2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
aynen istemedi canım, ikili sonucum iyiydi, dediğin doğru kafa karıştırmaya çok açık bi süreç şu hamilelik süreci, biraz akısına bırakmak lazım

Kızlar bilgisi olan biri bana detaylı ultrason hakkında bilgi verebilir mi?
Bana doktorum 20-22. Haftalar arasında yaptır dedi. Başka yere yönlendirdi. Ama ben zaten istanbula taşınıp orda devam edeceğim. İstanbulda kime nereye yaptırılır bu detaylı ultrason ve ücretler hakkında bilgisi olan var mı? Devlet hastaneleri de yapıyor mu? Yapıyorsa nasıl ne şekilde olacak?

İstanbul’un Anadolu yakasındaysan Zeki Şahinoğlunu tavsiye ederim canım fiyat 1000 lira olması lazım devlet hastanesi yapıyor ama devlet hastanesinde kadın doğuma randevu alıp gideceksin önce ondan sonra seni yönlendirecekler fakat blraz geç bir tarihe randevu veriyorlar o yüzden erkenden Alman gerek bildiğim kadarıyla 23+6 ya kadar gidebiliyorsun ama en güzeli 21+ veya 22+ olarak gitmek

Evet anadoludayım canım ama fark etmez avrupa da olur. Zeki şahinoğlu bir hastahanede mi yoksa özel klinik mi? Az önce senin de gittiğim emseyi aradım orada Oya Hanım yapıyor dediler yine 1000 tl ücret. Sen hangisne yaptıracaksın. Ben 21+4'te falan gideceğim sanırım. Emsey 24'e kadar yapılıyor dediz.

Özel klinik canım ben 2li testi orada yaptırdım ama eğer Kurtköy civarı daha yakın olacaksa sana Emseye git tabi ben de Oya Hanımda yaptıracağım detaylıyı o kadar yolu hiç çekmeyeceğim kurtköyden Kadıköy’e gitmek zulüm

Ben tam ortadayım ya emsey de yoğunmuş baya randevu bulunur mu

Kızlar sırt üstü yatmamaya dikkat ediyo musunuz ? Bi kaç yerde gördüm yatmayın diyorlardı da ben maalesef çok dikkat edemiyorum
Youtube da Banu çiftçi hocamızın hamilelikte yatış pozisyonlarıyla ilgili videosu var izlemek istersen. Kaçıncı aya kada yatılabilir neden yatılmaması lazım hepsini açıklıyor.

Ve canım sürekli abur cubur faydadız acayip şeyler istiyo siz de böyle misiniz kızlar ya
Hemde ne abur cubur, ben hamile kalmadan önce 23 kilo vermiştim. Bu sefer dikkat edicem fazla kilo almıcam dedim ama dedim sadece 17+0 da+5 kiloyla yola devam ayrıca dikkat etmeye niyetim yok gibi

Gözünüz aydın canım, oğlunu sağlıkla kucağınıza alın inşallah

herkese merhaba kızlarrr kontrolden çıktım bebeğimiz kesin kızmış çok mutluyuz :) Bir oğlumuz vardı şükürler olsun bir de kızımız olacak, sağlıkla gelsin bütün bebekler inşallahhh
Gözünüz aydın olsun canım, Sağlıkla kızınızı kucağınıza alın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…