2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Büyük ihtimalle canım ama 1500 yoktur 1000 lira filan ödersiniz
Bir sorumda şu: cinsiyeti öğrenmeye kaçıncı hafta gitmek gerekir
13. Haftada erkek olmasına rağmen bebiş sadece tahminde bulundu bugün 15+3 kesin olarak öğrendik 15. Haftada git bence canım

Kuzum 18-19-20-21. haftalar 5.ay diye geçer bazı aylar 4 bazıları 5 hafta sayılır. Direkt 16-20 diye gitmiyor ay hesabı
Ben de son adete göre ay geçince diyordum. 4 ay doldu diye 4 diyordum 5 diyeyim bari birden büyüdüm. Dün de teyzem kaç aylık oldun kocaman görünüyor karnın karnını öne mi çıkarıyorsun çok çıkmış diyor yok dedim normali bu

Çok teşekkür ederim sana ne müjde vereyim cnm ya yarın 11 de kan vereceğim inşallah çifte bayram yaşarız
Kuzum bu konuda kalbim emin ol çok ferah. O müjdeyi vereceğine eminim. Benim yaş riskim de 238 çıktı inan olsun hiç önemsemedim. Kaç arkadaşın tertemiz çıktı biliyorsun.
Gözün aydın canım, maşallah bir oğluşumuz daha geliyor huhii
Kızlar sık idrar gitme hissi hisseden var mı hafif Oray baskı gibi hisseden falan, enfeksiyon yok bugün baktırdım dün de randevumuz vardı zaten bugün çok oldu bu tuvalet olayı ve baskı ilk defa anlamadım
Ben ben ben. Damacanayı ağzıma dayasam daha iyi o derece çok su içiyorum sonra sabaha kadar wc tempo.
Kuzum senin haftanda kasık ağrılarım çoktu. Bu hafta yok denecek kadar az. Yorulunca ağrıyor ama.
Bir sorumda şu: cinsiyeti öğrenmeye kaçıncı hafta gitmek gerekir
Ben erkek bebek annesi olduğum için mi bilmiyorum. 13+5 de öğrendim.
Kizlar kabizligin bitmesi icin tuvalete cikabilmek icin ne yiyip icmemi tavsiye edersinizz veya siz neler yapiyorsunuz serii taktiiiikk
Eşim kronik kabız ne macunlar yedirdim kışın anca iyi geliyordu. Şu an sabahları 3 yaş kayısı yiyor üstüne su ve kahvaltı yaptırıyorum anında görüntü ilk günden işe yaradı.

Günaydın kızlar ben size bişey sormak istiyorum ama benim tansiyonum sürekli düşük bu durumu yaşayan var mi baska sürekli 9-5 yada 8-5 hep öyle nabız da yüksek 98 falan korkuyorum vücudum da ters giden bişey mi var diye bana lütfen yardımcı olun canlarım sizi çok seviyorum şimdiden teşekkürler iyi günler

Geceden beri uyku uyumadım canım vücudum paçavra gibi Allah razı olsun senden birde 17 gün olmuş muayene olmadığım kadın dün ultrasona almadı bidaha bayramdan sonra diyor test sonucu gelsin diyor madem öyle erken çağırsaydım test Çıkalı 15 gün olmuş testi verdiğimizde dediki önemli bişey olursa arıyoruz hemen dedi birde doktor değiştireceğim

Benimde kızamıkçık sürecim tam bir kabustu. Özele gittik erken öğrenelim diye rezil ettiler süreci. Asla sen ne hissediyorsun hiç önemsemiyorlar. Ama sabrın solu selamettir. Sakın gardını düşürme cidden o düşüncelerden çık yoksa zaman geçmez. Sev bebeğini konuş Allahın izniyle ferahlayacaksın.

Günaydın, bende hamileliğin başından beri düşük tansiyonluyum. 3 farklı doktora sordum 3ude bu bizim istediğimiz bisey, yüksek olmasın yeter ki dedi. Şuan 9 6 olunca artık normal geliyor alıştım. 8 5 olunca baş ağrısı yapıyor o kadar

Benim genetik olarak düşük hep bu sekilde kormma yükselmesinden iyidir

LCW de çark vardı dün %40 indirim çıktı ben de elbise tulum şort pantolon bi tane de mayo aldım 400 TL tuttu

Normal canım ben 7.3 görüp fenalaştım bile. Doktoruma yazdım ayaklarını uzat dinlen. Düşük kan basıncı bebeğin güzel beslendiğine işaret olur dert etme ama bayılıp bir yerlerini vurma dedi

Hayırlı olsun canım gerçekten ters olmuşyorucu bir iş değildir inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…