- 13 Ekim 2016
- 296
- 401
- 103
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.181
Normalde de yediğim bir şey değil canım hiç yemedim o yüzdenKızlar noodle yiyor musunuz?
Sağ ol canım inşallah yahayırlı olsun canm, sağlıkla gelsin oğluşun :)
aynen istemedi canım, ikili sonucum iyiydi, dediğin doğru kafa karıştırmaya çok açık bi süreç şu hamilelik süreci, biraz akısına bırakmak lazımYok canım yaptırmayacağım eğer 2li nin sonucu güzel geldiyse gerek yok zaten bazen doktorlar 35 yaş üstü olanlarda isteyebiliyor ama doktorun bir şey demediyse hiç yaptırıp kafanı karıştırma onların güvenilirliği 2li den daha düşük çünkü
İstanbul’un Anadolu yakasındaysan Zeki Şahinoğlunu tavsiye ederim canım fiyat 1000 lira olması lazım devlet hastanesi yapıyor ama devlet hastanesinde kadın doğuma randevu alıp gideceksin önce ondan sonra seni yönlendirecekler fakat blraz geç bir tarihe randevu veriyorlar o yüzden erkenden Alman gerek bildiğim kadarıyla 23+6 ya kadar gidebiliyorsun ama en güzeli 21+ veya 22+ olarak gitmekKızlar bilgisi olan biri bana detaylı ultrason hakkında bilgi verebilir mi?
Bana doktorum 20-22. Haftalar arasında yaptır dedi. Başka yere yönlendirdi. Ama ben zaten istanbula taşınıp orda devam edeceğim. İstanbulda kime nereye yaptırılır bu detaylı ultrason ve ücretler hakkında bilgisi olan var mı? Devlet hastaneleri de yapıyor mu? Yapıyorsa nasıl ne şekilde olacak?
Evet anadoludayım canım ama fark etmez avrupa da olur. Zeki şahinoğlu bir hastahanede mi yoksa özel klinik mi? Az önce senin de gittiğim emseyi aradım orada Oya Hanım yapıyor dediler yine 1000 tl ücret. Sen hangisne yaptıracaksın. Ben 21+4'te falan gideceğim sanırım. Emsey 24'e kadar yapılıyor dediz.İstanbul’un Anadolu yakasındaysan Zeki Şahinoğlunu tavsiye ederim canım fiyat 1000 lira olması lazım devlet hastanesi yapıyor ama devlet hastanesinde kadın doğuma randevu alıp gideceksin önce ondan sonra seni yönlendirecekler fakat blraz geç bir tarihe randevu veriyorlar o yüzden erkenden Alman gerek bildiğim kadarıyla 23+6 ya kadar gidebiliyorsun ama en güzeli 21+ veya 22+ olarak gitmek
Özel klinik canım ben 2li testi orada yaptırdım ama eğer Kurtköy civarı daha yakın olacaksa sana Emseye git tabi ben de Oya Hanımda yaptıracağım detaylıyı o kadar yolu hiç çekmeyeceğim kurtköyden Kadıköy’e gitmek zulümEvet anadoludayım canım ama fark etmez avrupa da olur. Zeki şahinoğlu bir hastahanede mi yoksa özel klinik mi? Az önce senin de gittiğim emseyi aradım orada Oya Hanım yapıyor dediler yine 1000 tl ücret. Sen hangisne yaptıracaksın. Ben 21+4'te falan gideceğim sanırım. Emsey 24'e kadar yapılıyor dediz.
Ben çok severim çooook canım çekerse 1 tane yiyorum. Şu ana kadar 2 kere yedim bu aralar yine aklımda :)Kızlar noodle yiyor musunuz?
Ben tam ortadayım yaÖzel klinik canım ben 2li testi orada yaptırdım ama eğer Kurtköy civarı daha yakın olacaksa sana Emseye git tabi ben de Oya Hanımda yaptıracağım detaylıyı o kadar yolu hiç çekmeyeceğim kurtköyden Kadıköy’e gitmek zulüm
içinde ne olduğuna bağlı :) deniz mahsüllü hiç bişey yemiyorum. Tavuktan da olabildiğince uzak duruyorum. Ama sadece sebzeli noodle yenilebilir.Kızlar noodle yiyor musunuz?
Youtube da Banu çiftçi hocamızın hamilelikte yatış pozisyonlarıyla ilgili videosu var izlemek istersen. Kaçıncı aya kada yatılabilir neden yatılmaması lazım hepsini açıklıyor.Kızlar sırt üstü yatmamaya dikkat ediyo musunuz ? Bi kaç yerde gördüm yatmayın diyorlardı da ben maalesef çok dikkat edemiyorum
Bende çok seviyorum sadece 1 kere yedim ama hep yiyesim varBen çok severim çooook canım çekerse 1 tane yiyorum. Şu ana kadar 2 kere yedim bu aralar yine aklımda :)
Hemde ne abur cubur, ben hamile kalmadan önce 23 kilo vermiştim. Bu sefer dikkat edicem fazla kilo almıcam dedim ama dedim sadeceVe canım sürekli abur cubur faydadız acayip şeyler istiyosiz de böyle misiniz kızlar ya
Gözünüz aydın canım, oğlunu sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba kızlar sabah kontrolümüz vardı benim minnak ısrarla göstermedi cinsiyeti doktor epey uğraştı sonra vajinal bakınca görebildik bir erkek bebiş de benden geliyorRahim ağzı uzunluğum ölçüldü 35 mm çıktı doktorum gayet iyi dedi serklajı sorduğum zaman şu an gereksiz eğer bir kısalma görürsek o zaman yapmayı düşünürüz dedi ben yine de riske atmamak adına evde yatmaya devam edeceğim
Gözünüz aydın olsun canım, Sağlıkla kızınızı kucağınıza alın inşallah canımherkese merhaba kızlarrr kontrolden çıktım bebeğimiz kesin kızmış çok mutluyuz :) Bir oğlumuz vardı şükürler olsun bir de kızımız olacak, sağlıkla gelsin bütün bebekler inşallahhh
Ayy maşallahInşallah canım çok heyecanlıyım o yüzden.Benim bi oğlum bi kızım var onlar hep 5 aylıkken gösterdiler Buda böyle olursa daha çok var yani benimkilerde öyle yanlız değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?