- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.241
Aynen kuzum daha önce verdik yine veririz hamile hamile hiç yediklerimden kesemeyeceğim şeker çıkana kadar devamHer akşam yatarken yarın sabah başlıyorum dikkat etmeye diyorum, sabah oluyor aman yarın başlarım diyorumaman sağlıkla doğsunlarda elbet verilir kilolar
Bende genoksa yaptirdim canım canakkale de perşembe verdim çarşamba çıktı, inşallah temiz sonuçlarını yazarsın burayaKızlar attım size grafikle beraber sonuçta mide bulandırıyor yarın genoksa kan vericem hayırlısı artık
Ben de öyle yapayım o zaman en iyi hafta o haftaymış sağ ol canımBen doktorum ile konuştum 21+ gel dedi en iyi o vakit görünürmüş ben de 21+6 veya 21+5 de gideceğim
Aman seker çıkmasın da canım yediklerimizden alalımAynen kuzum daha önce verdik yine veririz hamile hamile hiç yediklerimden kesemeyeceğim şeker çıkana kadar devam
Ben de öyle düşünüyorum renkli ultrason falan diyolar bence aynı şeyden bahsediyoruzYok canım onlara da yapılmıştır da isim bilmiyorlardr. Yoksa her gebenin bebişini canlı kanlı gördüğü ilk yer olur. Böyle 3 boyutlu falan.
Yaptıracağım ben de zaten randevumu aldım hattadetaylı ultrason isteğe bağlı ama mutlaka yaptırılması gereken bir test. Tarama testlerinden bin kat önemli. Bebeğin fiziksel ve organsal bir sıkıntısının olup olmadığı tespit ediliyor. Tespit edilen bazı anomaliler anne yada bebek sağlığını tehdit eder nitelikte olabiliyor. yada doğumda acil müdahale gerektiren bir durum olup olmadığı anlaşılıyor.
Oy maşallahHatta ben devamlı 3 boyutlu girdiğim için size 12 hafta ultrason görüntüsü ekleyeyim burayahzlsel oylebirkimse
Ben 21+4'te gideceğim canım öyle aldım randevuyu24 ten sonra olmayacağını okumuştum ama bazen de erken gidince her şeyi göremeyebiliyorlarmış doktorum da şu an bir şey demedi kafam karışık biraz hangi hafta daha iyi olur diye
25 mm sınır bence vajinal bakmayabilir karından şüphe ederse bakar zaten. Plesanta rahim ağzında ya senin bence çok orayı kurcalamaO da karışıyor ben şimdi kaç haftalığım 15 mi 16 mıama anladım biten haftayı değil içinde olduğumuz haftayı baz alacağız ona göre randevumu ayarlarım sağ ol canım
Oyy maşallah Paşa’ya bak sen ben de 12. Haftada detaylı yaptırdım o sırada böyle görüntülerimiz var keşke hep böyle olsaSana danışayım yine canım şimdi benim rahim ağzı uzunluğu 35 mm 3 haftada bir gidiyorum genelde her randevuda vajinal olarak ölçtüreyim değil mi
İnşallah çok güzel haberler alacaksın canımKızlar attım size grafikle beraber sonuçta mide bulandırıyor yarın genoksa kan vericem hayırlısı artık
Aaa iyi oldu bunu dediğin doktora hiç ısrar etmeyeyim o zaman karından sorarım ama yine duramam25 mm sınır bence vajinal bakmayabilir karından şüphe ederse bakar zaten. Plesanta rahim ağzında ya senin bence çok orayı kurcalamabenim bebeğin kafasında mesela bana da mide sancısı yapıyor.
İlişkiyi yasakladı mı ?Aaa iyi oldu bunu dediğin doktora hiç ısrar etmeyeyim o zaman karından sorarım ama yine duramam
Tabi yasak canım ama epey yukarı çıkmış plasenta sadece az bir şey rahim ağzında gözüküyor inşallah o da blr sonraki kontrolde çıkmış olurİlişkiyi yasakladı mı ?
Bir gün sonrasınamı çıktı cnmBende genoksa yaptirdim canım canakkale de perşembe verdim çarşamba çıktı, inşallah temiz sonuçlarını yazarsın buraya
Yok canım perşembe verdim bir sonraki çarşamba çıktı. 5.is günüBir gün sonrasınamı çıktı cnm
Evet ikisi farkli durum tespiti içinKızlar fetal DNA testi yaptırınca 20.haftada ayrıntılı ultrason gene yapılıyormu
Tabi canım fetal DNA genetik olarak bakıyor detaylıda ise organ oluşumuna bakılıyor o yüzden çok önemliKızlar fetal DNA testi yaptırınca 20.haftada ayrıntılı ultrason gene yapılıyormu
Sağol cnmTabi canım fetal DNA genetik olarak bakıyor detaylıda ise organ oluşumuna bakılıyor o yüzden çok önemli
Canim benimde riskli cikti hemen nipt testi yaptirdim cok sukur temiz geldi sakin canini sikmaa gen testine gidin hemen
Yaşın kaç cnm seninCanim benimde riskli cikti hemen nipt testi yaptirdim cok sukur temiz geldi sakin canini sikmaa gen testine gidin hemen
31 yasindayim bizim ense kalinligi sikintiliydi 3.04mm cikmisti yuksek riskli sonuc cikti gen testi temiz geldi ve sonra ense kalinligida gerilediYaşın kaç cnm senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?