2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Selamlar kızlar bu demir hapı beni bitirdi sabah içtim olmadı akşam yemeğimden önce içtim olmadı gece içtim yok yine bulantı yapıyor sizler ne durumdasınız gyno ferro muydu adı şu pembe hap. Kullanıp da midesi bulanmayan var mı

Ben kullaniyorum bende kabizlik yapti bulanti yapmadi kabizligida hallettim sayilir bol su ve kayisi ile

Tebrikler canım.. oğluşunu sağlıkla kucağına alacaksın.. normali ne bilmiyorum ama rahim ağzı sürekli kontrol edildiği için bebeğin güvende. sağlıklı bir şekilde büyüyor yuvasında..

Çok yordum seni ama ultrasonsaki ölçülere göre mi yapıldı ikili test yaptırmadınmı
Ultrasonda ense kalinligi yuksek cikinca kan testleride alindi onlar normaldi ama enseden sebep riskli cikti sonucumuz. Sonra genoksta dna testi yaptirdim. Ne yormasi kuzum olurmu icini rahat tut biseycik cikmaz allahin izniyle

Ve canım sürekli abur cubur faydadız acayip şeyler istiyo siz de böyle misiniz kızlar ya
Ben hamile kalmadan önce, bir kaç ay inanılmaz kötü besleniyordum. Kortizon da kullandığım için suçu hep ona atıyordum. Sonuçta aşırı kilo aldım. Ama daha da önemlisi kolestrol tavan yapmış ve üç aylık şeker ortalamam evlere şenlikti. Bazen bu bebek hayatımı kurtarmış olabilir diye düşünüyorum.. şimdi arada kaçamak yapıyorum ama her gün hesap verdiğim için çoğu faydasız şeye veda ettim

Bugün yine kanamam oldu ve büyük bir parça da geldi. Doktor prolutan ve progestan iğne yazdı toplam 10 adet. Ama anlamıyorum durmuyor kanama sabahtan beri en kötüsü ne olduğunu bilmeme belirsizliği
Geçmiş olsun.. umarım aldığın ilaçlar bir an önce etki eder ve kanama kesilir. Hamileliğin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde devam eder

Peki bunu okumam tam arkadan noodle kokusunun geldigi an olmasiii

Aklimdan geciriyordum tam bitane yesem diyee:))
bende yiyorum ya şahsen bende sağlıksız beslenenlerdenim aslında abur cuburda çok yrmıorum ama sağlıklı şeylerde yemiorum ya yani şöyle aman bugün sütümü içeyim yoğrdumu yeyim durumu hiç yok bende :)

Kızlar aranızda hamile hissetmeyen. Göbeği olmayan belirtisi olmayan yok mu.
Rahat batıyor demeyin ama şaka gibi yani evhamlı ni tipim zaten bide karın falan da sertleşme bile yok. Bi de ikinci cocugum yani sözde tecrübeliyim sjsjsjsjsjs

Bu zamana kadar kusmadım ama biliyorum kendime nazar değdirip kusacağım.Bu aralar sabahları baya miğdem bulanıo kahvaltı yapıorum dahada çok artıyor bide kahvaltıdan kalkıorum ama sanki hiç bişey yememişim miğdem kazınıo resmen.Bu bulantılar kan ilacından mı ki bide ben onuda içemiorum ki toplasan 3 defa anca içtim doktora gideli 1.5 Hafta oldu cinsiyeti erkek olanlar sizde bulantılar nasıl

Yanii ben hem saglikli beslenmeye calisiyorumm meyve sebze agirliklii ama abur cuburumda eksik kalmiyo pek

Yani sade chips cikolata dondurma filan yiyorumm:) bi yandan sutumu yogurdumuu meyvemide eksik etmiyorum bi sekilde dengeyi buluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…