- 9 Nisan 2019
- 423
- 344
- 103
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.261
Yok ya dönmeyeceğiz gidip hastaneye sorayım olmadı özele giderimKuzum perinatalog bulman lazım belki özel bi klineğe gidebilirsin orda uzun süre kalıcak mısın olmadı doktorunu haber et 1 2 hafta sonra kendi şehrine dönüceksen belki o kendi hastanesinde yada başka bi uzmana yönlendirir
Belki üni hastanesine gidip durumu anlattığında arada boşluk varsa randevu verirler ama yine 2 haftadan önce randevu ayarlaman zor çok yoğun hastaneler
Endişelerinde çok haklısın ama bu hamileliği daha iyi yaşamak için bunları güzel anılarla değiştirmek için sadece sen bir şey yapabilirsin. Bana söylemesi kolay hiç böyle bir tecrübem yok. Ama düşündüm ne yapardım diye.. daha önce bir sağlıksız hamileliğim olmuştu kalp sesi dinlemeye gidip ameliyata girmiştim dış gebelik şüphesi ile… bu hamileliğimde ilk kalp sesi dinlemeye giderken hiç kaygım yoktu. Çok rahattım . Ama şöyle bir şey yapıyordum. Ki hala yapıyorum. Kafamda geleceğe dair bir anı, bir an var.. mekanı içindeki hisleri ben kurguladım. Gelecek yaz da yapacağız umarım.. bu an hep aklımda, iyi hissetsem de kötü hissetsem de sık sık düşünüyor ve gülümsüyorum. Belki sana da böyle bir fikir yardımcı olabilir canım..Dün rüyalarla boğuştum o kadar kaygılı ve gerginim ki rüyalarıma yansımaması mümkün değil tabiKimseye söyleyemiyorum ama haftam ilerledikçe aşırı kaygı yaşıyorum önceki hamileliğimde olduğu gibi suyum gelecek kanamam olacak diye sürekli tetikteyim sürekli düşünüyorum aynı şeyleri yaşamaktan inanılmaz korkuyorum sanki her sene hamile kalacağım ama hiç bebeğimi kucağıma alamayacak gibi hissediyorum rüyamda da zaten önce 23. Haftada erken doğum yaptığımı görüyorum sonra doktora gidiyorum rahim ağzı uzunluğumu ölçüyor 60 mm diyor kafayı yemesem iyidir düşünmekten kusura bakmayın kimsenin moralini bozmak değil amacım ama sabahtan beri çok kötüyüm buradan başka paylaşabileceğim kimse yok
Herkes ailesinin kendi sevincine ortak olmasını ister.. eşinin umutları tuhaf bir anne tarafından kırılmış. Kendi çocuğuna böyle yapan torununa da dengesiz davranmış. İnsan hayret ediyor nasıl oluyor diye.. eşinin orta yol bulma teklifi de ailesi ile bağını koparmak istememesinden herhalde. Ama bebeğiniz gelip siz de kendi ailenizde bir çocuk büyütmeye başlayınca daha net anlayacak belki de seni.. nasıl anne olunur, çocuğun nasıl sarıp sarmalanır yaşaya yaşaya görecek belki de..Diger kizimizda da dolayli beddua etmisti , bu defa açık açık bir sürü beddua etmiş.
Cocugumuzun olmasini istemiyor kadin.
Eşime söyledim annen samimi degil o özürler sahte diye.
Eşim annem hatasini anladi pişman , birini kaybettik cocugumuz olacagini duyarsa sevinir dedi durdu.
Bir hevesle gitti , aile toplansin da söyleyim diye herkesin gelmesini beklemiş.
Sonuç annesinin beddualari.
Eşim de sinirlenmis o benim de cocugum ne dedigine dikkat et diye.
Kaynanam adam olup karini getiremiyorsun agzini kapatip susturamiyorsun cocugun...... dilimin varmadigi bir sürü beddua siralamis.
Eşim de gelmis annemle böyle olmaz oturup konusun halledin aranizdaki sorunu diyor.
Cocuguma beddua eden bir kadinin degil orta yol bulmaya cenazesine bile gitmem dedim.
