- 25 Kasım 2014
- 884
- 952
- 103
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.281
Geçmiş olsun canım stres yapma eskiyi düşünme inşallah hafif atlatacaksın bende atlattım geçen hafta çok şükür iyiyim sen yapman gerekenleri bilirsin zaten inşallah hemencecik iyi olacaksınSadece boğaz ağrım varpozitifim bilginiz olsun kızlar
Ne yaptın canım bize de destek olsun. Bol meyve yedim bol su içtim. Yarın evde sağlık çağırıp bağışıklık için serum taktırayım dedim. Başka bir şey gelmedi aklımaGeçmiş olsun canım stres yapma eskiyi düşünme inşallah hafif atlatacaksın bende atlattım geçen hafta çok şükür iyiyim sen yapman gerekenleri bilirsin zaten inşallah hemencecik iyi olacaksınŞuan pozitif olan tüm arkadaşlarım ve bebişlerimiz hep iyi olacaklar Allah’ın izniyle
Almadım daha erken diye ama benim geçen seneden kalma pusetim olduğu için travel sistem almayacağım çok fazla para vermeden uygun yollu bir model peşindeyimBen yarın bebek arabası bakmaya gideceğim.
Bebek arabası alan ya da alacak olan arkadaşlar hangi model ve marka aldı ya da alacak yazabilirler mi?
Bizde Afyonun ilçesinde yaşıyorduk Afyon bize daha uzak kaldığı için Denizli üniversite hastanesine gitmiştik. Detaylı ultrason için öncelikle normal muayene olmalısınız zaten orada gün veriyorlar. Normal muayene içinde randevusuz alıhorlardı ama Afyonda aynı mı bilmiyorum. Ama randevu bulamıyorsanız ve yakınsa deneyin bence.Kizlar selamlar. Bende evimde değilim ve netim yok çok giremiyorum sohbetleri pek takip edemedim. Şuan ailemizin yanındayız Afyon'da ve detaylı ultrason için nasıl bir yol izlemeliyiz. Üniversite hastanesinden randevu alınmıyor önerisi olan var mı? Buraları pek bilmiyoruz.
Kızlar napiyorsunuz nasıl gidiyor bugün karnım açtı biraz uykusuzdum merdiven iniyordum sokakta sersemledim ayağım burkuldu merdivenden düştüm ama karın üstü düşmüyeyim diye demirlere asildim bacagim yara oldu çok şükür tepe taklak düşmedim Allah korudu
Çok geçmiş olsun canım geçen hafta ben de aynı durumdaydım önce eşim sonra ben hastalandım ve boğaz ağrısı kemik ağrısı işkence gibi bir surrecti PCR vermedik ama semptomlar benziyordu bol bol sıvı tuket bol soğanlı çorbalar yaptı annem sürekli tuzlu suyla gargara yaptım bu arada doktorum eczanedeki gargaradan alıp yapabileceğimi söyledi çok sıkıntı olursa parol kullan demişti ama iyi güzel ve sağlıklı bir beslenmeyle atlatiliyor canım gönlünü ferah tut
Merhaba kızlar ben de 2.bucuk yılın sonunda ilk kez covide yakalandım.esim kızım geçen hafta sırayla hastalandı mevsimsel gibiydi velhasıl dün birden fenalastim, test yapıldı sonuç pozitifişin kötü tarafı bayramın 2 günü hep ailecek bir aradaydik. Parolle ayakta durmaya çalışıyorum ama çok bitkinim
Kızlar hepinize çok geçmiş olsun. Covid olanlar umarım hepiniz hafif atlatırsınız. Hamileliğin bu aylarında belki bebişlere antikor olacak öyle düşünelim. Rabbim bebeklerimizi korusunSadece boğaz ağrım varpozitifim bilginiz olsun kızlar
Bwnum de İlk degıl hissedemiyorum halaHepinize çok geçmiş olsun canlarım bian önce atlatırsınız İnşallah. Kızlar ben hala bebeğimi hissedemedim ya var mı benim gibi olan ama hamileliği ilk olmasın benimki ilk değil oyüzden biraz erken hissetmeyi bekliordum diğer hamileliklerimdede erken hissetmiştim
nane limon ve meyveyle geçmesini bekliyorum ben , parol henüz almadım 5. Günüm bugün geçer inşallah yarına diye Ümit ediyorumGünaydın arkadaşlar covid olanlar acil şifalar diliyorum nasılsınız peki nasıl geçiriyorsunuz
Yaaaaaa yerim göbüşünüGünaydın herkese biz de 2 gün şileye kaçtık. Göbüşümü aça aça gezebildimsaklayacağım diye çatlıyorum İstanbul'da
Ayyy güzel ağzın neler diyor, inşallahAcaba 24. hafta sonrası idari izin de gelir mi
Ayy çok geçmiş olsun, hamilelik herkese sakarlık getiriyorKızlar napiyorsunuz nasıl gidiyor bugün karnım açtı biraz uykusuzdum merdiven iniyordum sokakta sersemledim ayağım burkuldu merdivenden düştüm ama karın üstü düşmüyeyim diye demirlere asildim bacagim yara oldu çok şükür tepe taklak düşmedim Allah korudu
Yaaa ben de düşünüyorum bu aralar ama biz eşimle yatağa zor sığıyoruz yastığı alırsam hiç sığamayızHamile yastığı kullanan var mı? Benim bel ağrılarım çok arttı son günlerde ama ne alacağımı bilemedim.
