genelde her randevuda vajinal olarak ölçtüreyim değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…