- 4 Şubat 2015
- 370
- 576
- 103
- 27
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.301
Bir tane yemek var adini soylemim onu yiyince beni hemen felaket derecede tuvalete cikariyodu. Bugun sirf tuvalete cikabileyim diye o yemekten yedim ama bana mısın demiyor kabızlık. O yuzden d vitamini ilacimi falan biraktim bugunEvet kabizlik olunca karnım sertleşiyor ve kasik agrisi cok fazla oluyor malesef
5 aya girince miGöbeğim çıkmadan önce ben de hamile hissetmiyordum canım ama 5.aya girince bir anda ağırlaştım sanki şu an yürürken bile farklı hissediyorum
Canim birkac gündur bende de şiddetli kasik agrisi vardi.Dostlar kasık ağrım kramp şeklinde çok fazla giriyor bi kaç gündür yrrimden ani kalkınca biraz fazla yürüyünce kusunca çok oturunca. Şiddetlide oluyo ama çabuk geçiyo. Şuanda da adet sancısı gibi sanki. Bunları sizler de yaşadınız mı.
Valla canim ben son 1 bucuk aydir surekli sanci cekiyorum bazen karnimda bazen kasıklarımda. Ve hafif sanci da olmuyo agrim yuksek oluyo cogu zaman ama benimki cogunlukla stresten sıkıntıdan kaynakli oluyoDostlar kasık ağrım kramp şeklinde çok fazla giriyor bi kaç gündür yrrimden ani kalkınca biraz fazla yürüyünce kusunca çok oturunca. Şiddetlide oluyo ama çabuk geçiyo. Şuanda da adet sancısı gibi sanki. Bunları sizler de yaşadınız mı.
Nar suyu , karpuz işe yariyor.Kizlar kabizligin bitmesi icin tuvalete cikabilmek icin ne yiyip icmemi tavsiye edersinizz veya siz neler yapiyorsunuz serii taktiiiikk
Yok ben artik ilac icmek istemiyorum bugun basim agridi parol bile icmedim.zaten kolay kolay ilac icmem. O yuzden yiceklerle iceceklerle caresine bakmaya calisiyorumNar suyu , karpuz işe yariyor.
Cok zorlarsa nadiren ilac kullaniyorum doktor vermisti.
O zaman nar suyu ve karpuzYok ben artik ilac icmek istemiyorum bugun basim agridi parol bile icmedim.zaten kolay kolay ilac icmem. O yuzden yiceklerle iceceklerle caresine bakmaya calisiyorum
Taze kayısıııKizlar kabizligin bitmesi icin tuvalete cikabilmek icin ne yiyip icmemi tavsiye edersinizz veya siz neler yapiyorsunuz serii taktiiiikk
Ben ikili testte öğrenmiştim yani 13+2deBir sorumda şu: cinsiyeti öğrenmeye kaçıncı hafta gitmek gerekir
Bende özellikle yatarken hapşırdığımda ve çok yürüdüğümde oluyor. 17.haftadayım hala devamkeDostlar kasık ağrım kramp şeklinde çok fazla giriyor bi kaç gündür yrrimden ani kalkınca biraz fazla yürüyünce kusunca çok oturunca. Şiddetlide oluyo ama çabuk geçiyo. Şuanda da adet sancısı gibi sanki. Bunları sizler de yaşadınız mı.
Kuzum 18-19-20-21. haftalar 5.ay diye geçer bazı aylar 4 bazıları 5 hafta sayılır. Direkt 16-20 diye gitmiyor ay hesabı5 aya girince mikiz suan daha 4 buçuğuz haaa daha 5 olmamiza 2 hafta var
Enee haftaya Çarşamba 5aylık oldum mu dicem kendimeKuzum 18-19-20-21. haftalar 5.ay diye geçer bazı aylar 4 bazıları 5 hafta sayılır. Direkt 16-20 diye gitmiyor ay hesabı
Evet öyle oluyor. 5 aylık diyince bana da çok geliyor şu an 5e girdi diye söylüyorum veya haftasını ama haftadan anlamıyor herkesEnee haftaya Çarşamba 5aylık oldum mu dicem kendimetam 18haftalık oluyoruz
Evet ya ben hep hafta söylüyorum YANİ KAÇ AYLIK diye soruyolarEvet öyle oluyor. 5 aylık diyince bana da çok geliyor şu an 5e girdi diye söylüyorum veya haftasını ama haftadan anlamıyor herkes
Aynen ama içindeki ayı söylemek lazımmış zaten doldurduğu ayı degil. 38 haftalık bebek 8 aylık olmuyor sonuçta 9.ayda doğmuş oluyor yoksa 41. haftada 9 aylık demek gerekirdiEvet ya ben hep hafta söylüyorum YANİ KAÇ AYLIK diye soruyolar
Resmen aydınlandım sağol canımAynen ama içindeki ayı söylemek lazımmış zaten doldurduğu ayı degil. 38 haftalık bebek 8 aylık olmuyor sonuçta 9.ayda doğmuş oluyor yoksa 41. haftada 9 aylık demek gerekirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?