2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kizina beddua miiii neden?

Soklar icindeyim, hiccc muhattap olup bebisini uzme, ama yerinde olsam bundan sonra aslaaa gorusmem kizimida gostermem esimide gorusturtmem. Kendini ne saniyo ya

Esin hala orta yolu bulma derdinde mi? Valla agzina saglik cok guzel demissin ben bile sinirlendim yaaa boyle insanlar nasil olabiliyor

Iyide beddua edecek.ne var dogmamis günahsız melege allah islah etsin

Merhabalar herkese. Ben de 19. haftadayim, normalde konuyu sessizce takip ediyordum. Gunes kremi konusunu gorunce dahil olmak istedim, annemde daha once kotu huylu melanoma ciktigindan beri ekstra dikkatliyim.
Gunes kremlerinin iki turu var: biri fiziksel koruma yapan mineral kremler, digeri de kimyasal filtreler iceren kimyasal kremler. Ikincisi vucut tarafindan emildigi ve birikme yapabildigi icin hamilelikte kullanilmamasi gerekiyor. Alacaginiz gunes kemlerinin mineral filtreli olmasina dikkat edin.
Ben su an Solante Pregna kullaniyorum, hamileler icin ozel bir urun ve miktari fazla oldugu icin cok uzun sure gider. Hamilelik maskesi denen gunes lekelerinden muzdarip olmamak icin tatilde degilken dahi disari cikarken gunes kremi kullanmak gerek.

Kim olursa olsun sizin sevincinizi ortak olmuyorsa yanınızda durmuyorsa görüşmenize gerek yok
Bazı insanlar böyledir işte başkalarının sevincine limon sıkmayı sever
Eşin saygı duymak zorunda etrafında o insanı istemiyorsan istemiyorsundur
Herkes aile olamaz bazen ne kadar uzak o kadar iyi
Sen canını sıkma hiç
Eşinde görmüş olmuş kendi ailesi tabii gidicek gelicek ne senden oraya haber götürsün ne oradan sana haber getirsin boşver tatlım üzme kendini

Evet ya bebeğimi üzüyor olma korkusu olmasa gece gündüz ağlarım kesin hormonlar 1-2 gündür coştu zaten iyi düşünmeye çalışıyorum genelde ama özellikle geceleri zor oluyor ama dediğin gibi olumlu düşünmek ve her şeyin iyi gideceğine inanmak lazım haftaya doktora gidince biraz daha rahatlarım büyük ihtimalle elimde olsa haftada en az 2 defa giderim bebişi görmeye
Çok haklısın canım kesinlikle zaten konuşmamalısın eşin de seni rahat bıraksın bu konuda ailesi illa gidecek görecek ama senden onlara onlardan sana bahsetmeyecek senin suçun değil annesi insan olsaydı saçma sapan davranmasaydı bunlar yaşanmayacaktı sen hiç duyma eşin bir şey derse de sustur konuyu kapat

Kizlar selamlar. Bende evimde değilim ve netim yok çok giremiyorum sohbetleri pek takip edemedim. Şuan ailemizin yanındayız Afyon'da ve detaylı ultrason için nasıl bir yol izlemeliyiz. Üniversite hastanesinden randevu alınmıyor önerisi olan var mı? Buraları pek bilmiyoruz.

Kızlar bende şu tarz ucuz yollu var kızımda almıştım. Gayet iş görüyor. Benim spinal sezaryenden kalma bel ağrım var. Ona da iyi geldi.
Bel ağrısına da iyi geliyorsa tamamdır, hemen sipariş gireyim böyle bir şey. Benim baktığımda sanırım bunun gibiydi. İnşaallah ben de rahat uyurum
Teşekkür ederim

Bu düşünceleri söküp at kafandan canım benim. Tatil iyi gelmemiş olabilir :) kendine güzel uğraşlar bul. Zamanı gelince sağlıklı bir şekilde doğum yapacaksın inşaallah. Unutma bebeğin seninle birlikte. Sakin kal stresli olma ki bebeğin de sakin bir bebek olsun. Her şey yolunda gidecek

