- 7 Haziran 2022
- 157
- 306
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.261
Ben de genoksa yaptırdım. 5 iş günü içinde çıkıyor sonucu. İçini ferah tut sen de her şey çok güzel olur umarımYaşın kaç cnm senin
Evet ben bugun kan verdim bunun icin hattaKızlar siz hiç dıydunuzmu 16.haftada omurga testi yapılıyormuş
Ben kullaniyorum bende kabizlik yapti bulanti yapmadi kabizligida hallettim sayilir bol su ve kayisi ileSelamlar kızlar bu demir hapı beni bitirdi sabah içtim olmadı akşam yemeğimden önce içtim olmadı gece içtim yok yine bulantı yapıyor sizler ne durumdasınız gyno ferro muydu adı şu pembe hap. Kullanıp da midesi bulanmayan var mı
Bu benim kız bebek bulantısı mı demir hapı bulantısı mı onu da çözemedim . İlk üç ay bulantısız geçirip şimdiyi bulması çok tuhaf gerçektenBen kullaniyorum bende kabizlik yapti bulanti yapmadi kabizligida hallettim sayilir bol su ve kayisi ile
Çok yordum seni ama ultrasonsaki ölçülere göre mi yapıldı ikili test yaptırmadınmı31 yasindayim bizim ense kalinligi sikintiliydi 3.04mm cikmisti yuksek riskli sonuc cikti gen testi temiz geldi ve sonra ense kalinligida geriledi
Kimde yaptiriyosun canimm, bendemi orda yaptirsam acaba. Gecen sene ameliyat olmustum ordaDetaylı USG yi ben üniversite hastanesinde. Çapa da yaptırıyorum ücretsiz.
Tebrikler canım.. oğluşunu sağlıkla kucağına alacaksın.. normali ne bilmiyorum ama rahim ağzı sürekli kontrol edildiği için bebeğin güvende. sağlıklı bir şekilde büyüyor yuvasında..Merhaba kızlar sabah kontrolümüz vardı benim minnak ısrarla göstermedi cinsiyeti doktor epey uğraştı sonra vajinal bakınca görebildik bir erkek bebiş de benden geliyorRahim ağzı uzunluğum ölçüldü 35 mm çıktı doktorum gayet iyi dedi serklajı sorduğum zaman şu an gereksiz eğer bir kısalma görürsek o zaman yapmayı düşünürüz dedi ben yine de riske atmamak adına evde yatmaya devam edeceğim
Ultrasonda ense kalinligi yuksek cikinca kan testleride alindi onlar normaldi ama enseden sebep riskli cikti sonucumuz. Sonra genoksta dna testi yaptirdim. Ne yormasi kuzum olurmu icini rahat tut biseycik cikmaz allahin izniyleÇok yordum seni ama ultrasonsaki ölçülere göre mi yapıldı ikili test yaptırmadınmı
Benimde bulantılar 3.aydn sonra yogunlasti herkesin azalir benim artti diye düşünüyordum ama bizim bebis erkekBu benim kız bebek bulantısı mı demir hapı bulantısı mı onu da çözemedim . İlk üç ay bulantısız geçirip şimdiyi bulması çok tuhaf gerçekten
İşte o demir hapının suçu buBenimde bulantılar 3.aydn sonra yogunlasti herkesin azalir benim artti diye düşünüyordum ama bizim bebis erkek
Ben hamile kalmadan önce, bir kaç ay inanılmaz kötü besleniyordum. Kortizon da kullandığım için suçu hep ona atıyordum. Sonuçta aşırı kilo aldım. Ama daha da önemlisi kolestrol tavan yapmış ve üç aylık şeker ortalamam evlere şenlikti. Bazen bu bebek hayatımı kurtarmış olabilir diye düşünüyorum.. şimdi arada kaçamak yapıyorum ama her gün hesap verdiğim için çoğu faydasız şeye veda ettimVe canım sürekli abur cubur faydadız acayip şeyler istiyosiz de böyle misiniz kızlar ya
Bi dogrulmadi totomuz bulanti kusma hersey varİşte o demir hapının suçu bu
Geçmiş olsun.. umarım aldığın ilaçlar bir an önce etki eder ve kanama kesilir. Hamileliğin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde devam ederBugün yine kanamam olduve büyük bir parça da geldi. Doktor prolutan ve progestan iğne yazdı toplam 10 adet. Ama anlamıyorum durmuyor kanama sabahtan beri en kötüsü ne olduğunu bilmeme belirsizliği
Test sonucun umarım iyi gelecek canım. Burada benzer şeyler yaşayanlar oldu hepsi iyi sonuç alarak rahatladı.. şimdi sıra sende.. sen de rahatlarsın umarımKızlar attım size grafikle beraber sonuçta mide bulandırıyor yarın genoksa kan vericem hayırlısı artık
Bende doktoruma sordum demir hapini yatmadan once icsem olurmu diyee olur dedii, sabah yoksa midemi bulandiriyor benimdeİşte o demir hapının suçu bu
bende yiyorum ya şahsen bende sağlıksız beslenenlerdenim aslında abur cuburda çok yrmıorum ama sağlıklı şeylerde yemiorum ya yani şöyle aman bugün sütümü içeyim yoğrdumu yeyim durumu hiç yok bende :)Peki bunu okumam tam arkadan noodle kokusunun geldigi an olmasiii
Aklimdan geciriyordum tam bitane yesem diyee:))
Yanii ben hem saglikli beslenmeye calisiyorumm meyve sebze agirliklii ama abur cuburumda eksik kalmiyo pekbende yiyorum ya şahsen bende sağlıksız beslenenlerdenim aslında abur cuburda çok yrmıorum ama sağlıklı şeylerde yemiorum ya yani şöyle aman bugün sütümü içeyim yoğrdumu yeyim durumu hiç yok bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?