2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Beende sağlık ocağımla farklı yerlerdeyim şuan. Bulunduğum yerdeki sağlık ocağına gideceğim konuştum kendi hemşiremmle. Tetonoz için 20 haftadan önce yapmıyoruz dediler o yüzden beklemedeyim.
Benim bugün 20 haftalık oldu. 20 temmuzda cağırmışlardı ama gidemeyeceğim baska sehirde gitsem yaparlar mı acaba ve illa 20 temmuzda mı olması gerekiyor 25 temmuzda olmaz mı meselaa

3200 normal bir doğum kilosu değil mi ya yenidoğanlar mı büyük olmuştu
Yenidoganlar 20 gün büyük oldu içinde kayboldu. 52 cm dogmustu gayet normaldi. Ama işte büyük geldi o yüzden ben temkinli yaklasıcam bu sefer. Bi de ben geniş kıyafet hiç sevmiyorum. İçinde kayboluyorlar minnoşlar.

Ben karnımın alt sol tarafında pıt pıt bir şeyler hissediyorum ama gaz sanıyordum. Sürekli aynı yerde ve benzer şekilde hissedince acaba bebe mi diyorum şimdi
Bebiştir canım. Oğlumu son bir haftadır daha iyi hissediyorum. Dün arabada yüksek sesle müzik çalıyordu bizim ki içeriden pıt pıt vurdu sesi kıstık tepki kesildi. Sese tepki verdi ya inanamadım o kadar hoş bir histi ki anlatamam
Detaylı ultrason randevusu aldım 1800₺ çok değil mi ya İstanbul’da siz ne kadar fiyatlar aldınız yada bilginiz var mı
AryaEvaninAnnesi Mert beyden aldım canım randevumu bu arada
Canım Balıkesir Edremit'deki muayenehanelere sordum. 600.-TL, 750.-TL ve 1.200.-TL gibi fiyat verdiler.

Detaylı ultrason randevusu aldım 1800₺ çok değil mi ya İstanbul’da siz ne kadar fiyatlar aldınız yada bilginiz var mı
AryaEvaninAnnesi Mert beyden aldım canım randevumu bu arada
Canim ben 1400₺ Prof dr. Ahmet Gul’den aldim randevumu. Pazartesi gidiyoruz bakalim ozamanda yorum yapabilirim memnun kalip kalmadigimi ama genel olarak iyi diyorlar. Topkapida Muayenehanesi

Sayılı almakta fayda var az öz . Bu benim en net tecrübem. Yani ben abartmıyorum 20 tabe belki daha fazla tulum almıştım. Suan 5 adet alırım mesela. Gibi az almak istiyorum. Ve h&m tulumlar zıbınlar mesela o kadar sağlamdı ki tüm alısverisi ordan yapacagım

Beende sağlık ocağımla farklı yerlerdeyim şuan. Bulunduğum yerdeki sağlık ocağına gideceğim konuştum kendi hemşiremmle. Tetonoz için 20 haftadan önce yapmıyoruz dediler o yüzden beklemedeyim.
Benimde haftaya randevum aşı için ama 20 olmuyorum 18 oluyorum bunu bi söyleyim ben o zaman belki bi iki hafta sonrasına alırlar

Kızlar ankarada dün BABYMALL E gittim 17 TEMMUZA KADAR 3000 tl ALIŞVERİŞE 600 tl HEDİYE KUPONU VAR. DEĞERLENDİRMEK İSTEYENLER KOŞSUN.

Kızlar ama şimdi dikkat ettim de dünden beri pıt pıt olmadı stres oldum

ay senin bi de 2 tane sen bikaç hafta sonra pıt pıtlardan duramazsın ben şimdi tatlı yedim yattım daha hiç hissetmedim belki hissederim diye deney yapıyorum Misako

Günaydın kızlar bende doktoruma geldim bekliyorum kalbim yine pıt pıt umarım hepimiz için herşey yolundadır
Bende bugün randevum var bir ay üzerine gdiicen bakalım yüzde 80 kız demişti bakalim ne dicek ben birşey almadım daha çok ta almicam arkadaşımın kizi var o vericek baya kızlar bide benim dış etim birtanesi şişti böyle kist gibi oldu enterasan hemen kanıyor sizde oldumu oyle

ay senin bi de 2 tane sen bikaç hafta sonra pıt pıtlardan duramazsın ben şimdi tatlı yedim yattım daha hiç hissetmedim belki hissederim diye deney yapıyorum Misako
Ben yemek yeyince genelde akşam oluyor hissediyorum hep sagda gerilme gibi pıt pıt böyle oluyor gündüz uyuyor galiba gündüz hareket yok

kızlar puset örtüsü diktiricem bi tamamen kapalı modeller var bi de önü açılan modeller vae hangisi daha kullanışlı ankarada yaşıyorum önü açılanda bebek üşür mü? zaten en fazla doktora götürüp getiririz arabamızla ama yine de deneyimi olan varsa merak ettim nasıl daha kullanışlı oluyo model olarak görselleri attım pusetim bebek arabama da takılacak hangisi daha uygun olur acama açık mı kapalı mı

Eklentiler

• 1FA7C9F5-09B9-4CC9-BED9-EDBAFDFD1D12.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 96
  • F92BD85A-32AB-403F-BC38-8248BF5AC62D.webp
    27 KB · Görüntüleme: 96
Canım tecrübem yok ama önü çift kat çıtçıtlı yapıyorlar. Açılıyor böylece yazın güneşten de korumak için kullanıyorsun. Hatta çift kat da birbirinden ayrı yapılıyor. Altı müslin üstü pike mavi olan gibi. Böyle yapılanlar genelde ayrılıyor yaz kış kullanılıyor. Diktireceksen böyle öneride bulunabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…