2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Yok ya dönmeyeceğiz gidip hastaneye sorayım olmadı özele giderim

Herkese merhaba;

Hastalananlara geçmiş olsun.. olumsuz düşüncelere kapılan korku ve kaygı yüklü herkesin, her gün harika anılarla bu duygudan kurtulacakları günler olsun..

Bu aralar oldukça yoğunum. Ay sonundan önce de kontrolüm yok.. öyle yuvarlanıp gidiyoruz..

Bugün çilek mobilyaya bebek odası bakmaya gittik. Almak için henüz erken zaten ama ne zaman sipariş vermeliyiz diye öğrenmek istedik. Bir de modelleri görelim dedik. Ama katalogdan bakabildik.. o kadarını internetten zaten görmüştük

Endişelerinde çok haklısın ama bu hamileliği daha iyi yaşamak için bunları güzel anılarla değiştirmek için sadece sen bir şey yapabilirsin. Bana söylemesi kolay hiç böyle bir tecrübem yok. Ama düşündüm ne yapardım diye.. daha önce bir sağlıksız hamileliğim olmuştu kalp sesi dinlemeye gidip ameliyata girmiştim dış gebelik şüphesi ile… bu hamileliğimde ilk kalp sesi dinlemeye giderken hiç kaygım yoktu. Çok rahattım . Ama şöyle bir şey yapıyordum. Ki hala yapıyorum. Kafamda geleceğe dair bir anı, bir an var.. mekanı içindeki hisleri ben kurguladım. Gelecek yaz da yapacağız umarım.. bu an hep aklımda, iyi hissetsem de kötü hissetsem de sık sık düşünüyor ve gülümsüyorum. Belki sana da böyle bir fikir yardımcı olabilir canım..

Herkes ailesinin kendi sevincine ortak olmasını ister.. eşinin umutları tuhaf bir anne tarafından kırılmış. Kendi çocuğuna böyle yapan torununa da dengesiz davranmış. İnsan hayret ediyor nasıl oluyor diye.. eşinin orta yol bulma teklifi de ailesi ile bağını koparmak istememesinden herhalde. Ama bebeğiniz gelip siz de kendi ailenizde bir çocuk büyütmeye başlayınca daha net anlayacak belki de seni.. nasıl anne olunur, çocuğun nasıl sarıp sarmalanır yaşaya yaşaya görecek belki de..

Sağlıkla gelecek, kendini boş yere üzmüş de olma

Kızlar selam dün gece benim de boğaz ağrım oldu. Başka belirtim yok. Boğazım tahriş olmuş gibi. Ateşim yok çok çok şükür. Biraz baş ağrım var. Babam diyaliz hastası olduğu için hemen gidip test verdim. Sonucu bekliyorum umarım negatifimdir. Hem babam hem bebeğim için. Kızımda 28. Haftada covid geçirdim ama o zaman ülkede test yoktu. Bana zatürre dediler. Ateşim çok yükseldi. Sonraki erken doğumu da buna bağladılar. O yüzden çok korkuyorum. Aşılarım var ama yine de sanki geçmişe gitmiş gibiyim. Dua edin nolur bizim için

Bisey cikmazz insallah canim cok gecmis olsun, havalar sicak oldugu icin bi soguk su ictigimizde benimde hemen bogazlarim acirr dun bende oyleydim ama bugun gecmis cok sukur

Rabbim yardım etsin sıkma canını iyi düşün salgın var şuan herkes döküldü bol bol dinlen bi an önce toparlarsın inş

Sağ ol canım birçoğumuzun kötü tecrübeleri var bunları düşünüp hem kendimiz hem bebeğimiz için anı zehir etmemek lazım söylediğin taktiği de deneyeceğim belki kafamı dağıtmamı modumu değiştirmemi sağlar
Geçmiş olsun canım aşıların olduğu için ve covidde artık ilk zamanki gibi ağır geçmediği için olsan bile çok hafif atlatırsın ama bence covid değilsin bazen oluyor öyle boğaz ağrısı gibi sonucun çıkınca haber ver

Kizlar esim 1 haftadir rahatsiz.odalari ayirmistik evde maske ile geziyoduk bu sabah biraz halsizlik ile uyandim bol su iciyorum kan hapi magnezyum takviyesini iciyorim bide corapsin devam
Atesim 37.3.oldu kokrtum doktorum 38 ustu yuksek ates desede ılık dus aldim vucut isimi düşürmeye calisiyorum korkuyorum bebegime bisey olmasin diye

Canım sirkeli bez koy istersen. Ateş için iyi gelir. Ben de korkuyorum. Parol aldım o terletti. Ateşim yok benim ama. Yine de korkuyor insan.

Kızlar grupta ne kadar cok covid pozitif vsr cok gwcmiş olsun. İnsallah hemen toparlanırsınız az semptomla insallah

Arkadaşlarım hasta olan herkese çok geçmiş olsun. İnşallah çok rahat atlatırsınız. Hepinize şifa diliyorum. Demek ki gerçekten çok arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…