- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.281
Ben de hem sağlıklı besleniyorum hem de abur cuburdan geri kalmıyorumbende yiyorum ya şahsen bende sağlıksız beslenenlerdenim aslında abur cuburda çok yrmıorum ama sağlıklı şeylerde yemiorum ya yani şöyle aman bugün sütümü içeyim yoğrdumu yeyim durumu hiç yok bende :)
Ben de hiç bulantı yok canım önceki hamileliğimde kızdı onda da olmamıştı cinsiyetle alakası yok bulantınınBu zamana kadar kusmadım ama biliyorum kendime nazar değdirip kusacağım.Bu aralar sabahları baya miğdem bulanıo kahvaltı yapıorum dahada çok artıyor bide kahvaltıdan kalkıorum ama sanki hiç bişey yememişim miğdem kazınıo resmen.Bu bulantılar kan ilacından mı ki bide ben onuda içemiorum ki toplasan 3 defa anca içtim doktora gideli 1.5 Hafta olducinsiyeti erkek olanlar sizde bulantılar nasıl
Çok sağ ol canım şu an normal sınırda sıkıntı yok inşallah hep böyle devam ederTebrikler canım.. oğluşunu sağlıkla kucağına alacaksın.. normali ne bilmiyorum ama rahim ağzı sürekli kontrol edildiği için bebeğin güvende. sağlıklı bir şekilde büyüyor yuvasında..
Canım çok zaman geçti üzerinden mesajını alinyilayip bırakmışım mekanı cennet ilsun annenin ben de okudum.Allah haberdar eylesinHamişler sizden bir isteğim olucakti bugun annemin ölüm yıl dönumü 22.06.2018 de kaybettigimiz icin.Lutfen en azindan bir fatiha okuyabilir misiniz annem için Annemin adı İPEK benim adım da Merve Okursanız çoook mutlu olurum okuyanlardan Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim sana ne müjde vereyim cnm ya yarın 11 de kan vereceğim inşallah çifte bayram yaşarız
Benim içtiğim de ferro sanol mu ne öyle bi kapsül yok yaa yutamıyorum resmen ben büyük ilaç içemem normalde afedersiniz hep bi öğürmeyle geçiyor o ilaç içme zamanım sonrada midem bulanıyor zaten beni de biraz kabız yaptı bide rengini değiştirdi sağolsun burda arkadaşlar uyarmıştı renk siyah olacak konusunda onlar sayesinde o konuda korkmadımSelamlar kızlar bu demir hapı beni bitirdi sabah içtim olmadı akşam yemeğimden önce içtim olmadı gece içtim yok yine bulantı yapıyor sizler ne durumdasınız gyno ferro muydu adı şu pembe hap. Kullanıp da midesi bulanmayan var mı
Güzel sonuçlar alacaksın inşallah canımTeşekkür ederim kızlar
Sağol arkadaşım Allah razı olsun bana dua edin on yıldır çok yoruldukGüzel sonuçlar alacaksın inşallah canımStres yapma o testler kesin sonuç değil zaten herşey normal bence içini ferah tut
Yazi görmeden tekrar kişa girecegiz galiba.yazın elbiselerimi giyerim bi şekilde geçer dedim ama yaz gelmedi bize henüz işe giyecek kıyafet bulamıyorum. şimdiden böyleyse doğuma 100 kg olurum diye korkuyorum falan
inşallah çıkar sizinde
Maşallah erkek oldugu kesinlesti demek ki saglikla gelsin kuzuBizde bugün oğluşumuzu gördük, kontrolümüz vardı. 15+6 yız bugün bebiş 6 gün ileride çıktı. 15 cm ve 153 gr olmuş. Bu dr de erkek dedi. Ayaklar havada kıpır kıpırdı. Aşık olduğum adamı görmeye gider gibi heyecanlandırıyor bu çocuk beniErkek anası aşkı yükleniyor