Bel ağrısına da iyi geliyorsa tamamdır, hemen sipariş gireyim böyle bir şey. Benim baktığımda sanırım bunun gibiydi. İnşaallah ben de rahat uyurum
Teşekkür ederim
Valla ben memnunum sadece uzun bir süre travmadan dolayı çıkartamadım ama atlattım şimdi uyuyorum içinde en güzeli koca da yanaşamıyor bu sıcakta sarılıp uyunmuyor çünkü

Seni çok iyi anlıyorum o kadar aynı şeyleri yaşıyoruz ki. Suyum mu geldi kanamam mı oldu diye diye kontrol ede ede günler gidiyor. Üstüne bu yetmezmiş gibi ben bir de doğumhane travması yaşıyorum kızım doğalı beri aynı rüyayı 20 kere görmüşümdür. Sezaryende ellerim bağlı bebeği alıp götürüyorlar ben yine tek kalıyorum. Bebek gelmiyor bi daha. Sanki hiç bir bebekle evimde olamayacak gibiyim. Evimde bebek kokusu olmayacak gibi. Hep benden alınıp götürülecek gibi hissediyorum. Hatta son randevuda doktoruma dedim eşimi de alın ameliyata diye tamam dedi. Ne yaptıysam şu rüyalardan kurtulamıyorum. Olmuyor.

Kızlar endişe edecek cok konumuz var. Hepimizin kaygıları, travmaları. İnsallaj saglıkla alalım ya kucağımıza. Benim 2. Cocugum bi de. Hareketleri ne zaman hissettim hiç hatırlamıyorum. Bir an önce hissetsem keske ya.

Okul varken oylanıyordum tabi şimdi sürekli uzanıyorum sürekli vücudumu dinliyorum kayıp yaşadığım hafta da yaklaştıkça endişeler de artıyor bebeğimi strese sokmak istemiyorum ama elde değil kendimi oyalayacak bir şey bulmam lazım ama kafamı veremiyorum inşallah sağlıkla gelir de sadece kendimi boş yere üzmüş olmamla kalırım

Kuzum perinatalog bulman lazım belki özel bi klineğe gidebilirsin orda uzun süre kalıcak mısın olmadı doktorunu haber et 1 2 hafta sonra kendi şehrine dönüceksen belki o kendi hastanesinde yada başka bi uzmana yönlendirir
Belki üni hastanesine gidip durumu anlattığında arada boşluk varsa randevu verirler ama yine 2 haftadan önce randevu ayarlaman zor çok yoğun hastaneler

Aynı ya gerçekten her gün böyle geçiyor 2. Trimester çoğu insan için balayı ama benim için kabus gibi senin yaşadıkların çok çok daha zor benimki kıyaslanamaz bile ama travmalar insanın yakasını bırakmıyor ancak bebeğimizi kucağımıza aldığımızda onunla hastaneden çıkıp eve geldiğimizde rahat bir nefes alabileceğiz zaman hızla geçse de o günlere gelsek keşke bende de normal doğum fobisi var ama Allah kimseye yaşatmasın inşallah hepimiz kucaklarımız dolu dolu evlerimize gidelim

Amin öyle avutuyorum kendimi... Diyorum ki sen korksan ne olacak olacaksa olacak sen bundan kaçamayacaksın. O yüzden sakinleş diyorum. En azından anı kaçırma

Amin öyle avutuyorum kendimi... Diyorum ki sen korksan ne olacak olacaksa olacak sen bundan kaçamayacaksın. O yüzden sakinleş diyorum. En azından anı kaçırma
Çok doğru canım şu an suyum gelse doğum başlasa ne yapabilirim hiçbir şey sürekli bunu düşünerek kendimize zehir ediyoruz süreci ben sürekli evdeyim hiçbir yere çıkamıyorum uzanıyorum yatıyorum ondan da psikolojim blraz bozulmaya başladı ama anı kaçırmamak ve güzel geçirmek lazım inşallah biraz daha toparlarım sen de gezebiliyorsun işten fırsat buldukça kaçamak yapın gidin gezin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…