- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.321
Büyük ihtimalle canım ama 1500 yoktur 1000 lira filan ödersinizOoo baya ismiss :)) tesekkur ederimm anlattigin icin, benimde orda bi kadin dogum doktorum vardi aslinda Ozlem hanim ama suan bakarmi bilmiyorumokadar zamanim yokk malesef once normal muayene filann, 20sinde gidiyorumm. Ben en iyisi suanki hastNede yapiyimm, ucreti nedir bilmiyorum gercii bide doktorum bendende ayni gune randevu al dedi gormek istiyorum diyee, acaba ikisinede ayri ayri ucretmi oducemm
Normal muayenem 425₺ / detYli vardir 1500 civari bence
13. Haftada erkek olmasına rağmen bebiş sadece tahminde bulundu bugün 15+3 kesin olarak öğrendik 15. Haftada git bence canımBir sorumda şu: cinsiyeti öğrenmeye kaçıncı hafta gitmek gerekir
İşte o ben kaç aylık sorusuna 3.5 ay diyorumResmen aydınlandım sağol canımvalla hiç bilmiyodum ben 2 hafta öncesine kadar 3aylık diyordum kendime
Resmen aydınlandım sağol canımvalla hiç bilmiyodum ben 2 hafta öncesine kadar 3aylık diyordum kendime
Ay ne demek benim de çok kafam karışıyordu kızlar araştırdım o yüzden
Sabah aç karna yaş kayısı yesenKizlar kabizligin bitmesi icin tuvalete cikabilmek icin ne yiyip icmemi tavsiye edersinizz veya siz neler yapiyorsunuz serii taktiiiikk
Ben de son adete göre ay geçince diyordum. 4 ay doldu diye 4 diyordum 5 diyeyim bariKuzum 18-19-20-21. haftalar 5.ay diye geçer bazı aylar 4 bazıları 5 hafta sayılır. Direkt 16-20 diye gitmiyor ay hesabı
Kuzum bu konuda kalbim emin ol çok ferah. O müjdeyi vereceğine eminim. Benim yaş riskim de 238 çıktı inan olsun hiç önemsemedim. Kaç arkadaşın tertemiz çıktı biliyorsun.Çok teşekkür ederim sana ne müjde vereyim cnm ya yarın 11 de kan vereceğim inşallah çifte bayram yaşarız
Gözün aydın canım, maşallah bir oğluşumuz daha geliyor huhiiMerhaba kızlar 10 gündür ugrayamadim herkes iyidir inşallah. Bebelerin totosuna iyice can gelmistir artıkpazartesi cinsiyet için doktor randevumuz vardı, doktor yazdı zarfa koydu ama kızım öğrendi cinsiyeti düne kadar zor tuttu içinde dün akşam aile arasında küçük bir organizasyonla öğrendik. Bir erkek de benden geliyor. AryaEvaninAnnesi kuzum hislerin doğru çıktı
Ben ben ben. Damacanayı ağzıma dayasam daha iyi o derece çok su içiyorum sonra sabaha kadar wc tempo.Kızlar sık idrar gitme hissi hisseden var mı hafif Oray baskı gibi hisseden falan, enfeksiyon yok bugün baktırdım dün de randevumuz vardı zaten bugün çok oldu bu tuvalet olayı ve baskı ilk defa anlamadım
Kuzum senin haftanda kasık ağrılarım çoktu. Bu hafta yok denecek kadar az. Yorulunca ağrıyor ama.Dostlar kasık ağrım kramp şeklinde çok fazla giriyor bi kaç gündür yrrimden ani kalkınca biraz fazla yürüyünce kusunca çok oturunca. Şiddetlide oluyo ama çabuk geçiyo. Şuanda da adet sancısı gibi sanki. Bunları sizler de yaşadınız mı.
Ben erkek bebek annesi olduğum için mi bilmiyorum. 13+5 de öğrendim.Bir sorumda şu: cinsiyeti öğrenmeye kaçıncı hafta gitmek gerekir
Eşim kronik kabız ne macunlar yedirdim kışın anca iyi geliyordu. Şu an sabahları 3 yaş kayısı yiyor üstüne su ve kahvaltı yaptırıyorum anında görüntü ilk günden işe yaradı.Kizlar kabizligin bitmesi icin tuvalete cikabilmek icin ne yiyip icmemi tavsiye edersinizz veya siz neler yapiyorsunuz serii taktiiiikk
Yolu yariladin sayılır maşallah sana darısı bizlere canımEnee haftaya Çarşamba 5aylık oldum mu dicem kendimetam 18haftalık oluyoruz
Geceden beri uyku uyumadım canım vücudum paçavra gibi Allah razı olsun senden birde 17 gün olmuş muayene olmadığım kadın dün ultrasona almadı bidaha bayramdan sonra diyor test sonucu gelsin diyor madem öyle erken çağırsaydım test Çıkalı 15 gün olmuş testi verdiğimizde dediki önemli bişey olursa arıyoruz hemen dedi birde doktor değiştireceğimKuzum bu konuda kalbim emin ol çok ferah. O müjdeyi vereceğine eminim. Benim yaş riskim de 238 çıktı inan olsun hiç önemsemedim. Kaç arkadaşın tertemiz çıktı biliyorsun.
