- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.221
Hatta şöyle diyim 21 çünkü benim doktorum doldurduğum haftayı saymıyor 12+1 de gittim 13 haftalık dedi.Kaçıncı hafta gitmek daha uygun canım 20+ da gitsek erken mi olur
detaylı ultrason isteğe bağlı ama mutlaka yaptırılması gereken bir test. Tarama testlerinden bin kat önemli. Bebeğin fiziksel ve organsal bir sıkıntısının olup olmadığı tespit ediliyor. Tespit edilen bazı anomaliler anne yada bebek sağlığını tehdit eder nitelikte olabiliyor. yada doğumda acil müdahale gerektiren bir durum olup olmadığı anlaşılıyor.Kızlar teşekkür ederim ben de medicalparka gideceğim onların başka bir şubesinde yapılıyormuş hemen hemen aynı fiyatlar. Önce gidince bi muayane olacağım sonra doktorumun yönlendirmesine göre devam edeceğim.
Bir de merak ettiğim her gebe detaylı ultrason yaptırıyor mu? Yoksa isteğe bağlı bir şey mi?
Yaaa bende hiç dikkat edemiyorum sağlıklı beslemeye. İmreniyorum sağlıklı beslenebilenleresürekli abuk subuk şeyler yiyem, soğuk sular içem
Her akşam yatarken yarın sabah başlıyorum dikkat etmeye diyorum, sabah oluyor aman yarın başlarım diyorumAynı aynı canım ya 2 gün dikkat etsem 3. Gün bozuyorum
Ben doktorum ile konuştum 21+ gel dedi en iyi o vakit görünürmüş ben de 21+6 veya 21+5 de gideceğim24 ten sonra olmayacağını okumuştum ama bazen de erken gidince her şeyi göremeyebiliyorlarmış doktorum da şu an bir şey demedi kafam karışık biraz hangi hafta daha iyi olur diye
Onu hiç duymadım o neymişKızlar siz hiç dıydunuzmu 16.haftada omurga testi yapılıyormuş
Bir atsana bakalım canım grupta riskli çıkan çok oldu ama nifty testi ile hepsinin sorunsuz çıktıKızlar ikili test riskli çıkmış benim
Ne kadar risk çıkmış canım yaşın kaçtı o sebeple olabilir mi doktorun ne dedi çok geçmiş olsun hiçbir sıkıntı yoktur umarımKızlar ikili test riskli çıkmış benim
Geçmiş olsun, benimde riskli çıkmıştı nipt test yaptirdim çok şükür temiz geldi. Hangi değere göre riskli dedi doktorunKızlar ikili test riskli çıkmış benim
Ben normalde abır cubur aşırı sevip tüketen biriyim. Hamile kaldığımdan beri çay, kahve, abur cubur tüketemiyorum. Katta kuru gıdaları bile yiyemiyoruz taze fresh şeyler olacak sadece.. Sulu sebze yemekleri, meyve, sebze vs.Ve canım sürekli abur cubur faydadız acayip şeyler istiyosiz de böyle misiniz kızlar ya
Çok geçmiş olsun canım iyi yapmışsın sonuçlar en yakın zamanda çıkar umarım benim 4 günde çıkmıştı ben de Genox'a yaptırdımKızlar attım size grafikle beraber sonuçta mide bulandırıyor yarın genoksa kan vericem hayırlısı artık
Ne kadar güzel maşallah dilini ısır poponu kaşı. Benim kasılmalarım mecbur yatırıyor ama 2 çocukla 5 dk yatıyorum kalkıp bir iş yapıp tekrar yatıyorum öyle.Kizlarr gunaydin, ben cokmu aktifim acabaa normal hayatimda okuyunca kimisini yatiyorum surekli wcye kalkiyorum filan yazinca bana panik geldi birden
Ben hic yerimde oturmadim oturmuyorum surekli geziyorumgunluk rahat 10/15 bin adim atiyorum, 2 kere tatile gittim ordada surekli yurudumm ama kendimi hic rahatsiz hissetmedim bugune kadar, bazen unutuyorum bile hamile oldugumu. Ama yanlismi yapiyorum acaba? Dikkat etmem gerekiyormu? Soru isareti kaldi aklimda. Doktorumda bisey demediydi cunkuu normal gunluk hayatina devam et demisti taa ilk zamanlar ( tup bebek olunca )
İnşallah güzel sonuç alırsın canım.Kızlar attım size grafikle beraber sonuçta mide bulandırıyor yarın genoksa kan vericem hayırlısı artık
22 en uygunu olduğunu söyledi bana doktorum.
Hatta şöyle diyim 21 çünkü benim doktorum doldurduğum haftayı saymıyor 12+1 de gittim 13 haftalık dedi.
O da karışıyor ben şimdi kaç haftalığım 15 mi 16 mıHatta ben devamlı 3 boyutlu girdiğim için size 12 hafta ultrason görüntüsü ekleyeyim burayahzlsel oylebirkimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?