2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben de hem sağlıklı besleniyorum hem de abur cuburdan geri kalmıyorum
Ben de hiç bulantı yok canım önceki hamileliğimde kızdı onda da olmamıştı cinsiyetle alakası yok bulantının

Tebrikler canım.. oğluşunu sağlıkla kucağına alacaksın.. normali ne bilmiyorum ama rahim ağzı sürekli kontrol edildiği için bebeğin güvende. sağlıklı bir şekilde büyüyor yuvasında..
Çok sağ ol canım şu an normal sınırda sıkıntı yok inşallah hep böyle devam eder

Canım çok zaman geçti üzerinden mesajını alinyilayip bırakmışım mekanı cennet ilsun annenin ben de okudum.Allah haberdar eylesin

Merhaba kızlar 10 gündür ugrayamadim herkes iyidir inşallah. Bebelerin totosuna iyice can gelmistir artık pazartesi cinsiyet için doktor randevumuz vardı, doktor yazdı zarfa koydu ama kızım öğrendi cinsiyeti düne kadar zor tuttu içinde dün akşam aile arasında küçük bir organizasyonla öğrendik. Bir erkek de benden geliyor. AryaEvaninAnnesi kuzum hislerin doğru çıktı

Benim içtiğim de ferro sanol mu ne öyle bi kapsül yok yaa yutamıyorum resmen ben büyük ilaç içemem normalde afedersiniz hep bi öğürmeyle geçiyor o ilaç içme zamanım sonrada midem bulanıyor zaten beni de biraz kabız yaptı bide rengini değiştirdi sağolsun burda arkadaşlar uyarmıştı renk siyah olacak konusunda onlar sayesinde o konuda korkmadım

yazın elbiselerimi giyerim bi şekilde geçer dedim ama yaz gelmedi bize henüz işe giyecek kıyafet bulamıyorum. şimdiden böyleyse doğuma 100 kg olurum diye korkuyorum falan
inşallah çıkar sizinde
Yazi görmeden tekrar kişa girecegiz galiba.
Kiyafet sorunu hepimizin sorunu

Maşallah erkek oldugu kesinlesti demek ki saglikla gelsin kuzu
Bize daha iki hafta var günler geçmiyor

Kimde yaptiriyosun canimm, bendemi orda yaptirsam acaba. Gecen sene ameliyat olmustum orda Kendi doktorlarimiz bisey dermi acaba baska bi hastanede yaptirinca? Medipol megaya gidiyorum normalde
Canım 12 hafta sonrası gebe polikliniğine randevu alınabiliyor internetten ya da telefondan ikisinin de kontenjanı ayrı denersin. Gidince muayne oluyorsun. Bir sürü testi baştan yaptır diye veriyorlar kağıtlarını eline ama ben bidaha gitmicem diye yaptırmadım. Yoksa hastaneyi 4 dönmem lazım olanları tekrar istedi. kan grubu mesela hemde yeni kadın doğum orada yaptırmıştı değişecek sanki. Sonra detaylı USG için de vezneden kayıt yaptırmak için kağıt verdi. Sadece onun girişini yaptırdım testleri yaptırmadım. Detaylıuıda yaptırıp daha da gitmem. Dr seçmiyorsun gün veriyor kime denk gelirse. Birde normal muayenesinde ultrason kağıdı vermiyor ekran kendine dönük. Bu da öyle olur muhtemelen. Kendi drun bişey demez ne diyecek sonuçta uzmanı yapıyor. Çok yazdım ama böyle kızımda özelde çok para verdim oğlumda çapada yapmışlardı yine.

Kızlar sık idrar gitme hissi hisseden var mı hafif Oray baskı gibi hisseden falan, enfeksiyon yok bugün baktırdım dün de randevumuz vardı zaten bugün çok oldu bu tuvalet olayı ve baskı ilk defa anlamadım
Üşütmüş olabilir misin. artık rahim yukarı çıkıyor baskı azalmıştır.

Ooo baya ismiss :)) tesekkur ederimm anlattigin icin, benimde orda bi kadin dogum doktorum vardi aslinda Ozlem hanim ama suan bakarmi bilmiyorum okadar zamanim yokk malesef once normal muayene filann, 20sinde gidiyorumm. Ben en iyisi suanki hastNede yapiyimm, ucreti nedir bilmiyorum gercii bide doktorum bendende ayni gune randevu al dedi gormek istiyorum diyee, acaba ikisinede ayri ayri ucretmi oducemm

Normal muayenem 425₺ / detYli vardir 1500 civari bence

Göbeğim çıkmadan önce ben de hamile hissetmiyordum canım ama 5.aya girince bir anda ağırlaştım sanki şu an yürürken bile farklı hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…