Aa bu modeli görmemiştim daha minyatür ama önden arkadan yer kaplıyor yine eşimle sığamayız yatağaBen bundan aldım canım yeni yeni kullanıyorum. Düz yatmamı engelliyor.
Dün rüyalarla boğuştum o kadar kaygılı ve gerginim ki rüyalarıma yansımaması mümkün değil tabiKimseye söyleyemiyorum ama haftam ilerledikçe aşırı kaygı yaşıyorum önceki hamileliğimde olduğu gibi suyum gelecek kanamam olacak diye sürekli tetikteyim sürekli düşünüyorum aynı şeyleri yaşamaktan inanılmaz korkuyorum sanki her sene hamile kalacağım ama hiç bebeğimi kucağıma alamayacak gibi hissediyorum rüyamda da zaten önce 23. Haftada erken doğum yaptığımı görüyorum sonra doktora gidiyorum rahim ağzı uzunluğumu ölçüyor 60 mm diyor kafayı yemesem iyidir düşünmekten kusura bakmayın kimsenin moralini bozmak değil amacım ama sabahtan beri çok kötüyüm buradan başka paylaşabileceğim kimse yok
Seni çok iyi anlıyorum o kadar aynı şeyleri yaşıyoruz ki. Suyum mu geldi kanamam mı oldu diye diye kontrol ede ede günler gidiyor. Üstüne bu yetmezmiş gibi ben bir de doğumhane travması yaşıyorum kızım doğalı beri aynı rüyayı 20 kere görmüşümdür. Sezaryende ellerim bağlı bebeği alıp götürüyorlar ben yine tek kalıyorum. Bebek gelmiyor bi daha. Sanki hiç bir bebekle evimde olamayacak gibiyim. Evimde bebek kokusu olmayacak gibi. Hep benden alınıp götürülecek gibi hissediyorum. Hatta son randevuda doktoruma dedim eşimi de alın ameliyata diye tamam dedi. Ne yaptıysam şu rüyalardan kurtulamıyorum. Olmuyor.
Yaaaaa, çok çok geçmiş olsunSadece boğaz ağrım varpozitifim bilginiz olsun kızlar
Ben de çok araştırdım şuan için kararım Elele Allroad 2 Travel. Firmanın kendi sitesi var. Ama trendyoldan yorumlara bakarak karar verdim. İnceleyebilirsin.Ben yarın bebek arabası bakmaya gideceğim.
Bebek arabası alan ya da alacak olan arkadaşlar hangi model ve marka aldı ya da alacak yazabilirler mi?
Benim ilk hamileliğim sanki hamile değilmişim gibi. Geçen ay karnım kocamandı bu ay indiHepinize çok geçmiş olsun canlarım bian önce atlatırsınız İnşallah. Kızlar ben hala bebeğimi hissedemedim ya var mı benim gibi olan ama hamileliği ilk olmasın benimki ilk değil oyüzden biraz erken hissetmeyi bekliordum diğer hamileliklerimdede erken hissetmiştim
Bende dün bir heyecan gittim göstermedi cinsiyetini ya umarım siz öğrenirsinizKızlarrr günaydın bugün randevum varhem cinsiyeti öğrenicez hem de 1 ay sonra bebeğimi göreceğim İnşallah iyidir güzel haberlerle gelirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?