2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Her akşam yatarken yarın sabah başlıyorum dikkat etmeye diyorum, sabah oluyor aman yarın başlarım diyorum aman sağlıkla doğsunlarda elbet verilir kilolar
Aynen kuzum daha önce verdik yine veririz hamile hamile hiç yediklerimden kesemeyeceğim şeker çıkana kadar devam

Yok canım onlara da yapılmıştır da isim bilmiyorlardr. Yoksa her gebenin bebişini canlı kanlı gördüğü ilk yer olur. Böyle 3 boyutlu falan.
Ben de öyle düşünüyorum renkli ultrason falan diyolar bence aynı şeyden bahsediyoruz
Yaptıracağım ben de zaten randevumu aldım hatta
Hatta ben devamlı 3 boyutlu girdiğim için size 12 hafta ultrason görüntüsü ekleyeyim buraya hzlsel oylebirkimse
Oy maşallah Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler baya bi aydınlattı beni 1 hafta sonra tamamen başka bir şehire taşınıyorum bi yok haritası çizdim kendime ne zaman nereye giderim diye
24 ten sonra olmayacağını okumuştum ama bazen de erken gidince her şeyi göremeyebiliyorlarmış doktorum da şu an bir şey demedi kafam karışık biraz hangi hafta daha iyi olur diye
Ben 21+4'te gideceğim canım öyle aldım randevuyu

25 mm sınır bence vajinal bakmayabilir karından şüphe ederse bakar zaten. Plesanta rahim ağzında ya senin bence çok orayı kurcalama benim bebeğin kafasında mesela bana da mide sancısı yapıyor.

25 mm sınır bence vajinal bakmayabilir karından şüphe ederse bakar zaten. Plesanta rahim ağzında ya senin bence çok orayı kurcalama benim bebeğin kafasında mesela bana da mide sancısı yapıyor.
Aaa iyi oldu bunu dediğin doktora hiç ısrar etmeyeyim o zaman karından sorarım ama yine duramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…