Gözün aydın canım, maşallah bir oğluşumuz daha geliyor huhii
Ben ben ben. Damacanayı ağzıma dayasam daha iyi o derece çok su içiyorum sonra sabaha kadar wc tempo.
Kuzum senin haftanda kasık ağrılarım çoktu. Bu hafta yok denecek kadar az. Yorulunca ağrıyor ama.
Ben erkek bebek annesi olduğum için mi bilmiyorum. 13+5 de öğrendim.
Eşim kronik kabız ne macunlar yedirdim kışın anca iyi geliyordu. Şu an sabahları 3 yaş kayısı yiyor üstüne su ve kahvaltı yaptırıyorum anında görüntü ilk günden işe yaradı.
Benimde kızamıkçık sürecim tam bir kabustu. Özele gittik erken öğrenelim diye rezil ettiler süreci. Asla sen ne hissediyorsun hiç önemsemiyorlar. Ama sabrın solu selamettir. Sakın gardını düşürme cidden o düşüncelerden çık yoksa zaman geçmez. Sev bebeğini konuş Allahın izniyle ferahlayacaksın.Geceden beri uyku uyumadım canım vücudum paçavra gibi Allah razı olsun senden birde 17 gün olmuş muayene olmadığım kadın dün ultrasona almadı bidaha bayramdan sonra diyor test sonucu gelsin diyor madem öyle erken çağırsaydım test Çıkalı 15 gün olmuş testi verdiğimizde dediki önemli bişey olursa arıyoruz hemen dedi birde doktor değiştireceğim
Tşk ederim canımYeni işin Sana bol kazanç getirsin cnm çocuk bereketiyle gelir
Günaydın, bende hamileliğin başından beri düşük tansiyonluyum. 3 farklı doktora sordum 3ude bu bizim istediğimiz bisey, yüksek olmasın yeter ki dedi. Şuan 9 6 olunca artık normal geliyor alıştım. 8 5 olunca baş ağrısı yapıyor o kadarGünaydın kızlar ben size bişey sormak istiyorum ama benim tansiyonum sürekli düşük bu durumu yaşayan var mi baska sürekli 9-5 yada 8-5 hep öyle nabız da yüksek 98 falan korkuyorum vücudum da ters giden bişey mi var diye bana lütfen yardımcı olun canlarım sizi çok seviyorum şimdiden teşekkürler iyi günler
Benim genetik olarak düşük hep bu sekilde kormma yükselmesinden iyidirGünaydın kızlar ben size bişey sormak istiyorum ama benim tansiyonum sürekli düşük bu durumu yaşayan var mi baska sürekli 9-5 yada 8-5 hep öyle nabız da yüksek 98 falan korkuyorum vücudum da ters giden bişey mi var diye bana lütfen yardımcı olun canlarım sizi çok seviyorum şimdiden teşekkürler iyi günler
LCW de çark vardı dün %40 indirim çıktıGünaydın kızlar. Pazartesi işe başlıyorum. Hamileyken iş teklifi alan duydunuz muşimdi tutuştum ne giyeceğim diye. Elbise almak şart oldu. Hamile pantolonlarından almıştım ama daha karnım uygun değil düşüyor pantolon
Normal canım ben 7.3 görüp fenalaştım bile. Doktoruma yazdım ayaklarını uzat dinlen. Düşük kan basıncı bebeğin güzel beslendiğine işaret olur dert etme ama bayılıp bir yerlerini vurma dediGünaydın kızlar ben size bişey sormak istiyorum ama benim tansiyonum sürekli düşük bu durumu yaşayan var mi baska sürekli 9-5 yada 8-5 hep öyle nabız da yüksek 98 falan korkuyorum vücudum da ters giden bişey mi var diye bana lütfen yardımcı olun canlarım sizi çok seviyorum şimdiden teşekkürler iyi günler
Hayırlı olsun canım gerçekten ters olmuşGünaydın kızlar. Pazartesi işe başlıyorum. Hamileyken iş teklifi alan duydunuz muşimdi tutuştum ne giyeceğim diye. Elbise almak şart oldu. Hamile pantolonlarından almıştım ama daha karnım uygun değil düşüyor pantolon
Yeni üyelere 300 e 100 indirim oluyor bir de. ben de boş mail adresim vardı onla üye oldum çocuklara yazlık aldım iyi uyguna gelmiş oldu.LCW de çark vardı dün %40 indirim çıktıben de elbise tulum şort pantolon bi tane de mayo aldım 400 TL tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?