2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ne kadar çok arttı korona vakaları böyle
Hepinize çok geçmiş olsun. Kabus gibi korona korkusu çöktü bana okuyunca ne yapıcaz hiç bilmiyorum.

Sadece boğaz ağrım var pozitifim bilginiz olsun kızlar
Geçmiş olsun canım stres yapma eskiyi düşünme inşallah hafif atlatacaksın bende atlattım geçen hafta çok şükür iyiyim sen yapman gerekenleri bilirsin zaten inşallah hemencecik iyi olacaksın Şuan pozitif olan tüm arkadaşlarım ve bebişlerimiz hep iyi olacaklar Allah’ın izniyle

Ne yaptın canım bize de destek olsun. Bol meyve yedim bol su içtim. Yarın evde sağlık çağırıp bağışıklık için serum taktırayım dedim. Başka bir şey gelmedi aklıma

Ben yarın bebek arabası bakmaya gideceğim.
Bebek arabası alan ya da alacak olan arkadaşlar hangi model ve marka aldı ya da alacak yazabilirler mi?
Almadım daha erken diye ama benim geçen seneden kalma pusetim olduğu için travel sistem almayacağım çok fazla para vermeden uygun yollu bir model peşindeyimbaston(chicco lite way 3) veya kabin(Kraft, elele, Pierre cardin, joie) bu markalar fena yorumlar almamış incelenebilir ama eğer pusetim olmasaydı joieden travel sistem alırdım

Bizde Afyonun ilçesinde yaşıyorduk Afyon bize daha uzak kaldığı için Denizli üniversite hastanesine gitmiştik. Detaylı ultrason için öncelikle normal muayene olmalısınız zaten orada gün veriyorlar. Normal muayene içinde randevusuz alıhorlardı ama Afyonda aynı mı bilmiyorum. Ama randevu bulamıyorsanız ve yakınsa deneyin bence.

Kızlar hepinize çok geçmiş olsun. Covid olanlar umarım hepiniz hafif atlatırsınız. Hamileliğin bu aylarında belki bebişlere antikor olacak öyle düşünelim. Rabbim bebeklerimizi korusun
Bu arada Aile hekimi Hemşiresi bana covidde ağırlaşırsam kalp enzimlerine baktırmamı eğer gerekirse kan sulandırıcı içmem gerektiği ile ilgili uyarıda bulundu. Ben zaten tüp bebek nedeniyle oksapar kullandığımı, aspirine karşı alerjim olduğunu da hatırlatınca da tamam o zaman dedi. Size de söylemek istedim.

Hepinize çok geçmiş olsun canlarım bian önce atlatırsınız İnşallah. Kızlar ben hala bebeğimi hissedemedim ya var mı benim gibi olan ama hamileliği ilk olmasın benimki ilk değil oyüzden biraz erken hissetmeyi bekliordum diğer hamileliklerimdede erken hissetmiştim

Uzun aradan sonra gruba bakma fırsatım buldum. Covid olanlar varmış çok üzüldüm vakalar arttı diyorlardı inanmak istemiyordum.. umarım sorunsuz bir şekilde atlatırsınız

Bwnum de İlk degıl hissedemiyorum hala

Kizlar dün yazmistim biraz atesim yukseldi diye gecede ara ara yuksek seyretti esim nemli bezlerle kompres falan yapti suan daha iyiyim ates.normale dustu onun harici bir belirti yok tuzlu su ile gargara yapiyorum bide covid mi bilemiyorum ama.cok dikkat edin cok arttı bu ara sayilar kimi gorsem hasta

Günaydın herkese biz de 2 gün şileye kaçtık. Göbüşümü aça aça gezebildim saklayacağım diye çatlıyorum İstanbul'da
Yaaaaaa yerim göbüşünü bu göbüşse benimki neeeeeeeee yokkkk
Acaba 24. hafta sonrası idari izin de gelir mi
Ayyy güzel ağzın neler diyor, inşallah
Ayy çok geçmiş olsun, hamilelik herkese sakarlık getiriyor
Hamile yastığı kullanan var mı? Benim bel ağrılarım çok arttı son günlerde ama ne alacağımı bilemedim.
Yaaa ben de düşünüyorum bu aralar ama biz eşimle yatağa zor sığıyoruz yastığı alırsam hiç sığamayız
Ben bundan aldım canım yeni yeni kullanıyorum. Düz yatmamı engelliyor.
Aa bu modeli görmemiştim daha minyatür ama önden arkadan yer kaplıyor yine eşimle sığamayız yatağa

Kızlar yaşadığınız süreçler çok zor ve atlatılması zor süreçler. Korkularınız ve endişeleriniz çok çok normal. İnsanız nihayetinde. Ama bunun sizi ele geçirmesine izin vermeyin, her şey çok güzel olacak ve evleriniz mis gibi bebiş kokacak
Yaaaaa, çok çok geçmiş olsun

Günaydınnn. Hasta olanlara çok çok geçmiş olsun. Lütfen hem hastalar hemde moral olarak düşük olanlar mümkün olabildiğince olumsuz düşünmeyin. Rabbim hem bebeklerimizi hem de bizi korur. Hemencecik iyileşin inşallah.

Ben yarın bebek arabası bakmaya gideceğim.
Bebek arabası alan ya da alacak olan arkadaşlar hangi model ve marka aldı ya da alacak yazabilirler mi?
Ben de çok araştırdım şuan için kararım Elele Allroad 2 Travel. Firmanın kendi sitesi var. Ama trendyoldan yorumlara bakarak karar verdim. İnceleyebilirsin.
Benim ilk hamileliğim sanki hamile değilmişim gibi. Geçen ay karnım kocamandı bu ay indi Sanırm gazdı. Bazen evham yapsam da hemen aklımdan atmaya çalışıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…