Sağlıkla gelecek, kendini boş yere üzmüş de olmaOkul varken oylanıyordum tabi şimdi sürekli uzanıyorum sürekli vücudumu dinliyorum kayıp yaşadığım hafta da yaklaştıkça endişeler de artıyor bebeğimi strese sokmak istemiyorum ama elde değil kendimi oyalayacak bir şey bulmam lazım ama kafamı veremiyorum inşallah sağlıkla gelir de sadece kendimi boş yere üzmüş olmamla kalırım
Bisey cikmazz insallah canim cok gecmis olsun, havalar sicak oldugu icin bi soguk su ictigimizde benimde hemen bogazlarim acirr dun bende oyleydim ama bugun gecmis cok sukurKızlar selam dün gece benim de boğaz ağrım oldu. Başka belirtim yok. Boğazım tahriş olmuş gibi. Ateşim yok çok çok şükür. Biraz baş ağrım var. Babam diyaliz hastası olduğu için hemen gidip test verdim. Sonucu bekliyorum umarım negatifimdir. Hem babam hem bebeğim için. Kızımda 28. Haftada covid geçirdim ama o zaman ülkede test yoktu. Bana zatürre dediler. Ateşim çok yükseldi. Sonraki erken doğumu da buna bağladılar. O yüzden çok korkuyorum. Aşılarım var ama yine de sanki geçmişe gitmiş gibiyim. Dua edin nolur bizim için
Rabbim yardım etsin sıkma canını iyi düşün salgın var şuan herkes döküldü bol bol dinlen bi an önce toparlarsın inşKızlar selam dün gece benim de boğaz ağrım oldu. Başka belirtim yok. Boğazım tahriş olmuş gibi. Ateşim yok çok çok şükür. Biraz baş ağrım var. Babam diyaliz hastası olduğu için hemen gidip test verdim. Sonucu bekliyorum umarım negatifimdir. Hem babam hem bebeğim için. Kızımda 28. Haftada covid geçirdim ama o zaman ülkede test yoktu. Bana zatürre dediler. Ateşim çok yükseldi. Sonraki erken doğumu da buna bağladılar. O yüzden çok korkuyorum. Aşılarım var ama yine de sanki geçmişe gitmiş gibiyim. Dua edin nolur bizim için
Sağ ol canım birçoğumuzun kötü tecrübeleri var bunları düşünüp hem kendimiz hem bebeğimiz için anı zehir etmemek lazım söylediğin taktiği de deneyeceğim belki kafamı dağıtmamı modumu değiştirmemi sağlarEndişelerinde çok haklısın ama bu hamileliği daha iyi yaşamak için bunları güzel anılarla değiştirmek için sadece sen bir şey yapabilirsin. Bana söylemesi kolay hiç böyle bir tecrübem yok. Ama düşündüm ne yapardım diye.. daha önce bir sağlıksız hamileliğim olmuştu kalp sesi dinlemeye gidip ameliyata girmiştim dış gebelik şüphesi ile… bu hamileliğimde ilk kalp sesi dinlemeye giderken hiç kaygım yoktu. Çok rahattım . Ama şöyle bir şey yapıyordum. Ki hala yapıyorum. Kafamda geleceğe dair bir anı, bir an var.. mekanı içindeki hisleri ben kurguladım. Gelecek yaz da yapacağız umarım.. bu an hep aklımda, iyi hissetsem de kötü hissetsem de sık sık düşünüyor ve gülümsüyorum. Belki sana da böyle bir fikir yardımcı olabilir canım..
Geçmiş olsun canım aşıların olduğu için ve covidde artık ilk zamanki gibi ağır geçmediği için olsan bile çok hafif atlatırsın ama bence covid değilsin bazen oluyor öyle boğaz ağrısı gibi sonucun çıkınca haber verKızlar selam dün gece benim de boğaz ağrım oldu. Başka belirtim yok. Boğazım tahriş olmuş gibi. Ateşim yok çok çok şükür. Biraz baş ağrım var. Babam diyaliz hastası olduğu için hemen gidip test verdim. Sonucu bekliyorum umarım negatifimdir. Hem babam hem bebeğim için. Kızımda 28. Haftada covid geçirdim ama o zaman ülkede test yoktu. Bana zatürre dediler. Ateşim çok yükseldi. Sonraki erken doğumu da buna bağladılar. O yüzden çok korkuyorum. Aşılarım var ama yine de sanki geçmişe gitmiş gibiyim. Dua edin nolur bizim için
Canım sirkeli bez koy istersen. Ateş için iyi gelir. Ben de korkuyorum. Parol aldım o terletti. Ateşim yok benim ama. Yine de korkuyor insan.Kizlar esim 1 haftadir rahatsiz.odalari ayirmistik evde maske ile geziyoduk bu sabah biraz halsizlik ile uyandim bol su iciyorum kan hapi magnezyum takviyesini iciyorim bide corapsin devam
Atesim 37.3.oldu kokrtum doktorum 38 ustu yuksek ates desede ılık dus aldim vucut isimi düşürmeye calisiyorum korkuyorum bebegime bisey olmasin diye
Vallaa nasil panikledik anlatamamCanım sirkeli bez koy istersen. Ateş için iyi gelir. Ben de korkuyorum. Parol aldım o terletti. Ateşim yok benim ama. Yine de korkuyor insan.
Parol içtin mi ben doktoruma yazdım o da hemen aradı. Korkma falan dediç günde 4 taneye kadar parol alabilirsin dediVallaa nasil panikledik anlatamam
Doktor da parolu soyledi evi havalandir bol su tüket dedi zaten baska bsiy yapamayiz dedi gebelikteParol içtin mi ben doktoruma yazdım o da hemen aradı. Korkma falan dediç günde 4 taneye kadar parol alabilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?