Canım 12 hafta sonrası gebe polikliniğine randevu alınabiliyor internetten ya da telefondan ikisinin de kontenjanı ayrı denersin. Gidince muayne oluyorsun. Bir sürü testi baştan yaptır diye veriyorlar kağıtlarını eline ama ben bidaha gitmicem diye yaptırmadım. Yoksa hastaneyi 4 dönmem lazım olanları tekrar istedi. kan grubu mesela hemde yeni kadın doğum orada yaptırmıştı değişecek sanki. Sonra detaylı USG için de vezneden kayıt yaptırmak için kağıt verdi. Sadece onun girişini yaptırdım testleri yaptırmadım. Detaylıuıda yaptırıp daha da gitmem. Dr seçmiyorsun gün veriyor kime denk gelirse. Birde normal muayenesinde ultrason kağıdı vermiyor ekran kendine dönük. Bu da öyle olur muhtemelen. Kendi drun bişey demez ne diyecek sonuçta uzmanı yapıyor. Çok yazdım ama böyle kızımda özelde çok para verdim oğlumda çapada yapmışlardı yine.Kimde yaptiriyosun canimm, bendemi orda yaptirsam acaba. Gecen sene ameliyat olmustum ordaKendi doktorlarimiz bisey dermi acaba baska bi hastanede yaptirinca? Medipol megaya gidiyorum normalde
19. Haftaya girdim yolun yarısıKızlar an itibariyle 18 haftalık olduk Allah’ın izniyle Allah hepimize bu süreci sağsalim geçirmeyi nasip etsin
Üşütmüş olabilir misin. artık rahim yukarı çıkıyor baskı azalmıştır.Kızlar sık idrar gitme hissi hisseden var mı hafif Oray baskı gibi hisseden falan, enfeksiyon yok bugün baktırdım dün de randevumuz vardı zaten bugün çok oldu bu tuvalet olayı ve baskı ilk defa anlamadım
Çok su içiyorum hep bilemedim ama sürekli varmış hissi kötüÜşütmüş olabilir misin. artık rahim yukarı çıkıyor baskı azalmıştır.
Ooo baya ismiss :)) tesekkur ederimm anlattigin icin, benimde orda bi kadin dogum doktorum vardi aslinda Ozlem hanim ama suan bakarmi bilmiyorumCanım 12 hafta sonrası gebe polikliniğine randevu alınabiliyor internetten ya da telefondan ikisinin de kontenjanı ayrı denersin. Gidince muayne oluyorsun. Bir sürü testi baştan yaptır diye veriyorlar kağıtlarını eline ama ben bidaha gitmicem diye yaptırmadım. Yoksa hastaneyi 4 dönmem lazım olanları tekrar istedi. kan grubu mesela hemde yeni kadın doğum orada yaptırmıştı değişecek sanki. Sonra detaylı USG için de vezneden kayıt yaptırmak için kağıt verdi. Sadece onun girişini yaptırdım testleri yaptırmadım. Detaylıuıda yaptırıp daha da gitmem. Dr seçmiyorsun gün veriyor kime denk gelirse. Birde normal muayenesinde ultrason kağıdı vermiyor ekran kendine dönük. Bu da öyle olur muhtemelen. Kendi drun bişey demez ne diyecek sonuçta uzmanı yapıyor. Çok yazdım ama böyle kızımda özelde çok para verdim oğlumda çapada yapmışlardı yine.
Göbeğim çıkmadan önce ben de hamile hissetmiyordum canım ama 5.aya girince bir anda ağırlaştım sanki şu an yürürken bile farklı hissediyorumKızlar aranızda hamile hissetmeyen. Göbeği olmayan belirtisi olmayan yok mu.
Rahat batıyor demeyin ama şaka gibi yani evhamlı ni tipim zaten bide karın falan da sertleşme bile yok. Bi de ikinci cocugum yani sözde tecrübeliyim sjsjsjsjsjs
Amiin Allah razı olsunCanım çok zaman geçti üzerinden mesajını alinyilayip bırakmışım mekanı cennet ilsun annenin ben de okudum.Allah haberdar eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?