2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Evet kabizlik olunca karnım sertleşiyor ve kasik agrisi cok fazla oluyor malesef
Bir tane yemek var adini soylemim onu yiyince beni hemen felaket derecede tuvalete cikariyodu. Bugun sirf tuvalete cikabileyim diye o yemekten yedim ama bana mısın demiyor kabızlık. O yuzden d vitamini ilacimi falan biraktim bugun

Dostlar kasık ağrım kramp şeklinde çok fazla giriyor bi kaç gündür yrrimden ani kalkınca biraz fazla yürüyünce kusunca çok oturunca. Şiddetlide oluyo ama çabuk geçiyo. Şuanda da adet sancısı gibi sanki. Bunları sizler de yaşadınız mı.

Kizlar kabizligin bitmesi icin tuvalete cikabilmek icin ne yiyip icmemi tavsiye edersinizz veya siz neler yapiyorsunuz serii taktiiiikk

Canim birkac gündur bende de şiddetli kasik agrisi vardi.
Tek tarafli sag kasigimda bacagima vuran bir agriydi adim attikca zonkluyordu uzaninca geçiyordu. çok ayakta durup yoruldum ondan diye dusundum.
Bugun hep oturup yattim ayakta cok durmadi kendimi yormadim agrim olmadi.

Valla canim ben son 1 bucuk aydir surekli sanci cekiyorum bazen karnimda bazen kasıklarımda. Ve hafif sanci da olmuyo agrim yuksek oluyo cogu zaman ama benimki cogunlukla stresten sıkıntıdan kaynakli oluyo

Kizlar kabizligin bitmesi icin tuvalete cikabilmek icin ne yiyip icmemi tavsiye edersinizz veya siz neler yapiyorsunuz serii taktiiiikk
Taze kayısııı bikaç gündür evde yok almayı da unutmuşuz kabız oldum yine. Ben düzeldim sanıyodum meğer kayısı sürekli tükettiğim için çıkabiliyormuşum tuvalete

Bende özellikle yatarken hapşırdığımda ve çok yürüdüğümde oluyor. 17.haftadayım hala devamke

Aynen ama içindeki ayı söylemek lazımmış zaten doldurduğu ayı degil. 38 haftalık bebek 8 aylık olmuyor sonuçta 9.ayda doğmuş oluyor yoksa 41. haftada 9 aylık demek gerekirdi
Resmen aydınlandım sağol canım valla hiç bilmiyodum ben 2 hafta öncesine kadar 3aylık diyordum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…